|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
1.3.2010 11:35:15   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bit

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1
Mi imamo pa danes še 170 dni do konca user posted image user posted image user posted image !  Saj zdaj lahko gre tudi bolj počasi, da malo še uživam.

a bova midve skupaj dihale....v ljubljani..user posted image

Očitno res user posted image !! Ja, mi bomo kar v Lj, sicer nam tudi Postojna ni daleč...pa bo verjetno kar Lj!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
1.3.2010 11:42:41   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Zanima me, ali je že bila katera v postopku na GK LJ z zamrznjenčki z estrofemom user posted image user posted image user posted image

Reševke za vas vem, da vam ata predpisuje estrofem, ali mi lahko tudi ve napišete kako to poteka
vsem skupaj pa želim prav lep sončen dan...

Poteka tako, da prvi dan M začneš z jemanjem estrofema 3x1 tbl in imaš 12.dan UZ kontrolo debeline endometrija. Glede na debelino se potem odločijo kdaj bo transfer (pri meni vedno 19 dan po M). Dva dni pred transferjem pa začneš, tako kot po punkciji še z Prometriumom 3x1 vaginaleto. Če debelina ni idealna, še kaj spremenijo terapijo, kar pa ni velikokrat. Upam, da ob kaj pomagalo. Ni pa bil transfer ne na GK Lj, ne pri Rešu, tako, da lahko so še kakšna odstopanja.

Vso srečo!   

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
1.3.2010 11:43:42   
bit

Mi imamo pa danes še 170 dni do konca user posted image user posted image user posted image !  Saj zdaj lahko gre tudi bolj počasi, da malo še uživam.

a bova midve skupaj dihale....v ljubljani..user posted image

Očitno res user posted image !! Ja, mi bomo kar v Lj, sicer nam tudi Postojna ni daleč...pa bo verjetno kar Lj!

bova midve kr v Lj...bova lahko vsaj kavo skupaj pileuser posted image

kdaj imaš pa rok. da te damo na seznam..

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
1.3.2010 11:55:27   
hermy1
bova midve kr v Lj...bova lahko vsaj kavo skupaj pileuser posted image

kdaj imaš pa rok. da te damo na seznam..

Zato, se pa že splača it v Lj user posted image !
Podatki: 44 let (nobenmu povedat), 18.8.10, za spol še ne vemo (mislimo, da bo še ena user posted image  na dobri dve podlagi), naslednji pregled 19.3 (kje je še to user posted image ?).

Moram pa zdaj dihat, ker je šla od mojega bivšega hči ravno v porodno po drugega fantka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
1.3.2010 12:02:42   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Punce, mene pa že mal živčki dajejo glede TTTS sindroma, ker od zdaj pa do 26-tega tedna je največ možnosti za njegov nastanek. Tko da komi čakam petek, ko imam v porodnišnici UZ in upam na dobre novičke.

čestitke za krepčili spanec...ti kar uživaj..

kaj pa je to TTTS sindrom?

Sindrom transfuzije od dvojčka k dvojčku, ko eden od dvojčkov dobiva preveč, drugi pa zahira. Je pa nevarnost tega sindroma 1 na pet nosečnosti in to samo pri mo-bi dvojčkih. Upamo na najboljše.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
1.3.2010 12:04:17   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Dobro jutro!

No zame ni se ni ravno dobro začelo, saj sem zjutraj začela krvaveti user posted image , me ke kmalu kap in sem takoj letela do moje ginekologinje. Zaenkrat je moja user posted image vredu in srček pridno bije. Mi je pa v maternici našla prazno vrečko, kot kaže sta se na začetku prijela oba in se je eden že na začetku poslovil, oziroma se ni razvijal. Je bila pa popolnoma besna na Reša, saj je rekla, da bi to moral opazit na UZju v četrtek in me na to opozoriti. Mah tale naš ata ga serje na veliko in mislim da bo počasi čas, da gre v penzijo.

Sedaj pa mi preostane samo čakanje in upanje na najboljše. Čakat moram da se vrečka spuca s krvavitvijo ali pa resorbira v maternici. Me je pa opozorila, da je velika navarnost, da ko se prazna vrečka izloči, povleče s sabo še ta polno user posted image , tako da...sedaj počivam in čakam in skrbim...
Če ne bo večjih krvavitev imam kontrolo v sredo 10. marca.

