|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
24.5.2010 20:37:13   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

tudi pri nas bomo navijali...

user posted image

user posted image

Joj, kako boste cotkani user posted image user posted image user posted image user posted image !!

Pokorno javljam, da imam jutri obveznosti na sodišču v Mb (zapuščinska razprava) user posted image user posted image user posted image user posted image in me ves dan ne bo. Se javim zvečer, če bom še živa...te stvari namreč hudo sovražim!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
24.5.2010 21:14:58   
Fargesia
hermy, dobro opravi!

zup, a seks tud ne pomaga?

tanja, izgubljena duša...kje si se potepala? madonca, zhdje k govoriš kok maš še do porodniške...jst mam še 18 dni user posted image

jaz imam pa jutri pregled, pol pa letim domov, ker mi pridejo montirat kuhinjo...no pult in tiste prčkarije...in končno bova imela pomivalca!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
24.5.2010 21:23:19   
Teta M
Mojškra in Bit: hvala za nasvete, sta prakticirali iste zadeve....no super, bom jaz tudi začela z naravnim sokom, kivijem, donatom...edino suhih sliv ne maram,bom to izpustila....

Evo mene, za mano 1.službeni piknik, no jutri pa drugi,ki se ga ravnotako veselim....je pa lepo videti in slišati da te sodelavci pogrešajo....saj tudi jaz njih, tako da upam,da jutri zaključim z bolniško in spet nazaj v službo....Držite pesti da bo jutri vse ok na pregledu/UZ....

Lep večer vsem....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
25.5.2010 7:29:11   
zup2
Dobro jutro user posted image !

user posted image

Če se prav spomnim je danes en kup pregledov, UZ, pa 3D/4D, tako da vsem želim, da jih fajn opravite user posted image .

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
25.5.2010 7:45:22   
špica84
dobro jutro...,mmm hvala za zajterk

vse ki imaste danes preglede dober opravteuser posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
25.5.2010 7:47:10   
jona klara
dobro jutrouser posted image user posted image !

zup2- hvala za tak zdrav zajtrk, njami..kaj si še kr doma?kako si? že držim pesti..

urshy-oojjj, kako si? vidim, da imaš fraj, super.A si bila v Trstu, kje pa? user posted image   tudi jaz že komaj čakam, da mine 1.6, 3.6- moji pregledi, da grem v nabavo, sedaj si še kr ne uapm, sicer tudi zase bom rabila.Res oprosti., ker ti še kr nisem poslala, danes uredima slike, sma res malomarna, preden to naloživa gor..Imam same kratke majice v glavnem kar sem prej nosila, to mi ne bo nič prav, no se ti javim še na zs, ko pošljem slikce.Ena znanka, mi je rekla če sem v 5 mesecu, tako, da veš da je res hudo- moj izgled namreč

teta m- jaz sem bila na začetku full zaprta, tudi po 5, 6 dni nisem šla, ko sem nehala z utrogetsanom sem začela tudi piti sirotko, sedaj se je vse uredilo imam bolje kot sicer pred nosečnostjo, samo jem veliko sadja, nobenih posebnih ukrepov, zaenkrat.

lep dan vsem

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
25.5.2010 7:49:13   
jona klara
aja urshy-lepo se spočij in naužij sončka in narave in relaksiraj se doma z bebicouser posted image user posted image user posted image user posted image .kakšne bodije si kupila? tudi zase kaj? kakšne so pa cene? tudi mene vleče tja....fajn bodi 

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
25.5.2010 7:56:38   
bit
Jutrooo sončno jutro,

kok ste načvekale....

Zup2.. tvoji pupi se res nikamor ne mudi... kaj pa če sploh ne boš rodila v maju ampak v juniju user posted image . Boš tako kot Reby ....z zamudo ..user posted image

Hermy ti pa dobro opravi...ti nisem prav nič fouš za tak obisk MBja...sej drugače ke MB čist lepo mesto sljoh lentuser posted image

Fargi... danes grem spet v tvoj bivši konec.... iiii kako boste lepi navijali.... moj se je kar stopil ko sem mu pokazala novičke BC.

Tanja_jes... zgubljena duša ...kje se skrivaš ..glej da ko boš na PD da se popraviš poletje je dolgo.user posted image

tut kajsico pogrešamuser posted image vem da je imela poroko...pol pa ne duga ne sluha.

