Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.5.2010 7:49:52
|
|
|
|
špica84
|
dobro jutro bitka hvala ti za kavico,zgleda izvrstno... moj dragi mozek je tut cist bogi,ga je zastrihal v hrbtenici,pa se delat je su jaj
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.5.2010 7:53:17
|
|
|
|
Fargesia
|
dobro jutro! preden se odpokam v šolo (bitka, plac pri vratih mi rezerviraj prosim, da bom lahk v miru na wc hodila! ), vam povem da bom jutri morala zvezdniško zamuditi, ker me je svakinja prosila, če bi lahko od 12 do 14h tamala dva pazila...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.5.2010 8:00:11
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro vsem skupaj. Upam, da nam bo tale teden vremensko bolj naklonjen kot nam je bil prejšnji. Sem čist kaput, pa še trebuh mi je neki prejšnji teden začel otrdevat.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.5.2010 8:29:54
|
|
|
|
mojškra
|
Dobro jutro Hvala za kavico, če bo pa kakšen čajček kot je predlagala Teta M, se pridružujem . Ste pa aktivne vse punce, polne energije. To mi je všeč, jaz pa se počasi pridružujem vam, saj sem napolnila svoje baterije po treh mesecih. Danes bo moj dan, veliki dan za likanje, čeprav je bolje sedeti in gledati kupček-joj da bi imela Arabelin prstan . Urshy- ok (za tedne nosečnosti mislim) Mateja- kje si ti? Kako si?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.5.2010 8:45:27
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro ! Upam, da ste lepo preživele vikend. Jaz sem bila včeraj na več kot enournem sprehodu, pa kopalnico sem zglancala, pa po tleh pomila , zvečer sem se pa vsa uredila, če bo slučajno treba kam it, pa sem še kar tukaj . Eh, bom pa že potrpela še ta teden! Mi pa trebuh skozi cel dan otrdeva, spodaj me že tako boli, da sploh ne morem več spat, se pa zelo veselim jutrišnje tortice in Bitkinega zavitka . Uživajte!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.5.2010 8:52:52
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Dobro jutro ! Upam, da ste lepo preživele vikend. Jaz sem bila včeraj na več kot enournem sprehodu, pa kopalnico sem zglancala, pa po tleh pomila , zvečer sem se pa vsa uredila, če bo slučajno treba kam it, pa sem še kar tukaj . Eh, bom pa že potrpela še ta teden! Mi pa trebuh skozi cel dan otrdeva, spodaj me že tako boli, da sploh ne morem več spat, se pa zelo veselim jutrišnje tortice in Bitkinega zavitka . Uživajte! , daj meni mal svoje energije . Zdaj pa bo kmalu, po moje boš ti že danes odpeljana v Rim .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.5.2010 9:09:09
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra , daj meni mal svoje energije . Zdaj pa bo kmalu, po moje boš ti že danes odpeljana v Rim . Zdajle moram samo še položnice plačat, pa ene par stvari zlikat, potem se pa lahko tvoje besede uresničijo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.5.2010 9:40:57
|
|
|
|
jona klara
|
jutro BARBI G- hvala za ponudbo, bom še počakala 2 tedna ko imam ns, če bo vse okej, ti takrat pišem, če ne boš prodala že prej, hvala in lepo nosečnost še naprej
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.5.2010 10:20:31
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 IZVIRNO SPOROČILO: mojškra , daj meni mal svoje energije . Zdaj pa bo kmalu, po moje boš ti že danes odpeljana v Rim . Zdajle moram samo še položnice plačat, pa ene par stvari zlikat, potem se pa lahko tvoje besede uresničijo Morda bi še skuhala za cel teden naprej? Ti si .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.5.2010 10:42:57
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: zup2 IZVIRNO SPOROČILO: mojškra , daj meni mal svoje energije . Zdaj pa bo kmalu, po moje boš ti že danes odpeljana v Rim . Zdajle moram samo še položnice plačat, pa ene par stvari zlikat, potem se pa lahko tvoje besede uresničijo Morda bi še skuhala za cel teden naprej? Ti si .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.5.2010 19:13:57
