Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.3.2010 9:25:58
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 dan dan dan ste pridne nisem vsega brala za nazaj... loremi nisem pozabla na tebe smo meli malo gužve okoli bajte pa se mi ni izšlo....ta teden pa bo cawci .....o vi ste pa pihnili prvo svečko, kot sem videla...kako gre hitro čas
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.3.2010 9:30:46
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit aja..kutrurna pa nisem več al kaj... Dobro jutro, Loremi hvalal za kavo in čestitke....boš vidla pregled bo en dva tri tukaj...samo ne vsak dan gledat na koledar...prav. aja včeraj sem vprašala če se vidi spol ko je gledala na UZ po AC če je vse ok in ga tudi meni pokazala...barabica je sedela poturško pa še podlplatke smo imeli spodvihane pod rito .. tko da nismo nič zvedli...kako smo skrivnostni... ..to boš itak sedaj z izvidi zvedela 100%, kakšen kariotip je...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.3.2010 10:35:40
|
|
|
|
Fargesia
|
dobro jutro! sem spala kot polh...večraj sem bila grozno utrujena... Kajsica, ja pri nas sorodniki tudi vejo vsi...samo kolegi ne... tok časa čakaš na to, pol pa ne upaš povedat...jst si vsakič rečem...naslednji rpegled pa res...ko mi povejo da je vse ok...in zdej spet čaka tale uz da vidimo obraz in žile...sem mal smešna, ne?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.3.2010 13:04:03
|
|
|
|
kajsica
|
Dober dan vsem skupaj! Fargi, fargi.....mi je skoraj tako kot da bi sebe poslušala.... ..čakamo na naslednji UZ in da vidimo ali bo vse OK... Ma seveda da bo vse OK, ti pa sploh ko že prav brcike čutiš. Jaz sem še vedno malo v dvomih ali je to to - brcike mislim, ampak važno je da čutiš da je vse OK. Stah nas je pa itak.....Zdaj trepetamo za naše težko priborjene sončke v trebuščku, kaj pa bo ko bodo zunaj in bodo potolčena kolena pa razbiti noski, pa....kaj pa vem kaj še kaj vse....Mislim da ker smo se odločile za materinstvo, da ne bo nikoli konec tega. Ampak draga moja samo pozitivno dalje, jaz ti povem da je vse OK. Bit...aja a tako imaš ti narejeno....tega sploh nisem vedela da se da, poleg tega pa sem bila jaz na napotnico. Ja ne moreš kaj...emšo me malo zafrkava, se nikakor noče uskladit z mojim počutjem. Nič lepo se imejte vse...grem jest, nekdo mi diktira tempo ...že sedaj!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.3.2010 13:39:52
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Bit...aja a tako imaš ti narejeno....tega sploh nisem vedela da se da, poleg tega pa sem bila jaz na napotnico. Ja ne moreš kaj...emšo me malo zafrkava, se nikakor noče uskladit z mojim počutjem. Nič lepo se imejte vse...grem jest, nekdo mi diktira tempo ...že sedaj! tudi jaz sem bila na napotnico...samo ta FISH test se doplača ..... Veš tudi sama ne bi vedla za ta postopek če ne bi brskala po forumu..prim. Brezigarjeva mi ga ni ponudla..šele ko sem jo povprašala kako je stem se je razgovorila..
