|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
1.3.2010 8:49:53   
bit
Dobro jutro,

no pa sem iz sprehoda od zavoda za transfuzijo pa do štepanca. ...kako je pasalo. Izkoristim vsak izhod do zdravnika da lahko malo španciram. Na 14 moram po izvide tako da me čaka še en sprehod. jupiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

loremi
in hermy1
mene je kar groza ko bo sonček ...in to celo poletjeuser posted image . Sam kaj ko sem brala da hodio ob vseh mogočih urah v kontrolo..celo v nedeljo ob 8 zvečer.user posted image mene je prav strah...ker vam popravici povem da si sedaj ne predstavljam da bi morala nazaj v službo...sem se prav razvadlauser posted image . Bom naslednjič rekla moji G če mi lahko napiše da grem lahko vsaj na 30 min. sprehode.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
1.3.2010 9:05:36   
Goldy
Punce, vem da je težko bit notri, jaz sem bila HB pozimi in spomladi. Ne vem, kako je po drugih regijah, vem, da naša  G ne upa nič napisat sprehodov, ker so jo nahrulili s komisije, da če lahko greš na sprehod, lahko greš tudi v službo. user posted image  Mislim, sej vem, da ni primerjave. Tako, da pri nas je tako, da četudi napiše, tega komisija ne upošteva.

Upam, da je pri drugih drugače!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
1.3.2010 9:06:35   
biba007
Dobro jutro, dečlce. Kako ste? Mi imamo še meglo...ampak bo sonček, bouser posted image

Woa, a ste res vse na bolniški? Pri nas pa še vse v polnem letu.... Jah, tole s sprehajanjem in ZZZS je pa res od sile....pa saj je ja jasno, da naj bi bile nosečke fit, ni resuser posted image ?

Bitka, zakaj pa do zavoda za tranfuzijo? A zaradi lulanja?

Mi imamo pa danes 30tuser posted image . Jupi!!!!
user posted image

Za matične celice sem že oddala, pa z materinsko šolo bomo tudi vsak hip začeli. Imam občutek, da bo zdaj pa res kmalu šlo zaresuser posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
1.3.2010 9:10:47   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Bitka, zakaj pa do zavoda za tranfuzijo? A zaradi lulanja

ne neeee jst čist lepo lulam...user posted image

jutri imam AC pa rabijo nek coombosov test..ker sem Rh - 

madona ..ti pa letiš proti koncu.....se mi zdi da sva se včeraj pogovarjali na ivf/icsi o tvojih podvigih pri Rešu... in se seveda smejali..user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
1.3.2010 9:13:26   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Punce, vem da je težko bit notri, jaz sem bila HB pozimi in spomladi. Ne vem, kako je po drugih regijah, vem, da naša  G ne upa nič napisat sprehodov, ker so jo nahrulili s komisije, da če lahko greš na sprehod, lahko greš tudi v službo. user posted image  Mislim, sej vem, da ni primerjave. Tako, da pri nas je tako, da četudi napiše, tega komisija ne upošteva.

Upam, da je pri drugih drugače!user posted image

sej ....ko brem po forumi me je kar groza kako kontrolirajo....user posted image   ampak bo že....za pikice vseeeeuser posted image

pri vaši hiši pridno rastete kot vidim. user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
1.3.2010 9:18:20   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: bit

madona ..ti pa letiš proti koncu.....se mi zdi da sva se včeraj pogovarjali na ivf/icsi o tvojih podvigih pri Rešu... in se seveda smejali..user posted image

Ti, pa gre, takole ko enkrat zaštartaš, res kar hitro. HB. Se mi je pa glede ata že ene parkrat pletlo...no, da.....glede na vse ostalo.... bi znal tudi kaj pobrkat pri transferjuuser posted image . Pa si mislim, da HB, da smo tako uniformna družba, ker bi sicer doma težko pojasnila kakšne postrani učke al' pa črno barvouser posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
1.3.2010 9:19:41   
hermy1
Pri nas je že tako lepo, da bi že kar šla ven...pa čakam, da se kuža malo naspi, če bo potem kaj boljši...ponoči je imel en napad in zjutraj ob šestih.
Jaz sem zdaj en mesec doma...pa me v začetku ni mikalo in sem za "kazen" fasala težave z lulanjem, pa sem potem lahko bila doma user posted image . Tako, da sedaj bom kar lepo tiho! Sem pa izgubila že vso kondicijo in bi verjetno tako težko delala. Pa še moja leta mi res niso šteta v dobrouser posted image  ! Baje je naša od komisije zelo zoprna, bomo videli! No, jaz se v zapor ne mislim dat...bom šla pa za kakšen dan nazaj v službo, če bo treba.
Mi imamo pa danes še 170 dni do konca user posted image user posted image user posted image !  Saj zdaj lahko gre tudi bolj počasi, da malo še uživam.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
1.3.2010 9:22:30   
hermy1

[ Se mi je pa glede ata že ene parkrat pletlo...no, da.....glede na vse ostalo.... bi znal tudi kaj pobrkat pri transferjuuser posted image . Pa si mislim, da HB, da smo tako uniformna družba, ker bi sicer doma težko pojasnila kakšne postrani učke al' pa črno barvouser posted image

On je res zakon...mojega je znal čist iz tira vreč!!! 

