|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - 4. del
20.9.2009 17:51:46   
tažana
Barika čestitke za Tomaža user posted image user posted image

dan še nekaj več od mene user posted image .

No jaz sem že dva dni doma in nama gre prav super se lepo dojiva in spiva. Prvo noč smo sicer imeli nekaj težav ampak je sedaj že bolje. Neža se je prvo noč hotela dojiti ves čas user posted image . POtem, ko sem jo dala k sebi v posteljo pa je zaspala kot angelček user posted image . Samo jaz nisem potem spala, ker se ne upam premikat user posted image .

No na hitrco kako se je vse skupaj začelo:
V ponedeljek sem imela zjutraj amnio. Razultat je bil 2-3 prste odprta voda bistra. grem nazaj domov z datumom 21.9 spet na amnio. Potem me je ves dan po malem zvijalo in ponoči ob pol enih mi je odtekla voda. Hitro sva poklicala mamo za varuško in sva šla proti Kranju. Tam sem bila sprejeta so me zrihtali Pobrili, klistir potem sem se šla pa lahko sprehajat. med tem so se moji popadki kar začeli lepo stopnjevat. Ob treh mi je rekla babica naj se uležem in me priklopila na CTG. Vse lepo in prav samo mojih popadkov je bilo počasi skoz manj. Nekajkrat sem ji predlagala, da bi šla hodit, kem sem takrat vsaj popadke imela pa se ji ni zdela preveč dobra zamisel. torej sem ležala do pol šestih z vedno manj popadki user posted image . končno je padla odločitev da me priklopijo na umetne. začelo je spet malo bolj ampak je bilo kmalu spet konec. Pojačevala mi jih je postopoma vendar so ene trikrat kar zamrli. Ko sem ob sedmih imela dovolj, da popadki prenehajo sem ji rekla da naj jih pojača tako da bo delovalo, ker je ugotovila, da sem med popadkom odprta 7 prstov ko pa se neha pa 3-4 user posted image . Torej mi je bilo kristalno jasno, da bo treba it na vse ali nič.
Ob pol osmih pa jih je le spustila in od takrat dalje sem videla vse zvezde čisto od blizu user posted image . Tako ko so se začeli sem čutila kako zelo mi pritiska dol in sem user posted image poslal naj gre hitro po babico, ker bom začela pritiskat. Hitro so prišli in v treh popadkih je bilo vsega konec user posted image . Rezana nisem bila nič ker me je ful lepo merkala, tako da sploh nisem bila tako utrujena.

Tako nekako je vse skupaj izgledalo. me je pa to rundo strašno bolelo, ko sem porodila posteljico in ko mi je iztiskala kri iz trebuha user posted image . še sedaj me občasno špika po trebuhu.
Mi je pa precej trebuha še ostalo. In tako me ljudje veselo brez slabe vesti sprašujejo, če bomo imeli še enega user posted image . Noro! sploh mi je hudo, ker precej čutim hormone in bi kar naprej jokala. Po drugi strani se še mami slabše počuti, zaradi slabih izvidov so ji prekinili kemoterapijo in jo pospešeno napotili h kirurgu, da bo čimprej na vrsti za operacijo. Tako, da jo sploh ne upam poklicat, ker ves čas samo jokam zraven...

Tako da še malo duše izlijem to menda pomaga... Ah bo že samo da malo bolj mobilna postanem in pridem med ljudi navadno mi to v otožnih dneh pomaga user posted image .

Uživajte...
aja slikce so na spodnjem linku. Sama jih sploh več ne znam prilepit user posted image . Čudno en mesec nazaj sem trebuh še znala prlepit sedaj pa ne več user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/anazat/17097705/

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 351
20.9.2009 18:22:28   
Tanik
sporočam, da sem danes ob 14.48 uri prišel na svet :) res, da me še ne poznate, a vseeno naj povem, da sem pravi mali korenjak, velik 53 cm in težak skoraj 4 kg. ja, ime mi je pa Mark. očka in mamica sta zelo ponosna name! MancaG

čestitke user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 352
20.9.2009 19:10:50   
veselka
čestitke za Marka user posted image user posted image user posted image [

tažana drži se. pa držim za tvojo mamo pesti, da čim lažje prebrodi in premaga bolezen. tudi moja mama je prebolela raka, vem kako je težko skozi samo dejstvo in potem še skozi vsa zdravljenja, ki so vse prej kot prijetna user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 353
20.9.2009 19:20:05   
tulpek
Manca, čestitam user posted image user posted image user posted image .

