|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
3.12.2009 11:09:33   
BarbiG
Špelka, super za srčka. Zdaj se pa lahko sprostiš in uživaš v user posted image .  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 901
3.12.2009 11:13:03   
BarbiG
user posted image

user posted image
Lu33 (22.12.2009)
kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha (01.02.2010)
Lana08 (03.02.2010)
danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
zup2 (25.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
špelka (17.07.2010)

user posted image

*kristy* (12.12.2009)
a.jrad1 (21.01.2010)
7lina7 (02.03.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)

user posted image

lana70 (17.03.2010)

user posted image

hummer  (08.01.2010)
Gapiii27      (17.02.2010)
Vitaebella  (09.05.2010)
tejalea  

user posted image
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica    

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU

petek, 04.12.
lana08 - pregled
kimsy - pregled

ponedeljek, 07.12.
sapi - pregled

torek, 08.12.
tejalea - NS

ponedeljek, 14.12.
tinkamiška - NS
biba77 - 1. UZ

torek, 15.12.
a.jrad1 - pregled krvi,urina in CTG
lana70 - pregled

sreda, 16.12.
kajsica - 1. UZ
BarbiG - 1. UZ

četrtek, 17.12.
zup2 - pregled
Fargesia - pregled

petek, 18.12.
biba007 - morfologija

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU

ponedeljek, 04.01.
sapi - morfologija

torek, 05.01.
špelka - nuhalna

NAŠE NOVE NOSEČKE V NOVEMBRU

Picola1 (LJ)
 Fargesia (LJ)
 Špelka (LJ)
 Tiki55 (LJ)
 Gasilka (LJ)
 September1 (MB)
 Atina1 (MB)
 Biba77 (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU

Kajsica (LJ)
  BarbiG (LJ)
   Tanja_Jes (LJ)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 902
3.12.2009 11:35:34   
gapii27
špelka super druperuser posted image user posted image user posted image

barbi čez kak tedn bomo še za tebe ploskali....zdej pa user posted image user posted image user posted image

user posted image

mi3 pr 28 tednih...čez par dni dobite za 30 tedn :)

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 903
3.12.2009 13:26:45   
kajsica
Lep dan babike!

Vidim da ste me že uvrstile na svoj seznam, mene pa je tako strah prvega UZ.....Res da je bila beta tokrat precej bolj visoka in sicer 2561 na 17 dan po ET, samo mene je še vedno strah, ker prvič ko je bil test pozitiven, je na UZ šlo potem vse narobe in je sledila abrazija.

Obljubim, da se bom aktivno pridružila po prven UZ, če bo tokrat vse OK, do takrat pa se bom bolj malo oglašala.

Lepo se imejte!

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 904
3.12.2009 15:40:59   
kimsy
BarbiG - iiiiiiiiiiiii, kok si pridna, že nadomeščaš našo Reby? No, saj Reby se bo vseeno kaj oglasila... A ne Reby? user posted image  
kajsica - seveda bo vse vredu na uz-ju, te pa čist razumemo. Saj po moje je čist vsako izmed nas bilo strah prvega uz-ja, pa pol nuhalne, pa morfologije... Ker kar nekako ne moreš dojet, da v tebi raste bitjece. Jst ne bom nikol pozabila kako mi je na nuhalni dala uz na trebuh in jst zagledam mojo pikico in rečem: Uh, sam da je notr! user posted image  user posted image  user posted image  Me je G sam čudno pogledala.

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 905
3.12.2009 22:24:18   
Goldy
Kaj je user posted image ?

Navijam za vaše uz, preglede, da se na vsakem nagledate svojih pikecov in pomirite, če vas grabi strah. To je tako fino bdobje.

Naša je pa sedaj že pri GH in jemo že korenček, krompir, cvetačo, bučke - te ji gredo najbolj v slast. Pa jabolko, breskev in hruško.

Uživajte in pobožajte svoje bušije!!!user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 906
4.12.2009 7:51:01   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

Vidim, da pridno čvekate.
Pa še naša Kajsica se je javla user posted image   Vse bo ok, po mojem boš dvojna nosečkica.
Barbi - ti si pa res super, si resno vzela nalogo seznamčka, srček pa itak da bo, po mojem bosta dva. Pa hvala za obisk in darilce, sem bila ful vesela.
kimsy - sem na hitrco pošpegala tvoj tikerček in ne morem verjet, da še samo 43 dni, joj, kako gre čas...
Špelka - super za srček user posted image , zdej bo kr lažje, a ne?
gapii - lepi buši user posted image  
lana - ja, takle mamo, nč kriv, čakaš ko butl na vse, na koncu pa si še na izgubi user posted image

Vsem nosečkam lep pozdravček in uživajte v bušijih!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 907
4.12.2009 8:44:52   
BarbiG

Dobro jutro.

