Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.5.2010 7:24:02
|
|
|
|
hermy1
|
Dobro jutro čvekice! Vas je včerajšnji klepet tako uspaval?? Zunaj pa tak krasen dan!!! Kavico bo pa pripopala...katera že?? No, jaz vam želim lep dan... Zupka,...je "telovadba" kaj pomagala? Vam kaj dogaja? Piše, da ti je ostala petka!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.5.2010 7:49:05
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro! Pri nas se še nič ne dogaja, izgleda da bomo kar počakali do druzga tedna...jah nič, v petek pridem še na kavico
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.5.2010 8:12:44
|
|
|
|
bit
|
Zup... hvala za fruštek ti lepo pridi v petek še na kafe.... pol pa ti damo prosto ..... pol nas boš pa z vozičkom obiskovala Hermy.... mene bo ta čvekarija pobrala... danes grem spet čvekat ...še dobro da imam v četrtek pavzo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.5.2010 8:47:50
|
|
|
|
Teta M
|
Jutro zaspanke! Hermy1:sem ti na temi -upajmo skupaj -posvojene mame, kopirala tisto pismo od Dejzi ,ki ga je pred časom napisala svojemu sinu, pa si preberi.....res prelepo napisano.... Zup2: Hvala za fruštek , pazi nase, še malo,pa boš tudi ti svoje dete lahko stisnila k sebi.... Lep dan vsem...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.5.2010 9:25:44
|
|
|
|
Fargesia
|
hejla... včeraj me je migrena obiskala...in sem objemala školjko od vsega hudega...danes sem boljše...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.5.2010 9:56:19
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Hermy.... mene bo ta čvekarija pobrala... danes grem spet čvekat ...še dobro da imam v četrtek pavzo. Bitka, ravno zato sem jaz danes naredila pavzo...pridno počivam, jutri pa ponovno v life !! Grem na obisk k dojenčkoma dvojčkoma...mal vadit !!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.5.2010 12:21:42
|
|
|
|
mojškra
|
HOJLA PUNCE Zdaj sem avto peljala na registracijo, potem sem šla pa v BTC, sem si kupila Angel Sound za poslušanje srčka-deluje, fino, komaj čakam da starejši sin sliši bitje srčka svojega bratca . Seveda ker jaz ne bi bila jaz, ker je bila registracija in tehnični že tako drago, sem zapravila poleg tega in napravce še za obleke (te pa bom malce skrila za kakšnen teden, da me moj ne za ušesa ). Jutri grem v službo poskusiti delat za 4 ure, tako sva se z dohterjem zmenila. 25.5.2010 imam ultrazvok. Zdaj se pa bašem z jagodami-mjami, potem me pa moj pelje na pizzo. No sem se razpisala. Skratka uživajte čvekačice in nečvekačice, danes je spet lep sončen dan-juhuuuu. Zup -a tvojmu detetu pa je tako lepo, da nič ne kaže . Ti povem, da jaz pri prvem nisem nič čutila, potem pa kar naenkrat sredi noči odteče voda in popadki ful na kratko, sem prišla v bolnico, popadki na 5 minut, in odprta že 8 cm , tako da ni nujno-lahko je kar nenkrat, bodi v pričakovanju, mi pa s tabo. Čaoči
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.5.2010 13:07:39
|
|
|
|
mateja33
|
ojla punce! po dolgem premoru se vam mal javim,povem vam da pr men je vse ok nasledni pregled mam 25.5 tako kot ti mojškra. mojškranapisala si da greš delat,a ti niso podalšal bolniško?................js pa čakam te dni na odgovor da vidi,če mi bojo podalšal bolniško. lepo se mejte in božite svoje bušije
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.5.2010 13:12:27
|
|
|
|
špica84
|
zivjo pupe jaz tudi cakam na odgovor s komisije,ce mi bojo podaljsal bolnisko
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.5.2010 13:31:27
