Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 8:54:44
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro! Danes sem pa celo noč prespala ! Bitka hvala za kavo in zajtrk..kdaj bo pa tvoja posteljica na ogled Sem se odločila, da bom danes malo likala, se šla sproščat na dekompresijo, potem pa malo v šoping. Se je nekam shladilo, jaz imam pa bolj poletne cunjice za našo . Je treba it še kaj kupit . Uživajte!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 9:01:44
|
|
|
|
jona klara
|
zup2-kaj lepega kupi , oh kako je pa to fajn, ko je tik pred zdajci, ti pa še kr naokoli letaš, super, to bo fajn.....pa saj čez kak teden bo že bolj toplo, ko boste šli iz bolnice domov bit- o kakšna kavica, danes si jo bom pa verjetno mal prvoščla, čeprav jo sedaj ne pijem vsak dan, se pazim kofeina, danes že bruhala češnje, prvič......bljek, zaenkrat ni izcedkov upam, da jih do decembra ne vidim več....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 9:09:24
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Bitka hvala za kavo in zajtrk..kdaj bo pa tvoja posteljica na ogled čakam poštarja da mi poosteljnino prinese... pol jo pa operm pa zlikam...in prpopam. Bo pa tko rumena -zelena. To je original slikca iz www.aljaz.si pa imajo sedaj 20% ceneje kot v BC kaj lepega kupi....za čebelico...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 9:10:33
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara zup2-kaj lepega kupi , oh kako je pa to fajn, ko je tik pred zdajci, ti pa še kr naokoli letaš, super, to bo fajn.....pa saj čez kak teden bo že bolj toplo, ko boste šli iz bolnice domov Jona res je fino ko lahko šibam okoli, sem pa skoraj celo nosečnost preležala zaradi krvavitev na začetku . Hvala bogu so bile samo do 10. tedna, ampak strah kar ostaja, tako da sem ležala do 30. tedna, sedaj moram pa vse nadoknaditi Upam, da se tvoje krvavitve ustavijo in da boš lahko mirno uživala v
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 9:13:30
|
|
|
|
zup2
|
Bitka zelo lepo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 9:17:41
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit čakam poštarja da mi poosteljnino prinese... pol jo pa operm pa zlikam...in prpopam. Bo pa tko rumena -zelena. To je original slikca iz www.aljaz.si pa imajo sedaj 20% ceneje kot v BC Ja, jest sem tud žirafice gledala !!! Sam mogoče v drugem odtenku !!! Bitka kjut!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 9:21:27
|
|
|
|
Teta M
|
Lepo sončno jutro še od mene nosečke! Zup: zelo lepo, tudi meni je všeč ,ker je tako preprosto, nič kičasto....še malo, pa bo tudi posteljica zasedena... Špica: tudi jaz moram zjutraj zajtrkovati, če ne se mi vrti.... Jona: nič panike, samo sproščeno naprej, vse se bo lepo izteklo boš videla,...važno da je srček,da lepo bije. Kdaj pa imaš PDP? Kako ga izračunajo,glede na dan punkcije-oploditve, ali glede na dan transferja? Vidiš meni pa kava niti malo ne diši,pa sem jo oboževala, tako da je sedaj že skoraj 1 mesec odkar je ne pijem in je tudi ne pogrešam. Hrana pa pri meni tako: nič sladkega,nič kave, nič sladoleda...žal mi ne paše, jaz pa samo neke juhice jem in solatke, občasno mi tuna paše, pa full čaja spijem...kefir mi paše, tako da si za zajtrk ponavadi privoščim kosmiče s kefirjem,pa kakšno jabolko zraven, teh bi pojedla na tono... Lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 9:23:24
|
|
|
|
bit
|
jst sem najprej gledala tole pa jih nimajo v nobeni barvi ker pa ima na posteljci žirafo..mora bit vse v stilu... na steno bo šel pa medvedek Pooh kok sem ubrisana...še dobro da ni punčka ker bi bila načičakana od spredi in od zadaj.
< Sporočilo je popravil bit -- 12.5.2010 9:24:10 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 9:28:56
|
|
|
|
špica84
|
jaz sem prej spila kave na litre...sedaj spijem eno pa jo imam dosti Pa prej sem kadila k turk..zdaj mi nikakor ne pase(edin pri kavi) Kar se pa hrane tice mam pa tak miks od sladoleda do kumarc..,kar mi srce pozeli
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 9:50:53
|
|
|
|
S*
|
Dobro jutro! Jaz oa skoraj celo noč nisem spala, sem se ob 1h zbudila in potem ob 2h bruhala, potem pa skoraj do jutra nisem mogla zaspati . kako lepe posteljnine, mi moramo najprej posteljico nabavit, potem bo na vrsti tudi to. Fargi, lepo da boš doma do konca, uživaj 100/h.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 9:55:28
|
|
|
|
jona klara
|
teta m- hvala za lepe želje, seveda mora biti vse okej, ker si drugače sploh ne predstavljam,samo, da bo s pikico vse okej, joj že zdaj jo imam tako rada...pdp mi še niso povedali, sama sem po ivf kalkulatorju izračunala da bo 13.12, samo ne vem če je res prav da v ta kalkulator vpišemo dan punkcije in na tej osnovi kalk. določi pdp, ker mene so ginekologi spraševali kdaj je bil transfer, tudi darja strah ko sem za nuhalno klicala, potemtakem se mi datum prestavi na malo kasneje, amp!ak še nev čist natančno, mi niso povedali, mogoče vedo punce po ivf, ko so si same izračunale, če je bil ta datum potem res pravi, kako je prav naj pove katera,ki res ve. jaz sem danes prvič bruhala, pa to češnje,ki so tako dobre in drage. teta m dobro bodi in se drži , čuvaj pikico urshy- kako si? ti kaj javim na zs, pridna bodi zup- a tako si mogla ti ležati v nosečnosti? pol pa zdaj kr letaj naokoli.....kupuj za ,srečno
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 9:59:29
|
|
|
|
bit
|
S*....lepo da se kdaj pa kdaj oglasiš.... tebe še kar matrajo slabosti....boščica. No sej bo pošasi mnilo...si pa že v 17T hudo. Še čisto mičkeno pa boš čez polovico. Superca. Gre tudi tebi hitro? No kaj večkrat se oglasi..
