|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mislite, da ste jim še privlačne?
8.9.2009 16:58:28   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Njemu so hvalabogu dejansko všeč punce v trenirkah[image]http

trenirka je lahko dost bolj sexi kot pa elegancauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
8.9.2009 17:36:40   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Njemu so hvalabogu dejansko všeč punce v trenirkah[image]http

trenirka je lahko dost bolj sexi kot pa elegancauser posted image

Še najbolje je, če si brez vsega....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
8.9.2009 17:38:16   
Onasiss
Ja, privlačnost je še vedno obojestranska, mogoče z njegove strani celo malenkost bolj. Pravi, da me samo vidi v spodnjicah, že se Ostržek zlaže.user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
8.9.2009 18:48:05   
sneguljčica
Jaz bi rekla, da sem mu bila na začetku bolj spolno privlačna zaradi videza in vem, da si želi, da bi bila spet taka (no, saj jaz si tudi).
Vidim, da večina piše, da očitno ste mu privlačne, če še vedno seksate. Vprašanje je bilo, če ste mu še vedno ENAKO privlačne. Ker glede na to, da je najin seks veliko bolj strasten in vznemirljiv kot v prvih letih, bi jaz lahko po tej logiki sklepala, da sem mu bolj privlačna, kar pa sploh ne drži. Stvar je v izkušnjah, prilagajanju, boljšem poznavanju kaj komu paše, preizkušanju novega.... V bistvu se mi ni treba zdaj čisto nič bolj trudit in tudi on reagira enako hitro kot na začetku.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 29
8.9.2009 19:30:22   
mojamura
jaz pa mislim, da sem mu zdaj še bolj spolno privlačna, kot takrat, ko sva se spoznala. zakaj? ker sem sama sebi bolj všeč zdaj in vem, da se lasten odnos do sebe odraža v odnosu z drugimi ljudmi....matr sem zafilozofirala, upam, da me štekate kaj sem hotela povedatiuser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
8.9.2009 20:33:24   
Gina
Ja, mojemu sem jaz zelo privlačna. Pravzaprav je bila vsem decem, ki sem jim bila kdaj všeč in oni meni, vedno privlačna moja rit. Ženske so zmeraj namigovale, da se mi tam "nabira maščoba" user posted image user posted image , moški so se pa topili ob pogledu nanjo. Zato sploh ne štekam žensk, kako ne vidijo, da normalen dec obožuje mal večjo rit in mal večje joške. Vsaj nekaj od tega mora imet. No, vsaj jaz take moške srečujem. Če decu ne bi bila po vseh letih privlačna, in obratno on meni, ne bi mogla biti z njim. To da imam pa 10kg plus, pa se mi zdi edina normalna stvar, v bistvu se mi to zdi nekaj čist lepega. Ne zdijo se mi lepe 40-letne tweegice- obešalniki, enostavno meni osebno to ne spada v kontekst ene lepe odrasle ženske. Ženska mora imeti vsaj mal oblin. Descem je to v glavnem, če priznajo ali ne - zelo všeč. Če pa so preveč pod vplivom reklam, pa pričakujejo od ženske cel lajf, da bodo stare 20, s kožo, energijo in s tem, da joški stojijo kot pred porodom vred, pa brez celulita......uf, jaz bi bežala od takega buksla, ki mu je samo to lepo, pa nič drugega, čim prej proč.  

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 31
8.9.2009 20:46:50   
ledenaa
Kaj mislim o tem- nič ne mislim user posted image
če ne bi bila svojemu privlačna se me ne bi ni štapom diral user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.9.2009 21:05:35   
krtek 1
Mož mi reče,da sem kot vino,bolj sem starauser posted image bolj sem dobra.user posted image

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
9.9.2009 7:01:39   
Ronči
ne vem, vem smao da sebi nisem všeč, pravzaprav se izogibam ogledalom kolikor se da.... 

You can't fix stupid.

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 34
9.9.2009 7:25:21   
Anonimen
Baje sem mu sedaj še bolj privlačna kot prej - ker imam še bolj ženstveno postavo, kot sm jo imela. V praksi to pomeni, da imam več kil, plavalni obroč okoli pasu, vse je lepo mehko in zaobljeno user posted image .

