|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - 4. del
24.9.2009 20:33:43   
Lubenička
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

no, končno smo ga dočakali-najlepšega fantka na svetu po imenu Maj. Na svet je prijokal danes, točno na rok, ob 12.35, velik 50 cm in težak 3500 g. Maayaa

čestitke user posted image

čestitke!! user posted image user posted image user posted image

baby blue...a je možno, da ti je že odpadu? k jst mislm,da mi ven lezejo, kr me neki špika...
blagor tebi za en šivček. meni so rekli, da mi bodo dva naredili, zato da so me na živo zašili...imam jih pa 6. danes sem že bolje, a ne morm normalno sedet...sem bila pa zelo boga prve dni...komaj sm hodila.

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 551
24.9.2009 21:10:07   
Erdbeere
mayaaa čestitke za Maj-a user posted image user posted image user posted image

Evo jaz sem pa preživela sestanek v vrtcu, doma so pa tudi preživeli prvi večer brez mamice...zdej pa šibam v horizontalo, dovolj letanja je bilo za danes

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 552
24.9.2009 21:11:24   
altaja
Sicer sploh ne vem kolk šivov sem mela, raje nisem spraševala. Je pa babica rekla, da me je malo prerezala, tko da user posted image .. 12. dan po porodu sem bila kot nova..brez kakršnihkoli bolečin. Včeraj sem z ogledalom pokukala tja dol in tudi zgleda vse ok... user posted image Od četrtega pa nekje do 10. dneva pa ne vem kako bi preživela brez šlaufa.

Maayaa: čestitke za fantka user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 553
24.9.2009 21:27:52   
litlleMiss
jaz sem bila raztrgana, imela sem 3 šive, odpadli pa so mi po 14 dneh..se prav čuti olajšanje ko odpadejo..me ni več nič zategovalouser posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 554
24.9.2009 21:51:31   
baby blue
Možno je ja... Bom jutri vzela ogledalo in malo poškilila tam spodaj...

nič grem previt in podojit najin mali zaklad

(odgovor članu litlleMiss)
Neposredna povezava do sporočila: 555
24.9.2009 22:03:06   
Lubenička
aha...pol bom nepokretna še en teden user posted image hehehe...

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 556
24.9.2009 22:05:10   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

punce...tiste, ki ste bile šivane...kdaj šivi odpadejo? kdaj se bom lahko vsedla normalno na rit? user posted image

IMAM MALEGA V ROKAH. SPLOH NI VEČ ČASA ZA RR. in zdaj sem opazila velike črke user posted image ... ok,šivi... bi se strinjala z altajo. danes je 14 dni, nekaj dni že precej solidno sedim, če pa zelo veliko hodim-sprehod, me pa začne spodaj nekaj bolet in srbet. je pa en teden po šivih ravno najbolj ndeprijetno obdobje. js ne vrm, koliko jih imam, sem pa bila baje 3 cm rezana, čeprav se mi zdi več. Vidim pa bolj slabo spodaj, ker mi niso naredili depilacije (sem upala na njo, bi rekla, naj bodo čim bolj temeljitiuser posted image ), zaenkrat pa raje pustim vse pri miru spodaj.

čestitam vsem novim mamicam user posted image

seznam bom urejala jutri, lahko ga pa tudi katera druga, če ima čas user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 557
24.9.2009 22:44:57   
barika
hja, časa za RR pa res ni več velikouser posted image user posted image , tamali je skoz na zizi, malo se carta, veliko poje. Zavrača vse kar je silikonskega, od dude, nastavkov do cucljauser posted image user posted image user posted image

Glede šivov ...ajme meni, kok so me zašiliuser posted image user posted image user posted image , ničemur več ni podobno, me pa šivi bolijo, če preveč migam, tak da veeeliko počivam, ker sem tudi bleda ko stena, pa danes so me ful oči bolele, pa se nič kaj ne naprezam.
Naslednji mesec bo že boljeuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 558
24.9.2009 22:48:35   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Tulpek, ne vem kako je s popkovino, ampak plodovnica je pa pomoje definitivno od prenošenosti. Koža se mu pa tud ful lupi...je pa tak maaaali drobižek proti Martinu, sem čisto pozabila, kako je bil mali.user posted image

Evo, zdejle se cote operejo, potem pa spat, ker sem ful neprespana - posledica tega, da nisem bila v nadstandarduuser posted image .

Aja, pa ona z rdečimi lasmi je pa rodila glih en dan pred menoj, tudi expresno za prvič, 4 ure, potem pa še ena ženska 22 minut v porodni, pa jaz in cimra, obe manj kot 2 uriuser posted image user posted image , babica je bila pa ona mlada črna NAtaša (res vse pohvaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

Veš kak je bil moj prvih 10 dni... cel se je lupil, po tleh sem imela vsak dan ogromno njegove kože in nič ni pomagalo. Sedaj se je stanje umirilo in se samo še malo lupi. Vsak v P, ki ga je videl, je vprašal, koliko je prenošen, da se toliko lupi. Prav hudo mi ga je bilo gledat, bošček mali.