Teta M ... men tut suhe slive niso neki omiljena hrana...samo šta se mora nije težko user posted image
punce... cunje imam oprane....z dodanim mehčalcem Chicco... vam ga iskreno priporočam oblekce in bodiji so mehi kot pirjeuser posted image in to brez sušilca ...ker je moj crknuuser posted image

za vse ki imajo danes preglede navijam user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 25.5.2010 7:57:10 >

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
25.5.2010 7:57:17   
jona klara
špica- kako si? a si že šla kaj v nabavko za cote ? jaz imam kr krizo s hlačami, sem takrat kupila dvoje ampak za vroče dni bo treba še kaj lažjega, trrebuh pa že imam ko ...tudi majčke bom rabila nove.....

a ste nosečke v 11 tednu že tudi imele kr ornk trebuh, ali so se meni tak fajn nabrale kilce v bušiju?user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
25.5.2010 11:05:06   
bit
ja madona... a vse spite al se zuni nasončku pražiteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4410
25.5.2010 11:22:31   
špica84
Ja neki sem pa res nabavila zdaj ko sem bila doma,sva z mami zapravle 100€....

Men se tut full pozna,sam nevem al je se vse una napihnjenost.drgac pa moram rect da sem kar super....

vceraj sem šefico klicala,..da ji povem da cakasm odgovor komisije in me sprasevala ce sm noseca...Potem pa rekla zgleda da se letos vec ne vidmo razen obiskov,...ker te ne pricakujem da prides delat

jona kako si mi ti kaj

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
25.5.2010 16:03:43   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: bit

A ti pa šele greš na pregled, a? Popoldan kolikor vem...upam, da bo vajin fantič navdušen nad slikanjem, da ga vidita!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
25.5.2010 16:35:57   
BarbiG
Punce helou. Vidim, da sem že plavga dobila. user posted image Včeraj sem bila v službi, sem rihtala za porodniško podatke o plači, tko da imam zdej to zrihtano, naslednji teden v petek grem pa vse skupi še odnest na CSD. Dons sem pa zbolela in sem bila do zdele v postelji.  Sem čist kaput.

Fargi, vi boste pa tolk cort v navijaških bodijih, pa še tisti copatki k si jih nardila user posted image .

Zup, ja kaj naj rečem. Mama hotel je najboljši. Tamala zgleda že zdej ve, kako je pol k si zunaj, pa je sklenila se še mal pocrklat.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
25.5.2010 16:43:25   
BarbiG

user posted image

tinkamiška (20.06.2010)
bozza
Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (06.08.2010)
Rojena77
S*
Urshy78 (28.10.2010)
mojškra
petyyy (02.11.2010)
jona klara
mateja33 (11.11.2010)
jona klara (13.12.2010)
teta M (24.12.2010)
špica84 (02.01.2011)

user posted image

Bit (22.08.2010)
mojškra (15.11.2010)

user posted image

zup2 (25.05.2010)
hermy1 (18.08.2010)
Kajšica (02.08.2010)

user posted image

tejalea  user posted image  user posted image   (18.06.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.07.2010)
BarbiG user posted image user posted image (03.08.2010)

atina1 user posted image user posted image

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsyuser posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita,

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MAJU

torek, 25.05.
teta M - pregled
bit - 3D UZ
mojškra - UZ
mateja33 - pregled

četrtek, 27.05.
Bit - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JUNIJU

torek, 01.06.
jona klara - UZ

sreda, 02.06.
BarbiG - pregled
špica84 - pregled
Tanja_Jes - pregled

četrtek, 03.06.
Urshy78 - pregled
jona klara - NS

petek, 04.06.
BarbiG - UZ

sreda,16 .06.
S* - morfologija

NAŠE NOVE NOSEČKE V APRILU

D0aisy (PO)
jona klara (LJ)
teta M (LJ)
špica84 (LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
25.5.2010 17:49:34   
mateja33
ojla!dans bi naj mela pregled in je odpadel sedaj ga imam 31.5mojškrakako je blo na UZ?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
25.5.2010 17:50:34   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

A ti pa šele greš na pregled, a? Popoldan kolikor vem...upam, da bo vajin fantič navdušen nad slikanjem, da ga vidita!!

