|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
24.2.2010 9:49:05   
zup2
Dobro jutro punce!

Evo mene po daljšem času! Enostavno ni bilo časa za kaj napisat user posted image . Smo v fazi nabiranja in nakupovanja, zato uživam 100/h. Bila v Ikei in že nabavila komodo za previjalno, tako da sem lahko prve cunjice že zložila notri user posted image .
Drugače sem pa tudi jaz že skoraj diplomirala iz lehle vozičkov in avto sedežev. No, na koncu sva se odločila za Quinny Buzz http://www.kiddies24.de/shop/product_info.php?info=p3644_Quinny-Buzz-3---REBEL-RED-2010.html in pa avtosedež MaxiCosi z Easyfixom. Enostavno popolnih vozičkov ne delajo, po vseh pregledanih mi je bil pa ta še najbolj simpatičen user posted image

Naj še povem, da sem bila na 3D/4D UZ in je bilo tako lepo. Naši pupi je tako udobno v trebuščku, da se je kar smejčkala user posted image . Je pa že sedaj ena lumpa in se nam je kar skrivala, tako da smo jo ujeli le z ene strani profila user posted image

Uživajte!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
24.2.2010 10:07:20   
gapii27
se mi zdi da ima lana carski r. in zato teščauser posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
24.2.2010 10:14:38   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

ja sam 9.marca.user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
24.2.2010 10:15:42   
bit
zup2....kako si pa to lepo napisala za 3D....se že prav veselim...sam sem še daaaleeč..user posted image

ja sama ne vem več prav nič kaj naj kupiva....ko se enkrat malo bolj poglobiš v nakup..je hudič..user posted image mislim da bi nov avto prej kupila kot pa voziček...user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
24.2.2010 10:44:16   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Biba..a kupila bosta prek spleta..romer + isofix

Mislim, da imajo tale luksuz tudi pri nas.

aja..kako sem nekulturna.. Biba hvalauser posted image

Z veseljemuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

ja res je vse to...a na lulanju maš kakšne posebne izkušnje??? Mene to še posebej zanima, ker mi smo še vedno na samokatetriziranju,...pa bi mi kakšen nasvet prav prišel, preden začnem pisat diplomsko nalogo!

Hehe, mene je Reško poslal dol z mize in lulatuser posted image user posted image user posted image . Z navodili, češ da ne znamuser posted image user posted image user posted image . Me je pobralo od nerodnosti. Me pa moj še vedno občasno opozori, da ima medicinsko izkazano mnenje, da ne znam lulat....me ne pozabi spomnit, še zlasti, ko sredi noči  že petič lomastim proti straniščuuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Naj še povem, da sem bila na 3D/4D UZ in je bilo tako lepo. Naši pupi je tako udobno v trebuščku, da se je kar smejčkala . Je pa že sedaj ena lumpa in se nam je kar skrivala, tako da smo jo ujeli le z ene strani profila

Fotka, fotka, fotka!!! Pa previjalne in komodice tudi!!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
24.2.2010 10:57:51   
bit

Biba...jst ga nisem najdla razen na bolhi rabljeneuser posted image

http://www.britax-roemer.com/where-to-buy

< Sporočilo je popravil bit -- 24.2.2010 11:00:17 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
24.2.2010 11:22:13   
lana70

...hm user posted image , tudi jaz ne vem zakaj tešča, mi je pa rekla, da bo takrat sprožila in glede na to, da me je spraševala, če sem si uredila papirje za epiduralno, ne bo carskega, saj ni niti potrebe...tešče verjetno tako - preventivno???? Kruce??? Bi ti vedel povedat zakaj tešča, šmrc, jaz pa lačna v porodno user posted image ...

...mi smo pa vzeli vse v kompletu maxi cosi mura 4 z lupinico...isofix je pa že pritrjen v avtu user posted image .....