Pri meni je bila babica Barbara, tista blontna, ki ima 7-letnega sinčka. Še celo to sem uspela izvedet med porodom. Pa še ena starejša je bila, sem imela kar dve babici sočasno user posted image . Res ne vem, s čim sem si to zaslužila. Sta bili pa obe super, itak sem bila čisto presenečena nad prijaznostjo vseh. Nisem pričakovala tako vredu odnosov.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 559
24.9.2009 22:51:57   
barika
Tulpek, prijazne so pa vse, razen ene babice na ctg-ju (ima take "brezosebne" poteze obraza) in ena nočna sestra z dolgimi lasmi ...vse ji je bilo težko naredit...user posted image
To je plus celjske P., da so ful prijazni in ustrežljivi, če odštejem eno izjemo

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 560
24.9.2009 22:52:36   
tulpek
Še glede moje teže: js sem na +5, no tako je bilo stanje 5 dni nazaj. Ko sem prišla iz P je bilo +7, upam da bo šlo še kaj dol samo od sebe. Prednosečniških hlač pa še preizkušala, še vedno krila nosim.... in raje bom počakala, da gre še kaj dol... 

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 561
24.9.2009 22:59:44   
tulpek

hja, časa za RR pa res ni več velikouser posted image user posted image , tamali je skoz na zizi, malo se carta, veliko poje. Zavrača vse kar je silikonskega, od dude, nastavkov do cucljauser posted image user posted image user posted image

Glede šivov ...ajme meni, kok so me zašiliuser posted image user posted image user posted image , ničemur več ni podobno, me pa šivi bolijo, če preveč migam, tak da veeeliko počivam, ker sem tudi bleda ko stena, pa danes so me ful oči bolele, pa se nič kaj ne naprezam.
Naslednji mesec bo že boljeuser posted image

Moj dude niti pod razno noče, jo takoj ven pljune. Nastavkov pa nisem preizkušala, ni bilo potrebe. Na srečo moj mali ne visi na zizi iz čistega veselja, ampak samo, ko je lačen. Ampak traja pa hranjenje po eno uro... Sicer pa pridno spi, včasih se pa še malo pocarta. Imam kar srečo, ni zahteven, pa mi vseeno zmanjkuje časa.

Js sem bila tudi zelo bleda, sploh prve dni, se skoraj nisem prepoznala. Kdo te je pa tako grdo zašil? Js sem imela srečo, da so me lepo zašili.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 562
24.9.2009 23:02:01   
tulpek

Tulpek, prijazne so pa vse, razen ene babice na ctg-ju (ima take "brezosebne" poteze obraza) in ena nočna sestra z dolgimi lasmi ...vse ji je bilo težko naredit...user posted image
To je plus celjske P., da so ful prijazni in ustrežljivi, če odštejem eno izjemo

Js se teh dveh ne spomnim, možno da jih takrat ni bilo. Čeprav glede na to, koliko sem bila na tistih ctg-jih, dvomim, da sem katero zgrešila user posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 563
24.9.2009 23:11:13   
klaja

no, končno smo ga dočakali-najlepšega fantka na svetu po imenu Maj. Na svet je prijokal danes, točno na rok, ob 12.35, velik 50 cm in težak 3500 g. Maayaa

Čestitke za fantka Maja!!!

Nočka vsem!

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 564
25.9.2009 7:20:50   
veselka
jutro,

veste kaj zmer pozabim ... kolk je čudno, ker grem lulat glih samo ene 4x na dan user posted image se mi zdi, da me sploh ne tišči, pol pa ko grem, se čudim kapaciteti mojega mehurja user posted image user posted image user posted image

moja rožica med dojenjem se pa velikrat na bradavico jezi user posted image , pa prou oklene se jo, da ja ne bo kdo njej kej uzel user posted image pol se z nogicami odriva ob mene in gre glava naprej, joška pa ne in se spet razburja user posted image , pa preteguje se mi med dojenjem z bradavico v ustih, včasih tko vneto sesa, da ji vn teče user posted image ... na koncu pa zaspi pod joško - v senci user posted image

a se še kjermu rata do pajske pokakat ne morem vprašaja stisnt, ker mam samo 1 roko frej user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 565
25.9.2009 7:28:24   
veselka
aja, pa glede oblačil... nosečniške al so mi prevelke al pa premejhne... prednosečniške user posted image user posted image user posted image sanja svinja kukuruz user posted image ... sem si učer šla kupit za oblečt... sem ene 10x šla v kabino user posted image vse kar se mi je zdel ful velko in široko, nekak pol ni blo več tolk zlo velko in široko user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 566
25.9.2009 7:49:33   
dreja79

čestitke user posted image

Čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 567
25.9.2009 7:54:50   
_melody_
Nepoznana sporoča: Evo, pa jo imamo! Danes, ob 00:12 je na svet prijokala 52cm in 3600g težka Vita.

