|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
1.12.2009 9:43:45   
naja6
alex17,zanima me koliko je tvoja glukoza,zadnijč si napisala,da si si morala meriš,še vedno ali je kaj boljše,jaz imam namreč ta teden kontrolo pri diabetologu in mu morem ta dnevnik nest,pa me zanima na kaj naj bom pripravljena

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
1.12.2009 10:13:08   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Jaz pa imam danes še bolj povečan rumen izcedek in srbi user posted image user posted image Navadni jogurt ne bo pomagal, tak da bo treba v lekarno. Če bi se spomnila kak se reče unim svečkam, ki sem jih prejšnič imela bi tud blo...
Kaj pa so vam kaj dali? Mislim, da samo s canesten kremo tega user posted image nem odpravla, do pregleda-naslednji teden pa tudi ne mislim čakat...

Pa ne jem več sladkarij!

A so bile mogoče Vagisan? Meni so te res pomagale, samo zdaj ne upam, ker imaš po njih tak tekoč prozoren izcedek in se bojim da ne bi kake plodovnice zaradi tega spregledala. Kupi si Vitagyn C, ker po njem ti pa tako mlečno in bolj gosto ven teče, da ne moreš falit. Pomaga pa tudi.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
1.12.2009 10:14:00   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33
Mayčyca - a ni ultiva prepovedana sedaj? nam so tako reli v MŠ.

Ultiva prepovedana??? Nam so v MŠ pa so prav priporočali ultivo. Sicer da je težko da prideš do nje ker jo iv ce. por. zvaja samo en anesteziolog, ampak da je najboljše sredstva za lajšanje bolečin, ker si ga doziraš sam po potrebi, da si razkroji takoj ko opravi svojo funkcijo, tako da na user posted image  nima nobenega negativnega vpliva. Ker vsa ostala protibolečinska sredstva, razen EA delujejo tudi nauser posted image , ki zato bolj omotičen. Tako sem jaz razumela gin. ki je nam je to razlagal in bila ravno zaradi te razlaga zelo navdušena nad ultivo, ker nima negativnih vplivov na user posted image .

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
1.12.2009 10:31:09   
ALEXI M.
Nam je sestra v materinski rekla da ultivo dosti ukinjajo (v Celju še ne),ker so si jo ženske predozirale z. pritiskale na tisti gumb tudi takrat ko popadka še ni bilo... Menda pa v Celju epiduralne trenutno ni ker primanjkuje osebja... tko da bomo tiste k smo v Celju šle rodit kar po naravni poti... razen če je že kaj spremememb od prejšnjega tedna .. lep pozdrav

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
1.12.2009 10:35:57   
nikita 33
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Mayčyca - a ni ultiva prepovedana sedaj? nam so tako reli v MŠ.

Ultiva prepovedana??? Nam so v MŠ pa so prav priporočali ultivo. Sicer da je težko da prideš do nje ker jo iv ce. por. zvaja samo en anesteziolog, ampak da je najboljše sredstva za lajšanje bolečin, ker si ga doziraš sam po potrebi, da si razkroji takoj ko opravi svojo funkcijo, tako da na user posted image  nima nobenega negativnega vpliva. Ker vsa ostala protibolečinska sredstva, razen EA delujejo tudi nauser posted image , ki zato bolj omotičen. Tako sem jaz razumela gin. ki je nam je to razlagal in bila ravno zaradi te razlaga zelo navdušena nad ultivo, ker nima negativnih vplivov na user posted image .

Ja to naj bi veljalo za Postonjsko porodnišnico, sem pa tudi zasledila da je tudi v nekaterih prepovedana...ne vem pa točno...
Sem pa dobila obratno info kot ti..da jo zato ukinjajo, ker naj bi prešla tudi na user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 3630
1.12.2009 10:37:58   
Gwendolen

Ja to naj bi veljalo za Postonjsko porodnišnico, sem pa tudi zasledila da je tudi v nekaterih prepovedana...ne vem pa točno...
Sem pa dobila obratno info kot ti..da jo zato ukinjajo, ker naj bi prešla tudi na user posted image ....

