|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
20.10.2009 22:16:40   
Erin
Naša Neža7 sporoča da je ok in bo te dni dopolnila 32t. Še 8 tednov bo v P. Upa na CR konec novembra...in NORO pogreša Nežo in dragega..user posted image Neža hodi  v vrtec in je HB zdrava, od 14m že hodi in reče HVALA user posted image

Pošilja miljon poljubov vsem našim bolnih Avgustovčkom...

In za konec pravi:

Pozdravi punce. Mislim na vas in se še kdaj slišamo.user posted image

-----------------------------

Neža, samo da je vse okuser posted image ..samo še malo zdrži... te pogrešamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 20.10.2009 22:18:21 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 676
20.10.2009 23:32:24   
cebrca
ZojaMiša praška pasta tudi Ivanu najbolj pomaga, ko zobki lezejo na plan. Takrat vedno dobi rdeče pikice po ritki. Pa če pravi čas namažem je v enem dnevu bolje. Pa vidim da se tudi vidve s tejkoz ne moreta ujet user posted image . Saj vem, vi dve bolni, tejka bo pa še samo sebe srečala.
A je KajaLina pri moči, ji pripeljem Ivana, pa ji ne bo več dolgčas user posted image .

gajka ste pa vseeno kar potrofli datume. Pa še oblekice se ti bodo poklapale user posted image , če bo punčka, boš pa še malo roza kupila.
user posted image
bella jaz tudi upam, da ko bo ratalo za naslednjega da bo tako lepo spal kot Ivan. Je to njegovo najlepše darilo meni, ker uživam v spanju kot medved med zimo.user posted image
anita krasno da je bilo pri P vse OK. Pa ne hiti preveč user posted image
nell naj Tibor ostane zdrav. Ti pa da ne boš šla po mojih korakih, cel mesec kašljala, na koncu pa pristala na antibiotiku. Sicer pa pravim HB se Ivan ni nič nalezel od mene.
user posted image za Nežo, da tako pridno vztraja 2v1. V upanju da me sliši "drži se punca"!!!!

tejkaz nisi še nič odpisala, kam si se pa ti vpisala?

Danes sen se zagnala v nakup zimske garderobe za Ivana. Sem dobila dober nasvet in se zapodila v kik v Trebnjem. Pravijo da ni tako razpuščen kot v LJ in bila kar zadovoljna, dobila bundico puhavko za 7 euruser posted image . Pa še malo pulovarčkov, pa še malo zase in user posted image . Kar niso imeli v kik-u sem pa v Ivančni dobila. Včasih je bolje ne hodit v LJ.user posted image
Zdaj se grem pa še malo učit!user posted image

Meni pa močne skomine delajo moje kolegice, so se z user posted image kar vrsto postavile user posted image . Prva ima rok čez en teden, naslednja čez tri tedne, tretja začetek decembra, četrta pa sredi januarja. JUHU bo pestro user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 677
21.10.2009 8:07:28   
gajka
Dobro jutro!

Jaz še vedno kraljujem doma (beri: delam od doma), ker še vedno čakam, da mi moj prenosnik zrihtajo. user posted image

user posted image  za lepe novice od Neže7! Upam, da se ji želje uresničijo. user posted image

nell - Rok tudi še ne nosi bunde in žab, ampak nabavit jih je bilo pa vseeno treba, da ne bo potem naenkrat panika, izbire pa nič. No, saj izbire že zdaj ni bog ve kaj. user posted image  Pa pazi nase, da ne zboliš!

cebrca - super za uspešne nakupe! Kolegicam se pa lahko tudi ti pridružiš v vrsti. user posted image

anita g. - a ti še vedno po hribih rovariš? Kar tako naprej! user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 678
21.10.2009 8:59:39   
sandra123
Jutrouser posted image , za nami pestra nočuser posted image Taja bruhala kar nekajkrat, no, potem pa še jazuser posted image ...zgleda, da smo še eno virozo pokasirali....možno tudi, da v čakalnici pri P, ker smo bile tam 1,5 ure, otrok pa malo morje...No, zdajle je user posted image peljal Tajo k dr.- je rekla, da jo mora videti....me je ful strahuser posted image ...Upam, da bo vse ok....in da gre res za virozo in ne za kakšno poslabšanje bronhitisa oz. kakšna reakcija na antibiotik....

