Zoja Miša -> RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** (23.11.2009 8:57:29)
|
Jutro!!! Anita ti pa finiširaš! Bravo ti[sm=bravo.gif] ti naša pozitivka! Naj bo zadnji dan uspešen! In hvala za kavico, paše! Mi smo pa cel vikend driskali.[sm=zmeden.gif] No, Kaja Lina je. So me še v petek iz vrtca klicali, ko sem bila že itak na poti ponjo, da driska in naj pridem. Pa je drisakala še v soboto, včeraj zvečer je bilo pa že bolje, sva ji dala Linex zjutraj. Vročine HB ni imela, le spala je včeraj veliko, drugače je dobrovoljna in igriva. Ampak danes ni v vrtcu, jo babi in dedi čuvata pri nas doma. Ampak me [sm=love.gif] zjutraj kliče in reče, da sedaj pa nekaj pokašljuje[sm=smiley29.gif]. Mislim, a res ne bo konca!?! [sm=smiley7.gif] Moje zdravstveno stanje je tudi boj na psu, ta pa je pobegnil[sm=zmeden.gif]. V petek zvečer me je začelo boleti uho, grem k dežurnem in mi nič ne dajo, Lekadol naj jem na 6 ur, so mi rekli. Jah in HB nisem imela ponoči problemov, kar sem se najbolj bala, da me bo ponoči kljuvalo v ušesu. Sedaj pa sem cela zabita, slišim slabo, ker imam celo glavo zafilano z gnojem[sm=smiley11.gif]. Porabim 5 paketov robčkov na dan, v glavnem ni da ni[sm=smiley29.gif] Pa si mislim, jaz bom že, samo da Kaja Lina ne začne sedaj na veliko pa krehati! Pa ne vem na koga naj to jezo[sm=grrr.gif], ki jo občutim stresam? Na vrtec, nase, na vreme...na nekaj bi jo rada, pa ne vem na koga?![sm=zmeden.gif] Buhtlček, sem že po telefonui zamutila, ker površno berem..., ampak vseeno iz srca, vse naj, naj...! Betty, hvala za info! Bi Kaji Lino to za Miklavža kupila ali pa Božička...v glavnem za nekajAli morda veš, do kdaj imajo v BC to akcijo? Nell, malo si predstavljam kako ti je...[sm=smiley31.gif] Želim vama, da gresta čim prej domov in se pocajtata! Kako pa bo glede vrtca in tega pa nam le poročaj, me zanima kako bosta to reševala...[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] za najboljšo rešitev! Ryssa, res bi bilo lepo, da se spoznamo! Pa tole srečanje naj bo enkrat v decembru in na kakšno nedeljo, ali pa soboto! Bi bilo lepo zopet vas videti in kakšno novo spoznati!!!! No, katera se javi za organizatorko??? Kaj pa to soboto ali nedeljo delate??? Krysia, stanovanje je v Trzinu. Ampak sva klicala in je pripravljen, za enkrat, spustiti le za 2 %.[sm=smiley6.gif] Haloooo! Toliko spušajo nove! Jah, kaj hočemo...saj sva potem gledala, se jih še kar nekaj tu okoli prodaja, za boljšo ceno...Za enkrat še nič ne vem, a po mojem kakor koli bo, bo stanovanje v Trzinu ali mogoče Domžalah. Slej ko prej bomo morali nekaj...[sm=love.gif] je bolj ziheraš glede tega, jaz bi se kar zaletela in kupila kar mi je všeč, pa barantala ne bi, raje bi dala več, sam da mi ne težijo[sm=smiley5.gif][sm=smiley36.gif], zato pa [sm=love.gif] to ureja. Pri meni je pa danes 2l +[sm=bravo.gif]. Kam, čas beži[sm=zmeden.gif] V glavnem, jaz bi, da se vidimo in to čim prej!!!!
|
|
|
|