|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mislite, da ste jim še privlačne?
10.9.2009 10:16:16   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: onka

Jaz sem svojemu všeč, ker sem mama otrokom, ker sem njegova žena.

hmm...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
10.9.2009 10:17:08   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Nekak se mi zdi, da takrat name ne gleda kot na mamo, vsaj upam, nouser posted image .

bože nedaj....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 52
10.9.2009 10:24:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Jaz sem svojemu všeč, ker sem mama otrokom, ker sem njegova žena.

hm, jaz pa upam,d a sem mu spolno privlačna zaradi česa drugega kot zato, ker sem mama njegovim otrokom in njegova partnerka...user posted image Nekak se mi zdi, da takrat name ne gleda kot na mamo, vsaj upam, nouser posted image .

Se strinjam z razbojnikovo hčero, ne znam si predstavljati, da bi se mi med intimnim odnosom s partnerko in ob pogledu na njene obline porodila kakšna asociacija na zgodnje otroštvo in bi se mi pocedile sline ob misli na mleko.

Okej, hecam se, vem kaj je mišljeno z odebeljenim, ampak tak` na pravo branje se pa res sliši izprijeno.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
11.9.2009 11:40:09   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Druga kolegica je trdila nasprotno - da teža ženske nima nobene zveze s spolno privlačnostjo možu, saj mu je spolno privlačna že zaradi tega, ker jo ceni, spoštuje in jo ima rad. Strinjala se je s tem, da so moški vizualna bitja, a je trdila, da se z malce pomoči (npr. seksi perilo, domači striptiz ali izpolnitev določene fantazije) da spolno privlačnost ohraniti tudi, če je življenje postalo rutina, če ženska ne izgleda (več) kakor top-model in če se je njena teža podvojila.

no, to je pa bla-bla....kr neki....spoštuješ in imaš rad imaš lahko mamo, prijateljico....

meni je pomembno, da moj mož nima 30 kil viška in njemu je pomembno, da jih tudi jaz nimam.....

je res, da mi je rekel, da ko me je spoznal, da sem bila za njegove kriterije malce presuha, zdaj pa sem malce predebelauser posted image

ampak....mi pa vedno pravi....saj nimam nič proti, da si malo zaobljena, ampak nekaj pa vendarle moraš narediti zase....že zaradi let in zdravjauser posted image user posted image user posted image

diplomatsko ....ni kaj....user posted image

šit je edino, da se tako zaobljena sama sebi ne zdim niti najmanj seksiuser posted image

pravzaprav se zdim sama sebi grozna....ampak vsak danj manj....ker mi uspeva user posted image

deke izginjajo.....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 54
11.9.2009 16:42:07   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: rija

meni je pomembno, da moj mož nima 30 kil viška in njemu je pomembno, da jih tudi jaz nimam.....

šit je edino, da se tako zaobljena sama sebi ne zdim niti najmanj seksiuser posted image

pravzaprav se zdim sama sebi grozna....ampak vsak danj manj....ker mi uspeva user posted image

Meni je pa tako razmišljanje kr neki al pa en šit, kot praviš. Vidiš kako smo si različni. Take strašne kritičnosti in zahtevnosti v meni ni in vesela sem, da je temu tako. Zelo široka paleta spada pod pojem "všeč" pri meni. V bistvu se mi zdijo ljudje, ki imajo preveč ozek spekter mal bogi. Srečna sem, da nimam tega v sebi. Če bi razmišljala ozko, potem bi imela tudi spodaj omenjen problem, da bi se sebi zdela grozna. Ker če si kritičen do drugih, tudi sam sebi nisi všeč. Jaz sem si pa čist všeč. V bistvu si za čist nepomembne reči greniš lajf, si ga kompliciraš. Skratka, fajn mi je, da nisem v ozkem spektru dojemanja stvarnosti kot "dovolj dobre", pa da se mi večina ljudi zdi lepih.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 55
11.9.2009 16:50:09   
Anonimen
Ene tri dni sem tuhtala, kateri bi bil pravi opis, pa mi je končno kapnilo user posted image .

