|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
7.10.2009 20:57:08   
yania
Glede mleka, saj meni  je tudi P rekla, da naj ima pri 7 mesecih vsaj 4 obroke -no ni bil takrat še 7 m.(ko sem rekla, da pridno je GH), samo moj je več kot 4 x ...ma se mi zdi, da bi me celo pobruhal, če bi ga silila,da popije 210 mluser posted image ....jaz dam vedno 180 vode, 6 meric...potem pa kdaj popije, kdaj pa ne (ponoči in zjutraj pa zvečer)...ponoči mu naredim manj no, okrog 120ml...

no prej se je še enkrat zbudil, seveda, ker ga je ati dal spat, pa brez mleka, le GH, se je zbudil in fuuul jok...kupček, nato ni hotel zaspati, sem ga malo pocrkljala tu v kuhinji, potem pa mleko (120ml) popil vse in sladko zaspal...ma če mene ni,se mu poruši ritem in je potem eno sranje...
Se pa vsako noč uležem in si rečem- danes bo pa ziher spal do zjutraj...no to se že dolgo ni zgodilo....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
7.10.2009 21:16:53   
MalaČebelica
Tasa user posted image user posted image za vaju z Lijo

Yania - sta pol rešila s tvojim???

Bravo Nikica Pikica za GH. 100ml - to pa je napredek. mi smo še vedno pri enih 40ih. je pa zelenjava boljša kot sadje....

mene pa danes glava boli za popi***** user posted image grem zdaj en lekadol vzet.... po moje to blesavo vreme. saj je fajn, da je sonček. samo te otoplitve take nenadne mene ubijajo user posted image user posted image

dajte mi prosim nekaj povedat - a je še katera ko ni imela obiska iz krvavca sploh še po porodu? do kdaj je normalno da nimaš? jaz še sploh nisem imela pa me že malo skrbi če je to normalno, al že naj paničarim user posted image user posted image user posted image vem da je povezano z dojenjem. ampak zdaj če recimo hipotetično dojim dve leti, a pol je normalno da cel čas nimam. mislim, sprašujem - do kdaj je še normalno. če katera ve????

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
7.10.2009 21:25:04   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

dajte mi prosim nekaj povedat - a je še katera ko ni imela obiska iz krvavca sploh še po porodu? do kdaj je normalno da nimaš? jaz še sploh nisem imela pa me že malo skrbi če je to normalno, al že naj paničarim user posted image user posted image user posted image vem da je povezano z dojenjem. ampak zdaj če recimo hipotetično dojim dve leti, a pol je normalno da cel čas nimam. mislim, sprašujem - do kdaj je še normalno. če katera ve????

Noseča si! user posted image user posted image

Ne, hecam se...res ne vem..jaz sem dojila, pa sem jo dobila že maja meseca. Tak da...ne vem...pokliči G!

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
7.10.2009 21:25:06   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Nika pa je danes pojedla pol jabolčka s piškotom. user posted image Zvečer pa skoraj 100ml rižolina. user posted image Premikamo se. user posted image

user posted image user posted image user posted image Evo, da gre. Na RD je presenetila, ne?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
7.10.2009 21:25:09   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

No, moram za včeraj nazaj se opravičit in napisat lahko noč user posted image Me je tomaž spodil z računalnika, da bo nujno sam nekaj pogledal, pol pa se je tisto nujno zavleklo, da sem odšla kar spat.

Danes pa sva v Lenartu. Sem šla frizerju pa na fuzbal smo mislili it ampak sva z Lijo prespali uro, tak da z fuzbalom nebo nič user posted image .
Je pa nam danes Lija padla iz postelje user posted image . Mami je šla v kuhno in jo je dala na sredino zakonske postelje, jaz sem pa bila na balkonu. Naenkrat čujem ropot in neutolažljiv jok. "Poletim" do sobe in vidim Lijo na vseh 4 na trebuščku pred posteljouser posted image . Bila sem v šoku, da jo je mami pustila samo v sobi. Najraje bi ji kr svoje povedala ampak ji je na srečo Žan. Saj vem da ni ona kriva ampak vseeno v tistem šoku itak nebi pravilno ravnali in bi se sporekli.
Je pa revica tak jokala, da nisem mogla verjet da zna Lija tako jokat. Ampak zdaj pa je že OK ..stara Lija. Že reciklira dediju cajtnge user posted image user posted image
Nič lepo mi bodite in se slišimo kaj. Ampak danes verjetno ne, ker si imam namen pospravit omaro.

user posted image user posted image user posted image za Lijo.

