|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - 4. del
19.9.2009 10:48:29   
tulpek
Barika... le glej, da te ne pošljejo domov user posted image . Upam, da imaš lisice zraven user posted image user posted image user posted image .

Veselka, midva sva bila dva dni nazaj na sprehodu, ampak samo malo okoli hiše, ker js še ne zmorem veliko. Komaj čakam, da se mi šivi zacelijo. Je pa že boljše, danes že brez problemov sedim na stolu za računalnikom user posted image .

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 301
19.9.2009 11:03:31   
veselka
tulpek, še meni ko nisem bla šivana sem mela kr kakšna 2 tedna težave s hojo, ker me je med nogami vse bolelo. sem pa že v soboto po porodu šibala po večje modrce in sem se premikala kot en invalid user posted image ... no, takrat ni blo smešno, od hormonov sem se pa parkrat še skor zjokala sred nak. centra. pri meni ni blo 3. dne po porodu nobenega jokanja, zato je pa kasnej tolk več user posted image , na trenutke

pa vložki vir80 so groza. sama sem najprej kurila svoje, prou za čiščo, kakih 30 cm dolgi vložki, fini mehki. in ko mi jih je v P zmanjkalo, sem uporabila vir in me je spodaj začelo vse pečt user posted image . sm hitro naročila druge.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 302
19.9.2009 11:49:11   
barika
Evo, takle mamo, so me pregledali, 2 cm odprta, dr. mi je dala gel, zdej pa cakam, da zadeva prime. najkasneje ponoc bi pa ze moglo bit *ce bo zadeva prijela*. evo,danes je ena manj za odstrel user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 303
19.9.2009 12:09:42   
Nepoznana
Super Barika user posted image ! Čim hitreje in čim manj boleče ti želim! 

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 304
19.9.2009 12:11:10   
klaja
Jeeee, zdaj pa gre zares Barika! 

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 305
19.9.2009 12:16:35   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Evo, takle mamo, so me pregledali, 2 cm odprta, dr. mi je dala gel, zdej pa cakam, da zadeva prime. najkasneje ponoc bi pa ze moglo bit *ce bo zadeva prijela*. evo,danes je ena manj za odstrel user posted image

NO, no, pol si je tvoj fante zgleda zbral 20.9. user posted image user posted image
GO Barika, GO Barika user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 306
19.9.2009 13:11:04   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

tulpek, še meni ko nisem bla šivana sem mela kr kakšna 2 tedna težave s hojo, ker me je med nogami vse bolelo. sem pa že v soboto po porodu šibala po večje modrce in sem se premikala kot en invalid user posted image ... no, takrat ni blo smešno, od hormonov sem se pa parkrat še skor zjokala sred nak. centra. pri meni ni blo 3. dne po porodu nobenega jokanja, zato je pa kasnej tolk več user posted image , na trenutke

pa vložki vir80 so groza. sama sem najprej kurila svoje, prou za čiščo, kakih 30 cm dolgi vložki, fini mehki. in ko mi jih je v P zmanjkalo, sem uporabila vir in me je spodaj začelo vse pečt user posted image . sm hitro naročila druge.

Veselka, meni se zdi, da me od samega poroda nič ne boli, samo od šivov user posted image . Mogoče se motim in bi mi sicer tudi kaj bolelo, pa sedaj za vse krivim te šive user posted image user posted image user posted image .
Vložke pa imam Vir natural in Vir ekstra (modra in zelena embalaža) in mi obojni ustrezajo. V P so pa imeli ene od Senta firme in so mi bili tudi OK. Sem pa imela močnejšo čiščo samo prve dva do tri dni, od takrat je pa šibka. Pečejo pa samo šivi na trenutke, jih zato veliko hladim s tušem, ampak je tudi že boljše v primerjavi z nekaj dni nazaj.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 307
19.9.2009 13:13:03   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Meni gel ni nič prijel, samo do konca je zmehčal vse skupaj, so me pa dali naslednji dan na umetne in je šlo hitro... Tak da kmalu boš cartala user posted image . Ampak je pa res že čas user posted image . Še dobro, da so se tu končno usmilili.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 308
19.9.2009 13:21:00   
Bety11
Veselka, Tulpek....in ostale, ki ste rodile...Upam da delate Keglove vaje!!!!!!!!! Zeeeeelo pomembno.....

Drugače bodo mišice ostale ohlapne, vse raztegnjeno, od seksane bo nič in še maternica bo lezla ven, ker jo nič ne drži .....najmanj 300 krat stisnite in spustite mišice na dan.....