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.3.2010 13:46:52
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Fargi, fargi.....mi je skoraj tako kot da bi sebe poslušala.... ..čakamo na naslednji UZ in da vidimo ali bo vse OK... Ma seveda da bo vse OK, ti pa sploh ko že prav brcike čutiš. Jaz sem še vedno malo v dvomih ali je to to - brcike mislim, ampak važno je da čutiš da je vse OK. Stah nas je pa itak.....Zdaj trepetamo za naše težko priborjene sončke v trebuščku, kaj pa bo ko bodo zunaj in bodo potolčena kolena pa razbiti noski, pa....kaj pa vem kaj še kaj vse....Mislim da ker smo se odločile za materinstvo, da ne bo nikoli konec tega. Ampak draga moja samo pozitivno dalje, jaz ti povem da je vse OK. hvala ti za te besede! seveda bo tudi pri vas vse ok!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.3.2010 18:13:00
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 dan dan dan ste pridne nisem vsega brala za nazaj... loremi nisem pozabla na tebe smo meli malo gužve okoli bajte pa se mi ni izšlo....ta teden pa bo cawci ojla gapii, ma sploh ni problema, sej dobra si da imaš poleg dveh malih bebic še okol hiše gužvo, hvala ti še enkrat!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.3.2010 7:05:45
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.3.2010 7:46:36
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi Dobro jutro! Mislim, da potrebujemo še eno...že spet ta sneg !!! No, bo treba v knjižnico po novo zalogo knjig. Lep dan vsem.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.3.2010 8:01:41
|
|
|
|
loremi
|
sneg?? to ziher potem živiš kje višje ... pri nas pomojm če bo kej, bo dež ... se mi zdi, da je že ponoč neki padal
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.3.2010 8:03:55
|
|
|
|
hermy1
|
Ne vem, če je ravno višje...Vrhnika...ampak pada pa kar pošteno. Nismo še dolgo tu (leto in pol) in dežja tu pade manj, kot npr. v Lj, medtem, ko snega pa več. Polje je spet belo, pa ravno ga je uspešno pobralo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.3.2010 8:27:43
|
|
|
|
loremi
|
uf; ma za to sezono lahk sneg neha zdej, ok dež ... to pač more bit, sam sneg je pa za pozimi zdej morjo bit travniki beli od zvončkov in pobarvani od žafranov , ne od snega vse pokrito jst sem pa mal ven iz lj., pa mamo dež
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.3.2010 8:58:20
|
|
|
|
biba007
|
Loremi in hermy, hvala za duplo kavico. Pri nas dežuje , pa bi bil sneg skoraj bolj romantičen Barbi, naj tale čas hitro mine, Zupika in Bit, naj bodo poti od ZTja čim bolj sončne, rezultati pa čim hitrejše izvrstni, Tanja, hura za brcike, Kajši, hitro avatarčka naštimat , in HURA za vse mamice. Pa vsem skupaj velikega lupčka. Mismis, držim pesti, čisto zares, naj bo tokrat to. Stolček imaš pa tule tudi itak že zrihtan. Pa pls nič čez pingote. Naši štirje so še v frižiderju, ampak cela družinica resno računa nanje. Brez popuščanj in nepotrebne skromnosti. Saj veš, audatious goals in to Sicer pa, da še tule poročam: Začeli z MŠ. Presunljivo. Sva se z malim odločila, da je 1) za grozljivke še čisto premajhen, 2) da sva 2v1 povsem zadovoljna, in 3) da so tile porodi čisto prenevarni. No, in potem ti kot intermezzo med grozljivko (tokrat s klistirjem in britjem) pokažejo dva silno zadovoljna očka, ki medtem kot v kakšnem letališkem business loungeju posedata in prijetno kramljata.... Šibam še mal stvari popedenat. Šment, čez kak mesec bi pa že lahko smuknila na porodniško, kaj?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.3.2010 9:08:45
