|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
18.11.2009 20:10:31   
punsha
injekcija za pljuča... v 26 tednu sem bila odprta 1cm. Od takrat naprej sicer ni več preverjal, če sem se še naprej odpirala (je rekel da ni prav dobro preveč brskati tam notri), je pa danes rekel, da maternični vrat zaenkrat drži. Imam strogo ležanje. Ampak jaz se počutim prav dobro, razen tegale otrdevanja trebuha, ki me včasih kar malo prestraši. saj vem, da so lažni popadki, ampak včasih je po 6 na uro, pol te pa kar malo stisne user posted image . kaj pa vem, očitno G skrbi tale prezgodnji porod in je dal injekcijo. No jaz vem da bo vse vredu in bo mali še počakaluser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 776
18.11.2009 21:37:34   
nejka*
Zgleda, da se bom morala posloviti s tega foruma. Čeprav imam test šele 24. 11., se mi je danes pojavil rdeč flekec na hlačkah tako, da najbrž ne bo nič. Tudi dr. je rekel, da če bo po transferju napetost v trebuhu in prsih popustila, se verjetno zarodek ni vgnezdil, pri meni se je to zgodilo že naslednji dan po transferju (2. ICSI), namreč, da mi je vse padlo dol kot, da bi spustil balon. Ima katera tako izkušnjo? Ko ste zanosila ali je res stimulacija držala do testa oz. se je stopnjevala?

Želim vam vsem lahko in srečno nosečnost.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 777
18.11.2009 21:51:08   
punsha
nejka žal ti ne znam odgovoriti. vseeno pa stiskam pesti zate in malo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image Drži se!

(odgovor članu nejka*)
Neposredna povezava do sporočila: 778
18.11.2009 22:05:06   
Goldy
nejka* - mislim, da ni pravila. Jaz sem bila dolgo časa napihnjena, ker sem imela hiperstimulacijo. Je pa res v previh 2 postopkih, ko so me nehale bolet zize, je prišla tudi user posted image . Držim pesti vseeno!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 779
19.11.2009 8:46:34   
gapii27

juro babe žabe....mal je še megleno ampak se kaže sončekuser posted image

danes dobimo voziček domovuser posted image

user posted image  

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 780
19.11.2009 12:46:00   
cukica
Da vam mal poročam pri nas včeraj spet ni bilo ploda na vidiku zato sem morala jit danes dat kri BHCG,ki je znašal 62,185 pa nevem al je to dober al kaj naj pričakujem,mislim da bomo mel če bo vse o.k. Dejvida Koprfilda,...matiš

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 781
19.11.2009 13:09:43   
gapii27
kaj je čez 62 tisoč al 62 cela....

za kolk tednov je zdaj to?  no itak je lep rezultat če je žez 62 tisoč to pomen da narašča

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 782
19.11.2009 13:15:13   
kimsy
nejka* - jst nisem imela nč napetih jošk, čist normalne, tud bolele me niso nič, ne prej ne zdaj! Je pa kar nekaj punc zagledalo user posted image  kljub krvavim izcedkom! Jst držim pesti! user posted image  user posted image  user posted image
cukica - a to je 62 tisoč pa še nekaj? A ni to full? Kaj pa je dr. rekel?
punsha - men včasih tud full trebuh otrdeva, večkrat na uro, pol pa kak dan sploh nč. Sm se čist nehala obremenjevat! Mi vedno otrdi, ko me prime lulat, pa se mi ne da it - ponoči in pol me tok zaboli in otrdi, da me kar iz postelje na wc vrže! user posted image

