|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
26.11.2009 9:49:29   
zup2
Dobro jutro!

Ko je ravno tema nezdrava prehrana, moram povedat, da meni tooolk diši, da bi samo svinjarijo jedla...od McDonaldsa (vse kar imajo), pa prej nisem bila nek pristaš te hrane do kebaba, katerega bi pa jedla 24/7 user posted image . Se mi tudi na tehtnici pozna, da sem malo pretiravala, zato probavam to "zdravo" hrano čisto ukinit.

Kje pa so vse nosečke? Lana, Biba, Gapii, ... Kje ste?!?

Lp.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 826
26.11.2009 9:57:56   
Reby
user posted image

user posted image
Lu33 (22.12.2009)
kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha (01.02.2010)
Lana08 (03.02.2010)
biba007 (10.05.2010)
danaja29
blicka
zup2 (25.05.2010)
sapi
tinkamiška (20.06.2010)
bozza

user posted image

*kristy* (12.12.2009)
a.jrad1 (21.01.2010)
7lina7 (02.03.2010)
filip in jovana (07.03.2010)

user posted image

lana70 (17.03.2010)

user posted image

hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)
Gapiii27 user posted image   user posted image   (17.02.2010)
Vitaebella user posted image user posted image  (09.05.2010)
tejalea  user posted image user posted image

user posted image
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja user posted imageLučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara

Objemčkometer:

user posted image      Miklarom - Tajauser posted image , cukica     user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU

petek, 04.12.
lana08 - pregled
kimsy - pregled

torek, 08.12.
tejalea - NS

ponedeljek, 14.12.
tinkamiška - NS

torek, 15.12.
a.jrad1 - pregled krvi,urina in CTG
lana70 - pregled

četrtek, 17.12.
zup2 - pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE V NOVEMBRU user posted image user posted image

user posted image  Picola1 (LJ)
user posted image  Fargesia (LJ)
user posted image  Špelka (LJ)
user posted image  Tiki55 (LJ)
user posted image  Gasilka (LJ)
user posted image  September1 (MB)
user posted image  Atina1 (MB)
user posted image  Biba77 (MB)

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU user posted image user posted image

user posted image  Kajsica (LJ)
user posted image   BarbiG(LJ)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 827
26.11.2009 13:16:03   
gapii27
ojla babe

smo tuuu...sam vas ni nikjer pol pa se mi niti ne da pisati, ko imam kr monologeuser posted image

eno vprašanje zopetuser posted image

spolni odnosi...meni full pašejo oziroma se mi skos lušta...sam ne upam, ker mi pri orgazmu full trebuh napne in utrdiuser posted image
ste prakticirale oz.še prakticirate...
sicer vpliva sam orgazem za MV vrjetno nima?

hvala in lp

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 828
26.11.2009 13:39:18   
Fargesia
hej!!!

glede na to da sem na seznamu, bi bilo lepo da se vam javim...a ne?user posted image

prvi UZ sem že imela in smo videli user posted image ! prvi pregled pri G imam pa šele 17.12.

danes sem prvič objemala belo gospo v kopalnici...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 829
26.11.2009 13:50:52   
gapii27
ooo fargiuser posted image user posted image user posted image   cestitke za srčka in seveda

cestitke za prvi podviguser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 830
26.11.2009 15:55:33   
Reby
user posted image

user posted image
Lu33 (22.12.2009)
kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha (01.02.2010)
Lana08 (03.02.2010)
biba007 (10.05.2010)
danaja29
blicka
zup2 (25.05.2010)
sapi
tinkamiška (20.06.2010)
bozza

user posted image

*kristy* (12.12.2009)
a.jrad1 (21.01.2010)
7lina7 (02.03.2010)

user posted image

lana70 (17.03.2010)

user posted image

user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja user posted imageLučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara

Objemčkometer:

user posted image      Miklarom - Tajauser posted image , cukica     user posted image

petek, 04.12.
lana08 - pregled
kimsy - pregled

torek, 08.12.
tejalea - NS

ponedeljek, 14.12.
tinkamiška - NS

torek, 15.12.
lana70 - pregled

četrtek, 17.12.
zup2 - pregled
Fargesia - pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE V NOVEMBRU user posted image user posted image

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU user posted image user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 831
26.11.2009 19:23:01   
gapii27
no babike ki ste zopet vse?
se vidi, da imam preveč cajta, da non stop poležavam in samo gledam kdaj bo kira kaj napisala...čakam na kostuser posted image

taki dolgcajt je da špilam farmo na FBuser posted image  

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 832
26.11.2009 22:12:53   
lana70
oo fargi user posted image , dobrodošla!!!!! In čestitke za user posted image !