Jaz enako. Otročki naj bi pogosto po porodu z ultivo doživeli dihalno stisko. Pobrskaj malo z iskalnikom tudi po RR.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
1.12.2009 10:41:40   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99
Pa še eno vprašanje imam za tiste ki ste že rodile ali pa mogoče veste kako je s tem. G je rekla da se od lažnih popadkov MV še ne odpira. Mene je prepričevala da sem mela vse skozi lažne popadke, pa nisem nič komentirala. Ampak kako sem pol lahko odprta 2 cm (prejšnji teden) če sem imela samo lažne popadke? user posted image user posted image user posted image  Potem se lahko odpiram tudi pri lažnih popadkih ali kako. Meni ni več nič jasno.

Edina možna razlaga je, da popadki niso bli lažni ampak že kar praviuser posted image

nincrli, nimam pojma na kerem CSDju se rihta očetovstvo, ker mava mi2 istega. Jst bi prej rekla na njegovemuser posted image Drugače se pa zdaj dobi brez recepta tudi Canesten vaginalete. Se pravi en konjski tabletek za v nožnico za čez nočuser posted image  

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
1.12.2009 10:56:16   
Boka
hejla!

ste bile spet pridne user posted image

aha, potem nas še kar nekaj dela, no pa tudi me bomo počasi šle na enoletni oddih user posted image  Pa še december je!! uf, zdaj bo šla pa kmalu zares user posted image

Somic tvoj je pa res lenušček. Midva sva včeraj našemu namontirala Bacha za poslušat (preko slušalk), da vam povem, kaj se mu je dogajalo, sem mislila, da bo kar skozi popek ven pokukal user posted image  Prav plesal je po trebuhu user posted image

Jaz se pa prav bojim vseh teh sredstev proti bolečini in bom tako tudi verjetno brez vsega. Sploh ne prenesem, da bi imela kaj v žili (čeprav verjetno mi bojo dajali tekočino, ker baje dehidriraš med porodom), kake EA ali Ultive pa sploh ne.

Jaz bradavičk nič ne stiskam, pa tudi ni nikakršnih znakov o mlečnih kapljicah, verjetno se mi bo po porodu 'odmašilo' user posted image

Grem še malo delat,

pridno čvekajte!

1+1=5 :)

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
1.12.2009 11:15:42   
Naty_ka
Pozdravljene po dolgem času user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

Jaz enako. Otročki naj bi pogosto po porodu z ultivo doživeli dihalno stisko. Pobrskaj malo z iskalnikom tudi po RR.

Glede tega bi rekla da raje premislite dvakrat preden se odločite za karkoli. Poznam eno, ki ji je otrok nehal dihat zaradi ultive. Res premislite.
Porod je res kar precej boleč-vem da je odvisno od praga bolečine, a če sem odkrita raje jaz potrpim, kot pa da najdem otroka celega penastega in modreaga, ker se mi duši in neha dihat.
Jaz sem pred prvim porodom razmišljla nekako tako: če so porod prenesle ženske odkar je človeštvo, potem ni vrag da ga nebi tudi jaz. Pa naj povem, da je moj prag bolečine bolj ko ne nizek.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
1.12.2009 11:19:59   
Naty_ka
No, mi smo pa ta vikend imeli praznovanje. Moj sin je dopolnil 4 leta. Vse skup je bilo bolj umirjeno, v bistvu bolj kosilo za najožjo družino. Nekak nimam več volje da bi prirejala velike čage. Raje drugo leto user posted image

Moram pa povedat da so tudi mene sedaj počasi začele lovit nosečniške tegobe. Otrok se mi je čisto spustil in mi pritiska na medenično kost, pa malo sem občasno začela zatekat. Tako da očitno se bo počasi začelo zares.

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
1.12.2009 11:24:36   
Naty_ka

IZVIRNO SPOROČILO: somic

jutro!

moj mali je čisti lenuh. celo noč nisem spala zaradi tega, ker je bil spet tako miren. as imam non stop na ušesih in ga poslušam.
sem razmišljala, da je verjetno postavljen tako, da je s hrbtom obrnjen proti trebuhu in da ga zaradi tega ne čutim.????? bom vidla kaj bo rekel.