Prijetno baročno zaobljena, evo, to bo to. Mi je prav fajn, no, če se pogledam v špegu. Telo, doraslo letom in izkušnjam, ne neka najstniška napetost in popolnost kože.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
11.9.2009 17:11:31   
blaža
Ni več tiste začetniške zaljubljenosti, je pa prava ljubezen, brez slepljenja, glede napak enega in drugega. In vedno bolj se imava rada.

In ja mislim, da sem mu še vedno privlačna in se potrudim, da se zrihtam, pa že zaradi same sebe. in on tudi se vedno zrihta in vedno lepo diši, da me kar razganja. In metuljčki so še prisotni. In on je meni še vedno privlačen, pa ne samo na ven, ampak tudi navznoter.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
11.9.2009 18:25:56   
SINEJA
V mojih mladih letih(torej pred 20 leti) sem bila dokaj okrogla gospodična v katero se je zagledal malo stareši fant(v naših krajih je veljal takrat za številko 1).Nisem verjela da je to možno.Lahko rečem,da sem bila povprečna(Z najmanj 10 odvečnimi kilogrami).Bila pa sem veno dobre volje,nasmejana(kar sem še sedaj),rada sem kuhala,hodla v naravo(hribe).....Skratka moj je očitno antribut vseh moških,ker na lepoto sigurno ni gledal.
Sedaj je moja podoba sedaj dosti boljša kot pred dvajsetimi leti,uspela sem skinclat celih dvajset kilogramov in kljub dvema otrokoma zgledam boljše.Pa mi moj včasih v šali reče,da bi blo fajn ,če bi imela kakšno kilco večuser posted image .Kjub temu pa vem ,da sem mu všeč,ker mi to vsak dan sproti dokazujeuser posted image .
Po njegovih komentarjih glede nežnejšega spola pa sklepam,da ne mara umetnih,pretirano naličenih žensk.Všeč mu je,da sem samozavestna in da se znam postaviti zase .Mal čudn je a ne?

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 58
11.9.2009 19:19:26   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Ene tri dni sem tuhtala, kateri bi bil pravi opis, pa mi je končno kapnilo user posted image .

Prijetno baročno zaobljena, evo, to bo to. Mi je prav fajn, no, če se pogledam v špegu. Telo, doraslo letom in izkušnjam, ne neka najstniška napetost in popolnost kože.

A to si mislila zase, da si ti prijetno baročno zaobljena? To pa ni res niti pod točko razno. Ti imaš pa čist idealne kile, ampka čist zares - niti nisi tolk suha ko ena preklja, niti nisi niti malo majčkeno debela. Idealne kile imaš, pa zelo skladno postavo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
11.9.2009 19:34:30   
Dashenka
Kaj pa ve mislite o tem? Mislite, da ste svojim partnerjem še vsaj približno enako spolno privlačne, kakor na začetku zveze, čeprav ste se (fizično) v času zveze spremenile?

Ja sem, pa on meni tudi. Pa razen nekaj sivih las (no jaz jih vsaj imamuser posted image ) in nekaj gub okrog oci kaksne bistvene fizicne preobrazbe v 20 letih nisva dozivela.
No ja, glede na to, da se oba vsa leta redno ukvarjava s sportom so najine zanjice ostale cvrste in trebuscki ploski.

Glede seksa je pa itak tako, da ce vse funkcionira tako kot mora, potem je iz leta v leto boljsi....... (mnjamsi grrrrr)

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 60
11.9.2009 19:41:26   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

A to si mislila zase, da si ti prijetno baročno zaobljena? To pa ni res niti pod točko razno. Ti imaš pa čist idealne kile, ampka čist zares - niti nisi tolk suha ko ena preklja, niti nisi niti malo majčkeno debela. Idealne kile imaš, pa zelo skladno postavo.