Aja, pa sama sebi sem tudi sedaj bolj všeč kot 10 let nazaj. Takrat je bila res koža bolj mehka, prsi so bile ulala, celulita skoraj ni bilo, ampak se sedaj zelo dobro počutim sama v sebi. Telo postaja zrelejše, jaz pa tudi. Se mi zdi, da se izkušnje (ki jih štejem za lepe - imeti dva otroka, pa nekaj let več in vse kar pride zraven), prav fajn odražajo tudi na telesu. Oziroma se morajo. Tako kot gubice. Če jih ni oziroma bi si jih šla nategniti, bi se mi zdelo, da sem s tem zbrisala tudi vse izkušnje. Telo kot le spomin, no, nekaj v tem smislu.

Moj mi je tudi bolj privlačen. Všeč mi je njegov trebušček, tako fajn mehek, za naslonit, pa to, da mu lasje sivijo, postaja šarmanten.... user posted image

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
9.9.2009 9:42:49   
uwaga
Meni je moj partner ful privlačen. Ko sva se spoznala je bil tak suhec, z leti je pridobil nekaj kil zdaj je pa prav postaven, pravi dec - njami.
Če se ajz zdim njemu privlačna? Pravi da ful. Kilogrami se niso kaj spremenili, joški so večji , moj smisel za modo pa definitivno boljši kot pred petnajstimi leti. Če sem mu bila takrat všeč ( aj aj aj ) potem verjamem, da sem mu zdaj še bolj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
9.9.2009 10:17:00   
srki
sem mu ja, že zaradi tega, ker sem včasih imela 50 kg s posteljo vred, sedaj pa jih imam 10 več brez posteljeuser posted image , ampak pravi, da so mu te obline všeč, ker....je že za na spolnost, če kaj več napišemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
9.9.2009 10:18:46   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

da mu lasje sivijo, postaja šarmanten.... user posted image

Jaz pravim, da so se mu posrebrileuser posted image , se pa strinjam glede šarmantnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
9.9.2009 10:31:09   
ronja
Še najbolje je, če si brez vsega....user posted image user posted image

To tudi on praviuser posted image . Samo jaz sem zmrzlijvček, pa večino časa to ne pride v poštev, samo poleti ob kakšnih res toplih dneh - no, pa kadar me pogreje, sevedauser posted image .

sneguljčica, ne vem, če sem mu enako privlačna, vem pa, da ima enake "probleme", kot jih je imel na začetkuuser posted image Ne gre za sam seks, gre za to, kako težko mu je recimo gledat mene, pa da otroci še ne spijouser posted image .
Sicer pa se mi zdi, da se še nisva prav pretirano postarala, verjetno premalo gledava stare slikeuser posted image .

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 39
9.9.2009 10:36:43   
Raho
Kaj pa vem... Upam, da sem mu. Sicer se moja podvojena teža topi, ampak sedaj pa imam že podvojeno število let, od dne, ko sva se spoznalauser posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 40
9.9.2009 12:44:35   
Ursi2
Živjo, punce!
Kaj naj rečem, res zanimiva debata! Tudi jz sem že kdaj razmišljala o tem!Pa ne, da bi zdej imela občutek pri mojmu, da ga ne privlačim več. Ker imam sedaj v bistvu manj kg, kot sem jih imela pred poroko. Pa ok, res je, da sem zdej noseča in da bojo šle kg gor, ampak, to je drugo. Upam, da bom potem spet uspela prit nazaj na svojo težo. Pa ne zaradi njega oz ne samo zaradi njega, ampak predvsem zaradi sebe,k re vem, da se sedaj veliko bolje počutim, čeprav ralika v kg ni tako velika. Ampak sem tak tip, da se malo obremenjujem s kg in se mi zdijo za mene tudi ralika samo 3-5kg velika v mojem počutju in samozavesti.
Vem, da sem tudi jz boljše volje in bolj sproščena in dam raje kake oprijete hlače ali majico gor, če se fajn počutim, kot pa če se mi zdi, da imam par kg preveč. Vse to pa seveda vpliva tudi na odnos do moža, ker sem manj sitna, se smejim, sem dobre volje, se počutim seksi in ga tudi malo zapeljujem in to je tudi nekaj tistega, kar ohranja oz popestri zakon. Sploh, da sva z mojim že dolgo skupaj in sva poročena dobrih 7 let, čeprav še nimam 28 let.
Res je, da so meni bolj všeč taki bolj močni moški. Se mi zdijo taki medoti.user posted image user posted image user posted image  Čeprav je moj ful postaven in daleč od tega, da bi bil bolj močen.
In mi je ful seksi in uživam, ko ga lahko gledam. In všeč mi je, ko je enkrat oblečen športno, drugič elegantno,....