Midva pa sva danes dobila pohištvo za komplet stanovanje (3 sobno). Jutri pa pridejo vse to montirat. Kap, komaj čakam soboto! user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 783
19.11.2009 13:22:45   
cukica
62 tisoč za 11 teden nič ni rekla dr.,ker je ni bilo,...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 784
19.11.2009 13:37:55   
gapii27
ja to je res full za 11 tednuser posted image  

in kaj naj bi blo narobe z plodom, se ne vidi al kaj? se igra skrivalnice?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 785
19.11.2009 13:40:38   
gapii27
joj kimsy kak ti je pravuser posted image  jes bi že tud pohištvo zlagala v novo hiško... no nam tud neki delajo pr bajti...so včiraj cesto naredli, danes pa so greznico in cisterno za vodo vkopaliuser posted image ... drug tedn bojo knauf delal pol pa bomo čakali da se posuši in da gremo marca v novo novo hiškouser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 786
19.11.2009 13:49:22   
cukica
Ne 14 dni nazaj se ga je videlo in rumenjakov mehurček tudi,včeraj pa ga nismo videli,zato me je poslala na kontrolo BHCG ma jaz upam,da bo vse O.K. Ker mi psiha že deluje 100 na uro,...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 787
19.11.2009 14:08:14   
gapii27
ma vse bo ok ... držimo pestkeuser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 788
19.11.2009 14:55:43   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Ne 14 dni nazaj se ga je videlo in rumenjakov mehurček tudi,včeraj pa ga nismo videli,zato me je poslala na kontrolo BHCG ma jaz upam,da bo vse O.K. Ker mi psiha že deluje 100 na uro,...

beta je ogromna, včasih se pa tudi plodek ne vidi, in se morajo G kr fajn namatrat....ne se sekirat, ker samo sebi in otročku škodiš user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 789
19.11.2009 16:56:31   
zup2
Dober dan user posted image !

Jaz sem danes s pregleda, kjer sem poslušala user posted image od naše bebice! Sem se kar topila zraven, tolk je bilo to lepo slišat user posted image ! Naslednji pregled imam 17.12. kjer upam da mi bodo naredili tudi UZ.
Sem šla pa še malo po trgovinah za vozički gledat in sem čisto zmedena. Všeč sta mi dva, bom pa do drugega leta še fajn premislila kaj bom kupila user posted image

user posted image

user posted image

Cukica - držim pesti, da se na naslednjem pregledu vaš user posted image ne bo več skrival in ga boš lepo videla!

Lep dan.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 790
19.11.2009 22:32:00   
nejka*
Drage punce,

Danes je prišla ta prava user posted image . Sem kar nehala jemati Prometrium. Očitno je imel dr. prav, da če hiperstimulacija do testa popusti ne bo nič user posted image .  Na srečo imam par zamrznjenčkov za naslednje leto. A je katera zanosila z zamrznjenčki? Jaz jih v prejšnjem postopku nisem imela nič, čeprav je bilo celic dovolj, ki se očitno niso razvile. Slišala pa sem, da je z njimi uspeh manjši.

Iz srca vam privoščim, da bi dočakale svoje zdrave in vesele otročke user posted image .

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 791
20.11.2009 8:49:57   
gapii27
jutro babe žabe

nejkauser posted image user posted image user posted image

mi pa smo dobli voziček, mal smo se namatrali s sestavljanjemuser posted image   sem še danes zmatrana od včirajšnjega prepogibanja
user posted image

(odgovor članu nejka*)
Neposredna povezava do sporočila: 792
20.11.2009 10:18:27   
tinkamiška
včeraj sem mela UZ. noseča sem 9/10t, rok so mi dali 20.6.2010. vidle so se že male rokice in nogice in slišala sem srčekuser posted image

dobila sem napotnico za NS. a ima mogoče katera št. od LJ porodnišnice kjer se lahko naročim?

cukica, tako močno stiskam pesti, da bo vse vredu in da se ta negovtovost konča. to mora bit pa res zlo stresno. drži se in naj se plodek končno pokaže in njegov srček tudi!

nelika...žal mi je. ti želim, da naslednjič rata, brez zapletov.

vsem ostalim pa en sončen pozdravčekuser posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 793
20.11.2009 10:25:02   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

dobila sem napotnico za NS. a ima mogoče katera št. od LJ porodnišnice kjer se lahko naročim?

Dobro jutro!

