veselka
|
jutro, ko ravno dojim... pri meni je bla stvsr v tem, da sem imela od takrat ko se je mleko začelo tvorit, tolk ga, da sm mogla črpat ven, ker sem mislila da mi bo joške razneslo. po 5. dneh pa kot da bi mi nekdo odrezal produkcijo. ima pa moja ful močen sesalni refleks. v joškah se sploh ni več hotla zaloga narest, da bi mala v cugu spila. in zdej prvič met otroka, valda si ves čas prepričan, da boš brezskrbno dojil in bum, se ti zgodi nekajm kar sploh ne pričakuješ, ne veš od kje je prišlo in se seveda zasekiraš. in še hormoni svoje naredijo... ... pa sva ful pristavljale, je boga vlekla tud po ne vem kolk časa "prazno", po dojenju še črpala, da bi bil dražljaj ful daljši (dokler je bil moj doma, je tole še šlo po vsakem dojenju, ker jo je on prevzel na flašo, pol sm pa mogla sama, pa še po flaši je hotla bit še naprej na joški), čaje pila, velik pila, jedla, ... ampak otrok se ful utrudi takega dojenja... in je jokala in jokala... pa ful požrešno bitje in sem jo 2x ta teden prefutrala, ker je non stop jokala za lačno in pol ko sem ji še dodatek dala in ga je spila kot ga je vidla in pol bruhnila ven v loku. na flašo se na srečo nismo razvadli, ker po vsaki flaši je vedno bil jok še za joškico. po več kot tednu matranja, predvsem otroka, moje joške ne producirajo nič več in sem včeraj dobila tametil tablete, da probamo še s tem. zdej ne vem, a se mi je sam zdel, ampak že nekaj ur po 1. tableti so ble moje joške ko baloni in je bil prvi večer po nevem kolk časa, da se je najedla samo z dojenjem verjetno bom pri drugem otroku psihično bolje pripravljena na možne težave, ampak zdej pač nisem bla, ker se mi tudi sanjalo ni, da ponudba ne gre vedno s povpraševanjem. je pač res svetovna recesija a dons pa barika rodi
< Sporočilo je popravil veselka -- 19.9.2009 6:50:03 >