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 10:03:50
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara mogoče vedo punce po ivf, ko so si same izračunale, če je bil ta datum potem res pravi, kako je prav naj pove katera,ki res ve. ojla, PDP si si prav izračunala. Datum punkcije je mišljeno kot ovulacija. Moja G upošteva ta datum in tudi fatiček je na morfi bil velik za ta datum poroda. Punce meni je bilo slabo če sem premalo pila. Pitje dosti ..večkrat po malih požirkih.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 10:06:36
|
|
|
|
S*
|
bit, meni ne gre hito, se mi kar nekam vleče. Doma sem že od samega začetka, sem bruhala že nekaj dni pred testom, potem sem še krvavela in sem morala strogo ležat. Sedaj gre malo hitreje, ker grem lahko ven in nisem skozi zaprta med 4 stenami. Ma sej bo, človek vse potrpi, če ve kakšna je končna nagrada
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 10:09:35
|
|
|
|
BarbiG
|
Dan. Bit, a veš, da imam enako posteljnino za eno čebelco, s tem da imam za drugo pupo pa oranžno-zeleno kombinacijo z žirafo. Zup, super za posteljco. Zdaj pa samo še par dni počakaš, pa boš imela tud eno prelepo bitjece not za dat. Fargi, super za bolniško. Zdej si lahko mirna do konca. Sej naslednji mesec že štartaš s porodniško, a ne? Čeprav na koncu te bom verjetno jaz s porodom kar prehitela. Bom spustila par ovinkov.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 10:28:47
|
|
|
|
Teta M
|
Jona, bit: hvala vama za informacije...no če je tako, da bodo vzeli datum punkcije/ovulacije potem bom imela PDP 24.12....iiiii...kakšno lepo darilo bo prinesel Božiček....če bodo pa upoštevali datum transferja bo pa PDP 29.12.2010.....no to pa Dedek Mraz...upam na prvi datum.... No ko sem jaz klicala k svoji G za prvi pregled pri njej, so me tudi spraševali glede datuma zadnje M in datuma transferja...glede na to,so mi dale datum 25.5......no bomo videli kaj bo takrat, kaj bodo rekli za PDP.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 10:34:22
|
|
|
|
jona klara
|
bit-hvala
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 10:34:26
|
|
|
|
špica84
|
jaz sem po kalkulaturju naracunala 2.1.2011,ampak bomo vidli. jaz imam pregled pr svoji ginekologinji 2.6..,v leoniscu
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 10:34:56
|
|
|
|
Fargesia
|
dobro jutro! bit, men je tale posteljnina tok kljuti... barbi, te spustim naprej, sam preveč pa spet ne! moj je ostal doma...še vendo vročina čez 38...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 10:42:56
|
|
|
|
bit
|
Hvala punce.... Fargi od kar sem odkrila to int.stran ..sam rjuhe še gledam.. so mi tako lepe. Res če bi imela punco...bi pa mami bla adijo pamet a jutri boš šla na predavanje ob 14.30? Pediater.? eno tehnično vprašanje...a bo kira imela stajco. Midva imam od LP leseno 1mx1m. zdej pa ne vem kaj dat za obrobo in spodnji del....kako ste to rešile iščem gledam po netu...pa nič ne najdem
< Sporočilo je popravil bit -- 12.5.2010 10:43:56 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 10:48:37
|
|
|
|
Fargesia
|
bit, ne vem če bom šla...bova pa šla zjutraj ker pač morava it...ne vem sicer kako bo moj zdržal... midva stajice ne bova imela...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 10:51:15
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bit, ne vem če bom šla...bova pa šla zjutraj ker pač morava it...ne vem sicer kako bo moj zdržal... midva stajice ne bova imela... Bošček...kaj pa če gre na šnelkurs 24.5
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 10:53:49
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Hvala punce.... Fargi od kar sem odkrila to int.stran ..sam rjuhe še gledam.. so mi tako lepe. Res če bi imela punco...bi pa mami bla adijo pamet a jutri boš šla na predavanje ob 14.30? Pediater.? eno tehnično vprašanje...a bo kira imela stajco. Midva imam od LP leseno 1mx1m. zdej pa ne vem kaj dat za obrobo in spodnji del....kako ste to rešile iščem gledam po netu...pa nič ne najdem Bit, na e-bayu imaš polno obrob za take stajice. Midva, če jo bova kupila, jo bova kasneje, če jo bova sploh rabila. Ker za prvo silo lahko tud uporabim prenosno posteljico. Fargi, sej sm mislna sam tko za ene par dni, ne več, ker bi rada dočakala vsaj začetek julija, da bi bili pupi že čist OK.Pa upam, da se tvoj do jutri vsaj tolk pocajta, da bo brez vročine.
< Sporočilo je popravil BarbiG -- 12.5.2010 10:54:49 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 11:00:48
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Bit, na e-bayu imaš polno obrob za take stajice. Midva, če jo bova kupila, jo bova kasneje, če jo bova sploh rabila. Ker za prvo silo lahko tud uporabim prenosno posteljico. pod kaj pa naj gledam ...e-bay mi je čista tema
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 11:23:39
|
|
|
|
Fargesia
|
bit, takrat naj bi bil v zagrebu...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?