Ursi2
|
Živjo, punce! Kaj naj rečem, res zanimiva debata! Tudi jz sem že kdaj razmišljala o tem!Pa ne, da bi zdej imela občutek pri mojmu, da ga ne privlačim več. Ker imam sedaj v bistvu manj kg, kot sem jih imela pred poroko. Pa ok, res je, da sem zdej noseča in da bojo šle kg gor, ampak, to je drugo. Upam, da bom potem spet uspela prit nazaj na svojo težo. Pa ne zaradi njega oz ne samo zaradi njega, ampak predvsem zaradi sebe,k re vem, da se sedaj veliko bolje počutim, čeprav ralika v kg ni tako velika. Ampak sem tak tip, da se malo obremenjujem s kg in se mi zdijo za mene tudi ralika samo 3-5kg velika v mojem počutju in samozavesti. Vem, da sem tudi jz boljše volje in bolj sproščena in dam raje kake oprijete hlače ali majico gor, če se fajn počutim, kot pa če se mi zdi, da imam par kg preveč. Vse to pa seveda vpliva tudi na odnos do moža, ker sem manj sitna, se smejim, sem dobre volje, se počutim seksi in ga tudi malo zapeljujem in to je tudi nekaj tistega, kar ohranja oz popestri zakon. Sploh, da sva z mojim že dolgo skupaj in sva poročena dobrih 7 let, čeprav še nimam 28 let. Res je, da so meni bolj všeč taki bolj močni moški. Se mi zdijo taki medoti. Čeprav je moj ful postaven in daleč od tega, da bi bil bolj močen. In mi je ful seksi in uživam, ko ga lahko gledam. In všeč mi je, ko je enkrat oblečen športno, drugič elegantno,.... Ampak mislim, da je prav, da se tudi me vprašamo, kako bibilo nam, če bi se zaljubile in poročile s partnerjem, ki bi bil čeden, zanimiv, rcimo postaven, da bi skrbel za sebe, potem po parih letih zakona, pa bi se zapustil, ne skrbel za sebe, ne za hrano, ne za šport,.... Sej je res, da ga imaš še vedno rada, je pa vprašanje, če te še zrajca, tako kot te je!Ne vem, se mi zdi, da je vse odvisno od tega, koliko delaš na zakonu. Ker če vse pustiš, da kr samo nekam gre in ne delaš na tem, da iskrice ostanejo, itak velikokrat ugotoviš, da samo še živita skupaj. Predvsem se mi pa zdi pomembno, da če se človek počuti dobro v svoji koži in to kaže tudi svojim bližnjim, sploh nebi smelo bit problema. Ma, sem malo zatežila, ampak upam, da mi je uspelo povedat, kaj mislim!
|