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
1.3.2010 9:25:29   
lana70
morgeeeen, a ste opazile da smo v marcuuuuuuu user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
1.3.2010 9:33:33   
lana70
uuuu, a sem jaz z največ tedni kle gor......pol se mene čaka user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
1.3.2010 9:34:23   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

[ Se mi je pa glede ata že ene parkrat pletlo...no, da.....glede na vse ostalo.... bi znal tudi kaj pobrkat pri transferjuuser posted image . Pa si mislim, da HB, da smo tako uniformna družba, ker bi sicer doma težko pojasnila kakšne postrani učke al' pa črno barvouser posted image a veš da se tudi meni kdaj sanja ko mi teži gremo gremo hitro na mizo... pomoje bodo "Reševi otroci"  vsi hiperaktivniuser posted image user posted image user posted image user posted image

On je res zakon...mojega je znal čist iz tira vreč!!! 

midva sva ga vedno vzela bolj za šalo kot za res ko je imel svoje melodrame....je pa res dokler se ga nisva navadla sva šla pa vedno s strahom v njegove sobane...

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
1.3.2010 9:35:34   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

uuuu, a sem jaz z največ tedni kle gor......pol se mene čaka user posted image

tebe tebe čakamo.....še 8x spat pa boš dihalauser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
1.3.2010 9:38:25   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

morgeeeen, a ste opazile da smo v marcuuuuuuu user posted image user posted image user posted image

Vešda, Lančiuser posted image user posted image In odštevamo. Še ne teden. Šibnem v naslednjih dneh v MŠ, da bomo znali 9. dihatuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
1.3.2010 9:52:28   
zup2
Dobro jutro dečvice!

Evo, tudi jaz sem ravno z zavoda za transfuzijo, ker sem morala dati kri za RH-. Jutri dobim izvide, potem pa moram še v Leonišče po eno špikico v tazadnjo user posted image .
Danes pa začnemo z materinsko šolo, tako da bom tudi jaz znala dihat user posted image

Glede sprehodov je pa sedaj res zoprno. Jaz sem ležala ravno celo zimo, sedaj pa ko grem na kakšen krajši sprehod diham ko stara lokomotiva in še muskelfiber imam. Res sem čisto brez kondicije, samo sem rekla, da jo bom do maja že dobila nekaj nazaj. Če ne pa pol! Brez skrbi, vse se bomo še fejst vozičkale user posted image in nadoknadile lepe dneve.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
1.3.2010 9:58:59   
loremi
bit ja no sej to, ko bo zdej pomlad, ko se vse tko lepo ogreje in pozeleni in bi šla na kak krajši sprehod, pa ne tu doma, npr k mami, ma tko lepo tam za šetat se, al pa kam ob kako jezero, morje, isto poleti, pa kaj naj ... skoz gnijem not user posted image  oz. okol hiše. Sam da pa pridejo v nedeljo ob osmih kontrolirat, pa tud niso normalni no user posted image . Pa kaj bi mi lahk potem, ko bom že malo dlje, npr drugo trimesečje, en tak sprehod škodoval. Že zdej ko sem skoz notri, sem zgubla vso moč, ki je še sicer bla in ko pridem od kje pol domov in po štengah gor, sopiham ko lokomotiva. Če se pa to lahk inači s tem, da potem pa lahko tud v službo hodiš, potem je pa to vse skregano z logiko. Ampak država špara tam, kjer je najmanj treba.
biba007 nebi jst zdej še šla v službo, s temi mojimi krvavitvami in izcedki že ne, pa potem za vsako kapljico, ko lulat tišči, po stopnicah gor in dol, pa prenašat nonstop tečno in zadirčno vodstvo, na-a, nebi, zato sem jst zdej že 6 tednov na bolniški. No sam upam, da mi bo dr. dal potem bolniško za naprej, ko on reče eh, sej ni tko hudo.
lana70 sevede, tebe zdej čakamo, da greš dihat, si taprva na vrsti ... ena more bit zdej taprva, ena pa tazadnja, jst čisto zadaj capljam user posted image .