Ja, saj tako mislim, da me je ravno prav, tako no, prav fajn se počutim sama v sebi user posted image .

Me pa preseneča vsake toliko, ker imajo eni mene za predebelo. Z izjavami me spravijo v smeh, ker sebe ne dojemam tako, hkrati pa se mi smilijo, ker so tako zelo strogi do sebe in drugih ter podlegajo novodobnim standardom preklastih manekenk.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
11.9.2009 20:11:35   
water lily
Jaz sem že zdavnaj ugotovila da so mi ljudje ki so mi karakterno blizu, ki so mi všeč kot osebe....da vedno na njih najdem veliko lepih stvari tudi vizualno. Ljudje, ki mi niso glih všeč, v bistvu tisti katerim se če se le da izognem ker so mi "zoprni" pa najdem miljon grdih stvari, tudi če so kao vizualni višek lepote. Bom zihr najdla nekaj grdega na njih in to potencirala.
Moj ima pa isto bolezenuser posted image

Drugače bom pa rekla da jaz z mirnim srcem se upam trdit da me moj ljubi neglede na vizualnost. In sm ponosna na to da mava tako ljubezen.
Težko bi živela v strahu da bo moj razočaran nad mano, ali pa celo šel, če se zredim, izgubim roko v nesreči, oko, da me opeče po obrazu....

Pa to ne pomeni da sm ena zanemarjena kravauser posted image
Prou fletno negujem svoj špehecuser posted image

< Sporočilo je popravil water lily -- 11.9.2009 20:13:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
11.9.2009 20:31:57   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Meni je pa tako razmišljanje kr neki al pa en šit, kot praviš. Vidiš kako smo si različni. Take strašne kritičnosti in zahtevnosti v meni ni in vesela sem, da je temu tako.

user posted image user posted image user posted image

to je pa ena že zelo stara debata  med nama user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 63
11.9.2009 20:57:38   
Gina

to je pa ena že zelo stara debata  med nama user posted image

A res? Tega se pa ne spomnim. Vidiš, toliko nič me te reči (kile) ne zanimajo v lajfu, da jih dam ven iz glave. Me pa vsakič ko preberem, koliko nič se ne marate, boli za vas vse, da se tako zelo kritizirate. Hudo mi je. Hudo, ker se ne vidite realno, ker se ne marate dovolj, ker zahtevate od sebe popolnost, da bi si bile všeč, ker se ne vidite v lepi luči, vsaj tako kot bi vas en tujec, recimo ena gina, ki vas sploh ne pozna, videla kot lepe.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 64
11.9.2009 21:07:46   
Gina

Ja, saj tako mislim, da me je ravno prav, tako no, prav fajn se počutim sama v sebi user posted image .

Me pa preseneča vsake toliko, ker imajo eni mene za predebelo. Z izjavami me spravijo v smeh, ker sebe ne dojemam tako, hkrati pa se mi smilijo, ker so tako zelo strogi do sebe in drugih ter podlegajo novodobnim standardom preklastih manekenk.

Evo, tole sem mislila rija. Ljudje so preveč kritizerski. Iščejo kaj je slabega na ljudeh. Iščejo nepopolnosti, melnkosti in jih naredijo za slona. Ankica je suha, pa pravi, da nekdo vidi na njej nekaj debelega. Verjamem ji, poznam podobne, mnogo njih. To jasno kaže na bolezen v možganih tistih ljudi, ki to tako vidijo. Nekaj ni ok z njimi, da jim vid dela, vidijo, da j ečlovek suh, pa vendarle imajo v možganih popačeno sliko. Zastrupili so se s tem,d a ne razmišljajo več s svojimi možgani, ampak razmišljajo kot jim narekujejo mediji, hkrati pa imajo toliko oprane možgane, da verjamejo, da je to njihovo lastno razmišljanje. Zato se strinjam z Ankico, tudi meni se zdijo "oprani" in se mi hkrati smilijo. Ful.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
11.9.2009 21:57:26   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: water lily

Težko bi živela v strahu da bo moj razočaran nad mano, ali pa celo šel, če se zredim, izgubim roko v nesreči, oko, da me opeče po obrazu....

