Tonchka
|
Moj mož je tri leta mlajši od mene, pa ne zato, ker sem iskala mlajšega tipa, ampak je tako pač naneslo. In pri nama funkcionira. Za uspešno zvezo leta niso merilo in res mi je hecno, ko nekaj žensk tukaj gor naklada, kako je bolje imeti starejšega, po drugi strani pa skoraj vsak dan na DIPO-tu beremo skoraj neverjetne zgodbe zatiranih, zlorabljenih in vse sorte žensk, ki trpijo zaradi tiranov, ki jih imajo doma, pa gre v večini primerov za starejše moške, in ne 20 letnike. Tudi jaz sem deležna nasvetov svojega soproga (če jih seveda želim) pa čeprav je mlajši od mene. Inteligenca se ne meri v letih. Jo imaš, ali pa je nimaš nikoli. Babica od mojega moža pravi takole: če si butelj si pač butelj, ko si mlad, si mlad butelj, ko pa ostariš, si star butelj. Pa še to moram napisati. Ko sva midva začela z najino zvezo, (letos je od tega 10 let, stara pa sva jaz 33 on pa 30), sem celo od najboljših prijateljic dobivala pod nos, da sem neumna, ker imam mlajšega, da me bo sigurno varal z mlajšimi, da so starejši kao pametnejši, celo boljši ljubimci in blablabla. No, po 10 letih se midva razumeva več kot odlično, imava dva otroka, skupaj sva si kar dosti ustvarila, skratka smo OK, ta iste kokoške, ki so me skoraj prepričale, da naj pustim mlajšega, pa so že vse skoraj ločene ali pa pri 35 še kar hodijo s svojimi "fanti", ki si ne želijo otrok.
|