Somic, jaz imam iste probleme. Dete se zelo slabo premika. In sem ugotovila, da od takrat ko se več ne božam po trebuhu vse skupaj še bolj mirno. Zato se včasih, ko je že res predolgo mir, pobožam, ker potem pa takoj poskoči in mi da vedeti da je tam. Ne vem kaj bom delala ko bo treba beležit gibe. Ko sem bila prvič noseča je bil sin res živahen in je bil včasih kar problem da je bilo dovolj gibov. Zdaj pa res ne vem kako bo. Pa sem že zadnjič to omenila G pa mi je rekla da jih pač moram naštet-ko bom tako daleč. Pa zraven se NE SMEM božat po trebuhu. Tako da še mi ni jasno kako bo to izgledalo.user posted image

inteligence.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
1.12.2009 11:40:44   
somic
sem nazaj!

baby je ok, je pa rekel g, da je zelo priden in umirjen malček in da se nimam česa bat. glede štetja gibov mi je rekel, da naj se za sedaj ne obremenjujem s tem in da naj bolj pogosto spremljam stanje z as. je rekel, da če je srček ok, da je ok. in srček dela super.

ja pa mali težek 1713g, nosim ga pa čisto pod rebri, je zgužvan tako, da zgleda kot en štrukelček. problem je ker mi zelo otežuje dihanje in sem cela uboga, trebuh je pa sploh cel čuden- oblika mislim.

ne vem... naročil me je sicer da pridem nazaj 15.12, da bova naredila zunanji obrat, čeprav on pravi, da je težko verjetno, da bo uspešen... user posted image user posted image user posted image

stvar je pa v temu, da se selim naslednjo sredo nazaj domov in imam že 10.12 pregled pri novi g, tega mu pa nisem povedala, ker sem zvedla malo prej. ma nič hudega, ga bom poklicala in povedala, stvari pa bom potem urejala pri novi g, tako da mislim, da ne bo večjih zapletov.

če bo treba na cr, bo pač treba, po eni strani mi je boljše, ker tako vsaj po porodu ne bom rabila na predvideno operacijo ki me čaka.

kaj drugače mislite ali katera ve, da se lahko zmeniš oz vstrajaš, da imaš cr, al tega ne odobravajo več?

marijaa, ja, sem terapevt, v zadnjih dveh letih sem se bolj osredotočila na anticelulitne nege in na preoblikovanje telesa, tako, da mi ni tuje. sem pa prav presenečena in navdušena, da so ti tam kamor si klicala limfno odsvetovali, ker normalno ravno to masažo priporočajo, kar pa ni prav. upam, da se to dogaja pogosteje, ker sama imam žal slabe izkušnje s tem. nekateri terapevti niti niso za limfno pravilno šolani in določenih stvari ne vedo.
tole za dekompresijo si se tudi prav odločila, ti pa vseeno priporočam refleksno masažo stopal, vsaj 30 minut, ti bo ogromno pomagala, verjemi mi, pasalo ti bo pa tudi, v to ni dvoma. ne rabiš se pa nič bat, da to dvoje ne bi bilo preveč (kombinacija dekompresije in refleksne masaže).
z limfno masažo lahko vsekakor začneš po porodu, ne takoj, ker lahko vpliva na proizvajanje mleka. na enem od forumov tukaj na rr sem prebrala, da so pisale ženske, da se potem ta odvečna limfa izloča preko mleka. TO NI RES, res je samo to, da ga zavira in lahko ostaneš brez. sama boš najbolje vedela kdaj bi bila lahko pripravljena za te masaže- odvisno pa bo vsekakor tudi od časa ki ga boš imela.

upam, da so te info prav prišle še kateri drugi od vas.

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
1.12.2009 12:13:50   
Naty_ka
Hm... Somic, kaj pa vem. Po moje je cr v veliki meri odvisen od zdravnika (seveda zraven vseh ostalih dejavnikov in zdravstvenega stanja porodnice in lege otroka). Nekateri se ga kar poslužujejo, spet drugi pa raje čakajo do zadnje minute.
Ko sem jaz šla na samoplačniški UZ mi je takrat zdravnica rekla da če bo otrok obrnjen z ritko navzdol, da mi bojo naredili cr. Če bo ona seveda v P ravno takrat. Drug zdravnik pa se bo verjetno odločil drugače.
Malo se pozanimaj kako prakticirajo v tvoji P, ali pa celo pojdi tja in se pozanimaj. Zgubiti nimaš kaj.