No, o tem sem dva dni razmišljala - če bi bil moj soprog z mano samo zaradi zunanjega videza in če bi ga na meni privlačil samo moj izgled - potem bi me najverjetneje zapustil zaradi kake od mojih pomanjkljivosti, ki si jih lahko pridobim v življenju - pa ne samo debelost, to je najmanj... Kaj če v prometni nesreči dobim brazgotine po celem obrazu ali če ostanem invalid? Če bi me zapustil zaradi tega, bi takrat vedela, da nikoli ni bil z mano zaradi mene, moje osebnosti, ampak zato, ker sem ga prilačila samo vizualno.

Je pa res, da mi niti enkrat v teh petih letih ni rekel, da sem debela ali grda zato, ker sem se toliko zredila. Zaradi idealne slike, ki jo imam "ujeto" v mojih predstavah, pa se sama sebi zdim ne le neprivlačna, ampak celo grda. No, ima pa moja debelost (čerpav sedaj imam celo itm v mejah normale - je pa res, da sem v 20 mesecih izgubila 17 kg) tudi eno prednosti - na obrazu nimam niti ene gubeuser posted image

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 66
11.9.2009 22:04:48   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

No, o tem sem dva dni razmišljala - če bi bil moj soprog z mano samo zaradi zunanjega videza in če bi ga na meni privlačil samo moj izgled - potem bi me najverjetneje zapustil zaradi kake od mojih pomanjkljivosti,

raho, če bi bilo od tega odvisno, bi najina dva že popokala kufreuser posted image user posted image user posted image  glede na najin telešček pred letiuser posted image user posted image

ampak tukaj pa jaz vseeno vidim eno razliko: da sem debela, sem si kriva čisto sama....če pa fašem v nesreči pa ne najbolj....

torej na določene stvari, ki vodijo do mojega zadovoljstva in boljšega počutja, komot vplivam sama....
in jaz se tako debela ne počutim niti najmanj fajn...niti najmanj mi ni fajn, da mi nekaj visi čez kopalke, da si moram zaradi večje številke kavbojk le te odrezati za pol metrauser posted image , da sem zadihana totalno, če grem v peti štuk, da ko se pripognem, mam en pučel pred sabo....

ne, pač glejte kakor želite....nikoli nisem bila debela in tudi nočem taka ostati...pa tudi zame mogoče kdo pravi, da ni panike....

...vox populi...

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 67
14.9.2009 8:57:56   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Mislite, da ste svojim partnerjem še vsaj približno enako spolno privlačne, kakor na začetku zveze, čeprav ste se (fizično) v času zveze spremenile?

Da user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 68
14.9.2009 16:02:21   
tea85
kaj naj odgovorim... jaz vse bolj ugotavljam, da mojemu kar dosti pomeni videz ženske, sicer ne da je neka primadona a mora bit postavna.
to pa ugotavljam sedaj, ko sem noseča in seveda že proti koncu nosečnosti ko imam trebuh velik ko balon user posted image in to se pozna tudi v postelji user posted image user posted image žal, pa še včasih kakšna beseda neprimerna pade.
ampak da ne bi mislile da je on neki postavnež, ampak me kljub vsemu privlači, če se zredi ali shujša. me pa boli, da on tako misli.

moje mnenje je, če nekoga ljubiš, ti je všeč takšen kot je z kilo več ali manj. vrjetno ženske razmiđljamo tako ker nismo tako vizualna bitja kot moški..ah kaj pa vem user posted image 100 ludi 100 čudi