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Pri nas dežuje , pa bi bil sneg skoraj bolj romantičen Sicer pa, da še tule poročam: Začeli z MŠ. Presunljivo. Sva se z malim odločila, da je 1) za grozljivke še čisto premajhen, 2) da sva 2v1 povsem zadovoljna, in 3) da so tile porodi čisto prenevarni. No, in potem ti kot intermezzo med grozljivko (tokrat s klistirjem in britjem) pokažejo dva silno zadovoljna očka, ki medtem kot v kakšnem letališkem business loungeju posedata in prijetno kramljata.... Šibam še mal stvari popedenat. Šment, čez kak mesec bi pa že lahko smuknila na porodniško, kaj Se čisto strinjam, imam sneg vseeno rajši kot dež! Tud mene zanima, če bodo kaj novega povedali v MŠ? A ti hodiš sama, ali z dragim? A ne piše povsod, da sedaj klistir in britje odpade???? No, moj ne bo nič čakal kje na varnem, ...če si premisli, potem si bom tudi jaz ! Ti pa še kar okrog španciraš?? Saj jaz bi tudi, pa so vsi okoli mene sklenili, da moram bit doma...čuza in to!!! Kaj hočem, če se pa zgovarjajo na leta...moja seveda. Zdaj sem to že sprejela, mi je dala retenca vetra...in tako pridno grejem kavč, pa posteljo, pa spet kavč...za kaj več tako nimam več kondicije. Potem bodo pa še želeli, da rodim ?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.3.2010 9:17:11
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Saj jaz bi tudi, pa so vsi okoli mene sklenili, da moram bit doma...čuza in to!!! Kaj hočem, če se pa zgovarjajo na leta...moja seveda. Zdaj sem to že sprejela, mi je dala retenca vetra...in tako pridno grejem kavč, pa posteljo, pa spet kavč...za kaj več tako nimam več kondicije. Potem bodo pa še želeli, da rodim ? Mislim....pa imajo res čisto nezaslišana pričakovanja . Na MŠ ne vem, če je kaj novega, sem tam za svoje prvo dete prvič. Je bilo pa presunljivo, ja, me je tudi imelo, da bi si premislila . Sicer pa hodiva skupaj....je bil pa tudi moj čisto preč (in to navkljub obljubam o čudovitem loungu in kramljanju ). A zaradi let moraš kavčkat? No, saj, če si narediš luštno....ah, moram vprašat, kako imeniten pa je tvoj emšo?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.3.2010 9:24:06
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro! Bibika a pri vas ste na MŠ že porod obdelali? Mi smo komaj pri negi novorojenčka in vam povem punce, da tole izgleda silno težko . Sem se ravno čudila kako sem pri 18-ih letih znala previti nečaka, zdaj pri 30-ih pa ne vem če bom znala svojega . So zakomplicirali 100/h! Drugače smo pa super. Dobila špikico v tazadnjo, da me še danes malo boli, voziček, košara in posteljica so že na poti, tako da jih pričakujem v začetku naslednjega tedna (lahko me pa presenetijo kaj prej ) Lepo se imejte in veliko božajte trebuščke (to je naša domača naloga iz MŠ)
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.3.2010 9:46:19
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Na MŠ ne vem, če je kaj novega, sem tam za svoje prvo dete prvič. A zaradi let moraš kavčkat? No, saj, če si narediš luštno....ah, moram vprašat, kako imeniten pa je tvoj emšo? Res čestitke za prvo dete! Saj bo tudi zame skoraj kot prvič, kajti zadnjo MŠ sem imela pred 20. leti. Ja, moja leta so zelo spoštljiva, težko se bo našla kakšna z boljšim letnikom...aprila bom 45! Sem brala ene komentarje v naslovu: nosečnost +40, zdaj se bodo lahko bejbke, ki imajo veliko proti, spet zgražale in imele kaj posla ob kavici !!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.3.2010 10:26:14