PS. končno ena celjanka, ki ni zamujala celo večnost user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 354
20.9.2009 20:48:18   
indy0024
cerrrruser posted image najprej iskrene cestitke za vse tiste,ki ste ze mamice!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutri pa mene caka nekaj lepega,no upam vsaj da mi bodo sprozli porod kot so rekli,drzite pesti se zame in za druge,ki bodo jutri rojevale!!!!!NOCKAAAAAA!!!!!!!user posted image VAM JAVIM,KO BO KAJ NOVEGA!!!!!!LP

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 355
20.9.2009 20:51:47   
polari
Mancag, čestitke user posted image user posted image user posted image

Upam, da sem kolko tolko trofla seznam...mi smo še okej, jutri zjutraj mamo ctg v P....komaj čakam spet, da vidim, kako je stanje...drugač pa me tu pa tam malo špikne, ampak nobene sile....user posted image

Grem pod tuš pa v vodoravno....sem bla danes na abrahamu in sem kar hin...lep večer še naprej!

Indy0024, držimo pesti za jutri!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil polari -- 20.9.2009 20:52:32 >

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 356
20.9.2009 20:57:57   
Tanik
živjo od Barni80-danes zjutraj se je rodil najin zakladek Lovro, 54 cm, 3520 g. vsi trije se počutimo odlično.

danes ob 17.50 je luč sveta zagledal Amon Rai. težek 3510g in velik 51,5 cm.počutima se v redu. Chebelica21

čestitke user posted image user posted image user posted image

Žan

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 357
20.9.2009 21:00:07   
tulpek
Barni in Čebelica21, čestitam obema user posted image user posted image user posted image .

Indy, za tebe pa držim pesti, da jutri bo kaj user posted image . Polari, pa za tebe tudi, da se le ne bi preveč načakale.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 358
20.9.2009 21:17:20   
klaja
Mancag čestitke za Marka!!!

Barni80 čestitke za Lovrota!!!

Chebelica21 čestitke za Amona Raia!!!

Tažana če ti pomaga, potem se kar zjoči in razpiši, tu smo zato, da se med sabo spodbujamo in pomagamo! Močno upam, da se stanje tvoje mame izboljša! In tudi, da boš ti prišla k sebi in se bolje počutila!

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 359
21.9.2009 7:21:16   
dolenjka
Čestitke novim mamicam user posted image user posted image user posted image
Tažana user posted image user posted image user posted image

Jaz sem počasi na poti v Postojno na pregled in, kot bi naša 2 mamica Barika rekla, lep CTG user posted image . Pridem nazaj 2 v 1, obljubim, da ne bom prehitevala user posted image Se tipkamo popldan user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 360
21.9.2009 7:55:40   
Bety11
Dobro jutro!

Čestitke vsem novim mamicam!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa so se napovedi uresničile in vsaj 5 jih je ta mlaj odnesel...user posted image user posted image user posted image user posted image

Tulpek....Ti si že OK, ker računalnik je vedno prižgan...user posted image user posted image user posted image ...Je bilo kar preveč tiho te dni, ko te ni bilo...user posted image ....Lepo, da si z nami..user posted image user posted image user posted image

Tažana....Žal mi je za tvojo mamo in upam,da kmalu zbereš moči za življenjske probleme....

Tudi ta teden bo pestro...Gledala sem seznam in za ta teden so za PDP naročene samo tiste, ki so že nekaj časa čustile otrdevanje trebuha, lažne popadke.....Zato mislim, da zamudnic ne bo med njimi....

Nedeljo sem cel dan pohajala in zvečer potem migala z nogami, ker ni bilo nič prav.....Še malo.....

Želim vam hitre porode in CTG-je brez nevšečnosti....

