|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
18.5.2010 20:01:33   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: bit

tole moram delit z vami...

sem našla na enem forumu

http://www2.arnes.si/~bdolam/dokumenti%20-%20pdf/pesmice/pesmice%201.%20del.pdf

nam bo prav prišlouser posted image

Bit user posted image user posted image user posted image Tole je pa res super!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
19.5.2010 7:21:19   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

tole moram delit z vami...

sem našla na enem forumu

http://www2.arnes.si/~bdolam/dokumenti%20-%20pdf/pesmice/pesmice%201.%20del.pdf

nam bo prav prišlouser posted image

Bit user posted image user posted image user posted image Tole je pa res super!

Ja, bit, je že shranjeno!

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
19.5.2010 7:24:02   
hermy1
Dobro jutro čvekice!

Vas je včerajšnji klepet tako uspaval?? Zunaj pa tak krasen dan!!!
Kavico bo pa pripopala...katera že??

No, jaz vam želim lep dan...

Zupka,...je "telovadba" kaj pomagala? Vam kaj dogaja? Piše, da ti je ostala petka!!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
19.5.2010 7:49:05   
zup2
Dobro jutro!

user posted image

Pri nas se še nič ne dogaja, izgleda da bomo kar počakali do druzga tedna...jah nič, v petek pridem še na kavico user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
19.5.2010 8:12:44   
bit
Zup... hvala za fruštekuser posted image

ti lepo pridi v petek še na kafe.... pol pa ti damo prosto .....user posted image pol nas boš pa z vozičkom obiskovalauser posted image

Hermy.... mene bo ta čvekarija pobrala... danes grem spet čvekat ...še dobro da imam v četrtek pavzo.user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
19.5.2010 8:47:50   
Teta M
Jutro zaspanke!

Hermy1:sem ti na temi -upajmo skupaj -posvojene mame, kopirala tisto pismo od Dejzi ,ki ga je pred časom napisala svojemu sinu, pa si preberi.....res prelepo napisano....

Zup2: Hvala za fruštek , pazi nase, še malo,pa boš tudi ti svoje dete lahko stisnila k sebi....user posted image

Lep dan vsem...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
19.5.2010 9:25:44   
Fargesia
hejla...
včeraj me je migrena obiskala...in sem objemala školjko od vsega hudega...danes sem boljše...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
19.5.2010 9:56:19   
hermy1

Hermy.... mene bo ta čvekarija pobrala... danes grem spet čvekat ...še dobro da imam v četrtek pavzo.user posted image

Bitka, ravno zato sem jaz danes naredila pavzo...pridno počivam, jutri pa ponovno v life user posted image !! Grem na obisk k dojenčkoma dvojčkoma...mal vadit user posted image !!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
19.5.2010 12:21:42   
mojškra
HOJLA PUNCE

Zdaj sem avto peljala na registracijo, potem sem šla pa v BTC, sem si kupila Angel Sound za poslušanje srčka-deluje, fino, komaj čakam da starejši sin sliši bitje srčka svojega bratca user posted image . Seveda ker jaz ne bi bila jaz, ker je bila registracija in tehnični že tako drago, sem zapravila poleg tega in napravce še za obleke (te pa bom malce skrila za kakšnen teden, da me moj ne za ušesa user posted image user posted image ).

Jutri grem v službo poskusiti delat za 4 ure, tako sva se z dohterjem zmenila. 25.5.2010 imam  ultrazvok. Zdaj se pa bašem z jagodami-mjami, potem me pa moj pelje na pizzo. No sem se razpisala.

Skratka uživajte čvekačice in nečvekačice, danes je spet lep sončen dan-juhuuuu.

Zup -a tvojmu detetu pa je tako lepo, da nič ne kažeuser posted image . Ti povem, da jaz pri prvem nisem nič čutila, potem pa kar naenkrat sredi noči odteče voda in popadki ful na kratko, sem prišla v bolnico, popadki na 5 minut, in odprta že 8 cm user posted image , tako da ni nujno-lahko je kar nenkrat, bodi v pričakovanju, mi pa s tabo.
Čaoči

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
19.5.2010 13:07:39   
mateja33
ojla punce!

po dolgem premoru se vam mal javim,povem vam da pr men je vse ok nasledni pregled mam 25.5 tako kot ti mojškra.
mojškranapisala si da greš delat,a ti niso podalšal bolniško?................js pa čakam te dni na odgovor da vidi,če mi bojo podalšal bolniško.user posted image

lepo se mejte in božite svoje bušijeuser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
19.5.2010 13:12:27   
špica84
zivjo pupe

jaz tudi cakam na odgovor s komisije,ce mi bojo podaljsal bolnisko

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
19.5.2010 13:31:27   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: mateja33

ojla punce!

po dolgem premoru se vam mal javim,povem vam da pr men je vse ok nasledni pregled mam 25.5 tako kot ti mojškra.
mojškranapisala si da greš delat,a ti niso podalšal bolniško?................js pa čakam te dni na odgovor da vidi,če mi bojo podalšal bolniško.user posted image

lepo se mejte in božite svoje bušijeuser posted image

Ne niso mi, potem pa sem se pritožila, pa še nisem dobila odgovora. Vseeno pa mi je moj zdravnik dal bolniško za 2 tedna, 1 teden pa sem bla na dopustu. Danes pa sem mu sama rekla, da sem dobra, in da lahko poskusim delati. Pa je rekel za 4 ure, da lahko poskusim, če pa ne bo šlo pa nazaj v bolniško. Tako da grem poskusiti. Če sem predolgo doma, sem depresivna, sem rada med ljudmi, pa še fajn sodelavce imam, ki mi popestrijo delo. Itak pa sem skozi za računalnikom, razen ko imam pogajanja, ali ko grem predavat, takrat malce laufam, ampak saj doma pa z metlo okrog skačem user posted image user posted image . Poskusila bom, če bo šlo bo šlo, če ne pa na bolovanje.

