bella02
|
Živjo! 5 min za vas, preden končno sedem za knjige . Zjutraj sem peljala Tejo v vrtec, pa je nekaj jamrala, da uho "li", pa upam, da ne bo nič. Tjaša je doma, barva pobarvanke, ki sem jih ji potegnila iz spleta . Mož je prišel na malico. Sej malico sem mu naštimala v 10 min, potem je pa polil kozarec soak in moram pomit po tleh . Za vokend smo bili v Bohi nju. Veliki otroci so uživali na trampolinu in ga/se sproti zardi vročine močili . Teja je bila gor, ko nisop točili vode, to je blo pa večino časa. Ima energije za izvoz. Zv ečer sem jo dala spat in jo slučajno vidim, kao je prišla ven: direkt na glavo na napihnjeno blazino , me je skor kap. V nedeljo je zato opoldne nisem dala spat, ker sem se bala njenih atrakcij . V soboto smo šli brez Tjaše do slapa Savica in sem Tejo nesla zadnjih cca 100 stopnic. Še nikdar v življenju mi ni pot tekel od komolcev . Skratka, lep vikend! Erin, za gor smo bli torej prepozni, za nazaj je pa Teja zaspala v trenutku, ko smo vžgali avto. Do konca Bleda smo se vozili več kot uro, morda celo uro in pol. Potem smo sam pičili dam. Pa drugič, ja? Zoja Miša, lepooooooo . Na ta način pleskava midva stanovanje od samega začetka, le da kotov ne polimava, ampak samo ne gre do konca z barvo, So linije še malce bolj mehke . Lepo imate, res ! Pa zaradi poroke ne skrbi, verjetno bo Kaja Lina v avtu dala kakšno rundo čez, jih preveč utrudi vse skupaj. Krysia, držim pesti za pozitiven odgovor! Gajka, tolažmo se s tem, da bodo otroci kmalu odrasli in bo bolje. Tudi jaz nisem imela kaj dosti od kopanja, predvsem zarad Teje in njene alergije, prej je blo pa slabo vreme . Buhtlč, lepa torta . Mislim, da sem izpustila tvojega malčka, torej: vse najboljše, GAŠPER!!! Tudi NEJCU vse naj naj za 2. svečko!!! Več se ne spomnim, kaj bi morala pokomentirat . Mejte se!!!
|