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 361
21.9.2009 8:04:46   
_melody_
Jutro!

Se še malo tukaj oglasim po dolgem času... mi smo še kar 2v1 čeprav je šele jutri moj PDP. Smo že vsi ful nestrpni kdaj bo. Mam občutek, da se bo pri meni še tud zavleklouser posted image . Počasi se seznam krajša, sploh ne morem verjetuser posted image . Jutri zjutraj moram it tako ali tako na pregled pa bomo videli kaj bo. Upam, da me bojo pregledal, če sem kaj že odprta, glede na to da me še sploh nisouser posted image

Mancag čestitke za Marka!!!

Barni80 čestitke za Lovrota!!!

Chebelica21 čestitke za Amona Raia!!!

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 362
21.9.2009 8:20:40   
klaja
Jutro!

Bety11 boš videla, jaz bom sigurno zamudnica, čeprav me križ boli non stop in trebuh otrdeva, še nič ne pričakujem ta teden.

Tudi jaz imam jutri CTG, komaj čakam, se bom pa prej malo sladkega najedla, ker drugače moj user posted image ponavadi spi. Imam pa ta nagravžni izcedek in postaja srbeč, moram jutri malo omenit in še za vse ostale bolečine.
Pa po stopnicah komaj kaj pridem, se tako zadiham, da to ni res. Utrujena sem pa itak kar naprej.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 363
21.9.2009 8:35:48   
_melody_
Ooooo klaja me imava pa obe jutri PDPuser posted image .

Jaz imam tud ful izcedka že skor dva meseca, samo hvalabogu ni srbečice. Sej povečan izcedek proti koncu je normalen pojav al ne?

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 364
21.9.2009 9:28:44   
Tanik
Dobro jutro,

moje spanje se je malo izboljšalo, no nočno lulanje ostaja. edino kar je, da vsako noč ful sanjam, večino grdo sanje user posted image pa še vse se spomnim zjutraj. to paše zraven a ne, k nosečnosti?

Žan

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 365
21.9.2009 9:50:20   
klaja
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

Ooooo klaja me imava pa obe jutri PDPuser posted image .

Jaz imam tud ful izcedka že skor dva meseca, samo hvalabogu ni srbečice. Sej povečan izcedek proti koncu je normalen pojav al ne?

Ja, izcedek bi naj bil "normalen pojav", edino če je srbeč in pekoč, potem ni ok.
Misliš bo kaj jutri ali ne?

Tanik grde sanje, takoj ko se zbudiš poglej skozi okno, pravijo, da se potem ne spomniš več sanj. user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 366
21.9.2009 9:59:13   
klaja
Sem ravno malo čekirala pri oktoberkah in so začele PREHITEVAT. user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 367
21.9.2009 10:03:00   
Pupček
Dobro jutro!

Manca, Barni, Čebelica čestitke user posted image user posted image user posted image .

še malo pa septembrskih user posted image ne bo več user posted image .

Tažana .

Tanik, naj se ti te more končajo. sej če se ne bodo prej, se bojo po porodu.

moj user posted image in luana sta šla na sprehod do pekarne, tako da imam zdaj mal prostega časa zase. no izkoriščam ga tako, da vas malo čitam in likam luanine cunjice. ugotovila sem, da 30 tetra plenic ni dovolj, sploh pa ne če imate takega otročka kot jaz ki veliko kaka in vedno kak kupček prihrani za med previjanjem user posted image , na koncu se pa rada še polula user posted image - tako da mi grejo te tetra p. kar v promet.

vsem, ki še čakate na svoj dan d, želim da ga čim prej dočakate pa brez pretiranih nosečniških tegob. porod, pa naj vam ostane v lepem spominu user posted image .

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 368
21.9.2009 10:06:07   
baby blue
Dobro jutro

Vidim da je seznamček vedno bolj modro obarvan user posted image user posted image Mi je uspelo malo priti pokukat sem ko mala spi ko angelček... Prejle sva se previli in podojili sedaj pa spi... Jah kaj naj rečem Lana je izredno pridna ponoči se dojiva ko se pač zbudi čez dan pa tudi... Pri dojenju sva se že ulaufali tako da nama že gre... Previjanje in umivanje tudi... Pa v soboto ji je krn od popka odpadel - že po petem dnevu... Je pa res priden otrok... Zdej ene dva dni že malo driska ampak je blato še vedno normalne rjave barve...