inteligence.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
1.12.2009 12:14:39   
alex17

IZVIRNO SPOROČILO: naja6

alex17,zanima me koliko je tvoja glukoza,zadnijč si napisala,da si si morala meriš,še vedno ali je kaj boljše,jaz imam namreč ta teden kontrolo pri diabetologu in mu morem ta dnevnik nest,pa me zanima na kaj naj bom pripravljena

naja6, jaz si še vedno merim 2-3x na dan (naj bi 3x, pa mi ne rata vedno, ker imam dostikrat pozno kosilo in potem nič večerje), enkrat na teden pa še na tešče zjutraj. vrednosti so v glavnem od 3,5 ali 4,5 do 6,3, redko mi gre čez 6,6, ko se res bolj pregrešim s kako sladko marmelado ipd. kontrola pa zgleda tako, da diabetologu neseš svoj dnevnik in to pogleda in se pomenita, če je kaj odstopanj (razlogi), pa kak nasvet ti da in lahko kaj vprašaš, skratka nič hudega user posted image . meni je rekla nazadnje, da so vrednosti OK in da bo očitno šlo do konca z dieto (če temu lahko rečem dieta, ker se res ne držim kaj hudo user posted image ).
sporoči, kako je šlo!

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
1.12.2009 12:17:07   
Naty_ka
Aja, Somic, še nekaj sem te hotela vprašat: poznaš ti mogoče eno punco- je kar nekaj let delala v istem hotelu kot ti. V strežbi. Je pa prekmurka. Je bila moja sošolka v SŠ in potem na faksu, pa se ravno dogovarjava za termin kdaj se dobiva na kavi user posted image
Je pa lani (se mi zdi) pustila službo tam in šla delat v Lj-no potem pa je postala user posted image in ima sedaj hčerko. Poznaš?

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
1.12.2009 12:25:04   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Aja, Somic, še nekaj sem te hotela vprašat: poznaš ti mogoče eno punco- je kar nekaj let delala v istem hotelu kot ti. V strežbi. Je pa prekmurka. Je bila moja sošolka v SŠ in potem na faksu, pa se ravno dogovarjava za termin kdaj se dobiva na kavi user posted image
Je pa lani (se mi zdi) pustila službo tam in šla delat v Lj-no potem pa je postala user posted image in ima sedaj hčerko. Poznaš?

pa čisto možno, da jo poznam, odvisno na katerem oddelku je delala. moj je namreč vodja strežbe v enem od oddelkov. če mi mogoče zaupaš ime???

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
1.12.2009 12:48:25   
alex17

CTG, jaz sem ga imela že kar nekaj krat. Najprej že v porodnišnici ko sem bila tam 1 teden, zdaj pa tudi že ene 3x. Je pa mala prava nagajivka. Ko sem bila na zadnjem pregledu so jo pol ure iskali da bi izmerili, ko so jo že našli se je pa na drugo stran obrnila user posted image

mene pa nekaj bega - včeraj na pregledu mi ni ctg nič omenila, sama pa sem tud pozabila vprašat user posted image - kdaj naj bi se začel delat, kako to zgleda in kje ga delajo, a na rednem pregledu pri G ali kje drugje, recimo v P?? ne vem, moja G je precej redkobesedna, sicer prijazna, pa jo moram vse sama vprašat, tud za test za streptokok B sem jo, mi sama neb nič omenila te opcije user posted image ne vem, si si ful različni ti G, pol se pa znajdi... user posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
1.12.2009 13:01:19   
Naty_ka

pa čisto možno, da jo poznam, odvisno na katerem oddelku je delala. moj je namreč vodja strežbe v enem od oddelkov. če mi mogoče zaupaš ime???

Darja ji je ime.

inteligence.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
1.12.2009 13:05:40   
somic

Darja ji je ime.

ne... je verjetno delala v restavraciji, ne?