Ampak mislim, da je prav, da se tudi me vprašamo, kako bibilo nam, če bi se zaljubile in poročile s partnerjem, ki bi bil čeden, zanimiv, rcimo postaven, da bi skrbel za sebe, potem po parih letih zakona, pa bi se zapustil, ne skrbel za sebe, ne za hrano, ne za šport,....
Sej je res, da ga imaš še vedno rada, je pa vprašanje, če te še zrajca, tako kot te je!Ne vem, se mi zdi, da je vse odvisno od tega, koliko delaš na zakonu. Ker če vse pustiš, da kr samo nekam gre in ne delaš na tem, da iskrice ostanejo, itak velikokrat ugotoviš, da samo še živita skupaj.

Predvsem se mi pa zdi pomembno, da če se človek počuti dobro v svoji koži in to kaže tudi svojim bližnjim, sploh nebi smelo bit problema.

Ma, sem malo zatežila, ampak upam, da mi je uspelo povedat, kaj mislim!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 41
9.9.2009 13:01:21   
tinkatonka
Ja mislim da sem mu še vedno privlačna, pa čeprav imam kako kilo več, pa trebuh ves v strijah. Najbrž pa tud odvisno od situacije, al sem v kaki razvlečeni trenirki al pa v nulo opedena za službo, no če sem pa v krilu, pa mu itak ne morem ubežati. user posted image user posted image user posted image  Je pa tud on men še vedno zelo privlačen!!!

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 42
9.9.2009 15:27:00   
ronja
urši2, se strinjam s tem, da je treba iskrice ohranjat in da se človek ne sme kar zapustit. Vendar pa: včasih iskrice veliko bolj zaneti to, da sredi noči pojesta z lubijem vsak eno ogroooomno porcijo banana-splita z domačim orto kaloričnim sladoledom (čokoladnim, temnočokoladnim in kokosovim, recimo- za idejo -najina priljubljena kombinacijauser posted image ), goro smetane in spet orto kalorično čokoladno omakco čez, pa še s kakim kokosom posipano ali mandlji v lističih... pa čeprav posledično s kako kilco več kot pa pridno zdravo živet in zvečer nič jest, da boš dobro izgledal. OK, res je, da midva nisva neka težkokategornika (če naju daš oba skup na vago, mogočeuser posted image ), ampak vseeno.

Moj bivši je moral malo pazit na kile - sicer ni bil nikoli debel, ampak je pa pazil - pri hrani (pa tudi meni je bil bolj všeč, kadar je bil bolj suh, priznamuser posted image ). Ampak mi je pa šlo strašno na živce, da zvečer oz. ponoči nisva mogla veliko jest (ker če sem jedla jaz, sem baje še njemu lušte delala in mu je bilo težko ne jest zraven in je zato težiluser posted image ).
Ko sva začela z lubijem, mi je bilo to ful všeč, da se ni nič obremenjeval in čeprav se zdaj ne nažirava čisto vsak dan sredi noči, se pa še vedno zgodi (kar pogosto v bistvuuser posted image ) in noben zato ne teži in oba uživava...
Tak da: včasih je boljše kaka kila več, pa več dobre voljeuser posted image (res pa je, da verjetno ne bi tako pisala, če bi imela 60 kil)...