Iskrene česti
tke še enkratuser posted image user posted image

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 568
25.9.2009 8:11:05   
Pupček
Jullie, Maayaa in Nepoznana čestitke za septembrčke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 569
25.9.2009 8:16:01   
Pupček
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

jutro,

veste kaj zmer pozabim ... kolk je čudno, ker grem lulat glih samo ene 4x na dan user posted image se mi zdi, da me sploh ne tišči, pol pa ko grem, se čudim kapaciteti mojega mehurja user posted image user posted image user posted image

to z lulanjem je res smešno. meni se splo ne zdi da lulam čez dan, k grem tako poredko na wc. včasih se moram prav sama odločit da grem, ker tišči me ne. ponoči pa ne lulam že od 29.8.user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 570
25.9.2009 8:28:52   
Pupček

moja rožica med dojenjem se pa velikrat na bradavico jezi user posted image , pa prou oklene se jo, da ja ne bo kdo njej kej uzel user posted image pol se z nogicami odriva ob mene in gre glava naprej, joška pa ne in se spet razburja user posted image , pa preteguje se mi med dojenjem z bradavico v ustih, včasih tko vneto sesa, da ji vn teče user posted image ... na koncu pa zaspi pod joško - v senci user posted image

a se še kjermu rata do pajske pokakat ne morem vprašaja stisnt, ker mam samo 1 roko frej user posted image

luana se tudi krega oz. igra z bradavico. pa ko cuza čebla, kot da bi govorila mmmm njami, njami user posted image user posted image user posted image , pa preteguje se tudi prav rada z bradavico v ustih, tako da da glavo čisto nazaj (da ji lahko cel vratek vidim) in jo razvleče za nekaj cm, prav čudim se kok je že elastična ta moja bradavica user posted image user posted image user posted image .

včeraj zvečer pred spanje je tako vneto cuzala, kot da nebi dva dni jedla in zgleda da je zajela preveč zraka ker je pol pri podiranju kupčka čist vse polila, da sva bile obe mokre, jaz celo do gat user posted image . no , pol sva ponovile vajo, še dobro da imam velik mleka (trkam).

zaenkrat kaka samo v pleničko, pa včasih po mamici user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 571
25.9.2009 8:29:53   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

Nepoznana sporoča: Evo, pa jo imamo! Danes, ob 00:12 je na svet prijokala 52cm in 3600g težka Vita.

Čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 572
25.9.2009 8:42:38   
Tanik
Dobro jutro,

pri meni se nič ne dogaja, je pa res da je še par dni do PDP, upam da bo res septembra prišel na svet. saj sploh ne vem koliko nas je še ostalo?

Nepoznana čestitke user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 573
25.9.2009 9:00:14   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: Pupček

luana se tudi krega oz. igra z bradavico. pa ko cuza čebla, kot da bi govorila mmmm njami, njami user posted image user posted image user posted image , pa preteguje se tudi prav rada z bradavico v ustih, tako da da glavo čisto nazaj (da ji lahko cel vratek vidim) in jo razvleče za nekaj cm, prav čudim se kok je že elastična ta moja bradavica user posted image user posted image user posted image .

včeraj zvečer pred spanje je tako vneto cuzala, kot da nebi dva dni jedla in zgleda da je zajela preveč zraka ker je pol pri podiranju kupčka čist vse polila, da sva bile obe mokre, jaz celo do gat user posted image . no , pol sva ponovile vajo, še dobro da imam velik mleka (trkam).

zaenkrat kaka samo v pleničko, pa včasih po mamici user posted image user posted image user posted image .

hahaha, a ni ful smešne to njihovo vneto sesanje user posted image user posted image user posted image moja scuza joško do zadnje kaplje... še ožela bi jo po moje, če bi jo lahko user posted image učer je blo res že na koncu in je od jeze kar skakala, pa glasove spuščala na ubogo joško... smo hitro še eno flašo zrihtal user posted image (je dobila najprej obe joški, potem takoj 60 ml dodatka, pa pol čez kratek čas spet joški in pol na koncu je spila še 30 dodatka - res je požerušček... no, pol je k top zaspala)

< Sporočilo je popravil veselka -- 25.9.2009 9:01:37 >

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 574
25.9.2009 9:22:57   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

Iskrene česti
tke še enkratuser posted image user posted image

čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nama pa ratuje, da se hranima nekje na 3 - 3,5 ure, tudi ponočiuser posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?