Evo, megla se je dvignila, že kuka sonček, vsej malo, napoved je neki za naslednje dni spet deževna.

Mam pa zdej še eno dodatno težavo, že prej mi je blo zmer težko zobe umivat, ko me moti tista sluz, ko se nabira v ustih, zdej pa vsakič, ko to začutim, bruham in vedno znova se mi to pojavlja user posted image , đizs še zob ne morem normalno umit. Ampak drugač mi niti 1x ni blo slabo v nosečnosti, tole je pa kriza user posted image .

Punce jst se pa nikol nisem mela za Reša želje odločit, ko sem vidla vse te komentarje tule gor glede njegovega odnosa, sploh pri tistih s prevelko težo. Ma jst bi jih potem vsakič sprot slišala glede tega, ker sem dost pretežka in si res v času postopka nebi želela slišat takih komentarjev; sem včas kr mal občutljiva na take besede, ki jih slišim (tko kot tisto, ko mi je dr. rekel, da sem panik, ja zakaj, če me je pa sredi noči tako močno bolelo v trebuhu, pol sem pa panik in me je en sam strah). Dobre ste, ampak boste pa res mele hiperaktivne otročke, glede na to, kolk pišete, da gre tam vse na hitro user posted image .
No že spet preveč nakladam user posted image .

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
1.3.2010 10:00:26   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Dobro jutro dečvice!

Evo, tudi jaz sem ravno z zavoda za transfuzijo, ker sem morala dati kri za RH-. Jutri dobim izvide, potem pa moram še v Leonišče po eno špikico v tazadnjo user posted image .

tudi ti si ta srečnica...user posted image škoda vidiš bi se lahko dobile pa šle na sok..

a tebi so tudi rekli da greš po izvide na drugi vhod....ker sem mal gledala tam pri rampi...pa je bolj tko no...

ja se že veselim vozičkanja..z mojim imava že vse poti po štepancu naštudirane kam in kako...pa do parka Kodeljevo imava tudi čisto blizu.

poročajta kako je v materinski šoli..

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
1.3.2010 10:06:16   
zup2

tudi ti si ta srečnica...user posted image škoda vidiš bi se lahko dobile pa šle na sok..

a tebi so tudi rekli da greš po izvide na drugi vhod....ker sem mal gledala tam pri rampi...pa je bolj tko no...

ja se že veselim vozičkanja..z mojim imava že vse poti po štepancu naštudirane kam in kako...pa do parka Kodeljevo imava tudi čisto blizu.

Ja, tudi jaz sem ta srečnica... ampak, saj ni hudga... Res škoda, da se nisva prej zmenili...pa drugič!
Jaz pa bolj ko sem gledala kje je kakšna rampa kjer se dvigne izvide, manj mi je jasno kam moram it user posted image . Mah, se bom jutri s tem ukvarjala, ko bom lutala tam okoli in iskala user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
1.3.2010 10:14:06   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Ja, tudi jaz sem ta srečnica... ampak, saj ni hudga... Res škoda, da se nisva prej zmenili...pa drugič!
Jaz pa bolj ko sem gledala kje je kakšna rampa kjer se dvigne izvide, manj mi je jasno kam moram it user posted image . Mah, se bom jutri s tem ukvarjala, ko bom lutala tam okoli in iskala user posted image

ko greš ven, greš na desno...in ko je konec bajte še enkrat desno...pol jo boš pa vidla...

no več ti lahko sporočim po 14 uri ko grem po izvide.user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
1.3.2010 10:15:38   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1
Mi imamo pa danes še 170 dni do konca user posted image user posted image user posted image !  Saj zdaj lahko gre tudi bolj počasi, da malo še uživam.

a bova midve skupaj dihale....v ljubljani..user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
1.3.2010 10:21:32   
BarbiG

user posted image

danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (06.08.2010)
Rojena77
Kajšica (02.08.2010)
Bit (22.08.2010)
S*
Urshy78

user posted image

7lina7 (02.03.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)

user posted image

lana70 (17.03.2010)
zup2 (25.05.2010)

user posted image

Vitaebella user posted image  user posted image  (09.05.2010)
tejalea user posted image  user posted image   (18.06.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.07.2010)
BarbiG user posted image user posted image (03.08.2010)

atina1 user posted image user posted image
Loremi user posted image user posted image (06.09.2010)