Reby, hvala za kavico. Kar pa se seznamčka tiče, kar rečem to tud nardim. user posted image Sicer je bilo pa tudi meni v veselje malo tvojga sončka pocrkljat. Bosta pol spomlad pa ko boš spet avto imela, pa ko bo zunaj vse cvetelo in bo topleje, pa ne bo več teh virusov v zraku, vidva mal v naše konce prišla. Bo ravno prav velik, da se bo lohk že gugal, pa mogoče bo imel srečo, pa bo še kakšno srnico videl. user posted image

Gapiii, lep buši maš. user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 908
4.12.2009 9:48:14   
gapii27
jutro babike

hvala za komplimenteuser posted image

smo se najedli in taoj nazaj v pojstlo, da se še malo pretegnemouser posted image   grem potem malo v trgovino in potem nazaj v pojstlouser posted image

lepo mi bodite,caw

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 909
4.12.2009 9:48:33   
biba007
Rebiček, hvala za kofi. Sem videla slikco Tomija - madoniš ima cortl lička, lepotkouser posted image

Gapi - lepa-lepauser posted image

Zupek, je doma fino, kaj? Si pa mislim, da je potem fino tudi bušija malo naokrog popeljat...pri nas se mi zdi, da je šele ta teden zrastel toliko, da ni dileme o tem "če-sem-se-samo-mal-zredila", hihi. In je superuser posted image

Lanči, daj povej, v katerem tednu si pa začutila vašo liziko? Malček težko čakam našega mulota - menda bi morala okrog Miklavža prit kakšna brcika, pa ne vem, kako naj ga postimuliramuser posted image

Špelka, super za user posted image , yes

Kimsy, a veš, da sem jaz tudi na UZjih tudi vsakič čisto ekstatična...iz taiste kategorije "uh, sam da je notr", hihi. Mah smo trapice, kaj?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 910
4.12.2009 11:14:45   
gapii27
punsha je še vedno 2 v 1user posted image   so ji krčenje zadrževali z obliži, ki pa jih ni najbolje prenašala..stanje se je umirilo, otrdevanja je manj in še vztrajajo

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 911
4.12.2009 11:33:00   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Lanči, daj povej, v katerem tednu si pa začutila vašo liziko? Malček težko čakam našega mulota - menda bi morala okrog Miklavža prit kakšna brcika, pa ne vem, kako naj ga postimuliramuser posted image

...hja....baje večrodke prej čutijo, pri tvojih tednih (18), sem jaz že kar čutila metuljčkanje, ma mislim, da v prihodnjih dneh, da te bo tvoj prestolonaslednik presenetiluser posted image , prvo sploh ne boš vedela, če je to to.....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 912
4.12.2009 11:35:12   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Špelka

Ojla!

Jest se upam šele zdej tukaj javit! Včeraj smo meli namreč 1. UZ, videli srčka in plodek je glih prou velik za 7 t 2 dni. user posted image user posted image user posted image  Ja, je pa en sam user posted image , kar nas zeloo veseli, ker smo tako hotli! Si ne predstavljam met 3 majhnih otrok!

Tko, moj PDP je zaenkrat 17.7.2010, nuhalno svetlino mam pa 5.1.2010.

Se beremo!

LP, Špelka

ooooo, čestitke user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 913
4.12.2009 11:46:09   
Špelka
Punce, hvala vsem za čestitke!  Mam sam en problem - nč kej nosečo se ne počutm in bi ga najrajš šla mal zažurat za dober vstop v veseli december! user posted image user posted image  Pa pol se morm prou spomnit - ups,  nisem sama! user posted image user posted image user posted image  Jah, ltošnje novo let bo pač minilo na otroškem šampanjcu al pa ob kakšni vroči čokoladki, ampak se nč ne prtožujem. Sam dons k je glih petek... user posted image  

Drgač pa - iz zanesljivih vohunskih virov "pr sosed" vem, da bo tuki gr kmalu poplava čisto frišnih nosečk user posted image .

