|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
12.5.2010 22:53:59   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

punce kaj je to zaen izvid k ga je treba prines s sabo v P? KG? ne vem al je tok hitr povedala da nisem zasledila, al pa ni povedala...

KG = krvna grupa (skupina) user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
13.5.2010 0:20:19   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

ooo, moja moja lučkica!user posted image

moja, moja fargica user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa veš, mogoče mi pa rata kmal bit spet med vami user posted image

Mogoče pa zato vohunstvo...preverjanje situacije in to??! user posted image
Se splača, smo same "ta dobre nosečke" tuki gor...zato kar hitro pridi user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
13.5.2010 7:16:26   
zup2
Dobro jutro user posted image !

user posted image

Kje je pa naša Sapi user posted image ? Da že ne carta user posted image brez naše pomoči pri dihanju user posted image .
Jaz imam danes pregled in če se do popoldne ne javim sem ostala notri user posted image

Lep dan!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
13.5.2010 7:24:18   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

user posted image

Kje je pa naša Sapi user posted image ? Da že ne carta user posted image brez naše pomoči pri dihanju user posted image .
Jaz imam danes pregled in če se do popoldne ne javim sem ostala notri user posted image

Lep dan!

DOBRO JUTRO

No pa dober opravi.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
13.5.2010 7:24:22   
hermy1

user posted image

Lep dan!

O Zupka, dobro jutro!!

Hvala za kavico in tortico!
No, mogoče pa lahko zdaj dihamo...saj zadnjič smo tudi Bibo ravno "ujele"user posted image !???

Ti moraš pa povedati,...a držimo pesti, da ostaneš notri (ali kaj kaže na to???)....ali maš doma še kaj za porihtat???
Potrebujemo točna navodila, da ga kaj ne pihnemo....dihanje pa tako moramo vadit user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
13.5.2010 7:57:25   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Ti moraš pa povedati,...a držimo pesti, da ostaneš notri (ali kaj kaže na to???)....ali maš doma še kaj za porihtat???
Potrebujemo točna navodila, da ga kaj ne pihnemo....dihanje pa tako moramo vadit user posted image user posted image user posted image !!!

user posted image Držite pesti, da ostanem notri, čeprav so to samo moje želje in se še nič ne dogaja...upam, da se bo ravno na CTG-ju začel user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
13.5.2010 8:03:55   
hermy1

user posted image Držite pesti, da ostanem notri, čeprav so to samo moje želje in se še nič ne dogaja...upam, da se bo ravno na CTG-ju začel user posted image

No, potem pa po navodilih user posted image user posted image user posted image !!

Grem na pilates!!!

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
13.5.2010 8:32:05   
mojškra

Če imaš pa tako željo, potem pa dajmo navijatuser posted image user posted image . Danes je en res tak fajn dan, ni vroče, malce dežuje, datum je ful dober, moja srečna številka, edino ne vem kakšna je luna? Baje polna luna vpliva na porod.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
13.5.2010 8:40:24   
špica84
dobro jutro

Zup-upam da se iztece po tvojih željah...
jaz sem bila pa pr zdravniku..,ampak nisem nic obavla ker dela popoldan

pa na mojga sem full jezna,ko sem omenila da bi sla na oliverja mi je rekel,da ne smem da sem na bolniski user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
13.5.2010 8:41:32   
bit
Dobro jutro,

Zup2 ..tnx za kofi... no ti pa še kr dihat..user posted image bom držala pesti da te zadržijo..
naša sapi je pa zginla pomje se bosta srečali v P user posted image

meni se pa meša...od 1 pa do 5 sem igrala igrice na dlančniku v postelji...nisem mogla nazaj zaspat user posted image spet se je začelo moje ne spanje...
bolj ko si govorim Bit izkoristi to so zadnji dnevi mirnega spanca...pol se boš najmanj pol leta zbujala...jsr kr v luft gledam.user posted image Zdej sem pa kot muha ko jo popipsašuser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
13.5.2010 8:55:19   
Fargesia
dobro jutro! moj mož kuha na 39 ...že ob 7h zjutri...revež...
jaz sem se odločila da greva kr v ponedeljek popoldne na drugo in tretjo porodno, pa pol jaz v torek popoldne na poporodno...bit, kaj pa ti?