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 69
14.9.2009 16:57:20   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: tea85

kaj naj odgovorim... jaz vse bolj ugotavljam, da mojemu kar dosti pomeni videz ženske, sicer ne da je neka primadona a mora bit postavna.
to pa ugotavljam sedaj, ko sem noseča in seveda že proti koncu nosečnosti ko imam trebuh velik ko balon user posted image in to se pozna tudi v postelji user posted image user posted image žal, pa še včasih kakšna beseda neprimerna pade.
ampak da ne bi mislile da je on neki postavnež, ampak me kljub vsemu privlači, če se zredi ali shujša. me pa boli, da on tako misli.

moje mnenje je, če nekoga ljubiš, ti je všeč takšen kot je z kilo več ali manj. vrjetno ženske razmiđljamo tako ker nismo tako vizualna bitja kot moški..ah kaj pa vem user posted image 100 ludi 100 čudi

Oprosti, ampak jaz bi svojga ornk brcnila nekam, če bi imel take izpade. Skupaj sta se odločila za dojenčka in kje naj drugje raste kot v tvojem trebuščku - torej? Kaj pa ko se boš postarala al pa bog pomagaj imela kako strijo ali pa odvečno kožo po porodu na trebuhu...user posted image Nikoli ne veš kaj prinese življenje. Sama nisem nikoli imeča problemov s težo, res pa je, da sem bila aktivna športnica. Med nosečnostjo in po porodu sem zbolela in posledica eksperimentov z zdravili in večmesečnega mirovanja je dodatnih 25 kg. Nikoli mi še ni težil niti ne omeni, da bi ga hudo motilo. Je pa res, da ve, da si tega nisem nabrala z nažiranjem in poležavanjem, ampak je bolezenskega izvora. In ve tudi kako zelo me moti. user posted image enako, tako da....

lp

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 70
17.9.2009 18:16:37   
princeska29
tudi jaz sem dolgo razmišljala a naj kaj napišem ali naj zadržim zase!pa sem se odločila da bom
kot poznate nekatere mojo zgodbo izred treh mesecev ko sva se s partnerjem razšla ker nisma nikakor mogla najti nekaj skupnega in sva se raje odločila za razhod!priznam da takrat sem izrekla marsikatero grdo na njegov račun saj so ljudje izjavlali vsemogoče z njim pa nikakor nisma bila sposobna govoriti kakor dva sposobna odrasla človeka!!letele so žaljivke in še vse kaj drugega ampak dobro sedaj sva skoraj dva meseca obiskovala terapijo za družinsko mediacijo in vam povem punce da je pomagalo in to zelo!enkrat sva šla celo na hipnozo da sva segla daleč v najino preteklost in ugotovila da so naju razdvojile stvari ki so se v najino podzavest nalagale kar nekaj let!!po vseh obiskih sva se pobotala porihtala odnose med nama in seveda to zdaj najbolj občutita otroka!!trudima se si vsak dan poveva kaj je narobe in tudi svoje občutke ne tajiva v sebi amapk si jih pokaževa in poveva
letos avgusta je bilo 13 let kar sva skupaj (no en mesec sva bila narazen)in res ugotavljam da mi v vseh teh letih ni niti enkrat samkrat rekel da sem debela pa me je res kar nekaj skupaj in po dveh otrocih sem si pridelala kar nekaj kilogramov ki se jih žal nisem uspešno rešilauser posted image (sedaj pa sem v tretje noseča in bo spet kak kilogramček zravenuser posted image user posted image drugo leto pa jih bomo odpravljali upam da uspešnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )torej ga še očitno zmerom privlačim glede sexa pa ugotavljam da je res da zveza brez sexa ne laufa tako kot je treba!!jaz sem žal bla včasih takšna da sem mu "dala" le zato da je bil mir in ko je on to ugotovil se niti sam ni več trudil da bi oba uživala!torej je bilo vrnjeno milo za žajfouser posted image user posted image zdaj pa je sex 1a in hvalabogu da je tako
res pa je da po mojem z leti postane ljubezen bolj zrela in globoka in le tista najstniška zaljubljenost