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsyuser posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU

torek, 02.03.
Fargesia - pregled
Bit - amnicenteza

sreda, 03.03.
tejalea - pregled

četrtek, 04.03.
gasilka - pregled

petek, 05.03.
BarbiG - UZ (porodnišnica)

sreda, 10.03.
BarbiG - pregled
Kajšica - mala morfologija
S* - prvi pregled

četrtek, 11.03.
Urshy - 1. UZ

sreda, 17.03.
Loremi - pregled

četrtek, 18.03.
Bit - pregled

ponedeljek, 22.03.
Tanja_Jes - morfologija

NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU

Kajsica (LJ)
  BarbiG (LJ)
   Tanja_Jes (LJ)
bit (PO)
Loremi (LJ)
Rojena77 (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE V FEBRUARJU

S*(PO)
Urshy78

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
1.3.2010 10:32:59   
BarbiG
Dobro jutro. Ja, sej vem kolk je ura, ampak sem odkar sem doma, postala prava zaspanka. Sem spala 12 ur nepretrgoma, tud na WC mi ni blo treba it. user posted image Tega sem najbolj vesela.

Biba, ja zgleda, da nas je kr neki na bolniški. Kokr sem se trudila še hodt v službo, ker uživam v tem delu in kolektivu, mi ne znese, ker me že po dveh urah sedenja križ tako boli, da se komi poberem skup. So take bolečine, da je joj.

Zup in Biba, a vidve pa že v materinsko? Super. Jaz bom pa verjetno šla že kar aprila, ker si ne predstavljam hodit pol v maju, ko bo že topleje, moj trebuh pa bo verjetno že tak, da se bom komi za volan usedla, kaj šele, da bi vozila. Sem že zdej taka kot sem bla prej v 30-tem tednu. user posted image

Lana, seveda tebe čakamo in seveda tvojo liziko.

Loremi, ti pa bodi kar do poroda lepo doma, ker ga s temi izcedki pri tebi res ni za sr@t. Pa upam, da se ti bodo kmalu umirili.

Punce, mene pa že mal živčki dajejo glede TTTS sindroma, ker od zdaj pa do 26-tega tedna je največ možnosti za njegov nastanek. Tko da komi čakam petek, ko imam v porodnišnici UZ in upam na dobre novičke.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
1.3.2010 10:50:59   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Punce, mene pa že mal živčki dajejo glede TTTS sindroma, ker od zdaj pa do 26-tega tedna je največ možnosti za njegov nastanek. Tko da komi čakam petek, ko imam v porodnišnici UZ in upam na dobre novičke.

čestitke za krepčili spanec...ti kar uživaj..

kaj pa je to TTTS sindrom?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
1.3.2010 11:12:11   
S*
Dobro jutro!

No zame ni se ni ravno dobro začelo, saj sem zjutraj začela krvaveti user posted image , me ke kmalu kap in sem takoj letela do moje ginekologinje. Zaenkrat je moja user posted image vredu in srček pridno bije. Mi je pa v maternici našla prazno vrečko, kot kaže sta se na začetku prijela oba in se je eden že na začetku poslovil, oziroma se ni razvijal. Je bila pa popolnoma besna na Reša, saj je rekla, da bi to moral opazit na UZju v četrtek in me na to opozoriti. Mah tale naš ata ga serje na veliko in mislim da bo počasi čas, da gre v penzijo.

Sedaj pa mi preostane samo čakanje in upanje na najboljše. Čakat moram da se vrečka spuca s krvavitvijo ali pa resorbira v maternici. Me je pa opozorila, da je velika navarnost, da ko se prazna vrečka izloči, povleče s sabo še ta polno user posted image , tako da...sedaj počivam in čakam in skrbim...
Če ne bo večjih krvavitev imam kontrolo v sredo 10. marca.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
1.3.2010 11:23:24   
mismis
še tuki prašam, ker  več glav, več ve

namreč se zgodi, da tudi jaz potrebujem eno informacijo...mogoče pa katera ve

Zanima me, ali je že bila katera v postopku na GK LJ z zamrznjenčki z estrofemom user posted image user posted image user posted image

Reševke za vas vem, da vam ata predpisuje estrofem, ali mi lahko tudi ve napišete kako to poteka

vsem skupaj pa želim prav lep sončen dan...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
1.3.2010 11:26:23   
bit
Draga S*.

tudi sama sem imela dvojčke..in se je eden poslovil v 8 tednu..nehal mu je biti srček.
Meni je G svetovala veliko ampak res veliko počivanja...nisem hodila okoli sigurno 3 tedne. In na srečo se bo samo absorbiral..
tudi Kajsica in pa Lana in imata podobno izkušnjo...tako da se pomiri in počivaj prav.

tudi sama sem bila čisto adijo....tako me je bilo strah da ni res..pred vsem na slabe izkušnje...a edino kar lahko storimo je da odmislimo slabe misli..smo pozitivne in počivamo.

sprosti se...user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Številka žabic
Katka123 RR

katero številko žabic kupiti za novorojenčka?

56 (87%)

62 (13%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!