Mejte se....

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 679
21.10.2009 9:20:12   
gajka
sandra123 - user posted image  Upam na najboljše! user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 680
21.10.2009 9:57:29   
dojenč
jutrooooooooooo!
NEŽA- držim pesti za tvojo nosečnost, še malo pa bo...
naša žana tudi šprica vrtec, ker je bolana, ma malo okico vneto pa kašlja. pa lepo uživa pri botrci in bratrancu.
vceraj pa je rodila moja kolegica, sem full vesela zanjo.
nić moram iti nekaj delat, vas kasneje preberem pa če bo kaj časa malo pokomentiram

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 681
21.10.2009 10:11:22   
Ryssa
neža7 še malo pa si izven nevarnosti, držim pesti da zdržiš čim dlje user posted image user posted image

sandra upam da ni nič hujšega user posted image user posted image
Jaz ponavadi ko gremo k P, kar zunaj počakam s tamalim. Pošljem user posted image v čakalnico da čaka kdaj nas pokličejo, midva se pa z vozičkom voziva sem in tja zunaj pred vhodom. No, danes smo šli pa v čakalnico, ker je bilo zunaj grozno mrzlo.

No ja, mi še vedno nismo ok. Teče že tretji teden. Danes zjutraj je imel obupen napad suhega kašlja, se je kar davil zraven in smo šli k P. Dobili smo pa neko zdravilo za astmo. Upam da bo zdaj kaj pomagalo. Ima prav takšne napade, zato se pa zelo sumi na astmo. Pa je piskal in hropel....obup. Pa je bil med vikendom že kolikor toliko vredu.
Je bil pa hec danes pri zdravnici, mu je user posted image dal ključe od avta da je dal malo mira, pa je rekel "hvala" user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 682
21.10.2009 11:06:19   
majči22
No da se še jaz po krajšem zatišju javimuser posted image Sm že parkrat napisala, pa sem kr skenslala, ker je prišlo nekaj vmes.
Imam pa toliko več za komentirat in bom sedaj sedela za računalnikom kakšne 15 minut, da napišem...pa začnimouser posted image
Erin super za samostojno korakeuser posted image user posted image ...no mi še čakamo na ta podvig
gajka ja kaj naj rečem...super novica!!!!user posted image user posted image user posted image Želim ti mirno user posted image ! Ja prednost druge user posted image je pa res v tem, da si nekako že pripravljen na prihod novega člana in nimaš skrbi okrog vozičkov in ostale opreme. No edino počivanja pa ni, a ne anita goitan in ostale, ki imate že to izkušnjo?
anita goitan ti si pa res ena super ženska...imaš toliko energije, te samo občudijemuser posted image še malo pa bo Zoja dobila družbo, mami pa še malo več delauser posted image Super, da je na pregledu bilo vse bp.
sandra123 pa pri vas je pa res tale jesen prov zak.... ah bo bolš boš vidla user posted image user posted image Tole čakanje v čakalnici je pa res ponavadi obupno in se nalezeš še tistega kar je šlo mimo.
ryssa upam, da res ni kakšna astmauser posted image Tale prehlad se pa res že dolgo vleče pri vasuser posted image , sam kaj ko je tudi tako čudno vreme in skoz neki piha...sej drugače že ne more bit.
tejkaz upam, da si do sedaj že ujela svojo urico mira...ponavadi je res tako, da ti v hipu nekdo uniči planirano, pa kaj čmo tako je življenje, ne?
Katja super za uspešno prestano cepljenje. Sm tudi sama slišala, da tale cepivo vsebuje jajca, samo da ponavadi ni nobene reakcije tudi pri alergikih....me veseli, da je tudi pri vas bilo tako.
naty tudi vam user posted image user posted image za prve korake.
Krysia moje sožalje ob izgubi babiceuser posted image
zojamiša samo da ste boljšeuser posted image ....za vneto rito pa res nimam pojma, ker na srečo naša še nikoli ni imela vnete in nimam izkušenj
Neža7 še malo, pa boš imela še eno veselje pri hišiuser posted image Tudi tehle 8 tednov bo zelo hitro minilo
cebrca super za nakup zimske kolekcije. bundo sm jaz Lini kupila kar v C&A (je že bolj puhovka)