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
1.12.2009 13:24:41   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: alex17

CTG, jaz sem ga imela že kar nekaj krat. Najprej že v porodnišnici ko sem bila tam 1 teden, zdaj pa tudi že ene 3x. Je pa mala prava nagajivka. Ko sem bila na zadnjem pregledu so jo pol ure iskali da bi izmerili, ko so jo že našli se je pa na drugo stran obrnila user posted image

mene pa nekaj bega - včeraj na pregledu mi ni ctg nič omenila, sama pa sem tud pozabila vprašat user posted image - kdaj naj bi se začel delat, kako to zgleda in kje ga delajo, a na rednem pregledu pri G ali kje drugje, recimo v P?? ne vem, moja G je precej redkobesedna, sicer prijazna, pa jo moram vse sama vprašat, tud za test za streptokok B sem jo, mi sama neb nič omenila te opcije user posted image ne vem, si si ful različni ti G, pol se pa znajdi... user posted image

ti povem iz lastnih izkušen ko sem bila v bolnici sem ga imela 2x na dan - tam si se ulegu dobil si dva traka okoli trebuha gor pa taka dva krogeca na trebušček enega na sredino za popatke drugega pa odspodi trebuha malo pod popkom desnouser posted image  tam merijo pa srček... gledaš pa na ekranček kako bije (niha tam od 125-150user posted image , če se počasi spreminjajo malček spi če pa hitro pa je aktivenuser posted image ).Sem šla na seznamček gledat in sem videla da maš rok 6.1 jaz pa 12.1 in imam 1. napovedan ctg pri G  - 7.12, pri mojem G je postopek isti samo da sediš
aja merl so mi ga pa v P od 20-40min tam nekjeuser posted image

če ga na naslednjem pregledu ne boš imela pa seveda vpraši G

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 1.12.2009 13:29:40 >

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
1.12.2009 13:36:24   
pajcevina
Sem tudi jaz nazaj iz pregleda. Glede bolniške zarad gripe mi je rekla da ni šans, češ da preventivne bolniške ne obstajajo. Mi je pa svetovala naj v razredu pač nosimo maske (posebno tisti otroci, ki kašljajo). Ja seveda! Zdej naj jih grem pa še iz svojega žepa kupovat, al kaj... V šoli se mi bodo itak režali, če kaj takega predlagam.

Mala tehta 1940g in je menda v povprečju. Naslednji pregled imam pa šele 5.1.2010. Nekatere boste takrat že pestovale svoje štručke.

Moje kile so pa poskočile. Spet jih bo več, kot sem si želela. Se bo treba zdej začet čuvat, pa nehat s sladkarijami, samo kaj, ko pa smo ravno decembra, ko te še po TV zasipajo s samimi čokoladami... Ne vem, kako bom to spelala, sploh ker se mi nenormalno luštajo vse stvari, ki so vsaj malo čokoladne.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
1.12.2009 13:38:30   
pajcevina
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: alex17

ti povem iz lastnih izkušen ko sem bila v bolnici sem ga imela 2x na dan - tam si se ulegu dobil si dva traka okoli trebuha gor pa taka dva krogeca na trebušček enega na sredino za popatke drugega pa odspodi trebuha malo pod popkom desnouser posted image  tam merijo pa srček... gledaš pa na ekranček kako bije (niha tam od 125-150user posted image , če se počasi spreminjajo malček spi če pa hitro pa je aktivenuser posted image ).Sem šla na seznamček gledat in sem videla da maš rok 6.1 jaz pa 12.1 in imam 1. napovedan ctg pri G  - 7.12, pri mojem G je postopek isti samo da sediš
aja merl so mi ga pa v P od 20-40min tam nekjeuser posted image

če ga na naslednjem pregledu ne boš imela pa seveda vpraši G

Na koncu je teh CTGjev še preveč. Zadnji mesec ti jih G naredi pri vsakem pregledu, pa tudi potem v P najprej preverijo stanje na CTGju, šele potem greš naprej.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
1.12.2009 13:44:49   
polho3006
Jaz imam prvi CTG 07.12. takrat bom v 37. tednu in potem mi je gin. rekel da vsakih 10 dni. Jaz sem mislila da bo potem pregeld vsak teden, vendar...user posted image

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
1.12.2009 13:52:00   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Jaz imam prvi CTG 07.12. takrat bom v 37. tednu in potem mi je gin. rekel da vsakih 10 dni. Jaz sem mislila da bo potem pregeld vsak teden, vendar...user posted image

čaki ka ne hodiš ti k Simonitiju??user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

Neposredna povezava do sporočila: 3649
1.12.2009 13:55:45   
grahek85

user posted image

user posted image

PDP           NICK (starost)  (?user posted image ,?user posted image  )   KRAJ       PREGLED        SPOL

