|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
26.5.2010 7:24:34   
mojškra
DOBRO JUTRO

Včeraj sem zjutraj zakrvavela user posted image in me je mož odpeljal takoj na urgenco.  Še prej pa sem poslušala srčka, ki je bil- tako me je bilo strah. Bilo je pa tako. Šla sem na blato, in sem malce bolj pritisnila in se je kar vlilo. Tam so me pregledali, in otroček je okuser posted image , ne vem koliko je velik, ampak je zmerila samo glavico, ki ustreza starosti. Diagnoza je pa taka, da je posteljica spedaj in zelo nizko, le 2 cm od MV, in da je to lahko povzročilo krvavitve-skratka se ne ve. Sedaj imam strogo ležanje in čez 14 dni kontrola. Rekli so mi, da se ima posteljica še čas dvigniti, ampak glede na to kako je zdaj postavljena, moram nujno ležati, vsak napor lahko povzroči krvavitve.
Zdaj si niti na blato ne upam normalno.

Drugače pa imam zdaj kontrolo 8.6., komisija mi še ni nič odgovorila, ne vem kako bodo to zrihtali, ampak bodo že.
Aja, pa še bolj vesela novica, otročka že čutim 1 teden, me lepo masira po trebuščku.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
26.5.2010 8:28:13   
Urshy78
dobro jutro. jaz že na delovnem mestu, pa tako je bilo luštno doma user posted image user posted image
še dobro, da bo čez tri dni že vikend user posted image

jona, za slikce se ne mudi, ko boš pač imela čas user posted image  kupovali smo pa v Trstu, pri avtobusni postaji je ena trgovina, iz katere gredo potem cunjice naprej po trgovinah. se kar splača kupovati. za tunike sem dala okoli 4 eur, pri nas so vsaj trikrat dražje. moške boksarce so recimo po 2 eur. nisem pretirano zapravljala, ker imam cunj že toliko, da ni več prostora v omari user posted image
bom sem gor nalimala kompletke, ki sem jih kupila za najinega fantka.

lej, sploh se nič ne sekiraj zaradi izgleda, misli nase in na pikico. moja prijateljica se sekira, ker se ji v 4. mesecu še nič ne pozna buši, ti se sekiraš, ker se ti preveč pozna...to res nima smisla user posted image  uživaj v nosečnosti kolikor se da. jaz sem se že zredila za dva kg, ampak so kile zadnja stvar, zaradi katerih se mislim obremenjevati user posted image

mojškra, a spet si krvavela, revca user posted image  no, samo da je s pikico vse ok, to je najbolj važno. ooo, ful lepo, da jo že čutiš, kako lep občutek mora biti user posted image
jaz na te občutke še čakam.

zdaj pa hitim delat, čeprav se mi čisto nič ne ljubi user posted image

lep sončen dan želim vsem user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 26.5.2010 8:29:27 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
26.5.2010 8:28:43   
zup2
Dobro jutro!

Kavica je že postrežena (hvala Bitka) in bo danes res pasala, ker meni je že od ponoči tako vroče, da ni za zdržat. Danes sem že 2 dni čez rok, tako da tale naša punca res čaka, da bo prava lunca (a ne Hermy user posted image ). Sem se že kar navadila na misel, da pridno čičam pa čakam, čeprav se veliko sprehajam user posted image . Me pa motijo ljudje, ki me skoz sprašujejo kaj še delam doma, pa kaj čakam...haloo, jaz bi šla že 3 tedne nazaj, pa me otrok že zdaj ne uboga user posted image user posted image user posted image
user posted image za novo nosečko Honey
Bitka a vi imate pa tudi takega sramežljivca user posted image . Važno da je zdrav, pa da ti je potem dal vedeti, da ga ne moti kadar spi user posted image
Barbi hitro se pozdravi user posted image
Fargi a potem je zdaj kuhinja tipi-topi, ali morajo še kaj zrihtat? Sex pa....kaj je že to user posted image ? Nekako se ne znajdeva s tem trebuhom in bova počakala, da bom spet fit user posted image .
Teta M user posted image za uspešen pregled, pa pridno počivaj tako kot ti Mojškra. S počivanjem se daleč pride, samo mene poglejte, zdaj pa ven noče user posted image

Želim vam en super sončen dan, jaz grem spet na dolg sprehod!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
26.5.2010 9:16:27   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Dobro jutro!