No sedaj grem pa do konca skuhat fižolovo juho, pa posesat...imejte se lepo in vse bolezni stran

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 683
21.10.2009 11:29:22   
anita goitan
dober danuser posted image

sem se spomnila, da nisem MATEJKI odg.na vprašanje kje kupiti večje št.bodijev: v BC, v LeClercu, Intersparu, hm pa še v Pikapolonci, če se ne motm.

Gajka jah še se zvlečem kam, sicer saj veš, kjer je volja tam je pot al kako žeuser posted image , edin dihanje me jeuser posted image . A prvi UZ si že mela? Na pregled v P Kr naročaju po 12t. UZ pa prej, tolk da potrdijouser posted image in da vidijo če je vse ok, oz če je v maternici..

naty držim pesti in sporoči, da nazdravimo in čestitamouser posted image user posted image

tejka ustavi se, poišči se in spij kavo v miru, sem se pa tud jaz vprašala kako to, da si šla na 6 urni delavnik če maš pa tako zabito/gužva vseuser posted image

Lačna sm, grem po malico. Še jutri, v petek pa na bazen, Zoja takoo uživa.
Mejte se

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 684
21.10.2009 12:06:39   
tejkaz
Super za Nežo user posted image user posted image user posted image

Anita in Gajka, za 6 urni delovnih sem se odločila zaradi otrok. Raje delam 6 ur tam in še kakšno uro zvečer kot naduro, kot pa 8 ur in sem posledično manj z otrokoma.

Zoja Miša, nič bat glede Justa. Ga zaenkrat še ne potrebujem.

Naty, kako je bilo danes?

Midva z Jašem sva pa doma danes. Včeraj ko sem prišla ponj v vrtec je imel malo povišano temperaturo, cel popoldan je bil zelo razdražen, ponoči je seicer spal, vendar sva se odločila da bo danes doma. Zjutraj sem jaz šla za dve urci v službo, kasneje pa moj. Je pa Jaša že čisto dober. Malo mu priteče iz nosu, vročine nima več, tako da bo jutri šel že v vrtec.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 685
21.10.2009 14:02:34   
Zoja Miša
Mi2 od P. P je sicer zboleluser posted image , ampak sem se kar s sestro vse zmenila. Ker imava 5.11. še pregled, do takrat ne sme v vrtec, ker mora biti zdrava. Izvidi gredo na komisijo, jaz pa ostajam na bolniški.user posted image Sej sem kar vesela, sploh sedaj, ko sva zdravi je fino biti domauser posted image

Cebrca, super za nakupe! Itak Lj. je draga, tako da si se dobro odločila! In glede nosečnosti, pa nič čakat, pa ne bo več luštuser posted image . Kako gre kaj šola?

Super za Nežo, sporočite ji, da veliko mislim nanjo. user posted image

Gajka, uživaj doma. Saj je fajn tako ali ne?

Sandra, pa pri tebi tudi ni konca...držite se!user posted image

Ryssa, user posted image

Majči, večkrat se javi, nič nas kenslat, raje sesalec ali pa kaj drugegauser posted image

Anita, ti si prava super mami, skos v akciji. Se tudi ti kopaš?

