Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:22:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Torej za jutri je VSE zmenjeno... z Najoo ob 9h pred Sparom, v vsemi ostalimi pa ob 10h pred Sparom! jaz bom tam ob 8ih ne, spps, prosim ne postavljaj rdečega tepiha. za vaju bo rozanega aja, pol pa lahko. kaj pa za tebe, tasa? oranžnega? jaz sem že domača, men ni treba več kakega pa si imela nazadnje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:22:15
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa a se je kmetija končala? Kje je Persida? ni še konc kmetije, so pa reklame
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:22:27
|
|
|
|
tasa_m
|
kokica imaš zs nazaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:22:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: cita Naja imaš nazaj vidve se gresta pa pink-pong al kaj? odbojko. si ziher, da ni tenis?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:22:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Torej za jutri je VSE zmenjeno... z Najoo ob 9h pred Sparom, v vsemi ostalimi pa ob 10h pred Sparom! jaz bom tam ob 8ih Kje? A te ne bo doma? ne vem še -moj bo ,tak da ni panike pa tašča? tud bo pa ne bo huda, če bo tolk žensk na vašem pragu, tvoj pa sam doma??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:23:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica imaš zs nazaj ti tudi..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:23:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kakega pa si imela nazadnje? kaj si tak radovedna? Bi rada imela enakega ha? Mislim da je bil moder
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:23:32
|
|
|
|
|
Naja pa da en bom zaostala imaš nazaj ZS
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:23:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica imaš zs nazaj ti tudi.. a že? Če pa se, ti komaj poslala, mater ti hitro bereš in tipkaš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:23:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Naja pa da en bom zaostala imaš nazaj ZS
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:24:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kakega pa si imela nazadnje? kaj si tak radovedna? Bi rada imela enakega ha? Mislim da je bil moder eh, moder...dobre te...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:24:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Torej za jutri je VSE zmenjeno... z Najoo ob 9h pred Sparom, v vsemi ostalimi pa ob 10h pred Sparom! jaz bom tam ob 8ih Kje? A te ne bo doma? ne vem še -moj bo ,tak da ni panike pa tašča? tud bo pa ne bo huda, če bo tolk žensk na vašem pragu, tvoj pa sam doma?? boste že vidle bom od daleć opazovala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:25:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: cita Naja imaš nazaj vidve se gresta pa pink-pong al kaj? odbojko. si ziher, da ni tenis? ziher ziher, je večja žogicA.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:26:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Naja pa da en bom zaostala imaš nazaj ZS tudi ti seveda.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:26:21
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps boste že vidle bom od daleć opazovala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:26:23
|
|
|
|
spps
|
Kje je pa feliša? je šla že spat,da si jutr ne zaspi?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:26:25
|
|
|
|
MalaČebelica
|
kmetija se je komaj začela. jaz pa res grem za jest delat. počasi tipkajte. jaz tudi mogoče pridem ob devetih že v SK, ker Klara tudi že pred deseto je in pol že spi prvo rundo. aja, razen če bo v avtu zaspala. bomo videli. samo je pa težko v avtu. no, eno so baje enkrat dobli v ameriki, da je dojila med vožnjo in še po mobiju telefonirala samo jaz nimam avtomatika, tepa to ne gre v glavnem, moram se z mediuhico uskladit, če bo pla zraven, tak da vas pač pokličem, ko bom zjutraj v SK... ne bom zdaj nič obljublala ob kolkih pridem, ker bi itak ziher zamudila, kot je v moji navadi no, ampak zdaj sem si ure naprej porinila no, eno še mam zadaj, ko jo ne vem nastavlat. ampak za tisto vem, da je zadaj
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:26:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica imaš zs nazaj ti tudi.. a že? Če pa se, ti komaj poslala, mater ti hitro bereš in tipkaš to je pa bla zdaj fora...sem misla, da si se še ti z mano šla tenis ali ping pong...potem pa se ti napisla kar tak ti imaš tudi ZS..a ko sem pogledala, se videla, da si mi res poslala... pa sem ti res odpisala...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:26:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Torej za jutri je VSE zmenjeno... z Najoo ob 9h pred Sparom, v vsemi ostalimi pa ob 10h pred Sparom! jaz bom tam ob 8ih Kje? A te ne bo doma? ne vem še -moj bo ,tak da ni panike pa tašča? tud bo pa ne bo huda, če bo tolk žensk na vašem pragu, tvoj pa sam doma?? boste že vidle bom od daleć opazovala uuuu, kdaj se že vidmo? ob 10h pred sparom, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:27:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps boste že vidle bom od daleć opazovala bomo rolete dol spustile, pol pa opazuj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:27:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Torej za jutri je VSE zmenjeno... z Najoo ob 9h pred Sparom, v vsemi ostalimi pa ob 10h pred Sparom! jaz bom tam ob 8ih Kje? A te ne bo doma? ne vem še -moj bo ,tak da ni panike pa tašča? tud bo pa ne bo huda, če bo tolk žensk na vašem pragu, tvoj pa sam doma?? boste že vidle bom od daleć opazovala draga moja, to pa ne bo čisto nič pomagalo, veš!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:27:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps boste že vidle bom od daleć opazovala bomo rolete dol spustile, pol pa opazuj v kuhinji?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:28:04
|
|
|
|
MalaČebelica
|
pa kaj mate zdaj to neke ZS-je. a me šimfate al kaj
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:28:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Kje je pa feliša? je šla že spat,da si jutr ne zaspi? dobra! tole bo zgodnja ura za njo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:28:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Torej za jutri je VSE zmenjeno... z Najoo ob 9h pred Sparom, v vsemi ostalimi pa ob 10h pred Sparom! jaz bom tam ob 8ih Kje? A te ne bo doma? ne vem še -moj bo ,tak da ni panike pa tašča? tud bo pa ne bo huda, če bo tolk žensk na vašem pragu, tvoj pa sam doma?? boste že vidle bom od daleć opazovala draga moja, to pa ne bo čisto nič pomagalo, veš! sej bosta tašča in Piki doma
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?