Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 8:00:28
|
|
|
|
jona klara
|
pa pazite na zzzsjevce. špica- pazi, da te tvoj ne zasači, ti lumpa
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 8:21:28
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Dobro jutro Hvala za kavico, če bo pa kakšen čajček kot je predlagala Teta M, se pridružujem . Ste pa aktivne vse punce, polne energije. To mi je všeč, jaz pa se počasi pridružujem vam, saj sem napolnila svoje baterije po treh mesecih. Danes bo moj dan, veliki dan za likanje, čeprav je bolje sedeti in gledati kupček-joj da bi imela Arabelin prstan . Urshy- ok (za tedne nosečnosti mislim) Mateja- kje si ti? Kako si? danes je 16. teden in 5. dan. imam pa vse v tikerčku napisano lahko bi si ga še ti naredila, kaj praviš
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 9:01:13
|
|
|
|
jona klara
|
o urshy- kako si, uživaš?slikce pa sorry, ta teden sigurno dobiš, nisva tako pridna za slikati ampak bo treba to spremeniti, da bom mela spomine, zelo kmalu
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 9:12:35
|
|
|
|
špica84
|
jaz sem prispela z uz imam eno gv z plodkom,ki je velik 10 mm ter ah jona pa saj morm itak v soping it pogledat kj za oblect
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 9:14:38
|
|
|
|
Teta M
|
Jutro punce! Žal tudi jaz danes ne morem priti.... ,tako da vam želim da se imate skrajno lepo, da pustite sončku da vas boža in seveda si privoščite kaj slastnega, pa prosim,prosim po občutku s čvekom,da nam ne boste spet dežja prinesle......
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 9:16:44
|
|
|
|
Teta M
|
Špica: čestitke, čestitke..... Sem držala pesti in bila 100% zate da bosta 2 , ampak vseeno, važno da je vse ok s to eno bebico.....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 9:26:37
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 jaz sem prispela z uz imam eno gv z plodkom,ki je velik 10 mm ter ah jona pa saj morm itak v soping it pogledat kj za oblect čestitke
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 9:30:29
|
|
|
|
S*
|
Dobro jutro! Biba hvala za kavo, pa za malega je pravi cukrček! Špica sedaj pa uživaj v Vsem ki se dobite danes, želim prijetne urice na sončku. Jaz grem pa danes malo na obalo, na kosilo pa na sladoled... Mi je sonček dal energijo, tako da je treba iskoristit.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 9:34:04
|
|
|
|
Urshy78
|
špica, čestitke za enega jona, meni se nič ne mudi za slikice, samo ti pohiti, da boš imela spomin, saj veš, buši hitro raste S* uživej maximalno na sončku, še malo namesto mene vsem ki se boste danes dobile pa želim lep in prijeten čvek upam, da se vam bom lahko kdaj pridružila.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 9:35:20
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 jaz sem prispela z uz imam eno gv z plodkom,ki je velik 10 mm ter ah jona pa saj morm itak v soping it pogledat kj za oblect čestitke
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 9:36:12
|
|
|
|
Fargesia
|
dobro jutro!!! ooo, špica pa danes časti!!! ČESTITKE!!! bit, pomoje je bla res banana kriva!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 9:39:54
|
|
|
|
špica84
|
komot z torticaami in pijacko
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 11:23:31
|
|
|
|
jona klara
|
špica-čestitke za ,sedaj pa uživaj pa vem kako je to ko človek rabi nove cunje,kam pa boš šla kupovat?jaz že poslušam baby music in seveda moj .
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 11:48:36
|
|
|
|
špica84
|
razmisljam o h&m nevem pa mika me da bi v baby ceter zavila za firbec past hehehe ej pupe jaz ne morm vletet dobim obiske z dolenske,starsi me pridejo pogledat...pa drugic
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 17:30:51
|
|
|
|
hermy1
|
Bitka, sem ga že zmazala...krasen je bil!!!! Čvekice, hvala za polepšan dan! Zupka, zdaj pa osvežena, osladkana lahko še malo "po(telo)vadiš" doma,...potem pa akcija!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 17:40:04
|
|
|
|
bit
|
Hermy ....hvala
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 17:54:45
|
|
|
|
Fargesia
|
mojga tud ni več...štrudla namreč...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 18:12:34
|
|
|
|
bit
|
še dobro da nimamo jutri cukr testa....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 18:16:35
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit še dobro da nimamo jutri cukr testa.... si predstavljaš te vrednosti?! o madonca...rajš ne pomislim...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 18:25:00
|
|
|
|
zup2
|
Jaz sem pa (trenutno) še od tortic sita, čaka me še ene 5 krofov, za grand finale bom pa še štrudl pojedla
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 18:27:55
|
|
|
|
BarbiG
|
Vidim, da ste se lepo posladkale. Sem vam kr fouš, ampak res nisem mogla prit ob enih. Sva bila z možem na enem sestanku in sva šele ob pol petih domov prišla. Punce, men so se pa okol popka naredile prve nosečniške strije. Fanta mi nista pridelala nobene, princeski pa kar nekaj. Je pa zanimivo, samo okoli popka. Je pa res, da mi ga ful ven potiskata, ker izvajata take vragolije. Jst ne vem, kje imata še kaj prostora, ampak prevračata kozolce tm not, da je kr veselje.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 18:31:24
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: bit še dobro da nimamo jutri cukr testa.... si predstavljaš te vrednosti?! o madonca...rajš ne pomislim... pomoje bi jih v laboratoriju na rit vrglo a tvoj je kaj dobil..al si vse
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 19:06:34
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit pomoje bi jih v laboratoriju na rit vrglo a tvoj je kaj dobil..al si vse ....bi kuj hotle vedet, kaj vse smo pojedle !! ...moj ni dobil nič...sem kar sama vse...imam prednost!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.5.2010 19:27:12
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: bit še dobro da nimamo jutri cukr testa.... si predstavljaš te vrednosti?! o madonca...rajš ne pomislim... pomoje bi jih v laboratoriju na rit vrglo a tvoj je kaj dobil..al si vse seveda je dobil svoj kos, sam ga še ni pohamsal...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?