Tejkaz, super za Jašija, da le ne zboli! Si si tako vsam malo spočila danes? Ko pa sem za Just pisala, sem se zmotila, sem napisala mesec, hotela sem teden, a očitno nisem napisala tako narobe, ker me pred novembrom res ne bo v službouser posted image . Če se ti ne mudi pa tako o.k.

Nič, čedno bodite. Kaja Lina se prebuja, se naje in malo še ven. Jutri bo menda dežuser posted image .

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 686
21.10.2009 14:17:07   
majči22
Evo sm skuhala fižolovo juho, posesala in poribala po tleh....aja še dvojni puding sm skuhalauser posted image

Zdej grem pa po Lino in potem bomo videli kako naprej. Moj user posted image danes spet dolgo dela (kot je že standard zadnje 3 tedne)user posted image .

Za ven se mi zdi kar premrzlo...no piha preveč, al kaj menite ve? Drugače bi mi prav pasalo it mal ven, no mogoče pa vseeno mal šibneve vn.user posted image
tejkaz samo, da je Jaša vredu, kar tako naj ostane še naprej.

Še to sm pozabila povedat, da je naša Lina zadnje dni prav nemogoča. Je postala tako trmasta, da sploh nevem kaj v tistem trenutku naredituser posted image Se začne prav dret ne jokat in se vrže na tla ter tolče po tlehuser posted image , če ne doseže kar si je zamislila. Čist je smotanauser posted image .

...no pa pojdimo po našega škratka

Neposredna povezava do sporočila: 687
21.10.2009 22:21:50   
K_a_t_j_a
Krysia iskreno sožalje user posted image

Zoja Miša user posted image user posted image , da ste bolje. Mogoče, bi pa kaj pomagala krema Sudocrem. Je tudi za takšna vnetja. Imajo jo v DM-u.
sandra123 joj, vi imate pa res mersto. Upam, da boste vsi čimprej zdravi. Pošiljam vam en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naty že sigurno veselo proslavlja.user posted image

ryssa  še tukaj ti želim, da dobro opravite pri alergologu. Če imaš pa še kakšno vprašanje, me pa kar vprašaj. Pa upam, da ni to bronhitis in da je le kašelj.

neža7 user posted image user posted image , da si še 2v1. Vem kako se počutiš. user posted image Men se je vleklo 6 tednov, ti si pa tam še dlje časa. Naj čim prej mine teh 8 tednov.

MATEJKA večje št. bodijev dobiš tudi v C&A.

anita user posted image user posted image za uspešen pregled pri G.

tejkaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Jašija, da bo čimprej zdrav.

majči22 si bila pa zelo pridna danes. Jaz pa tak na obroke čistim stanovanje, ker enostavno ne morem v enem rukerju, ker je Jan skoz doma, edin če mi ga moj pelje ven ali pa moji starši. Drugače ne morem nič narest.

No pa še to na hitr napišem, da pri alergologu v LJ na Pediatrični nismo nič rihtali, ker še ni 6 mesecev okoli od prejšnjega pregleda. Pa sem jim napisala na napotnico, kdaj smo bili na zadnje. Rekla je celo zakaj smo prišli tja. Pa da se moremo odločit alo bomo hodli v CE ali v LJ. In potem sem povedala, da smo prišli v LJ, zato ker nisem bila zadovoljna s pregledom v CE in da mi nič ne svetujejo za  Atopični dermatitis.... No ona mi je vsaj svetovala katera krema itd, sam smo spet dobili recept za 10%olivno ojle na belobazo, to pa baje sploh ni dobro za kožo, ker maši pore in je še vse huje. V glavnem, smo skoraj zastonj šli v LJ. Ma vsaj toliko je bila, da je lepo povedala kako in kaj okoli kože, čeprav sem jaz že prebala ogromno okoli atop. dermatitisa in alergij.
Pol je bil pa hec, ker Jana nisma skoraj mogla dobit iz bolnice. user posted image Namreč res, tako kot je Erin napisala, da je res zelo lepa in ima ogromno enih igral. Jan je bil čist zmešan, pa po tem toboganu, pa unem, pa v hiško..... user posted image user posted image user posted image Čez en teden pa mene čaka operacija in še zadnji obisk v RA imamo. Hvalabogu. Upam, da tole laufanje okoli zdravnikov že enkrat mine.user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 688
21.10.2009 22:27:39   
bella02
Zoja Miša, vidve se kar crkljajtauser posted image