S* prepričana sem, da bo z user posted image , ki mu srček bije vse v redu. Ti samo počivaj. Držim pesti, da se tole čimprej spuca in da bo 10. marca na pregledu vse OK.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
1.3.2010 12:06:57   
BarbiG

še tuki prašam, ker  več glav, več ve

namreč se zgodi, da tudi jaz potrebujem eno informacijo...mogoče pa katera ve

Zanima me, ali je že bila katera v postopku na GK LJ z zamrznjenčki z estrofemom user posted image user posted image user posted image

Reševke za vas vem, da vam ata predpisuje estrofem, ali mi lahko tudi ve napišete kako to poteka

Mismis, a veš, da tud jst še nisem slišala, da bi na GK LJ uporabljali estgrofem. Kokr je men znano, ga oni tretirajo kot preveč rizičnega za plod. user posted image Tud jst ga pri zamrznjenčkih nisem imela. Mislim, da ga prakticirajo v MB in pa seveda Reš.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
1.3.2010 12:08:23   
bit

Punce, mene pa že mal živčki dajejo glede TTTS sindroma, ker od zdaj pa do 26-tega tedna je največ možnosti za njegov nastanek. Tko da komi čakam petek, ko imam v porodnišnici UZ in upam na dobre novičke.

čestitke za krepčili spanec...ti kar uživaj..

kaj pa je to TTTS sindrom?

Sindrom transfuzije od dvojčka k dvojčku, ko eden od dvojčkov dobiva preveč, drugi pa zahira. Je pa nevarnost tega sindroma 1 na pet nosečnosti in to samo pri mo-bi dvojčkih. Upamo na najboljše.

o joj... upam da bo vse uredu.....pa sej bo mora bit.... kaj pa lahko sama narediš ..verjetno nič ne..tako kot se narava odloči..user posted image

držim pesti da te v petek pomirijo UZ slikiceuser posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
1.3.2010 12:09:56   
BarbiG

user posted image

danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (06.08.2010)
Rojena77
Kajšica (02.08.2010)
Bit (22.08.2010)
S*
Urshy78

user posted image

7lina7 (02.03.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)

user posted image

lana70 (17.03.2010)
zup2 (25.05.2010)
hermy1 (18.08.2010)

user posted image

Vitaebella user posted image  user posted image  (09.05.2010)
tejalea user posted image  user posted image   (18.06.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.07.2010)
BarbiG user posted image user posted image (03.08.2010)

atina1 user posted image user posted image
Loremi user posted image user posted image (06.09.2010)

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsyuser posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU

torek, 02.03.
Fargesia - pregled
Bit - amnicenteza

sreda, 03.03.
tejalea - pregled

četrtek, 04.03.
gasilka - pregled

petek, 05.03.
BarbiG - UZ (porodnišnica)

sreda, 10.03.
BarbiG - pregled
Kajšica - mala morfologija
S* - prvi pregled

četrtek, 11.03.
Urshy - 1. UZ

sreda, 17.03.
Loremi - pregled

četrtek, 18.03.
Bit - pregled

petek, 19.03.
hermy1 - pregled

ponedeljek, 22.03.
Tanja_Jes - morfologija

NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU

Kajsica (LJ)
  BarbiG (LJ)
   Tanja_Jes (LJ)
bit (PO)
Loremi (LJ)
Rojena77 (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE V FEBRUARJU

S*(PO)
Urshy78

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
1.3.2010 12:12:25   
BarbiG
Bit, popolnoma nič ne morem sama nardit, kokr mi je usojeno tako pa bo. Samo upam lahko na najboljše. Tko da me zdej čakata peklenska 2 meseca nosečnosti. Ampak bomo že, po naravi sem večni optimist, tko da mi je to v en velik plus. Me pa bodo od petka naprej spremljal z UZ-jem vsakih 14 dni v porodnišnici.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
1.3.2010 12:22:35   
tejalea
Uhhh, danes pa vidim, da ste aktivne! Že druga stran, pa je komaj poldne!
Jaz imam v sredu pregled, upam, da bomo izvedeli za spol... Potem pa bomo začeli počasi nakupovati in pregledovati stare cunjice od hčerke. Če pa bosta fanta potema pa šoping!
Ima že katera nagledan voziček (za dvojčke)?
lp
teja