|
|
|
|
bit
|
Ojla so , a ste za to da jutri prestavimo uro zmenka Harmy in Fargi vem da bosta za ker prej ne moreta... Predlagam da se dobimo ob 13...ista lokacija...štrudel tut pride a ste za?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.5.2010 19:36:52
|
|
|
|
špica84
|
jaz sem za s tem da priderm micken cez 13,ko moj oddide v sluzbo da mi ne bo tezil prevec
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.5.2010 20:11:32
|
|
|
|
Fargesia
|
bit, jaz sem tudi za. sem zdele zvedla, da se varuškovanje za eno uro prej prestavi...tak da bom prej tam. midva sva šla pa spet k zobarju...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.5.2010 20:18:14
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia midva sva šla pa spet k zobarju... ja hudimana...a mu je pizza zaprla lukno in se mu je spet začel nabirat gnoj?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.5.2010 20:47:09
|
|
|
|
Fargesia
|
že preden je v šolo prišel je bil tam in mu je zaprla zob, pa je rekla, da če se mu bo spet nabirat začel, naj nazaj pride...in sva šla tja in je mel spet gnoj notr...zdje ma pa spet zob odprt...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.5.2010 21:26:48
|
|
|
|
mojškra
|
Jaz sem pa imela zdaj maserko doma-fullll dober.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.5.2010 21:40:33
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit a ste za to da jutri prestavimo uro zmenka Harmy in Fargi vem da bosta za ker prej ne moreta... Predlagam da se dobimo ob 13...ista lokacija...štrudel tut pride a ste za? Zelo za !!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.5.2010 21:43:59
|
|
|
|
bit
|
Fargi...to se rado zgodi če prehitro zapre zob. Upam, da bo sedaj bolje, Grem nazaj lezat na levi bok... še zdej me tišči una banana v želodcu . Nutello sem že prebavla sam ta banana...mi še nagaja Jutri bom jedla torto brez banane
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.5.2010 21:48:29
|
|
|
|
zup2
|
Se pravi, da se jutri vidimo ob 13-ih . Sonček imamo pa tudi naročen
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.5.2010 22:00:04
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Sonček imamo pa tudi naročen Ta bo posebej za nas!! Za vse, ki nas zadnjič ni nič opeklo !!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 7:01:13
|
|
|
|
Petyyyy
|
Jutro Bojim se, da se vam ne bom uspela pridružiti,doma imam delavce, mož pa v službi. Vsekakor uživajte, pojejte še eno tortico v mojem imenu in se imejte skrajno lepo. Pa veliko smeha
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 7:18:59
|
|
|
|
biba007
|
Hej, kje imate pa kofi??? Pa če to ni šlamastika... Človek skoči samo v porodnišnico, ve pa takole . Nič, bomo nemudoma popravili
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 7:34:18
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro nosečke in mamice! Oooo Bibonček nas je prišel pocrkljat z jutranjo kavico . Povej kako ste, pa kako se rihtate, pa še pa še nas zanima . Nekaj berem, da vas krčki dajejo...upam, da čimhitreje minejo. Pri meni je vse mirno, tako da kar še čakamo na D-day ! Lp.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 7:47:37
|
|
|
|
bit
|
O dobro jutro, danes smo pa vse zgodnje... pa še Bibon nas je prišel pogledat....hvala za kavico. No super da vam je ura všeč in da pridete. Petyyy škoda...pa saj bomo imele še velik takh dogodkot sedja ko bo lepoo vreme. Zup2 a te bomo danes zadnjič vidle s trebuhom? Naslednjič pa prideš že z vozekom
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 7:59:44
|
|
|
|
jona klara
|
dobro jutro bejbe! Lepo se imejte danes na čveku nosečk, pam škoda, da ste tako daleč od mene, mogoče mi pa kdaj vseeno uspe, da se vam pridružim ,saj bo še veliko teh zmenkov trebušastih v lepih sončnih dneh, dober se mejte
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?