Majči22, naša je tud nekej trmasta, sicer še v mejah normale, sam iz igrač pa je sposobna naredit raztur v nekaj minutah. Sem bla prav vesela, ko je enkrat mož pospravil in posesal in bil prisoten njenega "igranja". Jaz pa naj skoz pospravljam, al kaj? Malo morgenuser posted image .

Jao, od 2h že ni blo nobeneuser posted image . Katja, tebe mi je pokazalo šele potem, ko je moje objavilo. Sorry!
No, jest sem prišla prijetno utrujena iz aerobike, zdej bom pa še nekej za seminarsko naredila, da nesem jutri knjigo v knjižnico. Teja gre jutri v vrtec. Želim vam mirno noč!

< Sporočilo je popravil bella02 -- 21.10.2009 22:28:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 689
21.10.2009 22:49:23   
cebrca
gajka, delamo na pridružitvi user posted image
sandra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj vse skupaj hitro mine
tejkaz bravo za Jaša, da ostaja zdrav!
ZojaMiša šola gre kar OK, je še začetek pa se še malo lovim. Je pa veselje ker je nekaj novega.
A potem sta vidve zdaj kaj veseli obiskov?
Katja user posted image želim vam čim manj potreb po zdravnikih, tisti ki so, naj bodo pa prijazni. Naj se vse težave hitro razrešijo.

Želim vam lahko noč, jaz pa še malo v knjige. user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 690
22.10.2009 7:53:14   
majči22
Dobro jutro!

Kavo sem spila, Lino peljala v vrtec (je zelo rada v vrtcuuser posted image ). Sedaj pa čakam, da pride sestra in greva v Lidla pogledat kakšne so tiste suhe ikebane za na grob.....so zelo poceni...tako da upam, da niso kr neki.

Katja nič me ni bilo za prehvalit včerajuser posted image ...sm imela ravno čas in sem naredila stvari, ki me drugače pa počakajouser posted image
Ja tudi sama lahko samo takrat kaj naredim, ko Line ni, tako da je to ponavadi takrat, ko je v vrtcu. Drugače nemorem naredit popolnoma nič, še skuham komaj. Sm se sedaj kar navadla,da skuham kar zjutrajl, ko sem sama in imam najbolj mir.
Ja to so pa tud eni user posted image , da te naročijo prekmalu in prideš zastonj v Lj. No si pa vsaj nekaj koristnega slišala....Ta je pa tud zanimiva, da iz bonice Jan ni želel it...no to me zelo veseli, da je tako zgrajena, da je otrokom všečuser posted image
No še ti uspešno urediš naslednji teden in potem bo tudi za vas konec teh zdravnikovuser posted image
bella02 super za aerobiko...mal paše a ne, ko človek naredi nekaj zaseuser posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 691
22.10.2009 8:21:40   
anita goitan
jutro punce
tistim ki paše vam skuhamuser posted image user posted image user posted image

Jao, sem se že zjutraj psihično pripravila na vožnjo, par kapljic in folk ne ve al bi vozu naprej al nazaj al mal po levem pasu, mal po desnem, vsekakor pa ne več kot 40km/huser posted image user posted image , noro in porabim 40min da pridem do Bežigrada, fuj.

