|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
17.5.2010 7:49:52   
špica84
dobro jutro user posted image

bitka hvala ti za kavico,zgleda izvrstno...

moj dragi mozek je tut cist bogi,ga je zastrihal v hrbtenici,pa se delat je su jaj

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
17.5.2010 7:53:17   
Fargesia
dobro jutro!

preden se odpokam v šolo (bitka, plac pri vratih mi rezerviraj prosim, da bom lahk v miru na wc hodila!user posted image ), vam povem da bom jutri morala zvezdniško zamuditi, ker me je svakinja prosila, če bi lahko od 12 do 14h tamala dva pazila...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
17.5.2010 8:00:11   
BarbiG
Dobro jutro vsem skupaj.

Upam, da nam bo tale teden vremensko bolj naklonjen kot nam je bil prejšnji. Sem čist kaput, pa še trebuh mi je neki prejšnji teden začel otrdevat.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
17.5.2010 8:29:54   
mojškra
user posted image Dobro jutro

Hvala za kavico, če bo pa kakšen čajček kot je predlagala Teta M, se pridružujemuser posted image . Ste pa aktivne vse punce, polne energije. To mi je všeč, jaz pa se počasi pridružujem vam, saj sem napolnila svoje baterije po treh mesecih.

Danes bo moj dan, veliki dan za likanje, čeprav je bolje sedeti in gledati kupček-joj da bi imela Arabelin prstan user posted image .

Urshy- ok (za tedne nosečnosti mislim)
Mateja- kje si ti? Kako si?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
17.5.2010 8:45:27   
zup2
Dobro jutro user posted image !

Upam, da ste lepo preživele vikend. Jaz sem bila včeraj na več kot enournem sprehodu, pa kopalnico sem zglancala, pa po tleh pomila user posted image , zvečer sem se pa vsa uredila, če bo slučajno treba kam it, pa sem še kar tukaj user posted image . Eh, bom pa že potrpela še ta teden! Mi pa trebuh skozi cel dan otrdeva, spodaj me že tako boli, da sploh ne morem več spat, se pa zelo veselim jutrišnje tortice in Bitkinega zavitka user posted image user posted image .

Uživajte!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
17.5.2010 8:52:52   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Dobro jutro user posted image !

Upam, da ste lepo preživele vikend. Jaz sem bila včeraj na več kot enournem sprehodu, pa kopalnico sem zglancala, pa po tleh pomila user posted image , zvečer sem se pa vsa uredila, če bo slučajno treba kam it, pa sem še kar tukaj user posted image . Eh, bom pa že potrpela še ta teden! Mi pa trebuh skozi cel dan otrdeva, spodaj me že tako boli, da sploh ne morem več spat, se pa zelo veselim jutrišnje tortice in Bitkinega zavitka user posted image user posted image .

Uživajte!

user posted image user posted image , daj meni mal svoje energijeuser posted image user posted image user posted image . Zdaj pa bo kmalu, po moje boš ti že danes odpeljana v Rimuser posted image .

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
17.5.2010 9:09:09   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

user posted image user posted image , daj meni mal svoje energijeuser posted image user posted image user posted image . Zdaj pa bo kmalu, po moje boš ti že danes odpeljana v Rimuser posted image .

Zdajle moram samo še položnice plačat, pa ene par stvari zlikat, potem se pa lahko tvoje besede uresničijo user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
17.5.2010 9:40:57   
jona klara
jutro
BARBI G- hvala za ponudbo, bom še počakala 2 tedna ko imam ns, če bo vse okej, ti takrat pišem, če ne boš prodala že prej, hvala in lepo nosečnost še naprejuser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
17.5.2010 10:20:31   
mojškra

Zdajle moram samo še položnice plačat, pa ene par stvari zlikat, potem se pa lahko tvoje besede uresničijo user posted image

Morda bi še skuhala za cel teden naprej? Ti si user posted image .

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
17.5.2010 10:42:57   
zup2

Morda bi še skuhala za cel teden naprej? Ti si user posted image .

user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
17.5.2010 19:13:57   
bit
Ojla souser posted image ,

a ste za to da jutri prestavimo uro zmenka user posted image Harmy in Fargi vem da bosta za ker prej ne moreta...

