Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mislite, da ste jim še privlačne? 21.9.2009 18:12:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin Če se ga samo mal dotaknem se mu dvigne, Potem ne hodita nikoli z roko v roki?
|
|
|
|
RE: Mislite, da ste jim še privlačne? 21.9.2009 18:17:14
|
|
|
|
slutnja
|
hmm
|
|
RE: Mislite, da ste jim še privlačne? 21.9.2009 18:22:32
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Nalin Če se ga samo mal dotaknem se mu dvigne, Potem ne hodita nikoli z roko v roki? saj po moje je mela v mislih kaj drugega kot roko ja, ne vem no....po moje bi po 17 letih težko seksala, če se mu ne bi dvignl.....dizalica dela brez problema....
|
|
RE: Mislite, da ste jim še privlačne? 21.9.2009 21:02:57
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Nalin Če se ga samo mal dotaknem se mu dvigne, Potem ne hodita nikoli z roko v roki? -------------------- Hodita že, hodita, sam mal bl čudno !
|
|
[Brisano sporočilo] 21.9.2009 23:21:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mislite, da ste jim še privlačne? 22.9.2009 0:37:11
|
|
|
|
Rožica I
|
Valjda, Nalin, sam malo sem te pohecala !
|
|
RE: Mislite, da ste jim še privlačne? 1.10.2009 13:36:22
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Mislim, da nisem isto kot prej. Ampak tudi sama sebi nisem z preveč kilogrami in špehastim trebuhom. Nekaj takega tudi jaz razmišljam, namesto da bi se oblekla v seksi perilo _ me je strah, da ne bom mogla vsega stlačiti notri... Vem pa, da z njegove strani stvari štimajo, ne motijo ga moji novi kg, je večkrat rekel, da sem mu že vseskozi zelo privlačna--- je v moji glavi, da z dodatkom + 10 kg ni vse vredu, skratka, ne morem se tkao sprostiti, ker sama sebe komaj prenašam..... Je pa res - deca, gospodinjstvo, pa še kak postranski biznis kdaj pa kdaj, potem pa normalno, da zvečer ni več toliko energije za 'evribadi-spredi-zadi'...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?