IZVIRNO SPOROČILO: špica84
pa na mojga sem full jezna,ko sem omenila da bi sla na oliverja mi je rekel,da ne smem da sem na bolniski user posted image

pa sej ne boš skalala...sej so zici....

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
13.5.2010 9:00:54   
bit
fargi danes grem na pediatra, potem pa na prvo porodno,

v ponedeljek grem zjutraj na poporodno, ob 16 pa na 2 in 3 porodno dobo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
13.5.2010 9:10:47   
Fargesia
hmmm, pa bova dobile štempelj v materinsko čeprav če ne bova bili na drugi in tretji porodni?

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
13.5.2010 9:15:29   
bit

hmmm, pa bova dobile štempelj v materinsko čeprav če ne bova bili na drugi in tretji porodni?

huhh čaki zdej sem pa blond.... kaj sprašuješ... sem bom v ponedeljek na 2 in 3 porodni?user posted image

a to te skrbi če bova lahko pri porodu....user posted image ehhh bova pa zuni počakaliuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
13.5.2010 9:16:31   
bit
uuuu danes sem pa 101 dalmatinecuser posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
13.5.2010 9:23:50   
Fargesia
smeška...glede na to da bi bili zjutraj na poporodni dobi, hkrati pa ne bi še imeli druge in tretje porodne obkljukane, al bova dobili štempelj al ne...user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
13.5.2010 9:24:50   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: bit

uuuu danes sem pa 101 dalmatinecuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
13.5.2010 9:28:50   
Fargesia

punce kaj je to zaen izvid k ga je treba prines s sabo v P? KG? ne vem al je tok hitr povedala da nisem zasledila, al pa ni povedala...

KG = krvna grupa (skupina) user posted image

zup, hvala!

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
13.5.2010 9:36:52   
bit

smeška...glede na to da bi bili zjutraj na poporodni dobi, hkrati pa ne bi še imeli druge in tretje porodne obkljukane, al bova dobili štempelj al ne...user posted image

itakuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
13.5.2010 9:38:34   
S*
Dobro jutro!

Zup, dobro opravi danes!
Jaz sem še pod koutrčkom  in glede na vreme, se mi niti ne mudi delat kaj drugega user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
13.5.2010 10:30:15   
Teta M
Jutro!

No se vidi,da čim je moj doma in je skupaj z mano v postelji lahko spim do 10h.user posted image user posted image user posted image

Zup:Držim pesti da ostaneš notri, če je to tvoja želja....

Špica: prepričaj svojega da gresta na koncert.

LP

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
13.5.2010 11:21:29   
zup2
Dober dan!

Izgleda, da moje želje in vaše pestke niso pomagale user posted image . Ne grem še nikamor, vse je o.k., CTG čist ravna črta (je user posted image ravno spančkala), tako da kontrola čez en teden (20.5.). Pa bom zgleda res prišla v torek na tortico user posted image

Fargi in Bit nič skrbet, ko talajo štemplje se zraven postavta, pa ga bosta dobili, pa sploh ni važn al sta ble na vseh predavanjih al pa ne user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
13.5.2010 12:15:09   
Fargesia
zup, sem vesela da se vidimo v toerk...verjamem pa da bi ti rada že videla svojo pupo.user posted image

no, če je pa tko s talanjem šemplov, pol pa ne bo problem, ker sva obe z bitko grebatorke.user posted image user posted image user posted image

pa kje ste danes vse?

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
13.5.2010 12:41:05   
hermy1

pa kje ste danes vse?

Sem prijavlja, da se "midve" razmigavava...danes so nas še slikal user posted image , če kakšna uspe vam jo pripopam!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
13.5.2010 15:28:01   
špica84
evo mene.bila na urgenci,ker sem zagledala rjav izcedek in sm od strahu letela na urgenco.

ginekolloginja je vidla eno gv z plodkom user posted image ,in me je kr mal pomiriila

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?