Prepisano iz lista, ki sem ga dobila pri mojem G za NS na GK:

Nosečnice, ki bodo ob porodu dopolnile 35 let starosti, imajo lahko preiskavo na napotnico: naročanje od 8.00-10.30, tel: 01/430-28-00, 01/522-60-73
Nosečnice, ki ob porodu ne bodo dopolnile 35 let starosti, preiskavo plačajo same - 12.000 SIT user posted image (še ne vedo, da imamo eure user posted image ) 051/321-224 (med 8-10 uro)

Upam, da sem ti kaj pomagala!

Lp.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 794
20.11.2009 10:35:48   
tinkamiška
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Dobro jutro!

Prepisano iz lista, ki sem ga dobila pri mojem G za NS na GK:

Nosečnice, ki bodo ob porodu dopolnile 35 let starosti, imajo lahko preiskavo na napotnico: naročanje od 8.00-10.30, tel: 01/430-28-00, 01/522-60-73
Nosečnice, ki ob porodu ne bodo dopolnile 35 let starosti, preiskavo plačajo same - 12.000 SIT user posted image (še ne vedo, da imamo eure user posted image ) 051/321-224 (med 8-10 uro)

Upam, da sem ti kaj pomagala!

Lp.

ja, hvala, zelo si pomagalauser posted image se grem kr naročit...

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 795
20.11.2009 12:03:31   
protina
Čavči pozdravči!

nejka ne obupaj, jaz sem zanosila z zamrznjenčki. Prvi poskus s frišnim ni uspel, nato z zamrznjenčkom,ki tudi ni uspelo in nato še zadnja dva najslabša zarodka vstavijo in glej ga zlomka se je en prijel.Sicer naj bi se oba ampak se je v eni vrečki zarodek razvil, v ta drugi pa ne.
Zdaj sem 26.tednov noseča.

Vztrajaj in verjemi,da ti bo uspelo.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 796
20.11.2009 18:33:02   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: nejka*

Drage punce,

Danes je prišla ta prava user posted image . Sem kar nehala jemati Prometrium. Očitno je imel dr. prav, da če hiperstimulacija do testa popusti ne bo nič user posted image .  Na srečo imam par zamrznjenčkov za naslednje leto. A je katera zanosila z zamrznjenčki? Jaz jih v prejšnjem postopku nisem imela nič, čeprav je bilo celic dovolj, ki se očitno niso razvile. Slišala pa sem, da je z njimi uspeh manjši.

Iz srca vam privoščim, da bi dočakale svoje zdrave in vesele otročke user posted image .

prvi postopek neuspešen s svežimi zarodki, v drugo pa zamrznjenčki brez stimulacije....rezultat 23 teden.....

halooo tinka, kako sem vesela zate!!!! kaj pravi starejša sestrica??

(odgovor članu nejka*)
Neposredna povezava do sporočila: 797
21.11.2009 19:29:47   
lana70
haloooo, sej smo padle na drugo stran user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 798
21.11.2009 22:55:35   
punsha
cukica držim pesti, da se tegale malčka naslednjič prav dobro vidi. nagajivec mali se že sedaj igra skrivalniceuser posted image

nejka tebi pa en veeeelik user posted image . za naprej pa...pozitivno in pa srečnouser posted image Mislimo nateuser posted image

gapii prav lep voziček!!! Res mi je prav všeč! Je dober občutek ko ga imaš doma ane user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 799
22.11.2009 20:17:51   
gapii27
ojla
se vidi ga je gapii mela pavzo od rr-auser posted image   sem bla na gorenjskem... jutr dobimo špiko v tazadno... trebuh nenormalno raste...se mi zdi, da se mi rahle strijicce pojavljajo-bomo vidli kaj bo iz tistih flekecovuser posted image   križ boli, pa mal trebuh....bom jutr pojamrala da mi še mv vrat pogleda, čeprav ga je pred enim tednom...sam tok da me pomiri mal... tamaladva brckata, tak da je vredi...včiraj so mi prvič noge zatekle -nart...smo noge hitr gor dal pa je popustilo po pol ure

lepo spite...nočko

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?