grahek85
|
Živjo! Danes sva pa zaspala in se je fantu tako mudilo, da je vzel še moj ključ po nesreči. Zdaj sem pa v odklenjenem stanovanju in mi ni glih super občutek Pa desno uho me spet nekaj boli, upam da se ne razraste v kaj hujšega. Je blo zadnjič za par let dovolj. Drugače je šel pa fant včeraj po službi na hitro v Ikeo, mi ni pustil zraven ker mi trebuh nagaja, če veliko hodim. Sva kupila še previjalno površino tako da mava zdaj pa res vse (razen EasyFix podstavka za lupinico, to pa naročim še ta teden). Sva se na koncu odločila kar za tako, ki se prišraufa na steno in po potrebi zloži, spodaj sva kupila pa eno komodo s tremi predali. Nimam pojma, kako bova s prostorom čez pol leta, ko se seliva, tako da se mi zdi to še najbolj ziher rešitev. IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka kaj za očetostvo more 100% pred porodom podpisat, ker jaz grem to rihtat v četrtek moj pa takrat dela Ne, lahko potem, je pa zdaj daleč najbolj preprosto. Z otrokom boš težje skakala okoli, pa če maš v P seboj te tam obišče matičarka in takoj uredijo elektronski vpis rojstva in dobiš rojstni list par dni kasneje po pošti. Tega pa rabiš še za en kup birokracije naprej. Ne rabiš pa tega narediti na CSDju, lahko na katerikoli upravni enoti v času uradnih ur. Danes npr. mislim, da majo vsi del. čas do 18h. Glavno, da sta oba tam in z veljavnim osebnim dokumentom. Je pa zadeva identična ne glede na to, ali jo opraviš na CSD ali na upravni enoti, ker iz CSDja itak en izvod pošljejo na upravno enoto, enega dobiš pa ti. IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina Jaz sem tudi še pokonci. Sem se sedaj našpilala taroka s kolegi in je tooooooook pasal. Sva z možem čist mahnjena na tarok, pa sem mislila, da se bo ob rojstvu prve hčerkice vse končalo - kje pa! Že par tednov po porodu smo nadaljevali naše večerne partije (z eno roko sem jo pestvala, z drugo pa karte držala ). No, zdej, ko bosta pa dve, bo pa vseeno malo težje izvedljivo, ampak se ne bomo kar tako dali... oooo, jaz sem tudi velik tarok fan pa fant tudi obožujem ga, vsaka igra je drugačna, pa všeč mi je dinamika med igralci. Sam zdej pa res že dolgo nisem igrala Včasih smo se obvezno dobili vsak vikend in špilali do ne vem kdaj zjutraj, zdaj pa že kaki dve leti ne, je družba bolj kot ne počasi razpadla. Pa mi ni nič žal za ljudmi, za tarokom pa v bistvu ful, ker je res fajn. kemo misliš to pediatra? nam je na MŠ rekla, da naj pokličemo še pred rojstvom in se zmenimo. Samo lahko verjetno tudi potem.
< Sporočilo je popravil grahek85 -- 2.12.2009 7:45:59 >