01.1.2010   maja08(30)       (3user posted image , 1user posted image )       ?           ?               user posted image
01.1.2010   naja6(29)          (?user posted image , ?user posted image )     MB       09.12.09     user posted image
01.1.2010   sassy0(28)        (2user posted image ,1user posted image )    Medvode       ?             user posted image
02.1.2010   Kika99   (28)     (1user posted image ,0user posted image )      ?          16.12.09    user posted image
02.1.2010   polho3006(34)   (1user posted image ,0user posted image )         ?      7.12.09            user posted image
02.1.2010   blueeyes*(30)    (2user posted image ,1user posted image )        MB          ?            user posted image user posted image
02.1.2010  nincrli(24)            (2user posted image ,0user posted image )           ?     10.12.09        user posted image
02.1.2010   Pikica86(22)      (2user posted image ,1user posted image )          ?                ?         user posted image
03.1.2010  memole80(?)      (2user posted image ,1user posted image )        ?                ?          user posted image
03.1.2010  polkadus(33)      (3user posted image ,1user posted image )     LJ                ?            user posted image
03.1.2010  nony (27)            (1user posted image ,0user posted image )     NG      21.12.09          user posted image
03.1.2010   tinkara333(25)  (2user posted image ,1user posted image )       Trbovlje     ?               user posted image
03.1.2010   lejla969(39)      (2user posted image ,1user posted image )           NG          ?          user posted image
03.1.2010  hruškica84(25)   (2user posted image ,1user posted image )    Sežana        ?              user posted image
04.1.2010  ugi(35)                  (2user posted image ,1user posted image )   Vrhnika    2.12.09      user posted image
06.1.2010  alex17(32)            (1user posted image ,0user posted image )     Litija      18.12.09        user posted image
06.1.2010  *zmajčica*(23)      (1user posted image ,0user posted image )     Bela Kr.  8.12.09       user posted image
08.1.2010   grahek85(24)     (2user posted image ,0user posted image )      LJ        10.12.09         user posted image  
08.1.2010  hummer(?)          (?user posted image ,?user posted image )          ?           ?             user posted image
08.1.2010  Januarčk(?)      (?user posted image ,?user posted image )           ?             ?             ?
09.1.2010   Aurea(?)             (2user posted image ,1user posted image )         ?              ?           user posted image
09.1.2010  nika9(30)          (2user posted image ,1user posted image )        ?                 ?            user posted image
09.1.2010  Naty_ka(?)        (2user posted image ,1user posted image )       ?       11.12.09            user posted image
10.1.2010   nikita33(33)        (1user posted image ,0user posted image )    ?         16.12.09       user posted image
10.1.2010  miska1(32)           (2user posted image ,1user posted image )       LJ            ?         user posted image
10.1.2010  kett(33)             (1user posted image ,0user posted image )       Grosuplje       ?       user posted image
10.1.2010  Enkica(31)            (1user posted image ,0user posted image )     Domžale    1.12.09   user posted image
12.1.2010  KiA***(33)         (1user posted image ,0user posted image )     LJ               7.12.09    user posted image
12.1.2010   Maisha(24)           (1user posted image ,0user posted image )         ?           ?           user posted image
12.1.2010   Anna86(22)          (?user posted image ,?user posted image )            ?          ?        user posted image
12.1.2010  viking95(36)        (1user posted image ,0user posted image )           LJ           ?           user posted image
12.1.2010   emica2008(24)     (2user posted image ,1user posted image )    Lj                ?         user posted image
12.1.2010  tinncyka(19)         (2user posted image ,0user posted image )     Celje        7.12.09      user posted image   
13.1.2010  Nattoule(32)       (2user posted image ,1user posted image )           LJ               ?         user posted image
13.1.2010   Žaži(30)              (2user posted image ,1user posted image   Strunjan             ?       user posted image
13.1.2010  Ježman(28)          (1user posted image ,0user posted image )        LJ             ?            user posted image
13.1.2010  ksenci(23)           (2user posted image ,1user posted image )         CE            ?             user posted image
14.1.2010   TiSta(26)           (3user posted image ,1user posted image )      KR              ?             user posted image
14.1.2010   tuliipa(27)           (1user posted image ,0user posted image )      Il.B            ?             user posted image
14.1.2010   kejti(36)           (3user posted image ,0user posted image )        CE            ?             user posted image
14.1.2010  sisi77(32)        (2user posted image ,0user posted image )     Ptuj                  ?          user posted image
14.1.2010   MAŠKA(34)       (4user posted image ,1user posted image )         CE      10.12.09         user posted image
15.1.2010   Zala01(32)           (2user posted image ,1user posted image )        LJ            ?           user posted image  
15.1.2010  anita goitan(31)   (2user posted image ,1user posted image ) Kamnik       15.12.09     user posted image  
15.1.2010  tinncyka(19)         (2user posted image ,0user posted image )     Celje           ?           user posted image    
16.1.2010  Isabelle(23)        (1user posted image ,0user posted image )      NG      21.12.09          user posted image   
17.1.2010  Ksantipa77(31)     (2user posted image ,1user posted image )      ?            7.12.09    user posted image