Gapi, ja jaz sem nekje brala, da seks ni dober za MV, da ga krajša user posted image user posted image ........in če je rizična nosečnost, da G odsvetujejo seks, tko da.....no nej me ktera popravi, če ve kaj bolj natančno....

ja kje so pa vse nosečke s seznama???

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 833
27.11.2009 10:04:15   
kimsy
fargi - DOBRODOŠLA!!! user posted image  user posted image  user posted image  Sm te tok vesela... A ni fajn ko gledaš user posted image , se človek kar razneži. user posted image  Glede objemanja bele tete na wc-ju. Jst sm jo samo dvakrat in to obakrat ko sm jedla čevapčiče, je bilo poletje in sezona piknikov. Tok da s zagotovostjo trdim, da so se mi zamerili in dvomim, da jih bom še kdaj jedla.
lana70 - ja, nosečke štrajkajo, pa ti tud! user posted image  Nas bol mal prideš pogledat!
gapii - glede user posted image . Jst ti bom kar popravici povedala, nimam ne želje ne potrebe po njem. Ne vem, mi2 samo enkrat na mesec user posted image , pa se mi zdi, da sploh ne vem, kako se spravit k stvari. (trebuh) No, pa še mojga je strah, da ne bo kaj z otročkom narobe. user posted image
Reby - hvala za seznamček!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 834
27.11.2009 11:03:24   
biba007
Dobro jutro, pupike drage. Evo Bibona, nazaj iz inozemstvauser posted image .

Hm, sem preletela novičke - koliko novih srečk nosečk imamouser posted image . Wee-pee! Evo še poročilce iz domačih logov - pri nas bo definitvno dečko. Jap, junak bo, junak! Je pa bodoči tatica čisto iz sebe - ga je zagrabila šoping-manija in zdaj nadvse prikupno leta po štacunah kot poblaznela nakupovalna babnicauser posted image . Jao-jao, ampak je pa crtl, ni kajuser posted image In moj malenkostni prispevek je bil, da sem kupila dodatni kuferčekuser posted image . Hm, a čem it napopat kakšno šoping fotkicouser posted image ???

Aha, zdaj pa še resna dilema - kako je s cepljenjem za H1N1? Kot kaže, zdaj to tudi pri nas toplo priporočajo nosečkicam...btw, v ZDA  user posted image že ves čas obravnavajo prednostno...pa vendar... A ste že kaj ukrenile v tej smeri?

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 835
27.11.2009 13:30:49   
zup2
Dober dan nosečke!

O Biba je nazaj user posted image . Pa čestitke za prestolonaslednika user posted image . Pri nas še ne vemo kaj bo, nekako pa se mi zdi, da bi bila lahko ena pupika user posted image
Jaz se proti novi gripi ne bom cepila, ker sem itak doma na bolniški, v kakšnih velecentrih se pa tudi ne zadržujem preveč, tako da upam, da me ta user posted image ne doleti.

Danes sem imela že cele kolobocije s temle našim zzzs-jem, ker jim kar nekaj manjka, da bi poslali odločbo, pa me sploh niso obvestili, da jim moram še kaj poslati user posted image . Če se sam ne pozanimaš, se nič nikamor ne premakne.

Lep dan, pa čeprav tako turoben!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 836
27.11.2009 14:27:50   
gapii27
ojla babike

mi smo pa danes neke srednje volje....sem se prej kr neki razjokala...res si dala malo duška, mojga ni doma, pa slabo vreme je tak da je pasalo malo jokauser posted image

tamaladva sta kr živahna, se trudita, da mamica ve za njijuuser posted image  prav je tako

lepo preživite ta turoben dan

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 837
27.11.2009 20:04:21   
gapii27
no pupe lepo in mirno nočko vam želim

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 838
27.11.2009 21:08:51   
biba77
Glede na to, da sem na seznamu, je fer, da se javim.
Danes sem bila ne beti in je nekaj čez 600. Moj prvi UZ bo 14.12.

Drugače bom pa kak dan verjetno še redkobesedna, ker imata moja moška doma gripo in nisem dosti doma oz. fraj.

