|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
26.5.2010 17:39:52   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: bit

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia
danes je D dan!user posted image user posted image user posted image

uuuu na koncert od dan D bi pa tut jst šla user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
26.5.2010 17:40:33   
hermy1

uuuu na koncert od dan D bi pa tut jst šla user posted image user posted image user posted image

Ne, ne, draga moja...to je pa po mojem skromnem mnenju preveč hrupnouser posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
26.5.2010 18:10:25   
Goldy
zup - jaz sem dobila popadke, tak na 5 minut, pol sva šla počasi proti P, kjer je sicer G rekla, da sem odprta sam za en prst in da naj grem na oddelek ter da lahko da bom šla še domov.user posted image  Ja, sem šla, s hčerkico v naročju.user posted image
Če ti časovno opredleim - ob cca 10 mi šel čep, okrog 13 sva šla v P, ob 14 pregledana, pa tudi popadki so se čisto umirili. Polsem šla na oddelek, pol so se pa popadki stopnjevali, tako, da sem šla okrog pol 9 zvečer v porodno, da mi predrla mehur, no 20 čez polnoči sem pa rodila. Saj jaz takrat še ne bi šla v P, pa je rekel moj, da se on čist nič ne znajde iz tistih listov za porod doma user posted image , da rajš kar greva.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
26.5.2010 18:12:36   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Ne, ne, draga moja...to je pa po mojem skromnem mnenju preveč hrupnouser posted image user posted image user posted image !!!

pa sej je bil včeraj v avtomehanični delavnici (po 3D slikanju), pa je bil ful zadovolen mali....se je takoj zbudu pa plesal...user posted image očitno mu paše šmir pa hrup.user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
26.5.2010 19:37:39   
Fargesia
...jaz sem doma...sva dala karte mojemu bratu in njegovi ženi...moj se ima za uučit, mene pa trebuh boli in je brez veze sam obrnit it v LJ...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
26.5.2010 19:54:06   
Reby
mojškra - za placento previo dobiš potrjeno bolniško od komisije. Men se je potem sicer dvignila, ampak so mi do konca nosečnosti vodili kot placenta previa user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
26.5.2010 20:01:23   
bit

...jaz sem doma...sva dala karte mojemu bratu in njegovi ženi...moj se ima za uučit, mene pa trebuh boli in je brez veze sam obrnit it v LJ...

user posted image user posted image user posted image zdej mam pa slabo vest k sm te hecalauser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
26.5.2010 20:03:00   
Fargesia

user posted image user posted image user posted image zdej mam pa slabo vest k sm te hecalauser posted image

ah ne, zakaj? user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
27.5.2010 7:20:25   
mojškra
DOBRO JUTRO VSAKO JUTRO

Bo le lep dan.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
27.5.2010 7:43:32   
hermy1
Dobro jutro!!!

Kje je pa Zupkica...pa ne, da še spi user posted image ??? No, kavice od mene žal ne bo user posted image .

Fargi....nič sekirat...bomo šli pa drugo leto skupaj!!!!

Jaz se moram uredit za pilates, čeprav se mi ne da ravno kaj hudo! Zadnje čase mi mala tako po mehurju špancira, da komaj hodim...pa ves čas sem na wc, ker se mi zdi, da me lulat user posted image ...mi mal nagaja, lumpa!!!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
27.5.2010 7:52:01   
mojškra

Dobro jutro!!!

Kje je pa Zupkica...pa ne, da še spi user posted image ??? No, kavice od mene žal ne bo user posted image .

Fargi....nič sekirat...bomo šli pa drugo leto skupaj!!!!

Jaz se moram uredit za pilates, čeprav se mi ne da ravno kaj hudo! Zadnje čase mi mala tako po mehurju špancira, da komaj hodim...pa ves čas sem na wc, ker se mi zdi, da me lulat user posted image ...mi mal nagaja, lumpa!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
27.5.2010 7:56:00   
bit
Dobro jutro,

no bo pa moja malenkost poskrbela za napitek

user posted image

nekaj svežega.

mogoče je pa šla naša Zup-ka v Rim. hmmm pa še pregled imam danes kokr se spomnim. Če ne da glasu od sebe do 9 pomeni da mormo dihatuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
27.5.2010 8:19:37   
Urshy78
dobrooo jutrooo user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
27.5.2010 8:22:01   
hermy1

Če ne da glasu od sebe do 9 pomeni da mormo dihatuser posted image

Jaz bom na pilatesu za vsak slučaj kar dihala!!