...tako, vse imam prištimano, edino dudo nimam sterilizirano...verjetno jo je potrebno vzeti s seboj v P ali ne? user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
24.2.2010 11:28:48   
bit
lana...huhh...ti pa res že sitno šteješ...user posted image
kaj te -vaju je prepričalo v ta nakup maxi cosi mura4.

zup2 kaj pa vaju za quinnyja

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
24.2.2010 11:30:59   
biba007

Biba...jst ga nisem najdla razen na bolhi rabljeneuser posted image

http://www.britax-roemer.com/where-to-buy

Mislim, da sem Romer sedežke videla v BCju....hm, tole bo pa nosečniška pozabljivostuser posted image . Se mi pa zdi, da je bil res BC, ker vem, da so mi ponujali Romer trdo košarico...je zgledala kot Klingonski oklopuser posted image user posted image user posted image . Cena pa tudi vesoljskauser posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
24.2.2010 11:39:53   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Fotka, fotka, fotka!!! Pa previjalne in komodice tudi!!!

Z veseljem bi vam prilepla fotko pa imam posnet cel film in ne znam iz njega potegnit samo slikce. Se bom še malo potrudila...mogoče mi pa uspe user posted image
Komodo s previjalno bom pa poslikala in vam pokazala ko bo cela sobica tipi topi in pripravljena na našo pupiko!

Midva potrebujeva predvsem manjši voziček, da nama gre v dvigalo! Potem sem hotela takega, da se da športni sedež obračat v obe smeri, zraven bom pa kupila še košaro za prve mesece vozičkanja in tudi spala bo lahko v njej na morju. Potem sem hotela takega, ki se lahko zloži in ni pretežak...Uglavnem, pregledala in sprobala še in še vozičkov, na koncu je pa ta prevladal v zahtevanih pogojih. Pa še to mi je všeč, da če bom kdaj na hitrco kam skočila, da lahko na voziček nataknem lupinico MaxiCosi.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
24.2.2010 11:46:03   
zup2
Mislim, da mi je uspelo user posted image

user posted image

Evo jo, našo nasmejano in zadovoljno princesko user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
24.2.2010 11:51:33   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Mislim, da mi je uspelo user posted image

user posted image

Evo jo, našo nasmejano in zadovoljno princesko user posted image

lepotička mala......verjetno komaj čakaš da jo stisneš k sebi....user posted image user posted image user posted image

hvala za razlago nakupa vozička

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
24.2.2010 11:53:42   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

...hm user posted image , tudi jaz ne vem zakaj tešča, mi je pa rekla, da bo takrat sprožila in glede na to, da me je spraševala, če sem si uredila papirje za epiduralno, ne bo carskega, saj ni niti potrebe...tešče verjetno tako - preventivno???? Kruce??? Bi ti vedel povedat zakaj tešča, šmrc, jaz pa lačna v porodno user posted image ...

...mi smo pa vzeli vse v kompletu maxi cosi mura 4 z lupinico...isofix je pa že pritrjen v avtu user posted image .....

...tako, vse imam prištimano, edino dudo nimam sterilizirano...verjetno jo je potrebno vzeti s seboj v P ali ne? user posted image

Tešča boš preventivno, sej veš vse tisto napenjanje....
Lahko zjutri sneš kako ono žitno tablico polno ogljikovih hidratov da te bo mal pokonc držal tam pa niti ni potrebe povedat...
Dud je v Postojni na cente dost edin farbe kdaj niso po želji user posted image

Šibam jest na šiht! Da se mi kera ne prikaže tam slučajno!!!user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
24.2.2010 11:59:36   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Šibam jest na šiht! Da se mi kera ne prikaže tam slučajno!!!user posted image

a če ti pa kavo prinesemo ..pol pa lahkouser posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
24.2.2010 12:11:41   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: biba007
Hehe, mene je Reško poslal dol z mize in lulatuser posted image user posted image user posted image . Z navodili, češ da ne znamuser posted image user posted image user posted image . Me je pobralo od nerodnosti. Me pa moj še vedno občasno opozori, da ima medicinsko izkazano mnenje, da ne znam lulat....me ne pozabi spomnit, še zlasti, ko sredi noči  že petič lomastim proti straniščuuser posted image user posted image user posted image

Tko je mene Reševa mlajša user posted image  user posted image  user posted image ! Men so zdej nočne turture trenutno prizanešene...vendar te alternative vseen nobeni ne privoščim!