Kavica je že postrežena (hvala Bitka) in bo danes res pasala, ker meni je že od ponoči tako vroče, da ni za zdržat. Danes sem že 2 dni čez rok, tako da tale naša punca res čaka, da bo prava lunca (a ne Hermy user posted image ). Sem se že kar navadila na misel, da pridno čičam pa čakam, čeprav se veliko sprehajam user posted image . Me pa motijo ljudje, ki me skoz sprašujejo kaj še delam doma, pa kaj čakam...haloo, jaz bi šla že 3 tedne nazaj, pa me otrok že zdaj ne uboga user posted image user posted image user posted image
Bitka a vi imate pa tudi takega sramežljivca user posted image . Važno da je zdrav, pa da ti je potem dal vedeti, da ga ne moti kadar spi user posted image
Fargi a potem je zdaj kuhinja tipi-topi, ali morajo še kaj zrihtat? Sex pa....kaj je že to user posted image ? Nekako se ne znajdeva s tem trebuhom in bova počakala, da bom spet fit user posted image .
Teta M user posted image za uspešen pregled, pa pridno počivaj tako kot ti Mojškra. S počivanjem se daleč pride, samo mene poglejte, zdaj pa ven noče user posted image

ZUP2- a tako kot ti naj počivam user posted image user posted image , se pravi, še položnice plačat, pa zlikat, pa....user posted image user posted image . Tvoji pupiki pa je tako fletno v trebuščku. Moja mami pravi, da so včasih rekli, da se fajn fižola najej, če hočeš naslednji dan rodit user posted image user posted image , potem pa ne boš vedela a so popadki ali je fižol.
Ti se kar lepo sprehajaj in danes še uživaj v sončku, jutri pa bo slabo vreme, in boš zmatrana in boš šla rodit.  Da bi čakala polno luno je malce dolga.

URSHY- pravijo, da drugega prej začneš čutiti (sicer ne vem zakaj že), in res je. Ja ful dober občutek. Najprej so bili mehurčki, metuljčki, zdaj pa zjutraj ko ležim na hrbtu že tako bolj čutim, in tudi moj jih je čutil -tale pikec pokec je pravi borec. Včeraj sem bila tako na tleh, da sem samo jokala, danes sem že bolje. Fajn je, ker sem kupila ono napravco Angel Sound, da lahko poslušam bitje srca. Upam, da se posteljica, ki je čisto spredaj in še nizko dvigne do 30 tedna. No zdaj sem noseča 15 tednov in 4 dni user posted image user posted image . Rok za rodit so mi spremenili in sicer 12.11.2010.

teta M- ti kar lepo počivaj, pa čimveč pij tekočine. Glede železa, pa kar pridno jej, sem bla jaz tudi kar naprej slabokrvna. Katere tablete pa ti je dala? Upam, da tiste za pogoltnit in ne tiste za prežvekovat.  Po železovih tabletah lahko dfa boš imela še večje zaprtje, no ni nujno, možno pa je.

honey- dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
26.5.2010 9:16:34   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Dobro jutro!

Danes sem že 2 dni čez rok, tako da tale naša punca res čaka, da bo prava lunca (a ne Hermy user posted image ). Sem se že kar navadila na misel, da pridno čičam pa čakam, čeprav se veliko sprehajam user posted image . Me pa motijo ljudje, ki me skoz sprašujejo kaj še delam doma, pa kaj čakam...haloo, jaz bi šla že 3 tedne nazaj, pa me otrok že zdaj ne uboga user posted image user posted image user posted image

Zupka,...saj mene sploh ni toliko motilo, da sem čez rok,...če me ne bi od ranega jutra vsi po vrsti klicali: mati, tašča, ena teta, pa druga...to te pa ubije user posted image ! A rabita kakšne inštrukcije??? Kajti ta sex bi bil čisto iz uporabnih namenov, če ti že pasal ne bi...čeprav sem prepričana, da bi vsaj enemu od vaju!!! Baje to res pomaga!! Je pa odvisno od motivacije,...kaj ti je težje...čakat al ???
No, te punčare nas res pustijo čakat...jaz bi tudi za našo rada, da se kakšen teden prej rodi,...ker bi bil oči dlje časa z nama...pa bomo še videli, katera lunca bo prava! Samo sprehodi pa garantirano ne pomagajo!!!

