Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.9.2009 14:12:35
|
|
|
|
biba007
|
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, BibaBeta = 49.826 (6t2d)!!!!! Al' sem car, al' sem car!?!?!?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.9.2009 15:09:46
|
|
|
|
lana08
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, BibaBeta = 49.826 (6t2d)!!!!! Al' sem car, al' sem car!?!?!? Supeer, ampak cigari se pa sedaj raje odpovej
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.9.2009 16:04:06
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, BibaBeta = 49.826 (6t2d)!!!!! Al' sem car, al' sem car!?!?!? Jeeee, to mi deli Aja, pri mikli bodo imeli pupiko
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.9.2009 16:32:56
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Aja, pri mikli bodo imeli pupiko ...že majo, al bojo??'
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.9.2009 16:43:41
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana08 IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, BibaBeta = 49.826 (6t2d)!!!!! Al' sem car, al' sem car!?!?!? Supeer, ampak cigari se pa sedaj raje odpovej Ah ja, saj vem, deca že zgodaj terjajo svoje....ok, bo moj , jaz pa, na varni razdalji (da ne bo second smoka) en krofek A Miklca bo imela pa pupo? Superca, še ena princeska. Kako pa se počuti mami-to-be?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.9.2009 17:24:43
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, BibaBeta = 49.826 (6t2d)!!!!! Al' sem car, al' sem car!?!?!? Jeeee, to mi deli Aja, pri mikli bodo imeli pupiko
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.9.2009 19:36:12
|
|
|
|
Reby
|
Jaz mam tak feeling, da bi mogl danes za Oktavijo dihat... A še ma katera druga?
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.9.2009 20:15:39
|
|
|
|
filip in jovana
|
da se vam še jaz javim mal po dolgem cajtu.Dons smo mi imel NS in vse je OK.Dobili pa naj bi Filipa.Lep pozdrav vsem nosečkam in novopečenim mamicam.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.9.2009 23:44:14
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Iii, imate pa pri vas lepo-lepo princesko ! A je rdečelaskica? Bjondina
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.9.2009 7:40:55
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Iii, imate pa pri vas lepo-lepo princesko ! A je rdečelaskica? Bjondina Opa Kruce, no, potem bo pa lepa in pametna Glej no, pri F&J bodo imeli pa Filipa. Čudovito Ok, grem jaz še eno tortico za stauhat.....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.9.2009 7:43:53
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.9.2009 7:55:57
|
|
|
|
biba007
|
Rebika, hvala za kofi. Tortica bo pa danes sadna (vse za zdravje ),
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.9.2009 9:38:15
|
|
|
|
Reby
|
bibek - pa kaj take dobrote lepiš gor Mi mormo zdej hujšat, ne pa se redit mikla je danes dobila že prvo injekcijo za pljučka
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.9.2009 9:39:38
|
|
|
|
lana08
|
Dobro jutro, jaz sem že iz morfologije, o kakoooo sem se raznežila, otroček nam je mahal, cuzal prst, si prekrival z rokami najprej oči potem še ušeska, vse je ok in res sem srečna. Pa še sonček sije . Lep dan vsem.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.9.2009 9:41:27
|
|
|
|
lana08
|
Super za Miklo, upam da zdrži še vsaj nekaj tednov.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.9.2009 10:08:42
|
|
|
|
gigi1
|
Dobila sms od Sončka85. Oktavija je ravno šla v porodno. Odprta 2 cm. Pupe zdej gre pa zares! Dihaaaamo Oktavija naj bo kar se da hitro in čimmanj boleče
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.9.2009 10:11:12
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Dobila sms od Sončka85. Oktavija je ravno šla v porodno. Odprta 2 cm. Pupe zdej gre pa zares! Dihaaaamo Oktavija naj bo kar se da hitro in čimmanj boleče Super! Dihamo, dihamo...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.9.2009 10:53:52
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Dobila sms od Sončka85. Oktavija je ravno šla v porodno. Odprta 2 cm. Pupe zdej gre pa zares! Dihaaaamo Oktavija naj bo kar se da hitro in čimmanj boleče Super! Dihamo, dihamo... Hu-hu-ha-ha...dejmo bejbika
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.9.2009 11:39:24
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Dobila sms od Sončka85. Oktavija je ravno šla v porodno. Odprta 2 cm. Pupe zdej gre pa zares! Dihaaaamo Oktavija naj bo kar se da hitro in čimmanj boleče Super! Dihamo, dihamo... Hu-hu-ha-ha...dejmo bejbika Dihamo, dihamo
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.9.2009 16:36:44
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, BibaBeta = 49.826 (6t2d)!!!!! Al' sem car, al' sem car!?!?!? to nam deli bibek . Jup car si. Klanjam se . oktavija dihamooooooo - hu, hu, hi, hi, hu, hu...... mikla jupi za pupo F&J bravo za Filipa
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.9.2009 19:32:17
|
|
|
|
Reby
|
Oktavija - še tukaj čestitke tebi in atiju. Mala Larisa - dobrodošla med nami
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.9.2009 19:45:52
|
|
|
|
jona3
|
Lep pozdrav danes smo imeli pregled in uz. maternični vrat je zaprt naša pupika pa baje tehta že 2200 g in je že obrnjena z glavo navzdol in že zelo spuščena tko da lahk pričakujemo da bo malo prej sicer pa je vse ok. naslednji pregled imam 6.10. reby kako si kaj in kako kaj mali?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.9.2009 20:01:20
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Oktavija - še tukaj čestitke tebi in atiju. Mala Larisa - dobrodošla med nami Se podpišem kar pod to Juhuu, Oktavija iskrene čestitke za malo Lariso
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.9.2009 20:07:37
|
|
|
|
lana08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Oktavija - še tukaj čestitke tebi in atiju. Mala Larisa - dobrodošla med nami se pridružujem čestitkam
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?