Glede cepljenja. Meni je danes G neuradno svetovala oz. rekla, da ona se ne bi v prvem tromesečju cepila, svetujejo kot jim je rečeno, me se pa naj same odličimo. Glede na to, da je gripa pri nas že v hiši, sploh ne razmišljam o cepljenju. Čeprav sem že prej iz nezaupanja v cepivo bila bolj proti kot za.

Lep večer in fino bodite, nosečke.

biba77

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 839
28.11.2009 8:46:41   
gapii27
jutro

jes sem že od včiraj tečna ko drek...samam sebi grem na živce....se kr skregam z vsakim pol pa se zjočem in kujam cel dan user posted image

to bo vrjetno zato, ker je tako vreme...

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 840
28.11.2009 9:10:15   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

jutro

jes sem že od včiraj tečna ko drek...samam sebi grem na živce....se kr skregam z vsakim pol pa se zjočem in kujam cel dan user posted image

to bo vrjetno zato, ker je tako vreme...

Hahaha, to so pa hormoni user posted image  Še bodo taki dnevi potem, ko boš rodila, ampak bo z vsakim dnem lažje user posted image

bibon - oooo, dobrodošla nazaj, smo te pogrešale. Si kaj lepega kupila za prestolonaslednika? user posted image  Daj, pripopaj kakšno slikico.
biba - še tukaj čestitke za beto user posted image
kimsy - hvala, lepo, da vsaj ena vidi, da skrbim za vas user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 841
28.11.2009 9:12:25   
Reby
user posted image

user posted image
Lu33 (22.12.2009)
kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha (01.02.2010)
Lana08 (03.02.2010)
danaja29
blicka
zup2 (25.05.2010)
sapi
tinkamiška (20.06.2010)
bozza

user posted image

*kristy* (12.12.2009)
a.jrad1 (21.01.2010)
7lina7 (02.03.2010)
biba007 (10.05.2010)

user posted image

lana70 (17.03.2010)

user posted image

user posted image

Objemčkometer:

petek, 04.12.
lana08 - pregled
kimsy - pregled

torek, 08.12.
tejalea - NS

ponedeljek, 14.12.
tinkamiška - NS
biba77 - 1. UZ

torek, 15.12.
lana70 - pregled

četrtek, 17.12.
zup2 - pregled
Fargesia - pregled

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 842
28.11.2009 9:17:42   
a.jrad1
Hojla!

Evo še mene; sem kar že od torka neka prehlajena, pa iz nosa mi teče. grlo peče, suh kašelj...jao, hvalabogu nimam vročine, tako da pridno pijem čajčke z medom in limono, pa granobil za grlo papcam.....če ima še katera kak nasvet, kako bi se čimprej pozdravila - predvsem ta suh kašelj me moti :(

Drugače pa moj fantič tudi veselo brca in se kobaca, tako da res upam, da mu ta prehlad ne bo prišel do živega.....

Nič, ne bodite preveč pesimistične v tem deževnem dnevu, božajte bušije

lp

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 843
28.11.2009 10:11:33   
Vitaebella
Pozdravljene!

Po dolgem času se še tukaj malo javim, da vam sporočim vesele novice. Kljub mnogim zapletom (tudi 3x krvavitve), smo vsi trije prigurali do 17. tedna user posted image . Že dvakrat sem dobila Rhezonativ, ker sem RH-, na UZ sem bila že 10x, skratka, bilo je veselo, ampak se počasi hvala bogu umirja.

Izvedeli smo, da imamo dva fantiča :)

Sem pa imela v torek amniocintezo (rezultati niso bili ne vem kako slabi (1:800 in 1:3000), ampak sva rekla, da bova ta pregled opravila, ker je dr. Pušenjak na nuhalni svetlini pri enemu od dvojčkov videl malo povečan sečni mehur, kar bi lahko nakazovalo na kromosomske nepravilnosti. Čez 14 dni sva šla na ponovni pregled in takrat je bilo hvala bogu vse ok, ker bi v nasprotnem primeru bolanemu dvojčku ustavili srček. Življenje se nama je za 14 dni ustavilo, že sama misel, da bi morala še nadaljnih 7 mesecev nositi poleg zdravega, živega ploda, še mrtvega....ne privoščim nobenemu. Skratka, na koncu se je vse dobro končalo, bil je lažni preplah, ampak nama je še vedno ostal nekakšen grenak priokus, zato sva se odločila za samoplačniško AC, ki je za dvojčke btw 1100 evrovuser posted image .

