mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Dobro jutro! Kavica je že postrežena (hvala Bitka) in bo danes res pasala, ker meni je že od ponoči tako vroče, da ni za zdržat. Danes sem že 2 dni čez rok, tako da tale naša punca res čaka, da bo prava lunca (a ne Hermy ). Sem se že kar navadila na misel, da pridno čičam pa čakam, čeprav se veliko sprehajam . Me pa motijo ljudje, ki me skoz sprašujejo kaj še delam doma, pa kaj čakam...haloo, jaz bi šla že 3 tedne nazaj, pa me otrok že zdaj ne uboga za novo nosečko Honey Bitka a vi imate pa tudi takega sramežljivca . Važno da je zdrav, pa da ti je potem dal vedeti, da ga ne moti kadar spi Barbi hitro se pozdravi Fargi a potem je zdaj kuhinja tipi-topi, ali morajo še kaj zrihtat? Sex pa....kaj je že to ? Nekako se ne znajdeva s tem trebuhom in bova počakala, da bom spet fit . Teta M za uspešen pregled, pa pridno počivaj tako kot ti Mojškra. S počivanjem se daleč pride, samo mene poglejte, zdaj pa ven noče Želim vam en super sončen dan, jaz grem spet na dolg sprehod! ZUP2- a tako kot ti naj počivam , se pravi, še položnice plačat, pa zlikat, pa.... . Tvoji pupiki pa je tako fletno v trebuščku. Moja mami pravi, da so včasih rekli, da se fajn fižola najej, če hočeš naslednji dan rodit , potem pa ne boš vedela a so popadki ali je fižol. Ti se kar lepo sprehajaj in danes še uživaj v sončku, jutri pa bo slabo vreme, in boš zmatrana in boš šla rodit. Da bi čakala polno luno je malce dolga. URSHY- pravijo, da drugega prej začneš čutiti (sicer ne vem zakaj že), in res je. Ja ful dober občutek. Najprej so bili mehurčki, metuljčki, zdaj pa zjutraj ko ležim na hrbtu že tako bolj čutim, in tudi moj jih je čutil -tale pikec pokec je pravi borec. Včeraj sem bila tako na tleh, da sem samo jokala, danes sem že bolje. Fajn je, ker sem kupila ono napravco Angel Sound, da lahko poslušam bitje srca. Upam, da se posteljica, ki je čisto spredaj in še nizko dvigne do 30 tedna. No zdaj sem noseča 15 tednov in 4 dni . Rok za rodit so mi spremenili in sicer 12.11.2010. teta M- ti kar lepo počivaj, pa čimveč pij tekočine. Glede železa, pa kar pridno jej, sem bla jaz tudi kar naprej slabokrvna. Katere tablete pa ti je dala? Upam, da tiste za pogoltnit in ne tiste za prežvekovat. Po železovih tabletah lahko dfa boš imela še večje zaprtje, no ni nujno, možno pa je. honey- dobrodošla med nami
|