|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
1.12.2009 14:01:00   
gapii27
barbi...jes sem tud mela čez 3000... in sta dva pikecauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 876
1.12.2009 15:22:20   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

barbi...jes sem tud mela čez 3000... in sta dva pikecauser posted image user posted image user posted image

Akhm, a tko? Ja no, pol bomo imel pa štiri otročke. Bo še bolj veselo doma kot je že zdaj. user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 877
1.12.2009 15:34:16   
kimsy
BarbiG - user posted image  user posted image  user posted image  za visoko beto! Saj 16.12 bo pa tud kmal tukaj in boš pol lahko naglas razgrajala pr nas!  user posted image  user posted image  user posted image
fargi - kaj si se odločila? Boš menjala? Veš, sej pr Drobniču je tud vedno full gužva, ampak sm kar hitro na vrsti.

Jst pa šibam danes v Lj po voziček! Komaj čakam, čeprav se mi bo denarnica kar pošteno stajnšala!  (938,00€) user posted image   Je reku moj, da bova imela vsaj 4 otroke da ga zamortizirava! user posted image  Pa sm rekla, da ni panike...  Sam če ne bova vsakega tolk časa delala kot sva tega!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 878
1.12.2009 16:00:11   
gapii27
kimsy.... v drugo bomo vse naravno zanosle.... bomo user posted image  na full in si bomo misle sej ne bo nič...pol pa user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 879
1.12.2009 22:13:17   
lana70
babe žabe, smo padle na drugo stran!!!! Kje so še ostale nosečke, hitro se pofočkat!!! Kajsica in ostale!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 880
2.12.2009 9:18:34   
sapi
Uh jaz sem pa res ažurna se bo treba v roke vzeti a kaj, ko imam bolj malo časa morava sfiniširat hiško do maja user posted image ....

Ooo nove nosečke so prišle k nam čestitke user posted image ...
Barbi najprej ti še tu čestitam user posted image , res diši po dveh. Jaz sem imela beto okoli 2400 pa sta bili na UZ dve GV ..
Biba to je pa bil šoping ...
kimsy a imata Bugaboo-ja naročenega, uh pa dneve tudi že odštevaš vidim user posted image ...
vitabela samo, da ste ok si ravno en teden pred mano ...
Reby hvala za info res vsaka stvar pomaga, pa Lučka tebi tudi za seznamček ...

Me pa zanima, če je še katera imela glavobole. Jaz jih namreč nikoli nimam ampak čez vikend sem mislila, da mi bo glava eksplodirala še dobro, da je sedaj bolje. Drugače imam 7.12. naslednji pregled že komaj čakam, mogoče spet vidim mojo pikico. Potem po praznikih 4.1. pa morfologijo, ne morem verjeti kako gre hitro naprej. Zaenkrat PDP ostaja 18.5. - podatek, da bo seznamček še bolj urejen ...

Pa pozdravček vsem, ki jih nisem omenila tudi ....

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 881
2.12.2009 10:27:35   
zup2
Dobro jutro!

Barbi iskrene čestitke za močno potrjeno nosečnost user posted image user posted image

Pri meni je vse po starem. Se mi zdi da se je v zadnjem tednu trebušček močno izbočil, tako da ga že ponosno razkazujem okoli user posted image user posted image . Brcik oz. "metuljčkov" še ni, ampak tudi za to je še čas.

Pridne bodite, pa lepo božajte bušije.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 882
2.12.2009 10:36:37   
biba007
Dobro jutro, pupike. Evo, da malce pripomorem k dvigu natalitete z druge strani[img] in vas na hitro pozdravimuser posted image .

Kimsy, boš napopala kakšno fotko nove mašine? Jap, cene so pa itak take, da se ti zamortizira po četrtek mulčku. Pri nas smo si zadali ambiciozne cilje in gremo na kvoto 5. Jao meniuser posted image . Ampak, pupike moje, ugotavljam, da mi je tale nosečnost pravzaprav sila všečna.user posted image

Sapi, jap, glede glavobolov, prej nikoli, pred kakšnim mesecem me je pa tri dni držalo....za crnit, prav res. Nisem vedela, kam bi zatlačila glavo, ker standardno pod-poušter ni imelo nobenega haskauser posted image . Ma me je minilo, tako kot je prišlo. In zdaj, trkam na les, je vse okuser posted image

Pri nas imamo pa morfologijo čisto za prvim voglom, 18. decembra. Komaj, komaj, komaj čakam, da vidim junakauser posted image . Hm, akhem, kaj če bi me lenobice spet štartale z enim seznamčkom datumov za navijanje in raportiranje?