Bitka...takale kavica bi pa res pasala po pilatesu!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
27.5.2010 8:35:47   
bit

hjaaa bo treba lokacijo srečanj spremenit ...pa zvohat kje imajo dobre ledene kave..... pa senco morjo met...men je tko vroče skoziuser posted image kaj še bo ...poletje se še začelo niuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
27.5.2010 8:37:56   
Teta M
Jutro principesse!

Zup je sumljiva tudi meni, ponavadi nas je že pričakala njena kavica ali pa zajtrk tukaj gor...user posted image , no tiste ki znate dihat kar dihajte z njo, tiste ki pa še ne znamo tako kot je treba bomo pa samo dajale ritem s ploskanjem user posted image ....
Kakšna solidarnost je tukaj gor, takoj je druga prevzela skrb za jutranja poživila....hvala Bit.
Uff mene je pa pokonci vrgel serviser Telekoma že pred eno uro,ki je prišel zamenjat modem,ki je šel včeraj v maloro....

Lep dan vsem...

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
27.5.2010 8:59:02   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

mojškra - za placento previo dobiš potrjeno bolniško od komisije. Men se je potem sicer dvignila, ampak so mi do konca nosečnosti vodili kot placenta previa user posted image

Ja zdaj zaenkrat so napisali le diagnozo, placenta spredaj, sega 21 mm od NMU, ker baje pred 28 tednom ne pišejo diagnoze placenta previa. Mi je pa rekla na urgenci, da je ta diagnoza ampak se lahko še spremeni-dvigne, no bom videla čez 14 dni, kaj bo rekla ginekologinja.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
27.5.2010 9:00:18   
mojškra

hjaaa bo treba lokacijo srečanj spremenit ...pa zvohat kje imajo dobre ledene kave..... pa senco morjo met...men je tko vroče skoziuser posted image kaj še bo ...poletje se še začelo niuser posted image

Ja potem pa kar dihajmo, a ni bila včeraj polna luna? Vsaj tako je rekel moj sinuser posted image user posted image . Je sumljiva, je sumljiva tale Zup-ica

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
27.5.2010 9:00:36   
špica84
dobro jutro....hvala za kavico

Jaz sem pa ravno posto dobla o podaljšanju bolniške..,je bil skrajni čas.Tako da grem verjetno čez vikend domov...

Zup je pa zgleda res šla v Rim

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
27.5.2010 9:03:58   
Fargesia
dobro jutro!user posted image
me je kao poštar zbudil (od GSLja al kaj že) k mi je eko plenice za enkratno uporabo prinesel...hja, takle mammo...edin zjutri lahko spim, ker se ne zbujam in me nič ne boli, pol pa tkole...

glede koncerta se pa nič ne sekiram, ker se res nisem fajn počutila, pa tale sramna kost (samo na desni strani) me takoooo boli, da je kr hudo...ko sem G povedala, je rekla, da v teh tednih ne dajejo več injekcije za razvoj pljučk user posted image ...sej še ne mislim rodit!

a za vsak slučaj dihamo z zupko?user posted image

bit, takole ledeno kavo si je najbolj doma narest..iz tetrapaka...mmmm, je dobraaaa....sam kaj ko nimam nič doma za narest tole bombo...

gapi, vse najboljšeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!user posted image    user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 27.5.2010 9:09:19 >

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
27.5.2010 9:17:12   
mojškra
Definitivno je Zup res šla malce na lepšeuser posted image . Kar dihajmo punce, za vsak slučaj.

Hmm, kaj naj delam? Aja ne smemuser posted image , moram počivatiuser posted image , brati se mi ne da, na TV same bedarije-grem na sončka mal, ker bo popoldne itak bolj slabo vreme, če se ne motim. Lep dan, se slišmo kaj malce bolj potem.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
27.5.2010 9:26:44   
bit
kako sem vesela da vam lahko sporočim lepo novico.

Pa je prišla, najina 53cm velika in 3900g težka deklica Hana! Presrečna mamica Zup2 in očka.

čestitke še tukaj draga zup, očka in  navihanka Hanauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
27.5.2010 9:30:56   
Fargesia

kako sem vesela da vam lahko sporočim lepo novico.

Pa je prišla, najina 53cm velika in 3900g težka deklica Hana! Presrečna mamica Zup2 in očka.

čestitke še tukaj draga zup, očka in  navihanka Hanauser posted image user posted image user posted image user posted image

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ČESTITKEEEEE!!!!

in taka babnica je bila skrita v tistem trebuščku? user posted image

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 27.5.2010 9:31:32 >

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
27.5.2010 9:32:39   
Fargesia
o moje gate...a to zdej pomeni da sem jaz naslednja?user posted image me bo barbi prehitela...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
27.5.2010 9:33:58   
biba007
A že dihamo za Zupiko?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?