17.1.2010  pika-poka (26)     (2user posted image ,1user posted image ) Portorož         ?           user posted image
17.1.2010  tweety83(26)   (1user posted image ,0user posted image )          ?          21.12.09       user posted image
18.1.2010  little angel(?)       (1user posted image ,0user posted image )           ?          ?             user posted image
18.1.2010  nincy*(23)         (1user posted image ,0user posted image )       Mengeš         ?         user posted image
19.1.2010  Tretjinka(30)      (4user posted image ,2user posted image )            ?              ?        user posted image
19.1.2010  kemo(23)              (3user posted image ,0user posted image )         CE    14.12.09            user posted image
20.1.2010  takeŽi (27)          (1user posted image ,0user posted image )         NM      ?                 user posted image
20.1.2010  tančir(32)             (2user posted image ,1user posted image )       CE        ?               user posted image
20.1.2010  Boka(24)             (1user posted image ,0user posted image )           LJ         ?            user posted image
20.1.2010  *BellaLuna*(29)      (3user posted image ,1user posted image )           LJ        ?           user posted image
20.1.2010  Encijan(39)             (2user posted image ,1user posted image )  Štajerska       ?          user posted image
20.1.2010  andreja 07(?)          (?user posted image ,?user posted image )  Dolenjska       ?            user posted image
20.1.2010   Anna86(22)          (1user posted image ,0user posted image )            ?              ?        user posted image
20.1.2010  Njačo(?)                (?user posted image ,?user posted image )           ?              ?            user posted image user posted image
21.1.2010  a.jrad1(28)       (2user posted image ,0user posted image )     MS             15.12.09     user posted image
21.1.2010  Gwendolen(29)  (1user posted image ,0user posted image )       Zasavje           ?          user posted image
21.1.2010  reni70(38)        (3user posted image ,2user posted image )        LJ                   ?          user posted image
21.1.2010  felicia(?)          (2 user posted image ,1user posted image )                 ?           ?            user posted image
21.1.2010  mimikica(?)       (1user posted image ,0user posted image )          MB        9.12.09    user posted image
21.1.2010  majčyca(24)        (1user posted image ,0user posted image ) Ljutomer  16./29.12.09      user posted image   
22.1.2010  Tekica(?)           (?user posted image ,?user posted image )            ?             ?            user posted image
22.1.2010  lesk80(29)         (2user posted image ,0user posted image )            MB           ?           user posted image
23.1.2010  soncnica76(32)   (1 user posted image ,0user posted image )   CE                ?                  user posted image  
23.1.2010  hamsin28(?)          (?user posted image ,?user posted image )   ?                ?                    user posted image
24.1.2010  Nadian(?)                (?user posted image ,?user posted image )     CE           ?             user posted image
24.1.2010  MMMojca(35)       (1user posted image ,0user posted image )       LJ       1.12.09         user posted image
24.1.2010  Nikita_(28)           (1user posted image ,0user posted image )           MB          ?              user posted image
24.1.2010  D.anna 76(33)      (3user posted image ,1user posted image )          ?          28.12.09     user posted image
25.1.2010  pajcevina(26)        (2user posted image ,1user posted image )        LJ            5.1.09      user posted image
25.1.2010  senmoi(29)        (1user posted image ,0user posted image     Slovenj Gradec       ?       user posted image    
25.1.2010 
ellie(27)             (1user posted image ,0user posted image )       MB
                    ?       user posted image  
26.1.2010  karolina*(30)       (2user posted image ,1user posted image )           ?             ?           user posted image
26.1.2010  vesna_14(28)     (5user posted image ,3user posted image )  Savinjska           ?         user posted image
26.1.2010  areskaa(28)         (1user posted image ,0user posted image )          ?                 ?          user posted image
26.1.2010  ursyyyka(?)          (1user posted image ,0user posted image )        LJ               ?            user posted image
27.1.2010  marijaa(24)             (2user posted image ,1user posted image )    LJ                ?        user posted image user posted image
27.1.2010  mmfm(26)            (1user posted image ,0user posted image )        LJ               ?               user posted image
27.1.2010  Hana76(32)         (1user posted image ,0user posted image )        MB              ?         user posted image user posted image
28.1.2010  lidijajenko(25) (2user posted image ,1user posted image )        KR                  ?        user posted image   
28.1.2010 poopek(?)           (1user posted image ,0user posted image )          ?                    ?         user posted image
29.1.2010  somic(27)            (1user posted image ,0user posted image )          ?       15.12.09        user posted image    
30.1.2010  quellle(32)         (4user posted image ,1user posted image )  Gorenjska     9.12.09       user posted image
30.1.2010  Oren(24)          (1user posted image ,0user posted image )       ?                  ?             user posted image
30.1.2010  brcko2(36)        (3user posted image ,1user posted image )           LJ             ?             user posted image
31.1.2010  vtitag(32)          (2user posted image ,1user posted image ) Šmartno/Litiji    7.12.09      user posted image
02.02.2010 anomis1(?)       (3user posted image ,2user posted image )          ?                     ?            user posted image