Valentin pa je danes padel iz ležalnika...cca 10cm niže na glavo...user posted image Ležalnik imam na tleh, pa sem samo skočila, da si umijem zobe, pa sem ga pustila neprivezanega, pa ga vedno privežem....user posted image user posted image pa sem samo slišala bum in joooook....revček....user posted image user posted image user posted image sploh ga pomoje ni bolelo, ker je padel na debelo preprogo, pa še čisto na tleh je bil a kaj ko se je vstrašil...sploh ga nisem mogla potolažiti....edino Gioco (naš kuža) ga je lahko, ko ga je božal in se pričel smejčkati zraven. user posted image

No, pa včeraj smo se prvič tunkali....user posted image Sem se samo stegnila za fiziološko pa sem ga samo z eno roko v bani držala...pa se mi je zmuznil in padel naprej v vodo...bla je tak skoraj sama pena, vode pa cca 8cm. Pa spet jok a tisti je bil krajši in se je potem lepo naprej kopal in se igral curkom vode.

Sedaj pa mi rečite kak sem nerodna. user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 7.10.2009 21:26:32 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
7.10.2009 21:25:11   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

NIKICA  - PIKICA    -    VSEEEEEEEEEEEEE  NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEE  ZA  8 mesecev !!!!!!!!!!!!!!!!! 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   BRAVO!!!!

PA BAVCEMA SEVEDA TUDI ČESTITAMO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
7.10.2009 21:27:36   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ne, hecam se...res ne vem..jaz sem dojila, pa sem jo dobila že maja meseca. Tak da...ne vem...pokliči G!

noseča verjetno nisem. razen če sem od svetega duha user posted image user posted image user posted image

bom poklicala G. sem mislila, da bo še kera rekla, da še ni imela pa da naj se ne sekiram user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
7.10.2009 21:31:42   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

No, moram za včeraj nazaj se opravičit in napisat lahko noč user posted image Me je tomaž spodil z računalnika, da bo nujno sam nekaj pogledal, pol pa se je tisto nujno zavleklo, da sem odšla kar spat.

Danes pa sva v Lenartu. Sem šla frizerju pa na fuzbal smo mislili it ampak sva z Lijo prespali uro, tak da z fuzbalom nebo nič user posted image .
Je pa nam danes Lija padla iz postelje user posted image . Mami je šla v kuhno in jo je dala na sredino zakonske postelje, jaz sem pa bila na balkonu. Naenkrat čujem ropot in neutolažljiv jok. "Poletim" do sobe in vidim Lijo na vseh 4 na trebuščku pred posteljouser posted image . Bila sem v šoku, da jo je mami pustila samo v sobi. Najraje bi ji kr svoje povedala ampak ji je na srečo Žan. Saj vem da ni ona kriva ampak vseeno v tistem šoku itak nebi pravilno ravnali in bi se sporekli.
Je pa revica tak jokala, da nisem mogla verjet da zna Lija tako jokat. Ampak zdaj pa je že OK ..stara Lija. Že reciklira dediju cajtnge user posted image user posted image
Nič lepo mi bodite in se slišimo kaj. Ampak danes verjetno ne, ker si imam namen pospravit omaro.

user posted image user posted image user posted image za Lijo.

Valentin pa je danes padel iz ležalnika...cca 10cm niže na glavo...user posted image Ležalnik imam na tleh, pa sem samo skočila, da si umijem zobe, pa sem ga pustila neprivezanega, pa ga vedno privežem....user posted image user posted image pa sem samo slišala bum in joooook....revček....user posted image user posted image user posted image sploh ga pomoje ni bolelo, ker je padel na debelo preprogo, pa še čisto na tleh je bil a kaj ko se je vstrašil...sploh ga nisem mogla potolažiti....edino Gioco (naš kuža) ga je lahko, ko ga je božal in se pričel smejčkati zraven. user posted image

No, pa včeraj smo se prvič tunkali....user posted image Sem se samo stegnila za fiziološko pa sem ga samo z eno roko v bani držala...pa se mi je zmuznil in padel naprej v vodo...bla je tak skoraj sama pena, vode pa cca 8cm. Pa spet jok a tisti je bil krajši in se je potem lepo naprej kopal in se igral curkom vode.

