|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
4.12.2009 19:30:53   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba77

Ja, možek je čisto OK. On je tudi edini lahko jamal Tamiflu. Sinko bo kmalu OK. Zdaj je tretji dan brez temperature, pač pa še vedno brišemo nos in še kašlja. Ampak, je začel jesti normalno, nagajat, noret... Bo, čez dan ali 2. Jaz se še malo šlepam, ker se nisem smela konkretno "prekuhat" zaradi nosečnosti in se vse malo vleče. Kašelj me še krepko muči in nimam glasu (sreča za moje moške, neuser posted image ).

Hvala za skrb. Bom kmalu tastara...

Lp,
b77

o hudica......dejte se pocajtat, a je huda ta zadeva? Moj tamali je tudi neki porebolel, mogoče zgolj virozo, ne vem, ker nisva sla k zdravniku....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 926
4.12.2009 21:04:58   
kimsy
fargi - men vedno naredi uz isti dan! Mi ga je pa zdaj že dvakrat. Na prejšnem pregledu, da je malo mere preveril in ker je bilo moje dete prečno obrnjeno mi ga je danes naredil ponovno. user posted image Ampak user posted image se je še bolj prečno postavil in imam pregled 24.12 + ctg. Če se ne obrne dobim napotnico za CR in se morem it naročit! Je bla notr še ena G in sm dobila filing, da je malo upanja za obrat! Ampak se ne sekiram, še noben ni not ostal! user posted image
Reby - ja, ja, kmalu bo...  Se že full veselim, ampak v nosečnosti tud full uživam in mi ni nč hudga! Tok da bi do 10.01 počakala. user posted image Zaradi letnice! user posted image
gapii - kok maš lepega bušija.
biba - ja! Smo mal hecne, ampak je čist nekaj drugega če vidiš in ne samo čutiš. Jst sm svojo kepico tud čutila okol 18t, ampak na začetku nisem bila sigurna al je to to. Sam kmalu ugotoviš!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 927
4.12.2009 21:21:03   
gapii27
kimsy hvala user posted image

mene že vse od tega ležanja boliuser posted image  žulim levi bok čez dan, da si dovolim ponoči tud mal na desnega naslonit...

me je prej tak zbodlo bolj na levi...se je valda naštimal tazgornji ... me je kr vrglo iz postleuser posted image

no lepo bodite in mirno nočko

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 928
4.12.2009 21:25:20   
Fargesia
biba, me veseli da vam gre zdravje na bolje. user posted image
kimsy, a ti maš dr.V al D? kr mal se mi vleče vse skup, ker sem doma...sam bo treba potrpet...mal me skrbi ker je bil plodek velik 8mm ko sem bila noseča 7t4d...pa je rekel dr. V da je velik za 6t5d...srčno upam, da bo vse ok... a lahko pri IVF tud pride do odstopanj?

kako ste mele ve PDP glede na punkcijo in pol glede na UZ?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 929
4.12.2009 21:29:29   
sonček33
fargi, sem te prišla pozdravt. a si fajn?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 930
4.12.2009 21:41:12   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

fargi, sem te prišla pozdravt. a si fajn?

user posted image user posted image user posted image ja, kr...pa ti?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 931
5.12.2009 7:57:15   
gapii27
jutro vsem...sem že bla danes zgodnja...ob 06.10user posted image

danes ma stric koline pr nam... ka bomo se prežeravali opetuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 932
5.12.2009 9:29:52   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

biba, me veseli da vam gre zdravje na bolje. user posted image
kimsy, a ti maš dr.V al D? kr mal se mi vleče vse skup, ker sem doma...sam bo treba potrpet...mal me skrbi ker je bil plodek velik 8mm ko sem bila noseča 7t4d...pa je rekel dr. V da je velik za 6t5d...srčno upam, da bo vse ok... a lahko pri IVF tud pride do odstopanj?

kako ste mele ve PDP glede na punkcijo in pol glede na UZ?

Fargi, lahko pride do odstopanj, odvisno kateri dan je prišlo do vgnezditve. Ker je razlika ali se ti vgnezdi takoj po ET ali pa 6, 7 dni po njem. Tko da se glede tehle mer ne sekiri. Do konca 12-tega tedna se ti bo vse poštimal in bodo mere take kot morjo bit. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 933
5.12.2009 9:51:19   
BarbiG

user posted image

user posted image
Lu33 (22.12.2009)
kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha (01.02.2010)
Lana08 (03.02.2010)
danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
zup2 (25.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
špelka (17.07.2010)

user posted image

*kristy* (12.12.2009)
a.jrad1 (21.01.2010)
7lina7 (02.03.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)

user posted image

lana70 (17.03.2010)