Rezultate dobimo čez 10 dni in srčno upam, da bodo BP, da se lahko končno začnem veseliti nosečnosti in začnem tudi kaj nakupovat..

Vidim, da ste vse več ali manj dobro. Drugače pa Gapii, tudi mene hormoni pošteno matrajo in sem na trenutke pravauser posted image . Bogi moji bližnji, toleranca se je pred parimi meseci nekje izgubila user posted image ...

LP vsem.

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 844
28.11.2009 11:47:52   
biba007
Dobro jutro, pupike moje drage.

Zupek
, a ti bi pa comfort-food? A tole tudi pali?
user posted image
Mah ja, saj poznaš teorijo, če bebi paše...user posted image ... Pri nas smo šli po tejle teoriji od zadnjega pregleda, akhem, 3 kilogramčke gor, pa, pazi to, se mi sploh ne je nič sladkegauser posted image

Gapi, a te mulca žulita? Lumpka. Daj povej, kakšen je bil občutek, ko sta prvič začela razgrajat? Pri nas se počasi bližamo tistim tednom, pa imam malce rajzefibrauser posted image

Lanči, kje se pa potepaš? Je lizika pridna?

Bibika, Fargi, welcome. Kake se kaj počutita naši najljubši frišni srečkiuser posted image ?

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 845
28.11.2009 12:04:05   
biba007
Aloha, Rebiček, jap, Bibon je nazaj. V inozemstvu kupil skoraj nič, je tatico čisto zaneslo v šoping za prestolonaslednika, tako da je Bibon z velikimi oki bolj capljal za njim in se spraševal, kakšen je limit za prtljago na Lufthansiuser posted image Evo, grem pogledat, če sem še vešča tele veščine uploadanja fotk, pa jo napopam.

Ajrad, a misliš, da je tole gripica? Ježešna, pazi nase. Je pares, da malega prav luštno potresava, ko la mama pokašljuje - jim menda ni hudega, če le nimaš vročine. No, viš, ma saj prav zaradi tega se moja malenkost zdaj ubada s tole dilemico cepit-necepituser posted image

Vitaebella, bošček, samo da se je dobro izteklo. Jao, pa nam tule res ni čisto nič prizanešeno. No, je pa čisto res, da so potem rezultati izvrstni - naši cukri so, po moji povsem, akhem, nepristranski oceni, najbolj šik cortli EVERuser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 846
28.11.2009 12:07:07   
zup2
Dobro jutro!

O Bibika s kakšnim sladkostmi nam ti postrežeš user posted image Veš da bi tudi kaj takega, sam nimam nič takega v hladilniku, zato si bom privoščila samo virtualno user posted image
Daj nam pokaži slikice kaj si že nakupila za vašega fantiča! Jaz se zaenkrat držim še stran od trgovin, tako da samo po netu gledam, kaj vse bom kupila user posted image

Sem pa prav vesela našega seznama (hvala Reby), ki se tako lepo širi z novimi nosečkami user posted image user posted image

Nič punce, želim vam lep dan, jaz sem se povabila k sestrici na kosilo, ker mojega dragega danes ni!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 847
28.11.2009 12:15:48   
biba007
Evo, tkole je to, če gre tatica u šoping za prestolonaslendikauser posted image

user posted image

Ja ja, pupike moje, tisto zadaj je activity-center, pa bebe-povšter, na skajni levi pa še en kostumček želvice - je tatica domneval, da bo pust (po maju!!!!) tako blizu, da ga je najumneje kar takoj nabavituser posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 848
28.11.2009 12:39:17   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Evo, tkole je to, če gre tatica u šoping za prestolonaslendikauser posted image

user posted image

Ja ja, pupike moje, tisto zadaj je activity-center, pa bebe-povšter, na skajni levi pa še en kostumček želvice - je tatica domneval, da bo pust (po maju!!!!) tako blizu, da ga je najumneje kar takoj nabavituser posted image

o madonaaa

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 849
28.11.2009 12:42:08   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Dobro jutro, pupike moje drage.

Lanči, kje se pa potepaš? Je lizika pridna?

bibek moj, naša lizika že dirigira, kdaj bomo zjutraj vstali user posted image , je prav smešno, ko pride ena izboklinca ven, pa se neki guzi user posted image user posted image ,....ja atek si je pa dal duška za prestolonaslednika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

kitajska tabela o spolu ptroka
sarar

ali je v vašem primeru kitajska tabela pravilno napovedala spol otroka?

da (52%)

ne (48%)

Število vseh glasov: 257

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!