Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:28:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Kje je pa feliša? je šla že spat,da si jutr ne zaspi? ja čuj, je rekla da njena budilka te pa te zataji, tak da... ziher je ziher
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:29:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica imaš zs nazaj ti tudi.. a že? Če pa se, ti komaj poslala, mater ti hitro bereš in tipkaš to je pa bla zdaj fora...sem misla, da si se še ti z mano šla tenis ali ping pong...potem pa se ti napisla kar tak ti imaš tudi ZS..a ko sem pogledala, se videla, da si mi res poslala... pa sem ti res odpisala... pa kaj nisi rekla, če si si želela zs dobit. bi ti ga z veseljem poslala. lahko se gremo med dvema ognjema!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:29:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kmetija se je komaj začela. jaz pa res grem za jest delat. počasi tipkajte. jaz tudi mogoče pridem ob devetih že v SK, ker Klara tudi že pred deseto je in pol že spi prvo rundo. aja, razen če bo v avtu zaspala. bomo videli. samo je pa težko v avtu. no, eno so baje enkrat dobli v ameriki, da je dojila med vožnjo in še po mobiju telefonirala samo jaz nimam avtomatika, tepa to ne gre v glavnem, moram se z mediuhico uskladit, če bo pla zraven, tak da vas pač pokličem, ko bom zjutraj v SK... ne bom zdaj nič obljublala ob kolkih pridem, ker bi itak ziher zamudila, kot je v moji navadi no, ampak zdaj sem si ure naprej porinila no, eno še mam zadaj, ko jo ne vem nastavlat. ampak za tisto vem, da je zadaj to ti pa ne bo nič pomagalo, ker boš vedno vedela, da še imaš fora, ker so spredaj...tak da, še vedno boš zamujala..na žalost!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:29:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj mate zdaj to neke ZS-je. a me šimfate al kaj a greva še medve? jaz tud nimam nobenega ZS-ja
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:30:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj mate zdaj to neke ZS-je. a me šimfate al kaj jaz neee
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:30:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj mate zdaj to neke ZS-je. a me šimfate al kaj Ping Pong špilamo...hujšamo, veš!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:30:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps boste že vidle bom od daleć opazovala bomo rolete dol spustile, pol pa opazuj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:30:52
|
|
|
|
spps
|
grem na čik,ve pa idite,lulat ,kakat ,jest,karkol,da ne bom mela 10strani za brat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:31:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj mate zdaj to neke ZS-je. a me šimfate al kaj Ping Pong špilamo...hujšamo, veš! men se nič ne pozna
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:31:33
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj mate zdaj to neke ZS-je. a me šimfate al kaj a greva še medve? jaz tud nimam nobenega ZS-ja maš ZS
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:31:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
Piki je kuža? Z njimi se fajn zastopim..pa s taščami tudi...tak, da zame ni ovir!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:32:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps grem na čik,ve pa idite,lulat ,kakat ,jest,karkol,da ne bom mela 10strani za brat ja idi, kaj se zdaj afnaš al kaj? JAz tud grem...na čik
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:32:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps grem na čik,ve pa idite,lulat ,kakat ,jest,karkol,da ne bom mela 10strani za brat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:32:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj mate zdaj to neke ZS-je. a me šimfate al kaj Ping Pong špilamo...hujšamo, veš! men se nič ne pozna meni pa. kazalec desne roke me že pošteno boli. jutr bo muskerfiber.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:33:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj mate zdaj to neke ZS-je. a me šimfate al kaj Ping Pong špilamo...hujšamo, veš! men se nič ne pozna ne obupaj prehitro...saj si komaj začela...kaj si misla, da boš malo letela pa bo že kila manj al kaj? Migaj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:33:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Piki je kuža? Z njimi se fajn zastopim..pa s taščami tudi...tak, da zame ni ovir! jaz pa se bom tebe držala. Zame tud ni ovir!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:33:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj mate zdaj to neke ZS-je. a me šimfate al kaj Ping Pong špilamo...hujšamo, veš! men se nič ne pozna ne obupaj prehitro...saj si komaj začela...kaj si misla, da boš malo letela pa bo že kila manj al kaj? Migaj! saj pa migaaammm .. levo-desno-1,2,3, pa spet- levo, desno, 1,2,3...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:33:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj mate zdaj to neke ZS-je. a me šimfate al kaj Ping Pong špilamo...hujšamo, veš! men se nič ne pozna meni pa. kazalec desne roke me že pošteno boli. jutr bo muskerfiber. A imaš enoprstno tipkanje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:35:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj mate zdaj to neke ZS-je. a me šimfate al kaj Ping Pong špilamo...hujšamo, veš! men se nič ne pozna meni pa. kazalec desne roke me že pošteno boli. jutr bo muskerfiber. A imaš enoprstno tipkanje? ne, zarad tipkanja po miški sem misla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:36:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj mate zdaj to neke ZS-je. a me šimfate al kaj Ping Pong špilamo...hujšamo, veš! men se nič ne pozna meni pa. kazalec desne roke me že pošteno boli. jutr bo muskerfiber. A imaš enoprstno tipkanje? ne, zarad tipkanja po miški sem misla. aja...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:37:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
Punce jaz zapuščamo to vročo debato...načeloma smo tak zmenjene za jutri ...Pa nočem se preveč zašvicati pri tem sportu ..tak da LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:39:20
|
|
|
|
Najaa
|
Lahko noč, KOKICA, se jutri vidimo. Jaz tud grem, da dam mojemu mal veselja. Šah... tasa še to sem ti pozabla rečt, da maš lepo slikco.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:40:32
|
|
|
|
|
Vse ko greste spat lepo nočko...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:40:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce jaz zapuščamo to vročo debato...načeloma smo tak zmenjene za jutri ...Pa nočem se preveč zašvicati pri tem sportu ..tak da LAHKO NOČ! nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:41:00
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - a še tebe na izlet peljem .Zato ,pa jutri pridem sama za ziher ,če slučajno jutri tablo za konjice dol zmontirajo . Vsaj nekoga mate ,da vam življenje dela pestro in da vam ni dolg cajt na rr.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?