Sicer sem zase vedno mislila, da so mi pač všeč postavni fantje (s tem mislim bolj atletsko postavo, brez kakih mišelink, hrbet v trikotnik in to...) in da me pač ne privlačijo debeli fantje, ker mi tak tip postave pač očitno ni všeč. Potem pa sem spoznala enega ful simpatičnega fanta (ki je zelo rad jedeluser posted image ) in ugotovila, da to, da mi prej noben debel ni potegnil sploh ni bilo zaradi kil, ampak zato, ker so bili debelejši fantje, ki sem jih prej spoznala v gl. vsi brez energije (oz. so je imeli manj kot suhi), dostikrat nesamozavestni in zakompleksani, včasih še nespretni in štorasti, počasni, nikamor se jim ni dalo, za nobeno neumnost...
Ta pa ni bil tak in mi je bil ful všeč, čeprav je mel precej kil za rezervo. Ampak mel je iskrice v očeh, spreten je bil bolj ko suhci, s svojim telesom se ni obremenjeval ama čisto nič (kot je sam rekel: jaz pač rad jem) in znal svoje telo super uporabljat (ne mislim seksualno, ker tega ne vem, nisva bila skup - pač nisem bila prostauser posted image , ampak tako: v športu,...) užival je življenje. To je seksi. Če človek to zna kljub 20 kilam viška, svaka mu čast in mi bo še bolj všeč. Če pa je ves čas slabe volje zaradi svoje podobe, potem pa je lahko še tak maneken, pa mi ne bo potegnil. Tak je to pri meni.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 43
9.9.2009 15:52:15   
arabela*

užival je življenje. To je seksi. Če človek to zna kljub 20 kilam viška, svaka mu čast in mi bo še bolj všeč. Če pa je ves čas slabe volje zaradi svoje podobe, potem pa je lahko še tak maneken, pa mi ne bo potegnil. Tak je to pri meni.

se popolnoma strinjamuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 44
9.9.2009 19:38:31   
Anonimen
Ne vem, in mi je vseeno.

Vsaka zenska, ki se dobro pocuti v svoji kozi in zna ziveti svojo zenstvenost, je privlacna.

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
9.9.2009 20:58:01   
pokica_
Če ne laže, pol sem mu! user posted image  Dokazi obstajajo...tk da....user posted image  Sicer sem dobre 3 mes po porodu, ampak mam že 3kg manj kot pred zanositvijo. Imam obline že od nekdaj...menda mam pa tud že mal manjšo rito. Haha! user posted image  
Sama sebi sem všeč taka kot sem, ampak še kljub temu čem met malo "manj kg" . user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
9.9.2009 21:50:27   
onka
Jaz sem svojemu všeč, ker sem mama otrokom, ker sem njegova žena. Rad me ima takšno, kakršna sem, čeprav z nekaj odvečnimi kilogrami, ostalimi od nosečnosti, seveda.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 47
10.9.2009 8:30:22   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II
Ne vem, in mi je vseeno.

Vseeno ti je, ali si privlačna svojemu partnerju ali ne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
10.9.2009 8:34:43   
Ženkica
Ja, pravi, da sem mu bolj všeč, kar pa je razumljivo, saj sem tudi sama sebi bolj všeč kot pred 6,5 leti (kljub porodu). Moje telo izgleda popolnoma drugače, na srečo v pozitivno smer. user posted image No, tudi moj dragi je zadnje čase zelo fit in privlačen. No ja, zaradi tega sicer ne seksava nič več kot bi si želela user posted image ; pa bi res lahko večkrat; enostavno jaz odpovem zvečer, ker imam kar natrpan urnik in sem ob 22. ponavadi že hin. No ja, ampak gledam, da vsaj 2x na teden pa le nekako uspeva.

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
10.9.2009 9:30:52   
ronja
Jaz sem svojemu všeč, ker sem mama otrokom, ker sem njegova žena.

hm, jaz pa upam,d a sem mu spolno privlačna zaradi česa drugega kot zato, ker sem mama njegovim otrokom in njegova partnerka...user posted image Nekak se mi zdi, da takrat name ne gleda kot na mamo, vsaj upam, nouser posted image .

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?