AMADEJ 26.11.2001 2750g-48cm
STASA 17.01.2008 3850g-53cm
ALEX 17.12.2009 3700g-53cm

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 71
18.9.2009 20:06:28   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: water lily

Jaz sem že zdavnaj ugotovila da so mi ljudje ki so mi karakterno blizu, ki so mi všeč kot osebe....da vedno na njih najdem veliko lepih stvari tudi vizualno. Ljudje, ki mi niso glih všeč, v bistvu tisti katerim se če se le da izognem ker so mi "zoprni" pa najdem miljon grdih stvari, tudi če so kao vizualni višek lepote. Bom zihr najdla nekaj grdega na njih in to potencirala.

Evo, točno tole sem razmišljala pred kakšnima dvema dnevoma... Da mi je lahko bil kakšen človek, ko sem ga prvič srečala, še tako smotan na pogled, pa sem ga potem, ko sem ga spoznala kot eno fejst osebo, tudi vizuelno začela dojemati kot čednega. In obratno. Tako je pa najbrž tudi pri spolni privlačnosti. Zunanjost je glih ta prvič mogoče pomembna, da pa se le-ta obdrži, so pomembne druge (posteljne) vrline kot pa so velikost jošk ali trebuha... user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 72
18.9.2009 21:04:44   
picola1
IZVIRNO SPOROČILO: princeska29

tudi jaz sem dolgo razmišljala a naj kaj napišem ali naj zadržim zase!pa sem se odločila da bom
kot poznate nekatere mojo zgodbo izred treh mesecev ko sva se s partnerjem razšla ker nisma nikakor mogla najti nekaj skupnega in sva se raje odločila za razhod!priznam da takrat sem izrekla marsikatero grdo na njegov račun saj so ljudje izjavlali vsemogoče z njim pa nikakor nisma bila sposobna govoriti kakor dva sposobna odrasla človeka!!letele so žaljivke in še vse kaj drugega ampak dobro sedaj sva skoraj dva meseca obiskovala terapijo za družinsko mediacijo in vam povem punce da je pomagalo in to zelo!enkrat sva šla celo na hipnozo da sva segla daleč v najino preteklost in ugotovila da so naju razdvojile stvari ki so se v najino podzavest nalagale kar nekaj let!!po vseh obiskih sva se pobotala porihtala odnose med nama in seveda to zdaj najbolj občutita otroka!!trudima se si vsak dan poveva kaj je narobe in tudi svoje občutke ne tajiva v sebi amapk si jih pokaževa in poveva

Ko pa slišim ali preberem kaj takšnega, sem pa vedno takooooooo vesela...user posted image
Bravo obema!! user posted image Naredila sta nekaj, kar večini ljudem ne uspe nikoli.

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 73
19.9.2009 11:35:56   
Teya*D.
Zase lahko rečem, da nisem bila manekenka, nikoli. Tudi on ni bil nek izklesan fitnes-boy... Bil mi je všeč tak kakršen je. Še danes je enako, ko imava oba nekaj kg več. Meni je ostalo kar dosti kg in kar težko se borim, da bi dobila težo nazaj, zato se sama sebi počutim grozna. Najraje bi se znebila ogledal, da nebi videla svoje ogromne pojave. Ja, lahko potrdim, da sva imela krizo, jo prebrodila in vedno se pojavijo nove težave. Zaenkrat so še rešljive, je pa kar hudo, saj mislim, da sem vzrok večini le-teh jaz sama, ker nimam samozavesti in sem sebe zarad otrok čisto na konec porinila. Ja, bila je napaka, ki jo skušam popravit, odkar imam malo več časa zase.
Najprej bom sebe spravila v red, da lahko sodim druge.
lp

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   [Brisano sporočilo]
20.9.2009 22:51:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teya*D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?