Vilika
|
Hejla! Se vam malo javim ... me stiska, stiska, tako kot ostale katerih malčki grejo prvokrat v vrtec . Zadnje čase na polno dogaja - Videk je imel 2 leti, jaz pa 30 - in so ble 2 fešte za pripravit, vmes smo skočili na morje, priprave na vrtec, ni da ni.. Sva bila z vidkom na internem sestanku v vrtcu in mi je všeč lokacija vrtca, vzojiteljici sta naredili dober vtis, prijetna skupinica (14 otrok od tega 5 novinčkov, pretežno deklice, ki jih naš obožuje) Ni mi pa všeč sam vrtec - malo je dotrajan - upam da to ne bo igalo prevelike vloge in se bomo lepo imeli. Nekaj komentarjev za nazaj, sem preletela kar nekaj strani (v 2veh dneh ) Kahlica - Vid je enkrat aprila šel kar sam nanjo, potem smo jo 1 teden prakticirali na polno, potem pa ene 14 dni ni bila zanimiva in nismo nič težili... v maju pa smo bili na morju in po tistem je hodil dokaj redno lulat - z manjšimi izgredi (smo imeli skoraj vsak dan kaj polulano - se je zamotil v igri in pozabil), pa opominjat ga je blo treba ar naprej... Zdaj pa že 2 meseca lepo lulamo in 1 več kot mesec tudi kakamo v kahlico - vendar samo čez dan. Sam prosi za oboje - reče 'mami lulu boš' . Ponoči ima še vedno pleničko - je včasih suha včasih pa polna, tko da ne vem če naj jo ponoči ukinem. Govor - naš je čisto po meni - klepetulja . Že lep cajt vse pove. Včasih mu kar rečem naj bo malo tiho, ker enostavno ne morem mislit, kr naprej nekaj naklada ... Naprimer v avtu - 'bagi biu mami ves' pa sem tiho in še ekrat 'les bagi biu mami' pol pa recem aha ,ja ,bla bla, takoj zatem 'mami punto'' aha 'mami lena lucka' čeprav je rdeča , potem kriči 'mami voziii' če ustavim in čakam na križišču 'babiki gemooo' če peljem mimo babikinga bloka.... v glavnem včasih že skor pozabim kam sploh grem In ja - tudi naš že dolgo pozna velik velik avtomobilov - ne po znamki, po imenu - pa včasih zameša clio in megane, pa včasih bravo in punto... itd Mere - ufff mi pa smo napredni - prejšnji teden na sistematskem je pokazalo 18 kg in 96cm (v nogice se je potegnil fuuul, čeprav zarad kg ne izgledajo nevem kako dolge ), št stopalca je pa 25. Številke oblačil imamo pa kar 104 večinoma. Telovadba - jaz sem za. Če bi blo po mojem bi ga tud dala povsod, ne želim ga pa silit. Tko da zdaj je naprej vrtec, ko bomo top prebrodili pa imam namen ga čez zimo vpisat na neko telovadbico, sploh ker bo bolj notri in da se malo zlaufa. Pri nas je mislim da 2x tedensko 30 evrov na mesec. hahaha - joj je naš tamau smešen, hahah evo ravno zdaj je šel na stranišče in reče - 'ges lulat oti', 'mas lulek', 'si fant' . jao - sem mu morala zadnič vse razložit ko mi je na stranišču rekel - mami daj lulek not. Evo kako je hitra ta naša mladina.
< Sporočilo je popravil Vilika -- 30.8.2010 17:07:27 >