Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 1.7.2010 8:30:28
|
|
|
|
butt3rfly
|
zdej pa res nevem... test bil - , menstre pa še vedno ni nikoli, ampak res nikoli mi še ni zamujala (razen seveda, ko sm bla noseča). mal bom še počakala, če je ne bo, bom test ponovila pa da vidmo, kaj bo pokazu.
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 2.7.2010 9:15:28
|
|
|
|
butt3rfly
|
oh, ja in je vseen prišla.... in to v vsem svojem veličastnem obsegu.
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 3.7.2010 5:18:29
|
|
|
|
2.2.
|
oj! jaz sem še tudi vedno nekje med živimi... danes je tretji dan kar mi zamuja in včeraj sem kupila test in ga naredila. pojavila se je črtica vodoroavna zdaj pa neznam a bi mogel bit plusek ali ne na clear blue. secer o M ni ne duha ne sluha tudi "nosečniških" znakov zaenkrat ni. bomo videli
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 3.7.2010 18:05:30
|
|
|
|
2.2.
|
aaa premalo časa sem držala test...matr sem blond. sicer še vedno nič v pon. pa ponovni test če ne bo nič do takrat
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 5.7.2010 18:51:01
|
|
|
|
tjasa1
|
2.2 sem mislila, da ze kaj zibate :) Res te ni bilo kar nekaj casa. Mi smo zaradi preiskav ta mesec abstiniral, potlej bomo pa videli kako in kaj. Mislim, da je ze cas, da tudi nama kaj rata, a ne.
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 5.7.2010 19:10:31
|
|
|
|
2.2.
|
končno en rahel plusek....kolko smo z dragim vesela. jaz upam da je to res to to. ni čist močen plus vendar večliko bolj razvidno je kot v soboto..... jutri že kličem mojo G da se naročim. vam drage pa tudi želim da čim prej zagledate+. sicer se vam še tukaj oglasim
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 5.7.2010 23:11:43
|
|
|
|
tjasa1
|
Bravo! Zelim vama lepo nosecnost-veselo pricakovanje. Za nas punce pa je to se eno upanje, da nam nekoc uspe. Oglasi se kaj
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 6.7.2010 14:18:19
|
|
|
|
2.2.
|
seveda vam bo uspelo. midva sva delala 1leto in pol. lani nisva nič kaj preveč intezivno delala n tem. nato 5 mesecev intezivno in računala plodne dneve... potem pa res možgane na off-to je zelo težko. in je končno uspelo. tako da tudi vam bo uspelo upam pa da čim prej
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 6.7.2010 14:29:50
|
|
|
|
vesna_b
|
čestitke! sem tako vesela zate, ko da bi ga že jaz videla. plusek... čim lepšo nosečnost
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 9.7.2010 14:17:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene punce! Mi gremo v 4 krog in čakamo ali 29.Malo sem razočarana,ker prvič je ratalo takoj in sedaj sem nekako pričakovala isto ali pa saj v drugo..Tolažim se pa tudi s tem, da mogoče so kriva tudi leta oba namreč nisva več tako rosno mlada, predvsem poskušam gledati optimistično, da kmalu bo rezultat kakršnega si želimo.
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 9.7.2010 20:29:44
|
|
|
|
Čebel@
|
2.2. ...... za ......čimlepšo nosečnost ti želim,hiter porod in lepga,zravga pri nas nič novega-sem imela en dan krvav izcedek pol pa konc in sem se že malo veselila,pol se je pa čez par dni ulila ....gremo pa v nove boje
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 13.7.2010 11:03:06
|
|
|
|
2.2.
|
punce hvala za čestitke, res še sama nemorem verjet da mi je uspelo, čeprav nosečniških težav skoraj da ni. malenkost špikanje in boooleče prsi. slabosti pa nič ker v 1. nose. sem imela nonstop na površju bruhanje. wc školjka mi je najboljša prijateljica. 1. pregled imam 28.7., sicer sem pa malo zaskrbljena ker ta teden delam nočno in imam fizično delo pa še sama sem drug teden pa me čaka 10 u dnevni šiht mi je malo kar strah. nebi pa rada prej težila direktorju o mojih problemov. za vas pa še vedno držim pesti da zagledate
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 25.7.2010 18:08:46
|
|
|
|
Čebel@
|
še ena ki je zagledala
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 26.7.2010 9:05:28
|
|
|
|
vesna_b
|
ooooo, čebel@ - čestitke tudi tebi... lepo ti želim...