Si se že kaj zredila?

špica84-ja ta komisija-to je katastrofa, ti povem.

ALI IMA KATERA TEL.ŠT. KAMOR LAHKO POKLIČEM GLEDE PRITOŽBE?

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
19.5.2010 13:32:22   
mojškra
Punce še nekaj-katero kremo uporabljate proti strijam, ker na mojih bokcih so že od prej strije, sedaj pa se malce pomikajo user posted image  drugam.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
19.5.2010 13:44:01   
Urshy78
mojškra, jaz uporabljam tole kremo

http://www.loccitane.si/nega-mamice-in-malčka/balzam-za-masažo-otroka-in-mamice,2,2,6099,7868.htm

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
19.5.2010 13:46:06   
Urshy78
hmm..noče mi vržti direktnega linka. poglej pod "nega mamice in malčka"

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
19.5.2010 13:51:31   
špica84
Mojskra men so vceri v sluzbi rekli ko sem bila na obisku,da neb slucajno delat prsla..,ker me bojo ven odnesli.

Pas tudi šefica rekla da sedaj pa res nimam kaj iskat v kcju,razen kaksen obisk

tako da upam da bo komisija upostevala,da imam tezko fizicno delo ter da nobena stvar ni lazja od 10 kg

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
19.5.2010 13:57:29   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

http://odpiralnicasi.com/spots/zavod-za-zdravstveno-zavarovanje-slovenije-zzzs-oddelek-nadzornih-zdravnikov-v-oe-ljubljana-miklosiceva-cesta-24-lokacija-mala-ulica-9023d2e608

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
19.5.2010 14:33:03   
bit

Punce še nekaj-katero kremo uporabljate proti strijam, ker na mojih bokcih so že od prej strije, sedaj pa se malce pomikajo user posted image  drugam.

http://www.chicco.si/ProductDetails/208/pgoid/fdc35b0f-e687-439a-a574-ecef50c90d30/lang/Croatian/Kozmetika---Krema-proti-strijam.wshtml

chicco donna mamma

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
19.5.2010 14:37:21   
jona klara

mojškra- jaz sem kupila v zeliščni lekarni v city centru BIO BEMA- NATUR KREMA, ker meni je že tisti dan ko sem šla iz uz prvega na trebuhu nekj popokalo, sem imela full rdečih žilic grozno, še isti dan sem letel kupiti to in se je zacelilo in do sedaj več nič....bomo še videli, sem pa tisto tudi imela ki jo omenja Urshy.Ta bio bema stane 26 eur

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
19.5.2010 14:37:52   
jona klara
mojškra- kje si pa cotke nabavla?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
19.5.2010 15:21:14   
bit
Fargič a ti greš jutri v šolo

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
19.5.2010 16:31:08   
Fargesia

ne...se mi ne da...nisem še čist k seb prišla...ti greš?

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
19.5.2010 16:43:31   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

http://odpiralnicasi.com/spots/zavod-za-zdravstveno-zavarovanje-slovenije-zzzs-oddelek-nadzornih-zdravnikov-v-oe-ljubljana-miklosiceva-cesta-24-lokacija-mala-ulica-9023d2e608

Pa da te potolažim...odgovor na mojo pritožbo s 5.3. še ni prišla...trenutno se že od 25.4. tipka! Pa niso srečni, če jih kar naprej kličeš..."ker potem pa še manj naredijo"!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
19.5.2010 18:29:11   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

ne...se mi ne da...nisem še čist k seb prišla...ti greš?

ahaaaa  ...kaj pa čem.... bom še mal bolj pametna...user posted image   user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
19.5.2010 21:05:29   
mojškra
Urshy,Bit, Jona Klara, in vse ostale- hvala za nasvete glede kreme, vsaka uporablja svojo user posted image , bom kar vse nabavila za vsak slučaj user posted image user posted image .

Špica- jaz nič težkega ne dvigujem, v bistvu sem pisarniškega, malce zakonov pišem, mal vladna gradiva, mal se pogajam -bolj mam tako psihično težavno delo, te hitro kaj vrže iz tira. Ampak ne morem več biti doma, moram ven, ker bom znorela. Če pa ne bo šlo, pa grem nazaj na bolovanje-ni panike.
Fergesia-hvala
Hermy1- o tem kako dolgo odločajo pa raje ne govorim. Jaz jih še nisem klicala, pa saj jih tudi verjetno ne bom, ko jih šlivi, se mi ne da z njimi ukvarjati, morda bi jih dali na kakšno oddajouser posted image user posted image user posted image
Jona Klara-šla sem v Baby center, in sem si nabavila luškani kikliciuser posted image , in eno majčko (vse po 40 EUR-meni je to ful drago-ampak rabim za službo, moram biti lepa, in da se trebušček fajn vidiuser posted image ). Zadnjič sem bila v Kepici-nič pametnega, pa  v H&M-razen če so že kaj  novega dobili user posted image

No lepo se imejte, čuvajte se, se javim kaj popoldne, ker mam juter še zobozdravnika po službi.

< Sporočilo je popravil mojškra -- 19.5.2010 21:06:37 >

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?