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 309
19.9.2009 13:35:00   
polari
Barika, naj ti hitro mine...user posted image user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 310
19.9.2009 14:06:14   
tulpek
300-krat? Js jih delam, ampak toliko pa tudi ne. Bi mogla imeti povsod okrog napis: naredi keglove vaje, da bi se velikokrat spomnila. Se bom bolj potrudila. 

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 311
19.9.2009 14:07:44   
tulpek
Evo, sem si dala v podpis, vsaj ko bom na RR jih bom pridno delala. 

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 312
19.9.2009 14:26:47   
sontschica
Pozdravljene user posted image in novopečene mamice.

hvala vsem za čestitke.

najprej vsem mamicam iskrene čestitke, vsem želim veliko cartanja (žal si nisem ogledala seznama, katere že cartajo in katere ne), user posted image pa želim, da čimprej dobijo svoje štručke v roke.

sej bi se že prej javila, pa enostavno ni časa. z Nikki sva prišli že prejšnjo nedeljo domov, potem je pa ta teden tako hitro minil. drugače je zelo pridno detece, vendar jo matrajo že prvi krčki, tako da je kar pestro. tudi midve sva imeli na začetku probleme z dojenjem, vendar je z nastavki veliko lažje, tako da se dojiva kar z nastavki. mleka je pa tudi dovolj.

toliko za danes, porodno zgodbo vam napišem kdaj drugič, ko bom imela več časa.

lepo se imejte in tiste, ki pa rojevate ali boste šle rojevat, želim hiter in čim manj boleč porod.

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 313
19.9.2009 15:39:35   
škorpijončica

Živjo!

Midve z Nio greva vsak dan za pol ure na sprehod, čeprav morm it čisto počasi in večkrat vmes počivat drugače mi pride slabo, pa je že dva tedna od poroda. Šivana na srečo nisem bila nič, sam morm se tudi jaz večkrat spomnit na keglove vaje. Zdaj grem pa kuhat.

Barika, vso srečo in čestitke vsem novim mamicam.

Evo slikca s sprehoda

user posted image

pa še ena doma

user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 314
19.9.2009 15:43:02   
kepica
Lubenička mi je poslala slikico njenega Ariana

user posted image

Lubenička, še enkrat čestitke za malega cukrčkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 315
19.9.2009 16:31:56   
Tanik
barika naj čimprej pride na svet user posted image

kašni cukri so tamali user posted image
škorpijončica, lepo da si v reduuser posted image

!!!tiste ki ste prvič mamice pa ostale: a ste se zavedale da boste mamice, da boste vsak čas rodile, prinesle domov otroka? jaz mislim da se ne zavedam tega, vsaj ne vedno. pa kar ene more imam, sploh ponoči.pa ne vem če sem pripravljena na vse skupaj. sploh ne vem kaj me je popadlo, a je to depresija user posted image

< Sporočilo je popravil Tanik -- 19.9.2009 16:32:10 >

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 316
19.9.2009 16:37:55   
Bety11
user posted image user posted image   Škorpijončica....A ta punčka s dojenčkom si ti???? .user posted image user posted image ...Oba sta več kot lepa....user posted image user posted image user posted image .

Lubeničkaaaaa.....Lep dojenček....user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 317
19.9.2009 16:39:27   
Bety11
Tanik....To ni depresija....pač razmišljanja....user posted image user posted image user posted image user posted image .....Ne skrbi, vse bo OK.......

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 318
19.9.2009 16:54:24   
JaLuca
pozdravljene

toliko, da se javim, danes 3 dni po porodu sva doma z Andražem, sva že na porodni teži, kolko težko rodim, toliko imam potem mleka za izvoz in nimam problemov z dojenjem, sva pa zdrava in ok.

me pa tokrat oči bolijo od poroda, se bom javila, ko bom utegnila, vsem pa hvala za čestitke...

vidim, da se je Lubenička rešila, Barika pa še čaka....

da sem šla rodit, pa je tokrat pomagalo zvečer user posted image , čez 4 ure pa so se začeli popadki......

Ptujska porodnišnica - oba oddelka user posted image , pa saj sem že tam 3x rodila......pa ni pretirane gužve, kot pred 2 letoma.....

papa

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 319
19.9.2009 20:17:21   
polari
O, kak je mirno danes...user posted image user posted image vse gledate dirty dancing????user posted image user posted image user posted image user posted image

Mnjam, kak je bil dober!!!!!user posted image Patricka mislim.......user posted image

Z mano še vedno nič, le stalno otrdevanje......če ni bolečin, potem niso popadki, ne?

