lana70 -> RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del (7.3.2010 13:59:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: lana70 morgeeen drage moje nosečke.... Reby, mene si zapisala za 9.3. pregled, jaz pa srčno upam, da bo takrat že akcija...če že moram prit tešča in s torbo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Oj, jaz nisem nič druga spreminjala, samo pri Barbi sem dala dve roza črtici [sm=smiley1.gif] Dej mi povej, kakšen je filing, ko veš, kdaj greš [sm=smiley1.gif] lina - kakšen cuker, frizura je svetovna. Čestitke [sm=bravo.gif] Jp, mi smo tut prvi teden mrzlično iskal bodije št. 50 [sm=smiley36.gif] Uživajte in lepo se cartajte. [sm=smiley20.gif]..sam upam, da ne bo rekla, aaah, a ne bi počakali še kakšen dan...ker jaz sem psihično že pripravljena, ma to sem bila že prejšnji teden [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]... 7lina7 čestitke in obilo cartanja [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ...kako številka 50 ?? Reby, a ni bil Tomi čez 3 kg? Zdej ste mi pa dale mislit, jaz imam vse od 56 naprej, manjše nič [sm=zmeden.gif]...pa glede na to, da ima pupa okrog 3700 a mislite da bi potrebovala kaj manjšega?
|
|
|
|