ni lih bil navdušen....skoz je imel roke okoli obraza....sem ga kar poimenovala Mr. Skrivnostnež... samo ordinacijo sva zapustila je pa začel brcat kot pri norcih.... na pregledu je pa spal kot polhek in cmokaluser posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
25.5.2010 19:53:39   
honey
Punce, pozdravljene, vidim, da se moram tudi tukaj pofočkat. Je že toliko teh tem, da sploh ne vem več, kam se moram vse vpisat user posted image V glavnem - sem noseča 7t in 2 dni, to je bil moj 1. IVF postopek, rok imam predvidoma 8.1.2011. Na 1. pregledu pri 6 t se je videl 1 plodek, zdaj pa čakam na 2. UZ, ki ga imam 2.6. pri svoji gin.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
25.5.2010 20:20:03   
hermy1

ni lih bil navdušen....skoz je imel roke okoli obraza....sem ga kar poimenovala Mr. Skrivnostnež... samo ordinacijo sva zapustila je pa začel brcat kot pri norcih.... na pregledu je pa spal kot polhek in cmokaluser posted image user posted image

Ja ta vaš lumpek je pa res skrvinostnež user posted image , mu tud dan mladosti ni prišel do živega user posted image !!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
25.5.2010 20:21:36   
Fargesia
honey, čestitke in dobrodošla!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

pregled uspešno opravljen, sam trajaaaaal je vse skup. pa prišli so mi montirat un del pulta in valda so narobe odrezanga pripeljal...jao jao...ampak smo neki zgruntal, tak da zdej vse štima. jst sem pa na fertik utrujena...sva pa dane sdobila od bratove družine TOLE za darilo. user posted image user posted image user posted image

bit, jaz sem pa s froshem oprala in nič mehčalca dala zraven...pa v sušilcu posušila.

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 25.5.2010 20:22:21 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
25.5.2010 21:09:10   
jona klara
špica- sedaj sem kr uredu, sicer je bilo že zelo mešano, danes sem imela spet nek izcedek, klicala in je sestra rekla, da naj pridem...hvala bogu s pikico vse okej, velika že skoraj 5 cm.samo naj tako ostane, kr naprej neki, da skrbi.

imam pa nuhalno2.6 namesto 3.6,če bo katera urejala seznam lahko prosim popravi.

lep večer in lahko noč vsem

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
25.5.2010 21:10:06   
jona klara
bit- vaš že ve, da se ne bo pustil vsakemu razkazovati,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
25.5.2010 21:10:43   
jona klara
barbi g- pozdravi seuser posted image

honey- čestitke še na tej strani

Neposredna povezava do sporočila: 4422
25.5.2010 21:27:36   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

bit, jaz sem pa s froshem oprala in nič mehčalca dala zraven...pa v sušilcu posušila.

men je sušilec crknuuser posted image
iiii postelnino imaš pa tako kot naš Mr. Skrivnostnežuser posted image user posted image a ne kok so cortkane žirafa pa osličkauser posted image

čestitke za pregled

Honey
dobrodošla in mirno nosečnostuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
25.5.2010 21:54:07   
Teta M
Večer drage dame!

Evo še moje poročilo iz današnjega dne, ki je dobro in slabo. Skratka, naše dete raste, je veliko 2,5 cm, nogice, rokice,glava ,srček ,vse ok. Je pa mami bolj v k...... in sicer slabokrvna:dobila sem železo, kar huda hiperstimulacija jajčnikov(levi je velik 73x54 mm, desni pa 46x40 mm)+ ascites(nabiranje vode v trebuhu). Glede nato da se pa jaz dobro počutim, baje bi lahko otekala, imela probleme z odvajanjem vode, bolečinami v trebuhu, mi je samo podaljšala bolniško in seveda počivanje,počivanje. Je pa rekla,da če bi imela kaj od teh simptomov,da bi me kar v bolnico napotila ,da bi tam ležala. Oz.če se pojavi kaj takega naj grem kar na kliniko,da me notri zadržijo.Nekje do 15.tedna naj bi se hiperca umirila.
PDP imam 25.12. 2010.
Sem pa noseča 9 tednov in 2 dni.
Klicati moram in se naročiti na nuhalno, pa 16.6.zopet pregled pri moji ginekologinji.
A je imela še katera take težave s hiperco v nosečnosti,sem kar presenečena,sem mislila da se to zgodi med postopkom oz.po njemu, ne pa da je to možno še v 10.tednu nosečnosti?

No to je to od mene, bom vesela kakršnegakoli nasveta ali mnenja.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
26.5.2010 7:15:35   
bit
Dobro jutro,

Teta M...boščka... ti veliko počivaj pa se bo uredilo. Kaj drugega ti ne morem napisat ker nisem imela teh težav.

danes vam bom postregla z ledeno kavo...baje da bo dan vročuser posted image
Bit gre zdej v laboratoriji pa na banko v mesto.....pa mal pohajat po centruuser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 26.5.2010 7:16:12 >

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?