TRENUTNO NAS JE 92 SREČK user posted image S 96 SONČKI NA POTI   user posted image user posted image user posted image user posted image

Z NAMI SO BILE TUDI:
ursulina - zdaj februarka user posted image
neon user posted image
pikica36 user posted image
katra55 user posted image
natasaxy - zdaj aprilčica user posted image
Teni user posted image
kenya user posted image
miklaromuser posted image user posted image
Otonuser posted image user posted image
kleopatra28 - zdaj decemberka 09user posted image

Številka za javljanje iz porodnišnice: tinncyka => 070-854-787

KORENJAKI, PRINCESKE IN PRESENEČENJA:
user posted image - 28
user posted image - 23
user posted image - 45

PREGLEDI:

DECEMBER

ugi - *02.12.2009*
MAŠKA - *04.12.2009*
Ksantipa77 - *07.12.2009*
polho3006 - *07.12.2009*
KiA*** - *07.12.2009*
vtitag - *07.12.2009*
tinncyka - *07.12.2009*
*zmajcica* - 08.12.2009*
naja6 - *09.12.2009* 
quelle - *09.12.2009* 
mimikica - *09.12.2009* 
nincrli - *10.12.2009*
grahek85 - *10.12.2009*
Naty_ka - *11.12.2009*
kemo - *14.12.2009*
anita goitan - *15.12.2009*
a.jrad1 - *15.12.2009* 
somic - *15.12.2009* 
Kika99 - *16.12.2009*
nikita 33 - *16.12.2009*
majčyca- *16.12.2009*
alex17 - *18.12.2009*
tweety83 - *21.12.2009*
nony - *21.12.2009*
Isabelle - *21.12.2009*
D.anna 76 - *28.12.2009*
majčyca- *29.12.2009*

JANUAR

pajcevina - *5.01.2010*
majčyca - *11.01.2010*
majčyca - *18.01.2010*

user posted image                     user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj: 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI  
  •             

• Še nekaj uporabnih strani:

NUHALNA SVETLINA 
          SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    OTROČARIJE                   ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                        NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

BABY BOOK   

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu tinncyka)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3650
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
    Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
    Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Vrtec
    tojeto1

Ali ste v zadnjih 5 letih dobile željeni javni vrtec v jaslih?

da (velja za Ljubljano) (16%)

ne (velja za Ljubljano) (4%)

da (velja za ostale občine) (35%)

ne (velja za ostale občine) (11%)

ga nisem iskal-a (34%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!