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 28.7.2010 15:20:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IIIIIII 2.2. ful sem vesela zate!!! No končno si se mi pridružla Sj smo dolg čakale na tist plusek... Držim pesti tudi za druge!!! Aja - čestitke! Pa tebi čebela tud!
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 1.8.2010 14:10:03
|
|
|
|
2.2.
|
evo prehitro veselje ......ponovno sem na tj temi imela em ss en mesec počitka potem pa ponovno za magični plusek
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 3.8.2010 9:00:54
|
|
|
|
vesna_b
|
sploh ne vem, kaj naj ti rečem, hudo mi je zate, za vaju. pa srečno v nove boje naprej... držim pesti
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 20.8.2010 18:10:20
|
|
|
|
tjasa1
|
2.2 zelo m je zal. Ker upava enako dolgo sem se res veselila s tvojo druzinico, vse veselje, obcutja....verjamem, da se kmalu vrnejo.
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 9.10.2010 2:50:56
|
|
|
|
2.2.
|
ojjjj! kako kaj? a je kaj novega? pri meni ni še nič ker moramo zdaj še počivat je rekla moja g da 3 mesece ne delat na otroku v porodnišnici-tista ki mi je delala abrazijo je pa rekla da do 1 mesns. počakat.-in zdaj koga poslušat.... no 1 ciklus sem imela full dolgega 40dni zdaj čakam drugega potem bomo pa kar šli v nove boje....sem pa opazlila da me večkrat bolijo jajčniki ali maternica verjetno še vedno zaradi krčenja-ma bog si ga vedi....
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 24.10.2010 0:10:33
|
|
|
|
tjasa1
|
Ne prav nic novega. Sem malo ze obupala in se prasujem ali naj se sploh prijavim na laparo al naj bom zadovoljna z enim sonckom. Pa ti 2.2. Se pocivas?
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 26.10.2010 18:59:53
|
|
|
|
TEDIGO
|
ejla punce...tudi jaz sem vam pridružujem. Moja zgodba: Prvič ko sva se odločila za sem takoj zagledala , prvi pregle vse ok, drugi srček ni več bil... Po 3 sva šla nazaj v akcijo (pila sem plahtico, rman in krvomočnico) in takoj zanosila, rezultat pa skor 2 leti stara punčka... Letos aprila sva šla ponovno v akcijo in do danes nič. Ta mesec ponovno pijem čaje in sem na začetku polovice ciklusa (blizu ovolacije), počutje pa joški me bolijo za omret že 3 dni in tam spodaj sem veliko bolj mokra kot prejšne cikluse. Če povem po pravici ovolucije do tega meseca sploh nisem čutila... PUNCE PREPRIČANA SEM USPELO NAM BO!!!!!!
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 27.11.2010 9:33:58
|
|
|
|
Anonimen
|
zdravo, še ena na tej temi. na delava od maja, pa se ne prime... prvič je ratalo takoj, sedaj pa cela zmeda... vedno imam točne mestruacije na 28-30 dni, sedaj sem jo dobila na 17 dan in to ful močno.Zares je težko-takole iz meseca v mesec čakati kaj bo... sem bila pri ginekologinji ker sem že prej vmes krvavela. Pa je rekla, da naj se oglasim čez pol leta če še vedno ne bo ratalo, da čakajo 1 leto da uspe po naravno poti, potem dajo kakšne tablete ipd. ... Malo kruto se sliši? aha, še pol leta naj čakam.... Zato tudi jaz razmišljam o čaju krvomočnice in še čem podobnem. Videla sem tudi tisti prah Maca- se mi sliši dobro kar sem uspela prebrat o njem. Kaj se vam zdi?
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 2.12.2010 18:35:03
|
|
|
|
tjasa1
|
Moj ciklus je tudi kar nekaj. Dva meseca nazaj sem mislila, da je koncno ratalo, grem po test, itak da ni +, cakam se teden dni!!!!potem pa pride . Zdaj pa skoraj ze dva meseca abstiniram...razocaranja vsak mesec, so me malo zamorila in rabim pavzo.
|
|
|
|
RE: želja po 2 nosečnosti!! 13.12.2010 9:25:03
|
|
|
|
2.2.
|
ojla babuške..je kaj novega bo kaj božiček prinesel????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?