Zoja Miša
|
V glavnem vidim, da nismo edini, sem le edina, ki pojamram . Ja, možno je res, da hoče nadoknaditi, ker je bila prej bolana in malo jedla. Ali preskok v rasti...v glavnem, upamo, da bo minilo in to je to. Če pa ne, pa boh pomagaj, enkrat bo že Hvala vsem za nasvete in deljenja izkušenj . Če ne druga pomaga, da ni samo pri nas tako. Naty, najprej čestitke! Kaja Lina je pa že pripravljena na vrtec, le da sedaj ne sme , da slučajno ne zboli za pregled 5.11. Me pa kar malo skrbi kako bo potem, ko bo po tako dolgem času zopet šla Majči, nisem kupovala toplih čevljev ampak škorenjčke za dež. Sem jih dobila, a niso podloženi, sem pa debele žtunfeke zraven kupila in je. Saj to je samo malo za pol urce, ko greva na dež. In včeraj sva šli, pa je bilo prav fajn, obe mokri ko miši, skakali po lužah. Žur! Topli škorenjčki za zimo še pridejo na vrsto, upam, da bodo imeli kaj v Cicibanu. Sandra Tvoj se naj pa le pazi, mogoče pa ga zgreši Gajka, se vidimo je! In hvala ker si povedala to, da ste zdravi, ker sem kar malo panična in zoperna zaradi tega. Sem že Pablo težila. Pa tudi to sem že študilala ali čmo sploh it, ampak je zmagal, kako naj temu rečem, razum . Ker saj ne moremo sedaj le notri čepeti in se z nikomur družiti do 5.11. Pa sem si rekla, da bolan itak ne bo nihče okoli hodil, tako da, jeeeeeeee se vidjamo!!! Pa bravo za fizoterapijo, pa itak da bo izzvenelo, saj kaj pa Roku fali, nič! Aha, to je to, grem knjigo brat. Je princeska končno zaspala, sem morala biti prav huda, je laufala po postli, kot nora, sem jo komaj umirila.