Krysia
|
Evo mene iz službe ... še 2x, pol pa nova služba al pa nič Danes bi mi morali sporočit iz ene šole, pa mi še niso, v ponedeljek zjutraj grem pa še na en razgovor ... eh, bo že ... IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Krysia, 22 otrok. To je taksna starostna skupina kot Evina. Jaz mislim da si lahko cisto brez skrbi. Ure za zajtrk, kosilo in malico so iste, ravno tako pocivajo kot otroci iz jasli. Ravno taksno igralnico imajo. Eva gre menda letos ze na neke mini pocitnice za dva ali tri dni. Pac recimo na taksne izlete ne bo sel, ostalim dogajanjem bo pa brez tezav sledil, se naucil se bo vec kot pa nasi jaslicarji. Tejkaz, sploh me ne skrbijo urnik, hrana in igralnice, ampak to, kako bo Rok prišel v skupino 22 otrok. Sej ste vidle na naših srečanjih, da se večinoma sam zabava ... pa pol une njegove reakcije na vsak mal močnejši dotik ... po moje bo prvi mesec sam usta kremžu, sej pol se bo navadu ... Drugač imajo pa res tudi taka mini letovanja (3 dni), ampak tja ga pač ne bom poslala, sej bo imel možnost v naslednjih letih ... sam ko sem gledala njihove izdelke, ki so razstavljeni v garderobi .. ni šans, da naš Rok kaj tko lepega skupi spacka ... drugač sem pa prepričana, da se bo res velik naučil, ker otroci so pač taki, da hitro pobirajo od ostalih ... Aja, pa jst nisem napisala, da bi bla raje sama z otrokom, kot da bi ga peljala na dejavnosti ... men se sam zdi, da ne rabi met ene "obveznosti" - vsak teden ob tej in tej uri gremo pa tja in tja ... na kakšne bralne urice ga bom tud jst peljala, ko bo dovolj star - tam pri ene treh al pa štirih letih, ko bo razumel, da mora tam mal na mir sedet Pa seveda, da če bo hotu in da če bomo mel finance, bo lahko hodil h krožkom ... sam se mi zdi, da še ni treba tko zgodi začet ... je pa res, da ma vsak svoje mnenje in jst nobenga ne napadam ... poleg tega je Rok bolj miren otrok (ni čist taprava beseda, ampak to mi najprej pride na misel) - nima tistega viška energije, ki ga nekatere opisujete - da ne more bit niti mal pri miru ... tko da če se hoče znoret, se dejansko lahko tud z mano, ker ni tko zahteven glede tega ... In še enkrat bom napisala, mislim, da nobena ni mislila nič slabega, mogoče smo pa mal nerodne v izražanju al pa površne pri branju ... clara23, bomo držal pesti, itak! ooo, anita goitan je nazaj! joj, punca, ti pa res nimaš sreče s tem nočnim spanjem. Še dobro, da maš možnost se mal k svojim umaknit in it pocrkljat, da ti vsaj za nekaj časa pomagajo pri tvojih dveh puncah ... Je res, da je to lepo obdobje, sam mislim, da ti čist vsaka izmed nas privošči, da bi kaj več spali! Jst se grem pa počas naštimat za h dohtarju - že 3 mesce me boli hrbet - na začetku je blo bolj tko, občasno, zdej sm pa že ko en star ata - komi hodim oziroma, komi se zravnam, sej pol je ok ... pa upam, da mi ne bo rekla, naj jem tablete proti bolečinam, ker to ni nobena rešitev ... pa telovadba ne pomaga, sem že probala ... mislim, ok, mal boljš je, če telovadim, sam še vedno me boli kot pr norcih ... Nič, se še kej tipkamo. Lepo se (s)mejte, pa se opravičujem, ker nisem vsega pokomentirala - mogoče pa še bom
|