Predlagam da se dobimo ob 13...ista lokacija...štrudel tut pride user posted image a ste za?

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
17.5.2010 19:36:52   
špica84
jaz sem za s tem da priderm micken cez 13,ko moj oddide v sluzbo da mi ne bo tezil prevec user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
17.5.2010 20:11:32   
Fargesia
bit, jaz sem tudi za.user posted image user posted image user posted image sem zdele zvedla, da se varuškovanje za eno uro prej prestavi...tak da bom prej tam.user posted image

midva sva šla pa spet k zobarju...user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
17.5.2010 20:18:14   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

midva sva šla pa spet k zobarju...user posted image

ja hudimana...a  mu je pizza zaprla lukno in se mu je spet začel nabirat gnoj?   user posted image   user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
17.5.2010 20:47:09   
Fargesia
že preden je v šolo prišel je bil tam in mu je zaprla zob, pa je rekla, da če se mu bo spet nabirat začel, naj nazaj pride...in sva šla tja in je mel spet gnoj notr...zdje ma pa spet zob odprt...user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
17.5.2010 21:26:48   
mojškra
Jaz sem pa imela zdaj maserko doma-fullll dober.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
17.5.2010 21:40:33   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bit

a ste za to da jutri prestavimo uro zmenka user posted image Harmy in Fargi vem da bosta za ker prej ne moreta...

Predlagam da se dobimo ob 13...ista lokacija...štrudel tut pride user posted image a ste za?

Zelo za user posted image  user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
17.5.2010 21:43:59   
bit
Fargi...to se rado zgodi če prehitro zapre zob.user posted image

Upam, da bo sedaj bolje,

Grem nazaj lezat na levi bok... še zdej me tišči una banana v želodcu  user posted image . Nutello sem že prebavla user posted image sam ta banana...mi še nagajauser posted image

Jutri bom jedla torto brez banane user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
17.5.2010 21:48:29   
zup2
Se pravi, da se jutri vidimo ob 13-ih user posted image . Sonček imamo pa tudi naročen user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
17.5.2010 22:00:04   
hermy1

Sonček imamo pa tudi naročen user posted image

Ta bo posebej za nas!! Za vse, ki nas zadnjič ni nič opeklo user posted image !!!

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
18.5.2010 7:01:13   
Petyyyy
Jutro user posted image

Bojim se, da se vam ne bom uspela pridružiti,doma imam delavce, mož pa v službi. Vsekakor uživajte, pojejte še eno tortico v mojem imenu in se imejte skrajno lepo.

Pa veliko smeha user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
18.5.2010 7:18:59   
biba007
Hej, kje imate pa kofi??? Pa če to ni šlamastika... Človek skoči samo v porodnišnico, ve pa takoleuser posted image . Nič, bomo nemudoma popraviliuser posted image

user posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
18.5.2010 7:34:18   
zup2
Dobro jutro nosečke in mamice!

Oooo Bibonček nas je prišel pocrkljat z jutranjo kavico user posted image . Povej kako ste, pa kako se rihtate, pa še pa še nas zanima user posted image . Nekaj berem, da vas krčki dajejo...upam, da čimhitreje minejo.
Pri meni je vse mirno, tako da kar še čakamo na D-day user posted image !

Lp.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
18.5.2010 7:47:37   
bit
O dobro jutro,

danes smo pa vse zgodnje...

pa še Bibon nas je prišel pogledat....hvala za kavico.user posted image

No super da vam je ura všeč in da pridete. Petyyy škoda...pa saj bomo imele še velik takh dogodkot sedja ko bo lepoo vreme.

Zup2 a te bomo danes zadnjič vidle s trebuhom? Naslednjič pa prideš že z vozekomuser posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
18.5.2010 7:59:44   
jona klara
dobro jutro bejbe!

Lepo se imejte danes na čveku nosečk, pam škoda, da ste tako daleč od mene, mogoče mi pa kdaj vseeno uspe, da se vam pridružimuser posted image user posted image user posted image ,saj bo še veliko teh zmenkov trebušastih v lepih sončnih dneh, dober se mejteuser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?