Bit, jaz skoraj, da se nisem na glavo postavila, pa se je žal tako temeljito zaprlo, da nič ne pomaga. Se je pa začelo na začetku 12.tedna, pa še pridno traja. user posted image  user posted image  user posted image  lulanje na palčko je pa tudi meni zelo znano...še dobro, da sem imela poznanstva in sem testke dobila, sicer bi že bankrotirala.

Zup2 čudovita punčka!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
24.2.2010 13:10:00   
BarbiG
Biba, tvoj spomin deluje odlično. Britax Roemer lupince imajo v BC in jaz imam tud namen to lupinco kupt, sam x 2. user posted image  Zdej morm sam na naslednji teden v petek počakat, da zvem, kaj nosim, fantka ali punčki, da vme glede barv.

Drgač pa sem zdele začela v službi pospravljat mizo, ker se poslavljam od službe za malo manj kot dve leti. Končno bom lahko spala kot mi paše, ker mi kronično že primanjkuje spanca.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
24.2.2010 13:32:15   
bit
BarbiG... ti prav privoščim da se naspiš..boščika...kar ne morem verjet kako ti je vse to zneslo....sama sem doma pa zaspim ko povh ob 9

super za romer...bova šla pogledat...

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
24.2.2010 14:58:08   
lana70

lana...huhh...ti pa res že sitno šteješ...user posted image
kaj te -vaju je prepričalo v ta nakup maxi cosi mura4.

...sva šla v BC in probala vse vozičke in ta je bil poleg mutsyja full kompakten, tak za makadam in sem se odločila v par minutah, pa še Reby ga ima, ga je full hvalila tako da je odločitev hitro padla.

Krucek, tja k tebi pa pridemo sam na kofe user posted image user posted image user posted image , fajn deli....a 9.3. si fraj??user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
24.2.2010 16:58:03   
Fargesia
morfologija je za nami... vse je bp, le dete tako leži da je z obrazom stran obrnjeno in ga nisemo videli in tudi žil mi mogla pogledat...čez 2 tedna mi bo naredila uz na rednem pregledu. spol se je bojda zelo lepo videl, samo nisva hotla vedet.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
24.2.2010 17:03:23   
hermy1
O, M...medve se pa mal "poznava"?! Pozdravljena še tu! Krasno, da je vse ok,...bo pa še obrazek skrivnost, kot spol user posted image  !
Lp,
Hermy

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
24.2.2010 17:41:23   
Fargesia
hermy, ja očitno, ker prav črka je prava...dej me malo razsvetli kdo si...user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
24.2.2010 18:17:13   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hermy, ja očitno, ker prav črka je prava...dej me malo razsvetli kdo si...user posted image

sem že ugotovila!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
24.2.2010 21:44:34   
hermy1
user posted image

Sej ni blo tko težko, a ne user posted image  user posted image  user posted image ? user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
24.2.2010 22:10:40   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

user posted image

Sej ni blo tko težko, a ne user posted image  user posted image  user posted image ? user posted image

veš pri moji barvi las...(sicer ne naravni, ampak vseen rukne...)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
24.2.2010 23:25:33   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lana70
Krucek, tja k tebi pa pridemo sam na kofe user posted image user posted image user posted image , fajn deli....a 9.3. si fraj??user posted image

Dopoldne sem, a bi rabu bit fraj?
Ti pridem drušno delat v porodno?
Si je tamlad premislu?
Sm povej....user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

koronavirus
Lelly28 RR

Ali ste zaradi koronavirusa kaj bolj drastično spremenili življenje (zaloga živil, manj obiskov , otroke ste pustili doma, izogibate se prostorom z veliko ljudmi)?

da (81%)

ne (19%)

Število vseh glasov: 16

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!