Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 25.3.2010 10:22:00
|
|
|
|
Anonimen
|
HMMM.... ja ne vem... zdej če bi rada šla na pregled... potem mislim da ni ovir da neb šla... edin če boste še veselo naprej... pa če še zmer ne bo nič... pa greš loh tud kasnej.
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 25.3.2010 15:57:29
|
|
|
|
2.2.
|
ja saj bomo vidli. sicer imam itak v maju pregled pa bom še omenila za to če ne bo do takrat kaj drugače
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 29.3.2010 8:21:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Wiiii punce!!! A vam neki povem?!?!!?!? mi izostaja že 11 dni... sm naredila testek in je pokazu +! Ne morem vrjet... Po tolkem času... Tolk sem vesela!
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 29.3.2010 13:55:30
|
|
|
|
tjasa1
|
Bravo! Verjamem da smo vse vesele s tabo. Nam daje upanje in veselje. Le porocaj nam kdaj kaj o tvojem srecnem casu, prvih brcah, ...
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 29.3.2010 20:56:06
|
|
|
|
2.2.
|
ja super pa kaj si tako dolgo skrivala....meni bi že zdavnaj pobralo. no meni je danes 1 dan izostanka....samo ta mesec nismo nič kaj bili aktivni....
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 30.3.2010 12:58:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Zato ker sem bila prepričana da ta mesec ne bo nič... Ker sva samo ene 3x . Poleg tega sem pa računala na drug mesec, ko bom jemala Klomifen - in glej ga zlomka - teh čudežnih tabletk sploh nisem nič jemala, pa je vseeno ratalo! Joj punce, upam da bo tudi vam kmalu uspelo in da se mi pridružite! Bom držala pestke za vas!
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 1.4.2010 5:38:19
|
|
|
|
2.2.
|
verjetno da bo kaj i pri nas. mi že zamuja 4 dni in danes grem kupit test. imam pa že en teden občutek da se mi bo pravkar ulila M in je ni in ni....tako da držimo pesti, čeprav smo ta mesec bolj slabo delali na tem...
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 1.4.2010 6:50:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Tud pr men je blo tko! Pa čakam pa čakam... Pa ni blo... Držim pestke! Nujno morš sporočit kaj bo test pokazu!
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 1.4.2010 16:17:51
|
|
|
|
2.2.
|
sploh nevem kaj je zdaj to. sem kao dobila ampak ni to to bom počakala kakšen dan potem če ne bo nič novega grem po test
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 6.4.2010 20:42:35
|
|
|
|
tjasa1
|
jaz pa vsak mesec poskusim cim vec , pa zmer kaj vmes pride. Tokrat mamo doma norice. Ma prej ko je bolje je, res pa da meseci tecejo tecejo, pa leta tecejo.... Moj je dobil prve izvide, pa niso najbolj obetavajoci, bom videla kako sedaj naprej. Ocitno je bila najna ta prva res mali cudez.
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 26.4.2010 21:43:56
|
|
|
|
tjasa1
|
2.2 je kaj novega. Anonimen kako ste kaj? Zdaj je pa ze nekaj tednov kajne? Si ze bila na ultrazvoku...dej mal se pohval
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 29.4.2010 14:21:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf jaaa zdj smo že v 10. tednu! dela, slabosti so na višku ampak sj bo... Vse se da pretrpet Dejansko še zdaj ne dojemam da je res... Na UZ sem bla že 2x. Prvič tam na neplodnostni (očitno sva prehitro šla tja ), potem pa so me poslali nazaj k svojemu ginekologu... Tko da smo že dvakrat vidli Zdaj samo čakam, da še mine par tednov, da gredo tele slabosti proč... Potem pa se prepustim radostim Drugače je G rekel, da je vse v najlepšem redu, pa tud kakšnih težav s krvavitvami nimam... Tko da upam da bo vse ok. Kako ste ve punce?? Upam da vam čimprej uspe!!! Mene je tole zadelo kot strela z jasnega! Ravn tisti mesec, ko sem najmanj pričakovala, smo zagledali +!
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 30.4.2010 5:31:28
|
|
|
|
2.2.
|
ojjjj! ja danes je 30 dan bomo opčakali pa potem videli. ne uz še nisem šla ker enostavno nimam časa zase-saj vem . otrok, mož bolan , tast v bolnišnici delavci doma služba cel dsan....nokakor ne znese. vem pa da imam konc maja odvzem brisa pa bom takrat naredila servis, če ne bo nič do takrat
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 12.5.2010 20:25:01
|
|
|
|
tjasa1
|
2.2 kak kaj? Pri nas se vedno nic.