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
1.3.2010 12:25:35   
zup2

še tuki prašam, ker  več glav, več ve

namreč se zgodi, da tudi jaz potrebujem eno informacijo...mogoče pa katera ve

Pri meni v 1. postopku je bilo tako, da sem začela z estrofemom 2. dan M. Jedla sem ga pa 3x na dan. Potem sem šla na UZ se mi zdi da 12. dan in potem še enkrat. Ko je endometrij dovolj debel je ET. Takrat je bil postopek uspešen, vendar se je končalo z odmrtjem ploda. Je pa tako, da v primeru nosečnosti jemlješ estrofem skupaj z Prometriumom do 12. tedna.
Naslednji postopek z estrofemom je bil prekinjen, ker se sluznica ni debelila, tako da sem šla potem naslednji mesec še enkrat z nekoliko povečano dozo, po ET pa zopet 3/dan. Rezultat je bil žal minus.
Prvič nisem imela nobenih stranskih učinkov, drugič sem bila pa čisto povožena, vsa mozoljasta, brez energije...Ampak, za naše male škrate vse user posted image
Upam, da sem ti kaj pomagala in da bo pri tebi Estrofem zmagovalen user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
1.3.2010 12:27:41   
mismis

Mismis, a veš, da tud jst še nisem slišala, da bi na GK LJ uporabljali estgrofem. Kokr je men znano, ga oni tretirajo kot preveč rizičnega za plod. user posted image Tud jst ga pri zamrznjenčkih nisem imela. Mislim, da ga prakticirajo v MB in pa seveda Reš.

Se mi zdi, da sem jaz dr. D testna zajčica user posted image user posted image user posted image , ma kaj pa vem, kaj mu je bilo danes, je bil čisto zmeden, da ne rečem, da me je najprej hotel odpeljati na spermiogram user posted image . Potem sem se pa naposlušala o endometrijih, o debelih, o videzu, katera je najbolj primerna debelina, zakaj prevč debel endometrij ni dober in oh in sploh.

Dobro, da mi je tokrat priznesel s tistim, da se mačke gonijo 2x na leto, mi ženske pa 13x, ker je človeški reproduktivni cikel drugače od mačjega user posted image user posted image user posted image  Lucky me user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
1.3.2010 12:28:36   
mismis
Zup in hermy, hvala za odgovor user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
1.3.2010 12:36:40   
BarbiG

Se mi zdi, da sem jaz dr. D testna zajčica user posted image user posted image user posted image , ma kaj pa vem, kaj mu je bilo danes, je bil čisto zmeden, da ne rečem, da me je najprej hotel odpeljati na spermiogram user posted image . Potem sem se pa naposlušala o endometrijih, o debelih, o videzu, katera je najbolj primerna debelina, zakaj prevč debel endometrij ni dober in oh in sploh.

Dobro, da mi je tokrat priznesel s tistim, da se mačke gonijo 2x na leto, mi ženske pa 13x, ker je človeški reproduktivni cikel drugače od mačjega user posted image user posted image user posted image  Lucky me user posted image

Zdej sem se pa tolk nasmejala, da sta čmrlja čist znorela. Nabijata k nora. user posted image A tko, da te bo dal na estrofem? Potem pa so zgleda začel mal z inovacijami, ki so drugje že čist utečene. Skrajni čas, da ne bodo več tko togi kar se postopkov tiče.

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 1.3.2010 12:39:39 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
1.3.2010 12:38:32   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: tejalea

Uhhh, danes pa vidim, da ste aktivne! Že druga stran, pa je komaj poldne!
Jaz imam v sredu pregled, upam, da bomo izvedeli za spol... Potem pa bomo začeli počasi nakupovati in pregledovati stare cunjice od hčerke. Če pa bosta fanta potema pa šoping!
Ima že katera nagledan voziček (za dvojčke)?
lp
teja

Jp, mi smo ga že nabavl od mothercare-ja vesta twin, ker mi je blo čist preveč dat za komplet voziček okol 1000 EUR glede na to, da je to moja 3 user posted image . Tega sem pa dobila za 380 EUR. user posted image

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
1.3.2010 13:22:09   
Fargesia
šele zdele sem videla, da tukaj nisem sporočila, da mi je pregled prestavila na 9.3., ker mi bo še en UZ naredila, da bomo pogledal še tiste žile in obrazek. upam da se bo zdaj videlo...

dejte mi neki povedat...al sem sam jaz took čudna al je še katera...namreč...pri meni še velika večina ne ve da sem noseča...itak sem skos doma in me niti ne vidijo...sploh tale folk na FBju...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
1.3.2010 14:09:06   
BarbiG

user posted image

danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (06.08.2010)
Rojena77
Kajšica (02.08.2010)
Bit (22.08.2010)
S*
Urshy78

user posted image

7lina7 (02.03.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)

user posted image

lana70 (17.03.2010)
zup2 (25.05.2010)
hermy1 (18.08.2010)

user posted image

Vitaebella user posted image  user posted image  (09.05.2010)
tejalea user posted image  user posted image   (18.06.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.07.2010)
BarbiG user posted image user posted image (03.08.2010)

atina1 user posted image user posted image
Loremi user posted image user posted image (06.09.2010)