LP

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 914
4.12.2009 12:34:09   
Fargesia
hej hoj!

bila sem brez računalnika, pa še zdej gostujem na enem...user posted image

ja, glede menjave G...niče me ne vzame, ker že imama svojega G...tak da sem se odločila, da bom pri dr. V ostala...in upala, da ne bo prevelike gužve in da me ne bo po hitrem postopku odpikal...dejte mi povedat tiste k ste v leonišču...a jst lahko zahtevam UZ (seveda takrat ko mi pripada), da mi ga naredi tisti dan in da ne hodim drug dan nazaj?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 915
4.12.2009 13:19:19   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hej hoj!

ja, glede menjave G...niče me ne vzame, ker že imama svojega G...tak da sem se odločila, da bom pri dr. V ostala...in upala, da ne bo prevelike gužve in da me ne bo po hitrem postopku odpikal...dejte mi povedat tiste k ste v leonišču...a jst lahko zahtevam UZ (seveda takrat ko mi pripada), da mi ga naredi tisti dan in da ne hodim drug dan nazaj?

Dober dan user posted image !

Fargesia meni je prvi UZ delal šele naslednji dan, je pa rekel da zato ker imajo v stari porodnišnici boljšega in se bo bolje videlo. Na prejšnjem pregledu pa ni bilo dr. Voglerja (ga je nadomeščala ena druga) pa mi je rekla, da če slučajno ne bova našli srčka za poslušat, da greva v 2. nad. na UZ. Tko da mislim, da če mu rečeš da si full želiš še isti dan na UZ, da te bo dal. Mu bom pa tudi jaz naslednjič rekla, če mi ga lahko naredi. Takšne so zaenkrat moje izkušnje, bo pa še katera kaj več povedala, ki je bila večkrat tam .
A pol se 17.12. vidiva user posted image ?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 916
4.12.2009 13:36:57   
BarbiG

hej hoj!

Fargi, iz mojih izkušenj ti povem, da ti ga naredi isti dan. Pošlje te v čakalnico eno nadstropje višje in tam počakaš na svojega G in seveda na prosto UZ sobo. Drugače pa je tam praksa za morfologijo, da ti dajo napotnico za porodnišnico in ti jo tam naredijo, ker imajo tam boljši UZ.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 917
4.12.2009 14:16:05   
Fargesia
zup, a ti maš tud 17.12. pregled? kdaj ga imaš? jst mam ob 9.50.

barbi, lani mi ga ni delal...sem morala drug dan nazaj prit...

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 918
4.12.2009 14:31:36   
zup2
Fargi jaz imam pa 10:10, samo bom ziher že prej tam, ker grem še v laboratorij vodo dat.

< Sporočilo je popravil zup2 -- 4.12.2009 14:32:14 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 919
4.12.2009 15:21:16   
Fargesia
zup, pol se pa vidiva. moj mož bo tud zraven!user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 920
4.12.2009 15:36:47   
BarbiG

zup, a ti maš tud 17.12. pregled? kdaj ga imaš? jst mam ob 9.50.

barbi, lani mi ga ni delal...sem morala drug dan nazaj prit...

aja, a pol so pa spremenil politiko, al je pa odvisno kdo je tvoj GK. Če je pa stvar taka, mu pa pol kr reč, da ti nej isti dan nardi UZ, sej itak se ne bo poznal, če boš še kakšno uro dalj tam, ker tam itak vsakič korenine poženejo. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 921
4.12.2009 18:00:59   
biba77
Javljam se na kratko, da me ne pozabite.
Doma imamo pandemsko gripo. Jaz sem jo dobila zadnja, 2 dni po pozitivni beti, tako, da komaj počasi prihajam k sebi.
No, v naslednjih tednih se bom verjetno malo bolj aktivno pridružila.
lp vsem,
b77

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 922
4.12.2009 18:29:30   
gapii27
bibauser posted image user posted image user posted image  naj se zdravje uredi

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 923
4.12.2009 18:48:54   
Fargesia
ooo, biba, večkrat pomislim na vas! kaj pa sin in mož? sta že zdrava?user posted image user posted image user posted image

barbi, to maš pa prav. ja, rekla mu bom pa itak, če bo kej omenjal za naslednji dan...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 924
4.12.2009 19:00:24   
biba77
Ja, možek je čisto OK. On je tudi edini lahko jamal Tamiflu. Sinko bo kmalu OK. Zdaj je tretji dan brez temperature, pač pa še vedno brišemo nos in še kašlja. Ampak, je začel jesti normalno, nagajat, noret... Bo, čez dan ali 2. Jaz se še malo šlepam, ker se nisem smela konkretno "prekuhat" zaradi nosečnosti in se vse malo vleče. Kašelj me še krepko muči in nimam glasu (sreča za moje moške, neuser posted image ).

Hvala za skrb. Bom kmalu tastara...

Lp,
b77

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.