|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 6 [7] 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: želja po 2 nosečnosti!!
13.12.2010 9:28:43   
tjasa1
Zaenkrat se vedno nic user posted image . Je tvoje obdobje cakanja poteklo, gres spet v napad user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 151
14.12.2010 10:10:08   
2.2.
ja mi že delamo en mesec samo saj vseš ko bi kaj rad ti ne uspe

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 152
14.12.2010 11:26:31   
jasminčika
no še ena se javlja, ki komaj čaka na drugo user posted image . js imam zelo redne menstruacije na 28 dni pa nam ne rata in ne ratauser posted image . pri prvem je pa ratalo  drugič. upam, da bo zdaj v decembru več sreče. so ravno tisti dnevi in midva pridno user posted image user posted image user posted image upam da bo božiček kaj prinesu.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 153
20.12.2010 20:48:06   
lollypop
pa še ena z željo po drugi nosečnosti user posted image

doma že imamo živahno punčko, ki bo dopolnila dve leti.. pred nekaj meseci sva se odločila za sestrico/bratca... no se "matrava" že nekaj mesecev, pa bo očitno malo večja razlika v letih kot sva načrtovala....

upam, da nam uspe še v tem veselem decembru ugledati user posted image

(odgovor članu jasminčika)
Neposredna povezava do sporočila: 154
29.12.2010 22:54:38   
tjasa1
Ta mesec sem ugotovila, da smo tolkli 28 rundo???? Ma se ne prime pa konec.user posted image

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 155
30.12.2010 12:49:27   
dory
Jaz sem bila vedno prepričana,da bomo ostali samo pri enem. Potem pa se v življenju marsikaj spremeni in  prav je tako. Želja po drugem otroku se je pojavila, ko sem zbolela za malce bolj resno stvar. Takrat sem dejansko ugotovila, da zdravje ni samoumevno in da se tudi leta seštevajo. Ja saj vem vse, ampak, ko te dejansko kaj zruka, se malce bolj zaveš. Potem se je pojavila tudi želja po še enem otročku. Ker vem, da bo moja nosečnost velik izziv in ker vem,da imam več možnosti za vse sedaj,ko še nisem toliko stara, bomo pač začeli delat. Kdaj bo, se puščamo presenetit.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 156
30.12.2010 19:19:25   
2.2.
mojo soborke upamo da bo v prihajajočem letu bolj uspešno

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 157
30.12.2010 19:22:16   
Čebel@
punce,še vedno vas spremljam in vsaki od vas želim da l.2011 zagledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 158
3.1.2011 22:23:00   
tjasa1
hvala čebela.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 159
4.1.2011 7:25:24   
lananai
2.2., tudi ti si bila pri marčevkah 2011, ane? Sva obe prehitro zaključili kariero tam. Mogoče bova pa skupaj klepetale na čvekanju v letu 2011! user posted image

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 160
4.1.2011 7:37:02   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

2.2., tudi ti si bila pri marčevkah 2011, ane? Sva obe prehitro zaključili kariero tam. Mogoče bova pa skupaj klepetale na čvekanju v letu 2011! user posted image

Jaz sem bila pa pri februarkah........pa bi se tud vama priključila pri čvekanju v letu 2011........in to čimprej!!!!!!!!!!!
A gremo kar v septemberuser posted image ????

(men kr ne rata ...pa ne rata...user posted image ......sem že čist neučakanauser posted image )

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 161
9.1.2011 19:00:55   
2.2.
ja bila sem pri marčevkah.