Sedaj pa mi rečite kak sem nerodna. user posted image

eh kak smo te šele mi. midva sma zadnjič oba klaro kopala pa nama je padla na obraz v vodo in je malo popila al skozi nos potegnila al nekaj, ker je malo sapo lovila. samo ni jokala. samo gledala je - kaj pa je zdaj to bilo...

pa enkrat mi je tak ko tebi iz ležalnika na tleh, padla iz jajčke. še zdaj ne vem kak ji je to ratalo, ker mamo prastaro jajco, ki se ji sploh ne pomika ročaj navzdol, ampak je fiksen in jo komaj ven dobim. ko sem prišla, je ležala na trebuhu in gledala okoli...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
7.10.2009 21:33:23   
KOKICA32
MČ tvoja je gledala okoli...moj pa drl kot user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4009
7.10.2009 21:34:22   
KOKICA32

noseča verjetno nisem. razen če sem od svetega duha user posted image user posted image user posted image

bom poklicala G. sem mislila, da bo še kera rekla, da še ni imela pa da naj se ne sekiram user posted image user posted image

kaj te veš....pusti se presenetiti...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4010
7.10.2009 21:34:53   
Najaa

ja, normalno je. ene nimajo leto dni ali še več.

Neposredna povezava do sporočila: 4011
7.10.2009 21:35:16   
Najaa

Nika pa je danes pojedla pol jabolčka s piškotom. user posted image Zvečer pa skoraj 100ml rižolina. user posted image Premikamo se. user posted image

user posted image user posted image user posted image Evo, da gre. Na RD je presenetila, ne?

ja je, sam mam občutek, da bo ona težji oreh kot je bila Tija. večja gurmanka in bo treba solit itd. user posted image

en user posted image za V.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
7.10.2009 21:39:33   
trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

čer punce..kako ste??mi vredu,mali ne teče več s noska...jutri ima ceplenje,samo ne vem 2dozo je imela avgusta..zdaj je za tretjo dozo baje..sam ni 3 doza s 9mescov??user posted image mi smo danes papali juhco s veliko zelenjave..jedla je ko velika..ne tlačim ji več...samo mal razrežem na manjše kose,,pa tud rezance v juhi sam mal razrežem..nič ji ne zaletavauser posted image ..povejte mi a je dovolj da ima zjutraj 180ml mleka in zvečer pred panjem??ostalo je na gh,pa tud čimveč pudingov,in mlečne zadeve ji dajem da ima vsaj 3-4mlečne obroke..ker flaške čez dan sploh noče v usta prijet..samo sok al pa čaj..če ji dam mleko se dere kot bi jo iz kože dajaliuser posted image

meni je ravno včeraj P rekla, da je dovolj če ima dve dojenji (zjutraj in zvečer) ostalo pa GH, namesto enega dojenja čez dan pa naj ji dam nek mlečni izdelek; sta pa najini enake starosti nekje; samo midve z Leo sva še daleč od samo dveh podojev

samo 2 podoja pri 6m?? u, to je pa malo. user posted image

meni se tudi zdi malo midve sva jih imele danes 5 pa je imela 3 obroke GH, ob 11h sadje, ob 14.30 rdečo peso in mesek, vse zmiksano, ker pretlačeno ne gre doluser posted image , pa ob 19.30 še milupin riž z banano, sem ji skuhala polento on zmešala z AM, pa ni bila zadovoljna, lačna ful ampak za vsako žlico se je zmrdovala in jokala zraven, no pol sem ji ono kašico nardila in je zmazala 170 ml ko keksuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
7.10.2009 21:50:57   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

čer punce..kako ste??mi vredu,mali ne teče več s noska...jutri ima ceplenje,samo ne vem 2dozo je imela avgusta..zdaj je za tretjo dozo baje..sam ni 3 doza s 9mescov??user posted image mi smo danes papali juhco s veliko zelenjave..jedla je ko velika..ne tlačim ji več...samo mal razrežem na manjše kose,,pa tud rezance v juhi sam mal razrežem..nič ji ne zaletavauser posted image ..povejte mi a je dovolj da ima zjutraj 180ml mleka in zvečer pred panjem??ostalo je na gh,pa tud čimveč pudingov,in mlečne zadeve ji dajem da ima vsaj 3-4mlečne obroke..ker flaške čez dan sploh noče v usta prijet..samo sok al pa čaj..če ji dam mleko se dere kot bi jo iz kože dajaliuser posted image

meni je ravno včeraj P rekla, da je dovolj če ima dve dojenji (zjutraj in zvečer) ostalo pa GH, namesto enega dojenja čez dan pa naj ji dam nek mlečni izdelek; sta pa najini enake starosti nekje; samo midve z Leo sva še daleč od samo dveh podojev

meni se tudi zdi malo midve sva jih imele danes 5 pa je imela 3 obroke GH, ob 11h sadje, ob 14.30 rdečo peso in mesek, vse zmiksano, ker pretlačeno ne gre doluser posted image , pa ob 19.30 še milupin riž z banano, sem ji skuhala polento on zmešala z AM, pa ni bila zadovoljna, lačna ful ampak za vsako žlico se je zmrdovala in jokala zraven, no pol sem ji ono kašico nardila in je zmazala 170 ml ko keksuser posted image