Včeraj je bila pokonci skoraj tri ure... Potem pa spala ko polhec...

Joj moram še slikice naložit da vam jih pokažem... Ali pa vam jih bo kasneje moj...

Čestitke vsem mamicam... Sploh tebi barika za Tomaža... Pa si ga le dočakala sedaj pa se lepo rihtajte user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 369
21.9.2009 11:49:55   
BBP
Manca, Barni, čebelica in barika, čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas še vedno brez sprememb. user posted image Na pregledu danes je še enkrat povedala, da je ctg lep in da sem še zacementirana. V sredo se moram na pregledu zglasiti v porodnišnici, kjer bodo povedali, kako in kaj, bom pa v sredo pet dni čez rok. Najverjetneje me bodo kar lepo domov poslali. Se pa zadnje dni počutim super in mi ni nič težko biti še kar 2v1. Mogoče pa naše dete čaka 1. oktober. user posted image

Matija je tu.
ob rojstvu: 3580g, 54cm
1. mesec: 4310g, 55 cm
2. mesec: 5360g, 58 cm

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 370
21.9.2009 12:02:42   
dreja79
Ojla punce,

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kolk je že spet novih mamic!!!! Vsem iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Seznam se je res že skrčil, da bodo pa oktoberke začele prehitevat, mi je pa že zadnjič moj dragi napovedal user posted image .

Pri meni nič novega, še 7 dni do PDP-ja, upam, pa na to da se vseeno zgodi malo prej. Me pa tud neki črviči, kot pri menstruaciji, ampak mi je moj G rekel, da je to znak da se otrok spušča. No nekaj se pač dogaja user posted image

Vsem, ki se ne počutite dobro, pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image , saj bo. Tile nosečniški hormoni, se po porodu žal znajo obrniti proti nam. Med nosečnostjo skrbijo, da smo happy, po porodu, pa glih obratnouser posted image . Kaj čmo, ne smemo se jim pustit!!!

Lep dan vsem!!!!!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 371
21.9.2009 12:09:46   
Bety11
Tanik.......Jaz mislim,  da tebi preseda vstajanje ponoči in hoja na WC, zradi tega zeeelo malo piješ navadne vode in od tam izhajajo grde sanje.....To je tudi moja izkušnja......Strupe edino voda lahko splakne....

Jaz tudi hodim na WC vske pol ure.user posted image ....Pa Bog pomagaj...user posted image ...Na pol spim in racam do stranišča....user posted image .

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 372
21.9.2009 12:11:26   
bambina23
pozdravljeni, pišem v imenu bambine23, drugače sem njena sestra. trenutno je na klistiranju, tak da počasi bo. odprta je pa 5cm. v porodnišnici je od petka, tak da ze komaj čaka, da pride mali na svet. pišem vam kasneje, da sporočim veselo novičkouser posted image
čestitke vsem novim staršem tudi z moje strani

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 373
21.9.2009 12:24:56   
klaja
Izvedela sem, da je tudi Majra ostala v porodnišnici in da se je začelo nekaj dogajat, tako da vso srečo in čim prejšnje cartanje!

Bambina 23 tudi tebi želim čim lažji porod!

(odgovor članu bambina23)
Neposredna povezava do sporočila: 374
21.9.2009 12:41:51   
Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Tanik.......Jaz mislim,  da tebi preseda vstajanje ponoči in hoja na WC, zradi tega zeeelo malo piješ navadne vode in od tam izhajajo grde sanje.....To je tudi moja izkušnja......Strupe edino voda lahko splakne....

saj samo vodo pijem user posted image , že od nekdaj. edino kadar mi zapaše kaj saldkega, to je pa redko.

je pa res, da celo nosečnost nisem imela nekih težav, zdaj pa vse nazaj dobivam, v zadnjem mesecu. ampak se tolažim, še maaaaaaaaaalo user posted image

Žan

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?