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 162
18.1.2011 10:57:49   
2.2.
user posted image babuške moje. še sama NE MOREM VERJET DANES NAREDIM TEST PO 4 DNEVNIM ZAMUJANJEM IN TESt je pozitiven...ups črke mi je tamala pritisnila.....bom še počakala kakšen teden da ponovim vajo, ker ne verjamem. smo pa v decembru zelo malo načrtovali

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 163
18.1.2011 11:01:27   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.

user posted image babuške moje. še sama NE MOREM VERJET DANES NAREDIM TEST PO 4 DNEVNIM ZAMUJANJEM IN TESt je pozitiven...ups črke mi je tamala pritisnila.....bom še počakala kakšen teden da ponovim vajo, ker ne verjamem. smo pa v decembru zelo malo načrtovali

bravo!!!!! čestitam

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 164
18.1.2011 17:00:15   
srečica17
O kaj jaz berem.......super 2.2.    lepo nosečnost in zdravega otročička ti želim.....
BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 165
18.1.2011 20:59:11   
tjasa1
Bravo 2.2user posted image user posted image user posted image , zdaj naj zdrzi. Lepo nosecnost in oglasi se kaj.

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 166
19.1.2011 12:30:54   
2.2.
hvala za čestitke! sicer še nič ne verjamem.....in kaj še vse me lahko doleti. a se mi bo še katera pridružila. drugač pa potrdim  po 1 obisku g.
bom se vam še kaj javila-itak....zdaj pa držimo pesti da bo še katera ugledala magični + čim prej

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 167
25.1.2011 20:26:58   
Čebel@
2.2. jupiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image srečno do konca!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 168
21.2.2011 10:30:10   
Jada82
Evo, tudi jaz se vam pridružujem user posted image  Še to škatlico k.t. pojem do konca, potem pa začnemo delat na 2. otročku, Doma imam že zelo živahno 1-letnico, ampak se mi zdi, da rabi bratca/sestrico. Komaj že čakam in upam, da se čim prej prime user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 169
15.3.2011 23:03:05   
tjasa1
Mi se vedno user posted image . Ce ta mesev ne uspe(ni uspelo) mam 28. laparo user posted image Pa bo ze, baje???

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 170
16.3.2011 13:39:19   
Jada82
Tjasa1, navijam, da je uspelo!!!! user posted image user posted image user posted image  Poročaj!
Jah, mi2 sva pa zdaj pričela, sva v 1. krogu, hehehe, pa resnično upam, da bo čim čim prej uspelo user posted image  Zdej čakam na 11.4., ko bom naredila test user posted image
Tud jest sem dolgo časa mislila, da bo user posted image  edinka, vendar pa imam zdaj kar željo po še enem user posted image , tako da bomo malo večja družinica in da bo tud tamala imela družbo. Jaz sem bila edinka ... sicer mi ni nič manjkalo, ampak kaj pa veš, mogoč bi blo pa še bolje, če bi imela brata/sestro ???
Tako da, tamali želim dati ti možnost user posted image

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 171
16.3.2011 16:09:37   
Anonimen
Prvič je ratalo v tretjem krogu, potem pa miomi in endometrioza...v glavnem malo upanja...

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 172
16.3.2011 17:06:45   
latka
Midva imava doma 6 letnika, ki je ratal naravno, za drugega se trudiva že 4 leta,žal neuspešno, no naslednji mesec pa gremo v drugi poskus umetne oploditve, ker žal naravno več ne bo šlo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 173
17.3.2011 11:45:59   
Jada82
Ma, kdo bi si mislil, da tkole v prvo rata, v drugo pa ne .... človk kar ne more verjet user posted image  Jaz upam, da ne bo takih problemov pri nama ... sva zdej 1. krog, pa bova vidla ... sam se še ne bom takoj sekirala ... prvič je ratalo v 7. krogu ... tako da ... do enega leta še ne bom panična .... pol pa ne vem, mah, rajš ne razmišljam in verjamem, da bom kmalu kmalu zagledala user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 174
17.3.2011 22:23:29   
tjasa1
Men je prva ratala v 8. krogu. Zdaj je stara 4 leta, za drugi krog pa cakava ze 31.mesecev?!?!?

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 6 [7] 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 6 [7] 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Ime za fantka
sirenetta

Katero ime vam je bolj všeč?

Simon (27%)

Tadej (54%)

Emanuel (18%)

Število vseh glasov: 271

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!