Meni je tudi Timon smešen, ko je lačen, pa mu dam npr.hruško in malo banane, ko ne obožuje tega najbolj..in potem se kremži, pa dela buuu, pa kar mal ven hoče metat, ampak usta pa odpira, ker je lačen...kolk je srčkan...je pa prav navihan, zdej je pogruntal da s tem njegovim buuuu s polnimi usti jezi mamico, njemu pa fuuullll dogajauser posted image ....in ko rečem, Timon ne tega delat, njemu še bolj dogaja....hahaha....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
7.10.2009 21:52:45   
trinity22

MalaČebelica jaz še tudi nisem dobila tečke, tako da nisi edinauser posted image  No sicer sem jaz na tabletkah, ampak je rekla G da jo znam kljub temu dobit ... no ne prav tečke ampak, da bodo krvavitve, pa jih še do sedaj na srečo ni bilo ... naj kar tak ostaneuser posted image  mogoče bo sedaj, ko se bova majn dojileuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4015
7.10.2009 21:53:26   
MalaČebelica
jaz ne morem več ker me preveč glava boli user posted image lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 4016
7.10.2009 21:55:24   
trinity22

v temo ležat, pa kak obkladek na glavo, pa lekadol in bo .... user posted image lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 4017
7.10.2009 22:03:22   
leo**tia

jaz sem danes p omenila da samo 2krat pije mleko in je rekla da vredu...ma jaz ji dam pudinge in te zadeve kje je mleko..kaj češ.flaško ima zjutraj in zvečer..pa všasik tud popoldan,samo redkokdaj...je pa res da zmaže cel puding tisti veliki od vanilije,pa ji je dovoljuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
7.10.2009 22:04:44   
yania
Kopanje...joj, ne moreš verjetni kaj je mene moj pripravil ko je bila naja stara ene 14 dni...sva jo kopala, no jaz sem jo , on zraven gleda, in reče, da znajo dojenčki plavati pod vodo..dej probaj, in jaz res...skor sva jo utopila...tako je bila boga, jokala, pa kar do sape ni prišla...mater mu, znajo plavat ja, takoj ko se rodijo...
tega ne bom nikol pozabila...

z mojim, ja nekako sva se pogovorila...samo so kar bile sankcije.......zdej je spet sladko in polno obljub in tega...bomo videli če res...drugače.....to je njegova zadnja možnostuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4019
7.10.2009 22:07:16   
trinity22

superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj tudi vama bo steklo ...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
7.10.2009 22:07:37   
Najaa
yania sori ampak user posted image user posted image user posted image za prvi odstavek. Sta pa res maherja!

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
7.10.2009 22:08:27   
yania

mene tudi od kašljanja zadaj boli,,,tako tesni mi, ko zakašljam...grozno,,pa cela buča mi je čudna že...sej počasi se bom odpravila v mižule...samo kaj ko ste tak fajn user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4022
7.10.2009 22:08:41   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Kopanje...joj, ne moreš verjetni kaj je mene moj pripravil ko je bila naja stara ene 14 dni...sva jo kopala, no jaz sem jo , on zraven gleda, in reče, da znajo dojenčki plavati pod vodo..dej probaj, in jaz res...skor sva jo utopila...tako je bila boga, jokala, pa kar do sape ni prišla...mater mu, znajo plavat ja, takoj ko se rodijo...
tega ne bom nikol pozabila...

z mojim, ja nekako sva se pogovorila...samo so kar bile sankcije.......zdej je spet sladko in polno obljub in tega...bomo videli če res...drugače.....to je njegova zadnja možnostuser posted image

hmm to plavanje naj bi bilo sicer res, vendar si še strokovnjaki niso glih enotni glede tega in vsekakor ni tega za sprobovat domauser posted image

fajn, da sta se pogovorila in rešila zadeve .... upam da bo zaleglouser posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
7.10.2009 22:09:14   
KOKICA32

yania sori ampak user posted image user posted image user posted image za prvi odstavek. Sta pa res maherja!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
7.10.2009 22:10:01   
yania

Nehaj!!!! pa več kje je že to....no, pri 25ih me je res lahk takole nate**** zdej me ne more večuser posted image
zdej se smejim, ko pa je takrat bila modra mi pa ni bilo do smeha...
no in zdej naj še kaka socialna tule hodi gor, in me razkrinkajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?