Pod ostalo se podpišem!
Danes imam namen biti mal pridna, ker že nekaj dni le okol španciram...dobr, da imamo klimo, ko tolk ve o vročini user posted image user posted image user posted image !

Bodte pridne!

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
26.5.2010 9:21:10   
Urshy78
vidim, da imamo novo nosečko. honey, dobrodošla in iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
26.5.2010 9:23:08   
Reby
Dobro jutro nosečkice. Ufff, že dolgo vas nisem prišla počekirat.
zup - vidim, da še kr vztrajaš 2 v 1, se pupiki nikamor ne mudi user posted image Mogoče pomaga pomivanje oken, sex, no, men je pomagala hoja v hrib, mi je ponoči voda odtekla, rodila sem pa potem šele čez 2 dni.
mojškra - ti kar lepo počivaj, sama sem bila na istem, ampak sem ful krvavela, tako da so me obdržali en čas v bolnici. Krvavitev nima veze s tem, če greš na blato, je samo posledica nizke posteljice, tako da se nič ne boj. Vse bo še ok user posted image
barbi - ta teden se spet zgleda nč ne bom oglasila do tebe, ker mi mali kuha že 3 dni do skor 39 in greva danes popoldan k zdravniku
bit - drug teden bi lahko padel kakšen sprehod?
Fargi - si mi včiri nardila lušte s češnjami, mi jih bo moj dans prnesu. Bodiji so zakon.
Kdaj pa je 7lina7 rodila? Sem čist zgrešila. Čestitke user posted image

Vsem ostalim lep pozdravček!

< Sporočilo je popravil Reby -- 26.5.2010 9:24:26 >

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
26.5.2010 9:24:29   
Teta M
Jutro še od mene pupike!

Mojškra: ah pa daj no....sej ne morem verjeti, da so spet težave....a ti si se uredu počutila pred to krvavitvijo? Očitno ti ne bo drugega preostalo kot samo počivat in po moje najbolje kar celo nosečnost....Vidiš to je to,ko nismo navajene biti doma,pač razmišljaš pozitivno da bo vse ok in si želiš v službo....očitno smo prepogumne...se mi zdi pa da je sploh še težje,ko se počutiš ti ok,pa se potem nekaj takega zgodi...Jaz sem se tudi tako veselila včerajšnjega pregleda,potem pa šok zame.....no, ampak kaj drugega kot ubogat in stisnit zobe in lepo doma počivat nam tudi ne preostane...samo da bo vse ok...pa jaz se sedaj tolažim s tem,da sem lahko srečna da lahko doma počivam in ne na kliniki. Držim pesti še naprej zate in res počivaj.Meni je moja G včeraj rekla da so to že leta, to mi je poudarila vsaj 5x,ko sem spraševala kako hudiča je možna hiperca sedaj v 10 tednu...

Bit: hvala za kavico...
Zup2: ti si pa še kar z nami, je počasi že tečno a ne,čakat da se bo kaj začelo dogajat, no jaz ti želim da se vaše dete čimprej odloči priti na svet...user posted image

Če bo katera seznamček urejala prosim da pri meni popravi PDP na 25.12.2010 in doda še dva datuma: nuhalno imam 11.6.2010, pregled pri svoji G pa 16.6.2010

Lep dan vsem....

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
26.5.2010 9:25:57   
zup2
Mojškra jaz sem zadnje tedne (mogoče nekje od 30. tedna naprej) tako aktivna. Prej sem se pa samo iz spalnice do dnevne sprehodila, pa zopet ležat user posted image . Se mi zdi, da sem enkrat že omenila, da sem prav luknjo v kavču naredila user posted image
Hermy tudi mene več toliko ne moti, da sem čez rok, samo telefonski klici so pa user posted image . Ne vem kaj mislijo, da sploh nobenemu ne bova sporočila ali kaj? To bo pa res tak dogodek, ki ga želiš sporočiti celemu svetu, ne pa zadržati zase!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
26.5.2010 9:31:48   
Teta M
Mojškra: dala mi je Haematopan tablete in jih samo pogoltnem, 1. na dan moram jemati.... Ja sem prebrala da bi znala biti še bolj zaprta,pa blato bo take temne barve, to so me tudi opozorili...jah,bom mogla pa še bolj pazit kaj jem, pa seveda čimveč sadja,vlaknin, pa seveda tekočine spiti....
Meni se je sicer odvalil kamen iz srca ko je rekla da je z bebico vse ok....jaz se bom pa že spravila v red a ne?!