user posted image

hummer  (08.01.2010)
Gapiii27      (17.02.2010)
Vitaebella  (09.05.2010)
tejalea  

user posted image
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica    

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU

ponedeljek, 07.12.
sapi - pregled

torek, 08.12.
tejalea - NS

ponedeljek, 14.12.
tinkamiška - NS
biba77 - 1. UZ

torek, 15.12.
a.jrad1 - pregled krvi,urina in CTG
lana70 - pregled

sreda, 16.12.
kajsica - 1. UZ
BarbiG - 1. UZ

četrtek, 17.12.
zup2 - pregled
Fargesia - pregled

petek, 18.12.
biba007 - morfologija
Tanja_Jes - 1. UZ

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU

ponedeljek, 04.01.
sapi - morfologija

torek, 05.01.
špelka - NS

NAŠE NOVE NOSEČKE V NOVEMBRU

Picola1 (LJ)
 Fargesia (LJ)
 Špelka (LJ)
 Tiki55 (LJ)
 Gasilka (LJ)
 September1 (MB)
 Atina1 (MB)
 Biba77 (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU

Kajsica (LJ)
  BarbiG (LJ)
   Tanja_Jes (LJ)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 934
5.12.2009 10:45:59   
Fargesia
Barbi, hvala...

kako ste kaj? pri nas je spet megla....user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 935
5.12.2009 11:47:08   
biba007
Dobro jutro, pupike. Fargi, megla? Jap, pri nas tudi, je pa na Primorskem menda sončekuser posted image

Me je en post na najlepših IVF otročičkih spomnil na en super članek iz še bolj super ugledne strokovne revije. Glede preferiranja hrane otročičev: menda se odločilni likes/dislikes okusi oblikujejo od, pozor, drugega tromesečja nosečnosti dalje, pa tja do dopolnjenega 2. leta starosti. če torej srečke user posted image jedo specifično hrano, so malčki le tej bistveno bolj naklonjeni. In obratno. Menda to vpliva celo na prirojeno afiniteto do zdrave hrane....no seveda, če je bila mamica pridna. Pri nas bo mali očitno padal zgolj in izključno na jabolkauser posted image Svašta user posted image

A, pa še ozadje štorije. V Ameriki so "mednarodno" posvojeni malčki, navkljub temu, da niso bili nikoli izpostavljeni svoji "etnični" hrani, že v rosnih letih jasno nakazali naklonjenost le tej. No, pa so se Američani čudili, kako to, da Mei Li najbolj pali na kimči user posted image

A sem zakomplicirala, a ?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 936
5.12.2009 12:19:07   
lana70
..pri nas pa kraaaaseeeeen sonček, prav za vozičkat user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 937
5.12.2009 13:28:36   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image biba, dobra tale študija...

lana, ne rajcaj!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 938
5.12.2009 17:55:43   
kimsy
fargi - jst imam dr. D.ja. Pa je skor vedno full gužva, ker po moje ima samo ob petkih ambulanto v dopoldanskem času, sem pa vedno kamalu gotova. No razen včeraj in prejšnič, ko sm čakala, da grem še na uz. Drugače pa gre vse hitro, včasih prehitro.
Držim pesti, da bo 17.12. pri tebi vse ok in tvoja kepica zadosti velika.
lana70 - a pol sta s tvojim že vozičkala s praznim vozičkom? user posted image user posted image user posted image
BarbiG. - za seznamček, naslednji pregled imam 24.12. pregled + ctg!

Punce, pa plis držite pesti, da se moje nagajivo dete obrne, ker bi full rada rodila naravno!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 939
5.12.2009 18:00:10   
gapii27
ojla babe

mene pa že dva dni proti večeru napenja in prdim ko norauser posted image

mal me zvije te pa ga spustim pa je boljeuser posted image   a ma še kira podobne probleme? vrjetno je itak neki normalnega za naše stanje?

kimsy itak da se bo....mal se na vse štiri postavi, tazadnjo pokonci, komolce čimbližje kolenom..pa drži nekaj časa in ponovi večkrat.... sem gledla filmuser posted image  če pomaga pa ne vem, tam jeuser posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 940
5.12.2009 18:06:54   
kimsy
gapii - hvala! user posted image Bom probala!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 941
5.12.2009 18:22:43   
lana70
punce, a katera razmišlja o shranitvi matičnih celic?? Kakšne izkušnje, bilo kaj.....

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 942
5.12.2009 18:24:55   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

lana70 - a pol sta s tvojim že vozičkala s praznim vozičkom? user posted image user posted image user posted image
Punce, pa plis držite pesti, da se moje nagajivo dete obrne, ker bi full rada rodila naravno!

user posted image user posted image , joop, še dobro, da sem ga zakamuflirala v sobo in pokrila.....

drugače pa se obrni na Reby, njej se otroček ni hotel obrnit in baje obstajajo zelo dobre vaje, ki pomagajo, da se otrok obrne....mislim, da tudi krucek kaj ve o tem, reby pa sigurno, ker jih je izvajala

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 943
5.12.2009 18:25:58   
lana70
NAŠE NOVE NOSEČKE V NOVEMBRU