Evo, pupike moje, user posted image , za en lep sončen dan.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 883
2.12.2009 12:08:57   
Reby
user posted image

user posted image
Lu33 (22.12.2009)
kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha (01.02.2010)
Lana08 (03.02.2010)
danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
zup2 (25.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza

user posted image

*kristy* (12.12.2009)
a.jrad1 (21.01.2010)
7lina7 (02.03.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)

user posted image

lana70 (17.03.2010)

user posted image

hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)
Gapiii27 user posted image   user posted image   (17.02.2010)
Vitaebella user posted image user posted image  (09.05.2010)
tejalea  user posted image user posted image

user posted image
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja user posted imageLučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara

Objemčkometer:

user posted image      Miklarom - Tajauser posted image , cukica     user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU

petek, 04.12.
lana08 - pregled
kimsy - pregled

ponedeljek, 07.12.
sapi - pregled

torek, 08.12.
tejalea - NS

ponedeljek, 14.12.
tinkamiška - NS
biba77 - 1. UZ

torek, 15.12.
a.jrad1 - pregled krvi,urina in CTG
lana70 - pregled

sreda, 16.12.
kajsica - 1. UZ
BarbiG - 1. UZ

četrtek, 17.12.
zup2 - pregled
Fargesia - pregled

petek, 18.12.
biba007 - morfologija

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU

ponedeljek, 04.01.
sapi - morfologija
 user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE V NOVEMBRU user posted image user posted image

user posted image  Picola1 (LJ)
user posted image  Fargesia (LJ)
user posted image  Špelka (LJ)
user posted image  Tiki55 (LJ)
user posted image  Gasilka (LJ)
user posted image  September1 (MB)
user posted image  Atina1 (MB)
user posted image  Biba77 (MB)

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU user posted image user posted image

user posted image  Kajsica (LJ)
user posted image   BarbiG (LJ)
user posted image    Tanja_Jes (LJ)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

< Sporočilo je popravil Reby -- 2.12.2009 12:18:08 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 884
2.12.2009 12:19:41   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Hm, akhem, kaj če bi me lenobice spet štartale z enim seznamčkom datumov za navijanje in raportiranje?

Evo pupe drage, sem vas še poseznamčkala, ampak zdej je to zadnjič, bo morala katera nosečka prevzeti user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 885
2.12.2009 13:50:02   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Hm, akhem, kaj če bi me lenobice spet štartale z enim seznamčkom datumov za navijanje in raportiranje?

Evo pupe drage, sem vas še poseznamčkala, ampak zdej je to zadnjič, bo morala katera nosečka prevzeti user posted image

zlata si....user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 886
2.12.2009 15:51:20   
kimsy
Reby - res si zlata! user posted image  Pa saj vemo, da ne bo to zadnji seznamček... Ne mormo brez tebe...
sapi - vzela sm jane-štirikolesnik, v rdeče-črni barvi. (košara, lupinica, torba in vozek). Ga pa imam še v škatlji, po moje ga bova razpakirala v soboto!
zup2 - ti kar razkazuj trebušček! user posted image
lana70 - rožica, kako si nam ti? A pupika raste? A že kaj nagaja? user posted image  user posted image  user posted image
gapii - iz tvojih ust v božja ušesa! Bi blo res fajn, da nam v drugo naravno rata!

Lepe moje, men je pa danes tako zaspano vreme, da sm prov vesela, da je konec službe in grem mal počivat!
Lepo se imejte!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 887
2.12.2009 18:25:35   
a.jrad1
Hojla, da se še jaz javim; mi smo ok, samo počasi gre nazaj tista nosečniška utrujenost prvih treh mesecev; tako da po službi kar padem na kavč.....

Vidim, da naša Reby pridno skrbi za seznam, od srca hvala.....

Nič pupe, v petek al soboto malo v album priložim slikce od sobice, vozička, ipd..

Bodite lepo, čuvajte se

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 888
2.12.2009 19:43:20   
Reby
kimsy - ne, ne, Reby je danes zadnjič rihtala seznam. Sej boš vidla, koliko dela je z otročkom, pa da še kaj druga narediš, ti potem seznamček čist preveč časa vzame. Mi je pa barbi danes obljubila, da bo ona rihtala seznamček user posted image
a.jrad - že komi čakam slikic, da vidim kako ste urihtali user posted image
lana - kako vaša Živa - živahna? user posted image

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 889
2.12.2009 19:45:48   
sonček33
Kkao je naša andreja?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 890
2.12.2009 21:23:38   
lana70

..ne boš verjela, zjutraj me je toliko časa suvala, da sem obupala in vstalauser posted image , ja ja, je reku moj, da sem vedela kako ji dati ime......
Krčki so prenehali? Kako si rešila un tvoj pleh....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 891
3.12.2009 6:45:17   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

..ne boš verjela, zjutraj me je toliko časa suvala, da sem obupala in vstalauser posted image , ja ja, je reku moj, da sem vedela kako ji dati ime......