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 13.5.2010 17:40:46
|
|
|
|
Little Star
|
Pozdravljene.. Če me sprejmete bi se vam pridružila. Tudi mi upamo in delamo na že tri leta. uspelo ni, ker imam endometriozo. No sem jo imela, ravno okrevam po laparo in histero. imam 4 leta starega miškolina, ki pa je "ratal" v drugem ciklusu po prvi operaciji.. tako, da upamo na najboljše. lahko začnem po prvi M, ki naj bi me razveselila nekje konec maja, potem pa v nove boje. Upam, da bo že junija ali julija.
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 17.5.2010 20:47:34
|
|
|
|
Čebel@
|
čer še ena ki komaj čaka še en + .....ne mirkava že od novega leta,delamo na pa mislim da 3 mesece.....danes sem dobila -sem upala da jo ne bo,ker sva bila kar pridna ,ampak glede na to da sem tik pred izpiti mi je logićno da ne zanosim-živci pa to sem pa za vse ki vam je ratal full vesela in upam da se bomo ostale naprej spodbujale
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 18.5.2010 22:24:04
|
|
|
|
tjasa1
|
pozdravljene v druzbi.
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 16.6.2010 22:32:46
|
|
|
|
tjasa1
|
Kje ste? Ste ze srecne nosecke? Jaz grem jutri na HSG? Mal me je strah, ampak pravijo, da je to tudi terapija in da 1/3 parov uspesno prebere .
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 22.6.2010 15:14:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo punce! Kako ste kaj? Po dolgem času sem vas spet prišla pogledat... Ja mi rastemo, rastemo.. Smo že pri 18. tednu Kako ste pa ve? Že katera zagledala plusek? Nič ne čvekate! Ste se vse pogubile! Čeprav vidim da je tud nekaj novih. Pozdravljene
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 23.6.2010 9:50:55
|
|
|
|
butt3rfly
|
hehe, evo še ena nova doma mam 3 letnega pobca. na novem članu delamo šele 2. mesec. do menstre imam še približno kakšn teden. in res upam, da je ne bo. prejšnji mesec sm že mela čist TAPRAVE in TIPIČNE znake nosečnosti, da sem se ži vidla s ful velkim trebuhom. niti v prvi nosečnosti nism mela takih znakov ko prejšnji mesec jojoj, kok mi je psiha nagajala, da kr verjet ne morš. sem se pa nekak psihično pripravla, da tudi zdej zna kr dolgo trajat. pri prvemu smo več ko eno leto rabl, da je ratu. tak da mislim, da so mi vsej razočaranja iz mesca v mesec prišparana. bomo videli...
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 23.6.2010 10:22:32
|
|
|
|
Anonimen
|
hej se vam pridružim, zaenkrat bom ostala anonimna, saj v moji službi ne smejo izvedeti, da imava željo po še enem otročku. danes začneva prvi otrok je najin čudež, bomo videli kako hitro bo zdaj... *a*
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 23.6.2010 10:24:54
|
|
|
|
pupica25
|
Ojla! Mi se tudi pripravljamo in trudimo za novega družinskega člana. Naša pupa bo kmalu dopolnila 3leta - še zmeraj je pravi vragec, ampak vedno bolj "obvladljiv , tako da mislim, da ko bo enkrat prišel , da bo prav super. Se pa sedaj podajamo v 3.krog in upamo, da bo ratalo čim prej. Pri pupici je ratalo šele v 7., takrat ko sem stvari malo odklopla in diplomirala (en strs manj). Bomo, videli, držimo pesti, da bomo čim prej imeli magični
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 28.6.2010 10:17:58
|
|
|
|
butt3rfly
|
pozdravljene, evo, dans me je firbec matru, al je kej al ne. sm šla kupit CB, ker imam do menstre max 3 dni. pokazala se je sam črtica, nič pluseka zdej čakam to tečnobo, kdaj me bo "počastila" s svojim obiskom. pol pa veselo v 3. krog čeprav... mal upanja je pa še... bomo vidl, no.
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 28.6.2010 20:47:54
|
|
|
|
tjasa1
|
Bravo anonimen! Upam, da se dobro pocutis in ni kakih slabosti itd. Joj, prve slikice so ze mimo, ne? Dobro se rihtajte. Pri nas nic novega. Ta mesec po navodilih G ne sme nic ratati, potem pa spet veselo na delo....upamo da bo, tamala se ze ful veseli.
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 30.6.2010 12:09:25
|
|
|
|
vesna_b
|
ojla držim pesti za vse vas, in upam, da tudi nama rata, ko se odločiva
< Sporočilo je popravil vesna_b -- 30.6.2010 12:10:00 >
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?