No, grem dalje gledat.........pa upam na kakšne dobre novičke zjutraj.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 320
19.9.2009 21:01:58   
vila MaLiNa
Škorpijončica... joj imaš luštno hčerkicouser posted image user posted image . Pa bravo za sprehode, nam zaenkrat še ni uspelo jet na pravi sprehod, ker mala zmeraj vključi alarm, drugače pa je cuker...

Lubenička tudi tvoj fantič je lepuser posted image Danes sem v dnevniku opazila, da je bil včeraj največji med rojenimi otročkiuser posted image .

Barika... kako? Že rojevaš. Držim pesti, da resuser posted image

In kako ste kaj ostale nosečke in mamice?

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 321
19.9.2009 21:03:50   
klaja
Tanik midva bova dobila tretjega user posted image , pa se sploh ne zavedam, da bo pri hiši še en otrok. Če ne bi imela v spalnici pripravljenih stvari sploh ne bi razmišljala o tem. Nikakor mi to ne gre v glavo.

Škorpijončica kaka črnolaska je Nia, lepi sta obe!

Lubenička tvoj Arian je tudi lep!!!

Polari bolj se osredotoči na to, če bi bilo v rednih časovnih intervalih, ker mi je pred kratkim ena znanka napisala, da je imela samo otrdevanje trebuha na 10 minut in potem stalno manj in je čez par ur rodila.

Jaz pa grem sedaj slike sortirat (moram sama sebe prisilit, da še to uredim), sem jih po enem letu dala razvijat, pa jih je nekaj čez 400,  s tem, da jih imam še za babici in še nekaj za Julijin in Hanin album.

Moje počutje je iz dneva v dan slabše, danes sem komaj naštela 10 gibov. Zraven otrdevanja trebuha in stalnih bolečin v predelu hrbtenice in jajčnikov, sem utrujena in se še komaj premikam. Sploh nimam več volje do ničesar, moji dve komaj kaj porihtam, joj upam, da se čim prej rešim, ker res več nisem za nobeno rabo.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 322
19.9.2009 21:38:43   
Pupček
hojla,

ste se pa res umirile s čvekanjem, se vidi, da so ta glavne čvekice že mamice postale, oz. rojevajo user posted image user posted image user posted image .

mi smo v redu. dojenje nam gre, dojim jo pa vsakokrat ko se zbudi, torej na 1, 2, 3 ali 4 ure. opažam, da imam že ene dva dni več mleka, me zjutraj joške prav bolijo in komi čakam da se princeska zbudi. 
včeraj smo se prvič kopaliuser posted image in luana je prav uživala v vodi, čist se je sprostila, da so se ji kar učke zapirale user posted image . prav luštna je bila. po kopanju je bila tok zdelana da je pol cel dan spala - do večera, pol se je pa čukec zbudil.

na sprehode hodimo vsak dan, začeli smo že prejšnji teden. pri nas je še toplo, tako da gremo tudi za dalj časa. luana v vozičku prav uživa, sprehod v glavnem prespi.

LitlleMiss, pri nam v stanovanju je tudi ene 26 stopinj. mikeno oblečem v bodi z dolgimi r., žabice in nogavičke. pokrijem jo le z dekico, pa mislim, da ji je vroče k se sama odkriva, pa potna je tudi včasih. kaj pa vem, sej če ji je prevroče ali če jo zebe, zajoka, a ne user posted image . dokler otrok spi, mu je v redu.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 323
19.9.2009 21:45:52   
Pupček
čestitke vsem novim mamica user posted image user posted image user posted image . lepe otročke imate.

Škorpiončica luštna mamica si user posted image .

Barika... kako napredujete?

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 324
19.9.2009 22:15:44   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Polari bolj se osredotoči na to, če bi bilo v rednih časovnih intervalih, ker mi je pred kratkim ena znanka napisala, da je imela samo otrdevanje trebuha na 10 minut in potem stalno manj in je čez par ur rodila.

Malo si me zdaj prestrašila, čeprav dvomim, da bi pri meni bilo to to. Ker ni nekih bolečin, samo intenzivno stisne....pa mali je fuuuuul živahen...vse mi en rine....user posted image

In tega me je glih strah...kak veš, kdaj se it pokazat? Kak veš, da je to to? Pa jaz sploh ne bi zdaj upala it v P pa to povedat, ker bi si mislile, da se mi je zmešalo...ziher...user posted image    Rajši počakam na kaj bolj bolečega......pa pač doma rodim, hehehehe, hecam se....user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?