Zoja Miša
|
Erin, dobro si to zrihtala, sem bp našla Mi2 v vrtcu kar uspešne. Ko smo šli starši ven 9-10h so menda malo jokali, a se jih je danes dalo potolažiti. Ko sem prišla nazaj ni bila objokana, hb. Pa ven smo šli, tudi jedla je kar nekako in celo zaspala je v vrtcu, seveda sem bila zraven. Spala ni dolgo, tako da drugo rundo pravkar izvaja V ponedeljek ponovimo vajo, v torek pa me že ni več. Mi bo hudo...ampak, saj bo! Erin, hvala za odgovor, pa sam še nekaj če boš utegnila, a so te štrcune vse na kupu? Pa mi na sms napiši, če bo šlo, ker sem popoldne bolj slabo na rr. Pa te bom še po sms-u zagnjavila, če služajno tu ne boš videla Upam, da kaj najdemo...Drugače pa se že z mamicami iz vrtca pogovarjamo, da bi jo skupaj v Graz šibnile en vikend! Juhej! Da bi Tilko zameril je mogoče ja, tako je Kaja Lina se 3 dni mulila na mojega, zato, ker je nekaj delal in je ni upošteval Tejkaz, bogi Jaša!In ubaga ti! Res ne vem, kaj naj ti rečem...Upam, da bo čim prej se umiril in začel uživati v vrtcu, da boš bolj mirna in zadovoljna! A čeveljčke ste dobili? Buhtlček, imaš srečo ja! Super, da je tako! Naty, vse nej, naj! Sayuri, je prav, da se posloviš, pravijo da je najslebše, da kar greš in otroku ne poveš, da prideš, ker tako res deluje, kot da si ga zapustila! Sedaj je jok, a sčasome, menda skužijo, da pa ipak pridemo! In jaz se s tem strinjam! Saj naši otroci so pametni (bodo hitro dojeli), vendar dajmo jim čas, da se navadijo na spremembo! Ker priznajo, drastična je! Vsi vemo kako se počutimo ko gremo prvič drugam v službo...ja, nas notri trga, otroci pač jokajo. In ja, smo lupčka in pa-pa, dolgo poslavljenje je samo še huje, ker potem res misli, da ga pustiš enim zmajem v vrtcu. Gajka, kakor pri kateremu 2-letniku, eni pravijo, da je dosti težje , drugi zopet nimajo problemov. Mislim, da je veliko od otroka odvisno, predvsem pa od mamice. Super fotka! Krysia za grlo, posebaj za govorce...Isla mint! Preverjeno pomaga - moja sestra - prof. telesne vzgoje (v telovadnici si misliš kako se mora dret) jemlje to! Grem kaj narest, dokler še spi.