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Sem brala ene komentarje v naslovu: nosečnost +40, zdaj se bodo lahko bejbke, ki imajo veliko proti, spet zgražale in imele kaj posla ob kavici !! Hihi, draga moja, nič, kar soočite se: antični ste, gospa . Ah, nikar ga ne lomi. Jih imam 10 manj, pa sem ravno še ujela okence za IVF: če bi bila par let mlajša, bi jih slišala ah-saj-imate-še-čas, kakšno leto kasneje pa ja-kaj-ste-pa tako-dolgo-čakali. Da bi jim odgriznil glavo. Zupek, pri vas so pa začeli s previjanjem? Pri nas pa kar, in medias res, k britju in klistirju. Potem pa še fotke poroda (moj je pripomnil, da bi si šla lahko za malo olajšanja pogledat kak film o zombijih ). Ti povem, sva oba doživela manjši panic attack Toliko dlak, rezanja in krvi....za crknit Komaj čakam, da preidemo na dojenčke... a ste imeli pri vas tole povijanje praktično?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.3.2010 10:49:25
|
|
|
|
zup2
|
Biba mi smo začeli z lušnimi stvarmi , tako da nas tale porod še čaka in to kar v dveh delih . Kaj čmo, tud čez to bo treba it. So nam pa razložili, da je treba popadke in porod vzeti kot nekaj lepega in potem bo otroček en, dva, tri zunaj . Previjala in kopala je pa samo babica, mi smo pa lepo gledali, tako da praktičnega pouka pravzaprav nismo imeli , če pa je kdo želel se je naročil in po predavanjih lutko previl tudi sam.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.3.2010 11:03:02
|
|
|
|
bit
|
jutrčko... kako je drekasto vreme.... uhh vedve pa že o MŠ... Biba, Zup kam pa hodita v MŠ. danes je moj zivčen dan.... zvečer dobim hitre teste za trisomijo 13,18 in 21. upam da bo vse o.k.... .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.3.2010 11:04:28
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit danes je moj zivčen dan.... zvečer dobim hitre teste za trisomijo 13,18 in 21. upam da bo vse o.k.... . Seveda bo !!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.3.2010 11:09:11
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: bit danes je moj zivčen dan.... zvečer dobim hitre teste za trisomijo 13,18 in 21. upam da bo vse o.k.... . Seveda bo !!! anede... sej jst se tut prepričujem..., črv dvoma pa vseeno dela svoje.. kako je s tvojim lulanjem si še samostojna.. pri meni se je zgleda pogostost malo umirila...ponoči grem samo enkrat
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.3.2010 11:17:42
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit jutrčko... kako je drekasto vreme.... uhh vedve pa že o MŠ... Biba, Zup kam pa hodita v MŠ. danes je moj zivčen dan.... zvečer dobim hitre teste za trisomijo 13,18 in 21. upam da bo vse o.k.... . Nič skrbet Bit, veš da bo vse o.k. Je pa fajn, da tako hitro dobiš rezultate, da ne bi tale živčna vojna trajala 3 ali 4 tedne Drugače pa midva hodiva v MŠ v staro porodnišnico. Predavanja so 2x-3x na teden (vsega skupaj se mi zdi, da jih je 10), je lušno, samo fuull gužva, tako da se kakšni bodoči očki nimajo kam vsest!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.3.2010 11:21:00
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 IZVIRNO SPOROČILO: bit jutrčko... kako je drekasto vreme.... uhh vedve pa že o MŠ... Biba, Zup kam pa hodita v MŠ. danes je moj zivčen dan.... zvečer dobim hitre teste za trisomijo 13,18 in 21. upam da bo vse o.k.... . Nič skrbet Bit, veš da bo vse o.k. Je pa fajn, da tako hitro dobiš rezultate, da ne bi tale živčna vojna trajala 3 ali 4 tedne Drugače pa midva hodiva v MŠ v staro porodnišnico. Predavanja so 2x-3x na teden (vsega skupaj se mi zdi, da jih je 10), je lušno, samo fuull gužva, tako da se kakšni bodoči očki nimajo kam vsest! ob katerih urah pa poteka.. sama razmišljam da bi v juniju šla v MŠ.. pa mi najbolj diši glede urnika ZD šišika (tam imam G) pa moj blizu dela, tako da bi si lahko fraj ure pisal.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.3.2010 11:26:51
|
|
|
|
zup2
|
Midva hodiva ob 18:15, drugače so pa še ob 9:00 in 16:00.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.