Honey: dobrodošla še tukaj...user posted image

< Sporočilo je popravil Teta M -- 26.5.2010 9:32:20 >

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
26.5.2010 10:00:20   
špica84
dober dan user posted image

Mojska upam da se stvar uredi.

Midva sva pa vceraj  bila povabljena na eno zabavo po poroki.

Drgac se pa danes pocutim za skozlat,..mi je tok slabo le se bruhala nisem

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
26.5.2010 10:03:16   
mojškra
Reby- hvala. A tebe so tukaj v LJubljani obdržali? Ja jaz sem tudi kar fajn krvavela, kot pri user posted image , ampak se mi je potem ustavila krvavitev. A si ti tudi ležala in do kdaj? Jaz upam, da bo vse ok, tako sem bila včeraj na tleh, in to cel dan sploh nisem prišla k sebi. Kdaj si ti začela krvaveti, in do kdaj si mogla ležati? Jaz upam, da se posteljica dvigne.

Teta M- jaz sem se ful dobro počutila, nič mi ni bilo. Ja v službo pa, kaj čem, saj mi komisija niti odobrila ni takrat, saj veš, odgovor na pritožbo pa nisem dobila. Ker sem se dobro počutila, sem šla za 4 ure delat-in očitno je sedenje in laufanje sem ter tja samo pospešilo. Čudi me, da mi na nuhalni niso ugotovili, da imam posteljico čisto od spredaj pa še nizko. Če bi to vedela, ne bi hodila v službo, bi mi že moj zdravnik nekaj napisal. Ta komisija je katastrofa.
Glede hiperce, pa sem jaz poznala eno, ki se ji je to zgodilo, ti zdaj se tudi čuvaj, da ne boš rabla na kakšno črpanje vode. Velik pij, res velik. Prebavica pa bo kar bo, verjetno je slabša tudi zaradi hiperce. Tako kot praviš-samo da je z našimi bebicami vse ok.user posted image Meni je včeraj na urgenci rito kazal, je sedel kot žabicauser posted image  je rekla ful prijazna zdravnica.

zup2-zakaj pa si ti mogla ležati do 30 tedna? Nisem vas brala od začetka, upam da vprašanje ni preveč moteče. A tudi zaradi posteljice?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
26.5.2010 10:05:06   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

dober dan user posted image

Mojska upam da se stvar uredi.

Midva sva pa vceraj  bila povabljena na eno zabavo po poroki.

Drgac se pa danes pocutim za skozlat,..mi je tok slabo le se bruhala nisem

Hvala tudi jaz upam. Slabo ti je? Ja ti ubožec. Jaz sem do 13 tedna kar fajn bruhala, no zdaj pa sem kar fajn lačna.  

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
26.5.2010 10:12:13   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

zup2-zakaj pa si ti mogla ležati do 30 tedna? Nisem vas brala od začetka, upam da vprašanje ni preveč moteče. A tudi zaradi posteljice?

Jaz sem pa krvavela na začetku zaradi hematoma, še pred pozitivnim testom pa do 12. tedna. Sicer potem ne več, samo zaradi strahu in že enega ss sem preležala do 30. tedna, ko se mi je zdelo, da ni več nevarnosti za user posted image .

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
26.5.2010 10:20:10   
špica84
mojskra bruhala sicer se nism,ampak se lih tko pocutim kot da bi ze celo jutro

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
26.5.2010 10:21:00   
mojškra
Jaz pa nimam hematoma, se pravi da so bile krvavitve zaradi posteljice. Ne razumem, zakaj me komisija da delat? Ni mi jasno? Bedaki.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
26.5.2010 10:21:55   
Fargesia
o madonca ste pa naklofale...

tetaM, jaz sem mela hiperco nekje do 16. tedna se mi zdi...počasni gibi in velikoooooo pij!pa un 4x4 sploh ni tok velik... ker v normalne stanju naj bi bili jajčniki veliki cca 3x3 al neki takega...

reby, jst se še nisem h češnjam spravila...

