Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 22:53:59
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia punce kaj je to zaen izvid k ga je treba prines s sabo v P? KG? ne vem al je tok hitr povedala da nisem zasledila, al pa ni povedala... KG = krvna grupa (skupina)
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.5.2010 0:20:19
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ooo, moja moja lučkica! moja, moja fargica Kaj pa veš, mogoče mi pa rata kmal bit spet med vami Mogoče pa zato vohunstvo...preverjanje situacije in to??! Se splača, smo same "ta dobre nosečke" tuki gor...zato kar hitro pridi !!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.5.2010 7:16:26
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro ! Kje je pa naša Sapi ? Da že ne carta brez naše pomoči pri dihanju . Jaz imam danes pregled in če se do popoldne ne javim sem ostala notri Lep dan!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.5.2010 7:24:18
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Dobro jutro ! Kje je pa naša Sapi ? Da že ne carta brez naše pomoči pri dihanju . Jaz imam danes pregled in če se do popoldne ne javim sem ostala notri Lep dan! DOBRO JUTRO No pa dober opravi.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.5.2010 7:24:22
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Dobro jutro ! Kje je pa naša Sapi ? Da že ne carta brez naše pomoči pri dihanju . Jaz imam danes pregled in če se do popoldne ne javim sem ostala notri Lep dan! O Zupka, dobro jutro!! Hvala za kavico in tortico! No, mogoče pa lahko zdaj dihamo...saj zadnjič smo tudi Bibo ravno "ujele" !??? Ti moraš pa povedati,...a držimo pesti, da ostaneš notri (ali kaj kaže na to???)....ali maš doma še kaj za porihtat??? Potrebujemo točna navodila, da ga kaj ne pihnemo....dihanje pa tako moramo vadit !!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.5.2010 7:57:25
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Ti moraš pa povedati,...a držimo pesti, da ostaneš notri (ali kaj kaže na to???)....ali maš doma še kaj za porihtat??? Potrebujemo točna navodila, da ga kaj ne pihnemo....dihanje pa tako moramo vadit !!! Držite pesti, da ostanem notri, čeprav so to samo moje želje in se še nič ne dogaja...upam, da se bo ravno na CTG-ju začel
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.5.2010 8:03:55
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Ti moraš pa povedati,...a držimo pesti, da ostaneš notri (ali kaj kaže na to???)....ali maš doma še kaj za porihtat??? Potrebujemo točna navodila, da ga kaj ne pihnemo....dihanje pa tako moramo vadit !!! Držite pesti, da ostanem notri, čeprav so to samo moje želje in se še nič ne dogaja...upam, da se bo ravno na CTG-ju začel No, potem pa po navodilih !! Grem na pilates!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.5.2010 8:32:05
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Ti moraš pa povedati,...a držimo pesti, da ostaneš notri (ali kaj kaže na to???)....ali maš doma še kaj za porihtat??? Potrebujemo točna navodila, da ga kaj ne pihnemo....dihanje pa tako moramo vadit !!! Držite pesti, da ostanem notri, čeprav so to samo moje želje in se še nič ne dogaja...upam, da se bo ravno na CTG-ju začel Če imaš pa tako željo, potem pa dajmo navijat . Danes je en res tak fajn dan, ni vroče, malce dežuje, datum je ful dober, moja srečna številka, edino ne vem kakšna je luna? Baje polna luna vpliva na porod.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.5.2010 8:40:24
|
|
|
|
špica84
|
dobro jutro Zup-upam da se iztece po tvojih željah... jaz sem bila pa pr zdravniku..,ampak nisem nic obavla ker dela popoldan pa na mojga sem full jezna,ko sem omenila da bi sla na oliverja mi je rekel,da ne smem da sem na bolniski
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.5.2010 8:41:32
|
|
|
|
bit
|
Dobro jutro, Zup2 ..tnx za kofi... no ti pa še kr dihat.. bom držala pesti da te zadržijo.. naša sapi je pa zginla pomje se bosta srečali v P meni se pa meša...od 1 pa do 5 sem igrala igrice na dlančniku v postelji...nisem mogla nazaj zaspat spet se je začelo moje ne spanje... bolj ko si govorim Bit izkoristi to so zadnji dnevi mirnega spanca...pol se boš najmanj pol leta zbujala...jsr kr v luft gledam. Zdej sem pa kot muha ko jo popipsaš