Taprave ornk brcike itak šele pridejo, mene je še v porodni brcal user posted image  Ah, pleh, sama juser posted image , danes naj bi dobila ponudbo za totalko, prometna je bila 21.10. user posted image  Pa če se še pritožim, bo trajal še ziher najmanj 1 mesec.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 892
3.12.2009 8:12:47   
BarbiG

Dobro jutro.

Ja, za seznamček bom jst skrbela, ampak bom še ene 14 dni počakala, da vidim, da user posted image srček bije, ker pol bom tud tuki gor bolj zasidrana. Zdej sem še z rezervo.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 893
3.12.2009 8:56:03   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Taprave ornk brcike itak šele pridejo, mene je še v porodni brcal user posted image  Ah, pleh, sama juser posted image , danes naj bi dobila ponudbo za totalko, prometna je bila 21.10. user posted image  Pa če se še pritožim, bo trajal še ziher najmanj 1 mesec.

ma kaj ni štala, človek ni nič kriv, pol ma pa ne samo full opravka, še nič ne dobi za to in še na slabšem je, ma za popuser posted image ....

aja, a še v porodni je brcal user posted image user posted image  svašta

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 894
3.12.2009 9:12:45   
biba007
Naš buši je pa zrastel!!! Od včeraj na danes (no, akhem, skorajuser posted image ).... Končnouser posted image !!!!

Rebiček, zlat si. Lupčka. Pa naj se ti tale pleh-zadeva čim prej zrihta (evo, veš kaj je še bolj sitno? Če ti ga ukradejo...potem pa po defaultu 3m čakajo, če se bo morda našel, kasko gor-al'-dol, jeb@mtišuser posted image

Barbi, veš da bo vse ok suser posted image . Zdaj si naša, te ne damouser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 895
3.12.2009 9:12:56   
gapii27
ojla babike

n0o da še tu malo pojamramuser posted image   naša fantička čutim bolj po desni strani in upam, da to oba brcata... me je kr malo strah...sicer čutim pa blažjo obliko br in metuljčkov tudi po levi strani in sicer nekje globjeuser posted image

naša punsha februarka je v porodnišnici lj...je odprta 3 cm in bo po vsej vrjetnosti odtekla voda... tamali ima že skoraj 2000g....so rekli, da bi blo fajn da zdržita še vsaj teden dni

caw

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 896
3.12.2009 9:42:45   
BarbiG

Naš buši je pa zrastel!!! Od včeraj na danes (no, akhem, skorajuser posted image ).... Končnouser posted image !!!!

Rebiček, zlat si. Lupčka. Pa naj se ti tale pleh-zadeva čim prej zrihta (evo, veš kaj je še bolj sitno? Če ti ga ukradejo...potem pa po defaultu 3m čakajo, če se bo morda našel, kasko gor-al'-dol, jeb@mtišuser posted image

Barbi, veš da bo vse ok suser posted image . Zdaj si naša, te ne damouser posted image

Biba, so mi kr solze stopile v oči. Hvala. user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 897
3.12.2009 9:43:43   
BarbiG

Punsha, drži se. Držim pesti, da zdržita še kakšen teden 2 v 1 in da bo potem z obema vse v redu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 898
3.12.2009 10:19:26   
zup2
Dobro jutro!

No, za nekatere je že skoraj popoldne, jaz pa komaj s postelje prilezla user posted image .

Držim pesti za punsho, da bi mali (mala) čim dlje ostal pri mamici.

Lana praviš, da zaradi brcik vaša pupa mamice ne pusti spati? Jaz jih pa že tako nestrpno pričakujem user posted image Saj vem da bom potem jamrala kako me vse boli, ampak za naše otročke vse, a ne?user posted image

Biba kaj ni lep občutek ko trebušček zraste? Jaz sem ga včeraj tako razkazovala, ker sem mogla neki v službo nest. So me vse občudovale, jaz pa nasmešek do ušes user posted image . So se že pojavili prvi metuljčki?

Barbi srečno do pregleda, kjer boš sigurno zagledala user posted image ali pa mogoče kar dva!

Komaj čakam kakšne nove slikice od mamic v finiširanju, pa tudi od malih princev in princesk se jih ne bi branili, kanjeuser posted image ?!?

Lp.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 899
3.12.2009 10:36:15   
Špelka
Ojla!

Jest se upam šele zdej tukaj javit! Včeraj smo meli namreč 1. UZ, videli srčka in plodek je glih prou velik za 7 t 2 dni. user posted image user posted image user posted image  Ja, je pa en sam user posted image , kar nas zeloo veseli, ker smo tako hotli! Si ne predstavljam met 3 majhnih otrok!

Tko, moj PDP je zaenkrat 17.7.2010, nuhalno svetlino mam pa 5.1.2010.

Se beremo!

LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.