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsyuser posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU

torek, 02.03.
Bit - amnicenteza

sreda, 03.03.
tejalea - pregled

četrtek, 04.03.
gasilka - pregled

petek, 05.03.
BarbiG - UZ (porodnišnica)

torek, 09.03.
Fargesia - pregled

sreda, 10.03.
BarbiG - pregled
Kajšica - mala morfologija
S* - prvi pregled

četrtek, 11.03.
Urshy - 1. UZ

sreda, 17.03.
Loremi - pregled

četrtek, 18.03.
Bit - pregled

petek, 19.03.
hermy1 - pregled

ponedeljek, 22.03.
Tanja_Jes - morfologija

NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU

Kajsica (LJ)
  BarbiG (LJ)
   Tanja_Jes (LJ)
bit (PO)
Loremi (LJ)
Rojena77 (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE V FEBRUARJU

S*(PO)
Urshy78 (LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
1.3.2010 14:40:53   
biba007

Zup in hermy, hvala za odgovor user posted image user posted image user posted image

Mismis, tole najbrž ne bo ravno koristno, ampak z najboljšimi nameni: pri nas smo se matrali z estrofemom 3m, 3 per diem, pa ništa od mojega endometrija (jaja, smo v 2. in 3. m dodajali še krvomočnico itd.). Zrastel je do 6,5 in to je bilo to. In ne, niso mi bile prihranjene zgodbice, kako bi estrofem še mojo mamo, za katero je ata presodil (na blef), da je najbrž ravno nekje v meni, spravil v stanje za transfer zamrznjenčkov. Bljak, pa take zgodbe.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
1.3.2010 14:43:28   
biba007
Oh, za malo boljše volje na tale sončni dan....pa še za očke je luštno, obljubimuser posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=1khDhKsV8Zo

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
1.3.2010 14:46:05   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Mismis, tole najbrž ne bo ravno koristno, ampak z najboljšimi nameni: pri nas smo se matrali z estrofemom 3m, 3 per diem, pa ništa od mojega endometrija (jaja, smo v 2. in 3. m dodajali še krvomočnico itd.). Zrastel je do 6,5 in to je bilo to. In ne, niso mi bile prihranjene zgodbice, kako bi estrofem še mojo mamo, za katero je ata presodil (na blef), da je najbrž ravno nekje v meni, spravil v stanje za transfer zamrznjenčkov. Bljak, pa take zgodbe.

Bibek moj, se spomnim tvoje agonije z estrofemom, ampak mi gremo prvič na tole foro, pa še to s pingvini,  sicer sem jaz spravila v zadnjem postopku s krvomočnico endometrij na 8,5, ampak to kot kaže ni bilo dovolj. Mah, pustimo se presenetiti, sicer pa ponavadi jaz pingvinom ne pripisujem velikih možnosti, je preveč če-jev vmes...

joj, ti pa tudi že sitno brojiš user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
1.3.2010 14:55:08   
bit
huhh..kok ste napisale...

barbiG
...ja pol pa še bolj držim pesti za petek in za vsak naslednji UZ.

Zup2 izvide dobiš tako kot sem rekla.. če imaš Zavod za trafuzijo za hrbtom greš desno, na koncu  stavbe še enkrat desno...in boš vidla tablo DEZURNA SLUZBA no tam greš po štengah gor in skozi dvojna vrata.

Biba ob tem filmčku sem pa pravmal solzna ratalauser posted image
Fargi...tudi pri nama malo ljudi ve da sem noseča...ker nikamor ne grem...bo pa pol bolj veselo ko zvejouser posted image

zdej sem pa hruško napadla....kako se mi je zluštala mljask

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
1.3.2010 15:00:59   
biba007
joj, ti pa tudi že sitno brojiš user posted image user posted image user posted image

Ja, imamo že 30 tednovuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
1.3.2010 15:02:56   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

šele zdele sem videla, da tukaj nisem sporočila, da mi je pregled prestavila na 9.3., ker mi bo še en UZ naredila, da bomo pogledal še tiste žile in obrazek. upam da se bo zdaj videlo...

dejte mi neki povedat...al sem sam jaz took čudna al je še katera...namreč...pri meni še velika večina ne ve da sem noseča...itak sem skos doma in me niti ne vidijo...sploh tale folk na FBju...user posted image

...jest tut...9.3. pregled na tešče in s torbo...mogoče to pomeni da bo akcija...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
1.3.2010 15:05:20   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

....pa še za očke je luštno, obljubimuser posted image user posted image user posted image

A si prepričana, da bi se strinjal, da je to luštno...kadar so sami v taki situaciji user posted image ?!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.