zoja miša a tolk cajta si že v bolniškem staležu, da greš že na komisjouser posted image uf kako cajt leti. No, zdej maš pa cajt da kaji Lini družbo narditauser posted image in fino da tud tvoja lepotička ne bo edinkauser posted image .
Ja, tud sama se kopam, G pravi da lahko, vaditeljica je tud vedno bla aktivna v bazenu (pač DIFovka je in to je njena služba), mah n kompliciram, men pa tud paše mal bazen preplavat, mojuser posted image se pa Zojo ukvarja.

cebrca alo kr user posted image user posted image in user posted image za odločitev o še enem bejbiju.
No punce lepo da vam lušte delamouser posted image

Katja res, naj vam tale dohtarija mineuser posted image

tejkaz kako Jašauser posted image upam da sta se mal pocertala in da se ni razvilo v kašno bolezen.

majči fižolovka, mnjami, mah to pa samo jaz in Zoja jevi, mojmu tole ne gre.

Danes bom jaz nrdila g.zrezke v gorčični omaki+pire+špinača+domač radič+glažek domačega merlota, prideteuser posted image

neč, grem delat, naty ti kar lepo praznuj, kdaj pa kej častišuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 692
22.10.2009 8:24:57   
Zoja Miša
Jutro. user posted image
Zunaj pa dežuser posted image .
Mislim, da bova šli v trgovino po škornčke, palerino že imava, pa malo na dež, saj ni mraz.user posted image Sam upam, da majo škornčke, ki so podloženi.user posted image No, bova videli. Ne moreve bit skos noter, je dolg čas.user posted image

Cebrca, ja sva, sam morajo biti zdravi obiski! 28.10. imava pregled in še 5.11. pa morava biti 100% zdravi! Zato sem kar malo zoprna s tem, da ne bi kdo kaj prinesel. user posted image

Majči, trmasti smo tudi mi, in kako! Pa kakšno dretje je, če ni po njeno. Hudo! Ko boš mela čas, pa prit še k mani pospravit, bom jaz Kaja Lino in Lino peljala na sprehod, ni problemauser posted image

Katja, tole okoli doktorjev mi je znano, samo da je pri nas iz drugih razlogov. Zoperno, vem. A kar se mora...Pa za otroka nič ni težko, ni tako?

Bella, kako pridna si, seminarska, aerobika..Joj, jaz sem res ena smotka, men se to nič ne da, bi me moral nekdo malo zbrcati!

Zajtrk kliče!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 693
22.10.2009 8:30:23   
Zoja Miša
Anita, prav da plavaš, sam zaradi bakterij in to sem mislila...ampak res je, manj kompliciraš, boljš je. Pa pri tebi vse tako lepo teče!user posted image Glede tega sem ti faušuser posted image . Družba, menda da bo, ampak moja prvauser posted image  ni bila ravno rožnata, pa se bojim malo. Zato bi rada, da je princeska stara vsaj 2l, da bo vse malo lažje, če se mi naradi kot Neži(punca drži se).user posted image Jo kar občudujem!
Ja bolniška traja že 15 delovnih dni. Ja, čas beži!
Kdaj bo kosilo? user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 694
22.10.2009 8:55:08   
naty13
Jutro.

Anitini user posted image  prilagam še eno dobro user posted image . Če vam je slučajno cukr padu. user posted image

Jaaaaaaaaaaa diplomirala. Pa ni bila 10, ampak za mano pa je. user posted image

Je bila pa muka, ker sem mela ob 13.30 pa 4je smo bili, smo bili fertik šele ob 15.30. Dolga. Potem sem pa moje tri fante na tortico pelala, zvečer pa še kolegice na pjačko in večerjo. Danes pa z user posted image  šibava proti LJ, mam dopust. Prav paše. user posted image  Hvala vsem za pestke.

