lučka 25 -> RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del (9.3.2010 13:50:01)
|
biba, jaz sem rodila v KR, ker sploh nisem kaj drugega razmišljala, ker sem itak doma čez cesto in jo vsak dan gledam. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Je p tako, povsod so lepe in slabe zgodbice. To je odvisno tudi od tega, kakšne oči imaš ti, kakšne zahteve,...ker ljudje smo si različni. Enim se neka stvar ne zdi pomembna. drugim pa to pomeni vse,...zato pa toliko zgodbic. Je pa tako, da v KR to otroka prvo noč odpeljejo, da se lepo spočiješ. Naslednjo noč je kot želiš, zadnjo noč pa ga moraš imeti pri sebi. Jaz sem 2 noč tudi Nežo imela pri njih, ampak ne zaradi sebe. Sem mela v sobi cimro, ki je ravno tisti dan rodila, so bile pri malem težave in je bil na cevkah, pa ji nisem hotla otežit vsega skupaj. Ker naša se ni hotla dojit, pa jokala je.... Da te je pa strah je pa za mene normalno. Je bilo mene tudi, ampak zapomni si le to, da zaupaj babci, jo poslušaj, pozabi večino kar povedo v MŠ, prepusti se babci, ker ma vsaka svoj ritem. Na, zdaj e pa pri nas kot v New Yuorku. Same sirene. 2 rešilca, 3 gasilci, 2 polcaja,.....
|
|
|
|