K_a_t_j_a
|
Krysia iskreno sožalje Zoja Miša , da ste bolje. Mogoče, bi pa kaj pomagala krema Sudocrem. Je tudi za takšna vnetja. Imajo jo v DM-u. sandra123 joj, vi imate pa res mersto. Upam, da boste vsi čimprej zdravi. Pošiljam vam en kup naty že sigurno veselo proslavlja. ryssa še tukaj ti želim, da dobro opravite pri alergologu. Če imaš pa še kakšno vprašanje, me pa kar vprašaj. Pa upam, da ni to bronhitis in da je le kašelj. neža7 , da si še 2v1. Vem kako se počutiš. Men se je vleklo 6 tednov, ti si pa tam še dlje časa. Naj čim prej mine teh 8 tednov. MATEJKA večje št. bodijev dobiš tudi v C&A. anita za uspešen pregled pri G. tejkaz za Jašija, da bo čimprej zdrav. majči22 si bila pa zelo pridna danes. Jaz pa tak na obroke čistim stanovanje, ker enostavno ne morem v enem rukerju, ker je Jan skoz doma, edin če mi ga moj pelje ven ali pa moji starši. Drugače ne morem nič narest. No pa še to na hitr napišem, da pri alergologu v LJ na Pediatrični nismo nič rihtali, ker še ni 6 mesecev okoli od prejšnjega pregleda. Pa sem jim napisala na napotnico, kdaj smo bili na zadnje. Rekla je celo zakaj smo prišli tja. Pa da se moremo odločit alo bomo hodli v CE ali v LJ. In potem sem povedala, da smo prišli v LJ, zato ker nisem bila zadovoljna s pregledom v CE in da mi nič ne svetujejo za Atopični dermatitis.... No ona mi je vsaj svetovala katera krema itd, sam smo spet dobili recept za 10%olivno ojle na belobazo, to pa baje sploh ni dobro za kožo, ker maši pore in je še vse huje. V glavnem, smo skoraj zastonj šli v LJ. Ma vsaj toliko je bila, da je lepo povedala kako in kaj okoli kože, čeprav sem jaz že prebala ogromno okoli atop. dermatitisa in alergij. Pol je bil pa hec, ker Jana nisma skoraj mogla dobit iz bolnice. Namreč res, tako kot je Erin napisala, da je res zelo lepa in ima ogromno enih igral. Jan je bil čist zmešan, pa po tem toboganu, pa unem, pa v hiško..... Čez en teden pa mene čaka operacija in še zadnji obisk v RA imamo. Hvalabogu. Upam, da tole laufanje okoli zdravnikov že enkrat mine.