ne, kuhinja še ni tipi topi, ke rje un k nama je pred 4 leti kuhinjo montiral, korito s silikonom gor napikal k da bo za večno tm in sta ga včeraj komaj dol dobila, ampak je zvit, tak da moram še to kupit...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
26.5.2010 11:04:22   
Teta M
Fargi:hvala za mnenje oz.tvojo izkušnjo, sem naredila raziskavo na netu in prebrala da je to neka srednja oblika hiperce,. sicer je pa moja G taka, da raje dela na preventivi in zažene paniko malo prej,kot pa da govori da je vse ok, pa se potem kaj zakomplicira. Definitivno bom počivala in veliko pila. Mi je pa rekla ja, da nekje tam do 15.tega tedna se bi zadeva morala umiriti.... A si ti skoz ležala, ali kakšen sprehod pride v poštev? Drugače se jaz počutim super, me nič ne tišči, nobenih simptomov da bi bilo kaj narobe....
Mojškra: hvala za cifro od porodnišnice, sem se kar h Pušenjaku naročila na nuhalno
Špica: mene tudi občasno prime slabost, sicer nisem nič bruhala, ampak tak smotan občutek,kot da bom vsak čas bruhala,jaz takrat kaj malega pojem, pa počivam,pa mine...pa to me čez dan prime,zjutraj ne....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
26.5.2010 11:06:03   
Fargesia
tetaM, lahko greš na sprehod, sam ne it daleč, pa počasi hodi.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
26.5.2010 11:07:26   
honey
Mojškra, jaz sem v prvi nosečnosti krvavela v 20. tednu in so mi tudi ugotovili, da je posteljica zelo nizko ležeča in sem od tistega dne morala biti na bolniški in do konca samo ležat. Najbolj me je jezilo, ker sem ležala celo dopoldne, potem pa sem prišla h gin. na pregled in me je nakurila, da spet nisem ležala user posted image Ampak ji nisem mogla dopovedat, da sem ležala celo dopoldne, da nisem nič delala, pač da se otrok ni dvignil. No, pa je bilo navsezadnje vse o.k. Ampak tisto noč sem krvavela kot user posted image , pa še v tujini sva bila z možem (na poročnem potovanju). Ampak navsezadnje je bilo vse o.k. in zdaj imamo 5-letnega lumpa doma. Tako da ti samo počivaj, počivaj, počivaj. Drugega ti ne preostane.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
26.5.2010 11:31:21   
mojškra
Hvala hvala hvala, upam da se vse dobro izteče.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
26.5.2010 11:58:33   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

....
Mojškra: hvala za cifro od porodnišnice, sem se kar h Pušenjaku naročila na nuhalno

Teta M - veš pa, da v porodnišnici ne dobiš CD-jke. Če imata pa kamero pa lahko snemata, midva sva user posted image .  Pa veš kaj, če imaš kakšno vprašanje si ga zapiši, ker tam boš sigurno pozabila vprašatiuser posted image , če boš pa mela zapisano, pa boš malce plonkalauser posted image user posted image . Jaz sem od veselja kar strmela pa poslušala, vprašala pa sem samo za spoluser posted image , pa vem da bi zdaj še ful velik lahko vprašala, ampak takrat sem od navdušenja vse pozabila.

Mene pa je naša tajnica službe ful razpenila: sem ji napisala, da me zdaj ne bo, in zakaj me ne bo. Njen odgovor pa je bil; da sem si sama kriva, zakaj pa rinem v službo. Ej koja k.... Kdo pa je  vedel, da imam nizko ležečo posteljico, še na nuhalni mi tega niso povedali, zato TETA M vprašaj na nuhalni tudi to. Pa še naša komisija me je dala delati-ja če pa imamo tako zdravstvo. Tako sem jezna nanjo, premišljujem če bi to omenila šefu, ampak je bolje ne dreka mešati, upam le, da se svojih besed zaveda. Joj bi jo kar zadavlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
26.5.2010 12:12:24   
špica84
jaz se kar nisem dobila odgovora s komisije.pr men se vsaj sefica zaveda da me letos skoraj vec ne bo vidla 

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
26.5.2010 12:19:25   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

bit - drug teden bi lahko padel kakšen sprehod?

Vsem ostalim lep pozdravček!

hmmmm zna bit da greva drug teden na morje če bo G dovolila...potem se pa res lahko dobimo na šetnji..user posted image ti javim jutri

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
26.5.2010 12:21:41   
mateja33
živio!

mojškraupam da se ti krvavitve ostavjo,pa da je z bebo vse ok.Men so bolniško podalšali do 30.6,drgač sem uredo vćeri nism mela UZ in ga mam sedaj 31.5 še bo treba mal počakat da vidim kako napreduje moja bebicauser posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?