Zoja Miša vidim, da ti je čist preveč dolgčas. Dej pejt že na šiht. user posted image user posted image user posted image  Mal heca. Upam, da je Kaja Lina že pripravljena na vrtec.

Tejka verjetno ti je pasal prisilni dan doma. user posted image  Sem mela jaz tudi 3 dni zdej bolniško. Je J. glih tolk kašljal, da sem ga mela doma, pa mal se mu je slišal na pljučkih piskanje (povdarek na mal), bolj je bil problematičen dražeč kašelj in spet HB za Sinecod in smrekove vršičke + čaj z medom. user posted image  Kako v šoli oz. faksu? Jap mal me mika, da bi se še mal zaposlila. user posted image

Neža drži se. Zdrži še kakšen teden oz. tvoj fantič naj zdrži. Nežo pa verjetno fejst pogrešaš. Joj si ne predstavljam biti tolk časa brez otrok. user posted image user posted image user posted image

Gajka dobr sta tole z user posted image  naštudirala in naštimala. Če mal zamudi, bosta dost skupaj za skupni RD. Sej, če bo punčka, bo zihr zamudila. Glej, da bo še en rakec pri hiši. user posted image

Anita, a ti men kdaj častim. Če pa prideš v KR, pa še pokličeš ne. Se spretno izmikaš kofetu in tortici. user posted image  Ti kr poklič, vse se da zment. user posted image

Sandra kako tvoje 3T? So kaj bolje?

Kje je Sayuri?

Bella pa tvoja Teja?

Lep tih deževen dan še naprej

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 695
22.10.2009 9:06:04   
Zoja Miša
Še eno vprašanje, do kdaj je točno treba dati vlogo za znižano vrednost plačila vrtca? Ja, lena sem in se mi ne da brskat po netuuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 696
22.10.2009 10:02:09   
Ryssa
naty čestitke user posted image user posted image user posted image pridna si.

katja fajn opravi čez en teden, pa da vam ne bo več treba okoli zdravnikov. To je tudi meni najbolj zoprno. Sam nas veliko še čaka user posted image
Bronhitis pa je že imel potrjen, s tem da zdaj je očitno že mimo. Odkar ima neko zdravilo za astmo in alergije (dobil včeraj), sploh ni nič več kašljal, pa niti piskal, nič, takoj je pomagalo. Ni ravno vzpodbudna novica to, da mu pomaga zdravilo proti astmi, ker jo potem v 90% ima, samo sem pa vesela da vem kaj je narobe in da mu lahko pomagam. Najbolj je zoprno, ko ne veš kaj ga muči in ne veš kako bi mu pomagal.

Po eni strani se mi zdi tako vredu, da je zdaj zbolel, smo vsaj napoteni k alergologu in pulmologu. Morda bomo še lahko rešili problem z odstranitvijo alergena in ne bo imel tahude astme oz. bo izginila, ko ne bo več alergičen. Če pa ne bi imel takšnih težav, pa sploh noben pomislil ne bi na to, dokler ne bi res fejst izbruhnilo. Upam, da bomo lahko še pravočasno ukrepali.
Sumim pa najbolj da je na mleko alergičen. Ravno na to, česar največ poje. Ne vem pa kaj mu naj dam namesto adaptiranega mleka? Smo probali kozjega, pa ni šans.

Neposredna povezava do sporočila: 697
22.10.2009 10:02:46   
Ryssa
Aja, Zoja Miša meni se zdi da do 15. novembra, nisem pa ziher.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 698
22.10.2009 10:08:50   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Še eno vprašanje, do kdaj je točno treba dati vlogo za znižano vrednost plačila vrtca? Ja, lena sem in se mi ne da brskat po netuuser posted image

Ja tako kot je Ryssa napisala do 15.11user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 699
22.10.2009 10:17:22   
anita goitan
kličem šefico za vodenje seznama user posted image pri avgustovčkih08, sayuri potrebne so osvežitve, dodatki ccc ma ki si ti dekličuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.