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.5.2010 8:55:19
|
|
|
|
Fargesia
|
dobro jutro! moj mož kuha na 39 ...že ob 7h zjutri...revež... jaz sem se odločila da greva kr v ponedeljek popoldne na drugo in tretjo porodno, pa pol jaz v torek popoldne na poporodno...bit, kaj pa ti? IZVIRNO SPOROČILO: špica84 pa na mojga sem full jezna,ko sem omenila da bi sla na oliverja mi je rekel,da ne smem da sem na bolniski pa sej ne boš skalala...sej so zici....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.5.2010 9:00:54
|
|
|
|
bit
|
fargi danes grem na pediatra, potem pa na prvo porodno, v ponedeljek grem zjutraj na poporodno, ob 16 pa na 2 in 3 porodno dobo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.5.2010 9:10:47
|
|
|
|
Fargesia
|
hmmm, pa bova dobile štempelj v materinsko čeprav če ne bova bili na drugi in tretji porodni?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.5.2010 9:15:29
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hmmm, pa bova dobile štempelj v materinsko čeprav če ne bova bili na drugi in tretji porodni? huhh čaki zdej sem pa blond.... kaj sprašuješ... sem bom v ponedeljek na 2 in 3 porodni? a to te skrbi če bova lahko pri porodu.... ehhh bova pa zuni počakali
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.5.2010 9:16:31
|
|
|
|
bit
|
uuuu danes sem pa 101 dalmatinec
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.5.2010 9:23:50
|
|
|
|
Fargesia
|
smeška...glede na to da bi bili zjutraj na poporodni dobi, hkrati pa ne bi še imeli druge in tretje porodne obkljukane, al bova dobili štempelj al ne...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.5.2010 9:24:50
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit uuuu danes sem pa 101 dalmatinec
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.5.2010 9:28:50
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia punce kaj je to zaen izvid k ga je treba prines s sabo v P? KG? ne vem al je tok hitr povedala da nisem zasledila, al pa ni povedala... KG = krvna grupa (skupina) zup, hvala!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.5.2010 9:36:52
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia smeška...glede na to da bi bili zjutraj na poporodni dobi, hkrati pa ne bi še imeli druge in tretje porodne obkljukane, al bova dobili štempelj al ne... itak
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.5.2010 9:38:34
|
|
|
|
S*
|
Dobro jutro! Zup, dobro opravi danes! Jaz sem še pod koutrčkom in glede na vreme, se mi niti ne mudi delat kaj drugega
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.5.2010 10:30:15
|
|
|
|
Teta M
|
Jutro! No se vidi,da čim je moj doma in je skupaj z mano v postelji lahko spim do 10h. Zup:Držim pesti da ostaneš notri, če je to tvoja želja.... Špica: prepričaj svojega da gresta na koncert. LP
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.5.2010 11:21:29
|
|
|
|
zup2
|
Dober dan! Izgleda, da moje želje in vaše pestke niso pomagale . Ne grem še nikamor, vse je o.k., CTG čist ravna črta (je ravno spančkala), tako da kontrola čez en teden (20.5.). Pa bom zgleda res prišla v torek na tortico Fargi in Bit nič skrbet, ko talajo štemplje se zraven postavta, pa ga bosta dobili, pa sploh ni važn al sta ble na vseh predavanjih al pa ne
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.5.2010 12:15:09
|
|
|
|
Fargesia
|
zup, sem vesela da se vidimo v toerk...verjamem pa da bi ti rada že videla svojo pupo. no, če je pa tko s talanjem šemplov, pol pa ne bo problem, ker sva obe z bitko grebatorke. pa kje ste danes vse?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.5.2010 12:41:05
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia pa kje ste danes vse? Sem prijavlja, da se "midve" razmigavava...danes so nas še slikal , če kakšna uspe vam jo pripopam!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.5.2010 15:28:01
|
|
|
|
špica84
|
evo mene.bila na urgenci,ker sem zagledala rjav izcedek in sm od strahu letela na urgenco. ginekolloginja je vidla eno gv z plodkom ,in me je kr mal pomiriila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?