atina1 -> RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del (5.3.2010 13:40:06)
|
Evo še tukaj vas vprašam Pozdravljene dvojne ! Javljam se vam po dolgem času, včeraj sem imela pregled in sem zelo zmedena. Da vam malo razložim. No tak kot že stokrat povedano zanosila sem z ivf postokom z enim zarodkom! V 7 tednu so ugotovili da sta se razvila dva, ena posteljica dve G vrečki, v 10 tednu pa je bil v eni vrečki poleg plodeka še en rumenjakov mehurček, vendar se potem do naslednjega pregleda ni razvil, odmrl. Do zdaj je bilo vse vredu, tudi nuhalna. Včeraj pa sem bila prvič v amb. za rizično n. pri dr. Mujezinoviču. Naredil mi je UZ in me osupljivo gledal in me spraševal, če so mi res vsatili samo en zarodek, če sta res enojajčna, ker on vidi par in da mu ni več nič jasno, sem baje zelo zelo redek primer. Potem pa še druga G gledala in oba sta videla par, lambda znak in T znak. Kaj zdaj naj to pomeni? Se katera kaj spozna, saj Dr. je bil čist iz sebe. Sem res ena zelo redkih? Zdaj več nič ne vem za kaj se gre. Sem pa konc 19 tedna in oba , sta vredu, še prehitevata v rasti. Prooosim pomagajte mi, ste že čule za tak primer? Cel dan že čepim za internetom pa nikjer ne najdem takega primera. LP
|
|
|
|