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja33 ojla punce! po dolgem premoru se vam mal javim,povem vam da pr men je vse ok nasledni pregled mam 25.5 tako kot ti mojškra. mojškranapisala si da greš delat,a ti niso podalšal bolniško?................js pa čakam te dni na odgovor da vidi,če mi bojo podalšal bolniško. lepo se mejte in božite svoje bušije Ne niso mi, potem pa sem se pritožila, pa še nisem dobila odgovora. Vseeno pa mi je moj zdravnik dal bolniško za 2 tedna, 1 teden pa sem bla na dopustu. Danes pa sem mu sama rekla, da sem dobra, in da lahko poskusim delati. Pa je rekel za 4 ure, da lahko poskusim, če pa ne bo šlo pa nazaj v bolniško. Tako da grem poskusiti. Če sem predolgo doma, sem depresivna, sem rada med ljudmi, pa še fajn sodelavce imam, ki mi popestrijo delo. Itak pa sem skozi za računalnikom, razen ko imam pogajanja, ali ko grem predavat, takrat malce laufam, ampak saj doma pa z metlo okrog skačem . Poskusila bom, če bo šlo bo šlo, če ne pa na bolovanje. Si se že kaj zredila? špica84-ja ta komisija-to je katastrofa, ti povem. ALI IMA KATERA TEL.ŠT. KAMOR LAHKO POKLIČEM GLEDE PRITOŽBE?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.5.2010 13:32:22
|
|
|
|
mojškra
|
Punce še nekaj-katero kremo uporabljate proti strijam, ker na mojih bokcih so že od prej strije, sedaj pa se malce pomikajo drugam.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.5.2010 13:44:01
|
|
|
|
Urshy78
|
mojškra, jaz uporabljam tole kremo http://www.loccitane.si/nega-mamice-in-malčka/balzam-za-masažo-otroka-in-mamice,2,2,6099,7868.htm
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.5.2010 13:46:06
|
|
|
|
Urshy78
|
hmm..noče mi vržti direktnega linka. poglej pod "nega mamice in malčka"
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.5.2010 13:51:31
|
|
|
|
špica84
|
Mojskra men so vceri v sluzbi rekli ko sem bila na obisku,da neb slucajno delat prsla..,ker me bojo ven odnesli. Pas tudi šefica rekla da sedaj pa res nimam kaj iskat v kcju,razen kaksen obisk tako da upam da bo komisija upostevala,da imam tezko fizicno delo ter da nobena stvar ni lazja od 10 kg
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.5.2010 14:37:21
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Punce še nekaj-katero kremo uporabljate proti strijam, ker na mojih bokcih so že od prej strije, sedaj pa se malce pomikajo drugam. mojškra- jaz sem kupila v zeliščni lekarni v city centru BIO BEMA- NATUR KREMA, ker meni je že tisti dan ko sem šla iz uz prvega na trebuhu nekj popokalo, sem imela full rdečih žilic grozno, še isti dan sem letel kupiti to in se je zacelilo in do sedaj več nič....bomo še videli, sem pa tisto tudi imela ki jo omenja Urshy.Ta bio bema stane 26 eur
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.5.2010 14:37:52
|
|
|
|
jona klara
|
mojškra- kje si pa cotke nabavla?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.5.2010 15:21:14
|
|
|
|
bit
|
Fargič a ti greš jutri v šolo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.5.2010 16:31:08
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Fargič a ti greš jutri v šolo ne...se mi ne da...nisem še čist k seb prišla...ti greš?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.5.2010 18:29:11
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: bit Fargič a ti greš jutri v šolo ne...se mi ne da...nisem še čist k seb prišla...ti greš? ahaaaa ...kaj pa čem.... bom še mal bolj pametna...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.5.2010 21:05:29
|
|
|
|
mojškra
|
Urshy,Bit, Jona Klara, in vse ostale- hvala za nasvete glede kreme, vsaka uporablja svojo , bom kar vse nabavila za vsak slučaj . Špica- jaz nič težkega ne dvigujem, v bistvu sem pisarniškega, malce zakonov pišem, mal vladna gradiva, mal se pogajam -bolj mam tako psihično težavno delo, te hitro kaj vrže iz tira. Ampak ne morem več biti doma, moram ven, ker bom znorela. Če pa ne bo šlo, pa grem nazaj na bolovanje-ni panike. Fergesia-hvala Hermy1- o tem kako dolgo odločajo pa raje ne govorim. Jaz jih še nisem klicala, pa saj jih tudi verjetno ne bom, ko jih šlivi, se mi ne da z njimi ukvarjati, morda bi jih dali na kakšno oddajo Jona Klara-šla sem v Baby center, in sem si nabavila luškani kiklici , in eno majčko (vse po 40 EUR-meni je to ful drago-ampak rabim za službo, moram biti lepa, in da se trebušček fajn vidi ). Zadnjič sem bila v Kepici-nič pametnega, pa v H&M-razen če so že kaj novega dobili No lepo se imejte, čuvajte se, se javim kaj popoldne, ker mam juter še zobozdravnika po službi.
< Sporočilo je popravil mojškra -- 19.5.2010 21:06:37 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?