mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M Lepo sončno jutro še od mene nosečke! Zup: zelo lepo, tudi meni je všeč ,ker je tako preprosto, nič kičasto....še malo, pa bo tudi posteljica zasedena... Špica: tudi jaz moram zjutraj zajtrkovati, če ne se mi vrti.... Jona: nič panike, samo sproščeno naprej, vse se bo lepo izteklo boš videla,...važno da je srček,da lepo bije. Kdaj pa imaš PDP? Kako ga izračunajo,glede na dan punkcije-oploditve, ali glede na dan transferja? Vidiš meni pa kava niti malo ne diši,pa sem jo oboževala, tako da je sedaj že skoraj 1 mesec odkar je ne pijem in je tudi ne pogrešam. Hrana pa pri meni tako: nič sladkega,nič kave, nič sladoleda...žal mi ne paše, jaz pa samo neke juhice jem in solatke, občasno mi tuna paše, pa full čaja spijem...kefir mi paše, tako da si za zajtrk ponavadi privoščim kosmiče s kefirjem,pa kakšno jabolko zraven, teh bi pojedla na tono... Lep dan vsem Teta M- meni isto- nič kave, nič sladkega, sladoled fujjjj, kosmiče z navadnim jogurtom jem (ne kefir-to ma moj sin rad), kakšen mesek mi tudi zamaše, drugače pa tudi bolj tako lahko hrano. Zanimivo je, da mi je tudi prepečenec presladek. Ne morem verjeti. Danes bom jedla joto in fižol. Tuno mam pa rada v solati-mjam-sam ne upam preveč tune. Čaj sem pa šele zdaj začela piti. DANES JE TRETJI DAN KO NE BRUHAM JEEE , 10 krat na dan , samo še enkrat npr. včeraj ko sem pojedla en piškot ki je bil bolj sladek, je čez 10 minutk zagledal prijateljico školjko S*- vem kako je to groznok, ker sem jaz do predvčerajšnjem bila na istem, in resnično upam, da se je bruhanje zdaj končalo. Sicer še kdaj bruhnem vmes, ampak ni kriza takšna kot pred enim tednom. Zdaj si kuham kompot iz kislih jabolk, dam v hladilnik, da je mrzel, in to mi ful odgovarja, mi pomiri vse, in še odžeja. Ja zdaj bi pa se tebi že moglo nehati počasi. JONA IN TETA M- glede PDP, res je dr. Pušenjak je meni računal datum glede na punkcijo in glede na velikost ploda računajo. To določijo točno pri nuhalni svetlini.
|