dojenč -> RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** (28.11.2009 10:37:49)
|
no, pa da vam še jaz malo zatežim, in polepšam sobotno jutro.v četrtek sem bila v vrtcu, na govorilni uri, in poslušajte, kaj mi je vzgojiteljica povedala za žano. da je ena izmed najbolj pametnih, da se zelo rada z njo pogovarja, ker bojda vse ve kaj ji žana govori, zelo pametna punčka, in da se jasno vidi da sem se zelo ukvarjala z njo, in res jo je 10 minut samo hvalila,potem pa: "ampak gospa, žana je tako trmast otrok, da to ne moreš verjet"ČE PA JE LEVINJA SEM SE POŠALILA in je začela govorit.kadar žani duda pade na tla, se postavi pred vzgojiteljico, s prstom pokaže na dudo in reče"beli"(poberi) in seveda ona ji odg, da si jo naj sama pobere, žana pa v trmo, in si dude tako dolgo ne pobere sama, dokler ji ne da vzgojiteljica nisem vedela ali bi se smejala ali bi bila šokirana, sploh kako je to ona meni povedala. vse je odvisno kaki dan ima žana včasih je zelo pridna ubogljiva, ko pa ima svoj dan pa ji ne prideš do živega, je rekla da zelo rada pleše, in ko plešejo jo morajo vzgojiteljice gledati(in to samo njo)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]kadar pa njej ni do plesanja, ne pleše nihče, ke jih pač moti, isto je pri risanju(čečkanju)tako da ko to vse poslušam, pa sem si tud mislila, da si pa boste morale same red nared, kar naprej je ponavljala žanino trmo, in na koncu še vprašanje, ki me je vrglo na tla. "kako vi živite" ????nisem vedela kaj misli, sem pa mislila da morda misli da živiva brez oceta, in sem ji rekla, da živimo skupaj "kaj živite pri starših" sem rekla ne pri mojih ampak moževih, povedala mi je da se na žani vidi ODRAZ DVOJNE VZGOJE ! 1, DA JO nekdo uči pravilno(pospravljati, poslušati, ubogati 2in DA JI NEKDO ZELO POPUŠČA( seveda v tem primeru tašča, kadar je žana doli sploh ne rabi nič pospravit...grem mam stranko
|
|
|
|