Picola1 (LJ)
Fargesia (LJ)
Špelka (LJ)
Tiki55 (LJ)
Gasilka (LJ)
September1 (MB)
Atina1 (MB)
Biba77 (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU

Kajsica (LJ)
BarbiG (LJ)
Tanja_Jes (LJ)

..kje pa so vse te naše nosečke??? Hitro se pofočkat na novi temi!!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 944
5.12.2009 20:37:27   
Fargesia
punce, imam eno vprašanje... danes se mi je pojavilo tko nekak...madonca ne znam opisat drugače kot to, da ko se obrišem, da je tko kot da bi bil smrkelj iz nosa...user posted image
a kej veste kaj bi to lahko bilo?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 945
5.12.2009 22:00:45   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Picola1 (LJ)
Fargesia (LJ)
Špelka (LJ)
Tiki55 (LJ)
Gasilka (LJ)
September1 (MB)
Atina1 (MB)
Biba77 (MB)

Kajsica (LJ)
BarbiG (LJ)
Tanja_Jes (LJ)

evo...da se javim...sam da ne boš huda user posted image user posted image user posted image user posted image
v bistvu sploh še nisem dojela da sem user posted image , čakam prvi UZ da se prepričam...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 946
6.12.2009 9:45:06   
gapii27
fargi   beli tok... se meni pojavlja zadne cajte...prav tak kompakten...sluz... si vnetje fasala

ja pa dobro jutro.... mene je celo noč tak trebuh bolel in medenica spodaj na levi straniuser posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 947
6.12.2009 9:54:52   
BarbiG

user posted image

user posted image
Lu33 (22.12.2009)
kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha (01.02.2010)
Lana08 (03.02.2010)
danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
zup2 (25.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
špelka (17.07.2010)

user posted image

*kristy* (12.12.2009)
a.jrad1 (21.01.2010)
7lina7 (02.03.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)

user posted image

lana70 (17.03.2010)

user posted image

hummer  (08.01.2010)
Gapiii27      (17.02.2010)
Vitaebella  (09.05.2010)
tejalea  

user posted image
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica    

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU

ponedeljek, 07.12.
sapi - pregled

torek, 08.12.
tejalea - NS

ponedeljek, 14.12.
tinkamiška - NS
biba77 - 1. UZ

torek, 15.12.
a.jrad1 - pregled krvi,urina in CTG
lana70 - pregled

sreda, 16.12.
kajsica - 1. UZ
BarbiG - 1. UZ

četrtek, 17.12.
zup2 - pregled
Fargesia - pregled

petek, 18.12.
biba007 - morfologija
Tanja_Jes - 1. UZ

četrtek, 24.12.
kimsy - pregled + CTG

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU

ponedeljek, 04.01.
sapi - morfologija

torek, 05.01.
špelka - NS

NAŠE NOVE NOSEČKE V NOVEMBRU

Picola1 (LJ)
 Fargesia (LJ)
 Špelka (LJ)
 Tiki55 (LJ)
 Gasilka (LJ)
 September1 (MB)
 Atina1 (MB)
 Biba77 (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU

Kajsica (LJ)
  BarbiG (LJ)
   Tanja_Jes (LJ)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

[/quote]

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 948
6.12.2009 9:57:24   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

punce, imam eno vprašanje... danes se mi je pojavilo tko nekak...madonca ne znam opisat drugače kot to, da ko se obrišem, da je tko kot da bi bil smrkelj iz nosa...user posted image
a kej veste kaj bi to lahko bilo?

Fargi, sem ti sicer že na IVF-jevkah napisala, ampak ti bom glavno še enkrat. Na pregledu pri G mu povej za ta izcedek in bo videl ali gre za začetek vnetja ali pa se je vnetje že razvilo. To je kar pogost pojav v nosečnosti. Če gre za začetek, ti bo verjetno nožnico samo temeljito spral - vsaj meni jo je pet let nazaj in je bilo potem stanje veliko boljše. Drugače pa bodi pozorna na tale izcedek na koncu nosečnosti - moja svakinja ga je imela in je tole vnetje povzročilo, da je njena hčerkica med porodom dobila okužbo skozi dihalne poti in zbolela za pljučnico.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 949
6.12.2009 9:58:40   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Picola1 (LJ)
Fargesia (LJ)
Špelka (LJ)
Tiki55 (LJ)
Gasilka (LJ)
September1 (MB)
Atina1 (MB)
Biba77 (MB)

Kajsica (LJ)
BarbiG (LJ)
Tanja_Jes (LJ)

evo...da se javim...sam da ne boš huda user posted image user posted image user posted image user posted image
v bistvu sploh še nisem dojela da sem user posted image , čakam prvi UZ da se prepričam...

Ojla, Tanja, lepo da si se tudi ti javila tuki gor. Tud jst še mal z zadržkom jemljem vse tole, čakam na UZ, da dobim potrditev, da je z user posted image ali user posted image user posted image vse OK.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.