Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.5.2010 14:08:50
|
|
|
|
špica84
|
jaz bi si rada pobarvala lase,...pa si ne upam. jona- upam da bo vse v redu mojska-lepo upam da se stanje popravlja
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.5.2010 15:09:23
|
|
|
|
Fargesia
|
dobila odločbo, da sem do porodniškega dopusta doma!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.5.2010 15:28:03
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia dobila odločbo, da sem do porodniškega dopusta doma! Carica !!!! (Važička !!!)
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.5.2010 15:30:39
|
|
|
|
Fargesia
|
važička sem pa itak! pa mal drugače zdje po novem piše...a prepišem?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.5.2010 15:55:59
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia važička sem pa itak! pa mal drugače zdje po novem piše...a prepišem? čestitke dej napiši da bom vidla kaj mene čakasedaj ko je spremenjen zakon
< Sporočilo je popravil bit -- 11.5.2010 15:56:28 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.5.2010 16:16:58
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit dej napiši da bom vidla kaj mene čakasedaj ko je spremenjen zakon Bitka, bo zdaj kaj napisala ...al se bo samo važila ?!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.5.2010 16:20:50
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: bit dej napiši da bom vidla kaj mene čakasedaj ko je spremenjen zakon Bitka, bo zdaj kaj napisala ...al se bo samo važila ?! on je taprav politik...vrže kost....raja jo pa ogloda mogoče pa ne zna prepisat...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.5.2010 16:27:23
|
|
|
|
Fargesia
|
haaaaaaaahaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaa, ne znam prepisat...hja, nismo še vsi velikih začetnic vzel, pa ločil...hja, tkole je tole... skratka........... V času odsotnisti od dela zaradi bolezni, poškodbe ali nege mora zavarovanec, ki se zdravi doma, v času takšne zadržanosti bit na svojem domu. Odsotnost z doma je možna ob odhodu na zdravniški pregled, terapijo oziroma v primerih, ko odsotnost ne vpliva negativno na potek zdravljenja. Za odhod izven kraja bivanja je vedno potrebna odobritev osebnega zdravnika. Navodila izbranega osebenega zdravnika morajo biti razvidna iz zdravstvenega kartona zavarovanca.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.5.2010 16:30:52
|
|
|
|
bit
|
Fargi...hudooooo meni se kar smeje ker so ta zakon sprejeli....je pa res da bo komisija sedaj še strožja glede odobritve. juhhh kdaj greš na morje
< Sporočilo je popravil bit -- 11.5.2010 16:31:20 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.5.2010 16:32:38
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit juhhh kdaj greš na morje ko mi boš zrihtala en pocen apartma!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.5.2010 16:38:44
|
|
|
|
hermy1
|
Sem mislila, da boš kaj novega prepisala ??! Pa še tako dolgo je trajalo !! To je že na moji zadnji (je blo prejšnji teden???) pisalo !!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.5.2010 16:53:49
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: bit juhhh kdaj greš na morje ko mi boš zrihtala en pocen apartma! evo tega ti lahko zrihtam sam ne vem če boš lahko po lojtri gor prišla. Je pa lokacija na mestni plaži Koper, s pogledam na morje, možnost nočnega kopanja...če te ne dobijo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.5.2010 17:25:51
|
|
|
|
Fargesia
|
no, zdej se pa hermy važi. bit, zate pa tole moj mož je pa bolan...je domov prišel (ni šel na faks) in ima 38,3 vročine...sej pol veste kako to zgleda ko je moški bolan, a ne? fargi skače pa ga pedena od uspred pa od uzad.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.5.2010 17:55:46
|
|
|
|
bit
|
Fargi. to ti pa pravnič ne zavidam... mojega je včeraj želodec bolel ...smo tut stokali postlca je sestavljena...jutri dobim še rjuhe...pa jo bom slikala in prlimala
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.5.2010 18:32:13
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit postlca je sestavljena...jutri dobim še rjuhe...pa jo bom slikala in prlimala Zdej se pa še naša Bitka važi !! No, naj se vajina dva frajerja čimprej pozdravita!!! Saj mamo ja že dovolj dela same s seboj, a ne ?!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.5.2010 18:48:55
|
|
|
|
jona klara
|
fargi- čestitke za bolniško špica- hvala, upam, da bo vse okej, kako je pri tebi?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.5.2010 18:56:53
|
|
|
|
špica84
|
pri meni je vse super....edin prsi mam take kot bi jih napihnu je moj zadnjic komentiral da jih sedaj niti v roko ne more prijet drugih problemckov pa nimam,..pa upam da jih tudi ne bo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.5.2010 20:57:29
|
|
|
|
zup2
|
'Čer! Jaz sem polepšana (skoraj že kičasta ), vroče mi je za znoret in ne vem kaj bi sama s sabo... Se bom še jaz malo považila (da se ne bosta samo Fargi in Bitka ), da sem končno pripravila posteljico . Eto, tole je pa končni izdelek, zdaj pa samo še malo počakamo, da nekoga notri damo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.5.2010 21:19:31
|
|
|
|
Fargesia
|
zup, všeč mi je ker je preprosto...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.5.2010 21:34:32
|
|
|
|
Petyyyy
|
Čer strašno dolgčas v službi pa vas malce prebiram. Vidim, da se vsem nekaj dogaja tako ali drugače. kakorkoli, čestitam da podaljšano bolniško, nove bušije, videne srčke, nič bruhanja. Z izcedki smo se ukvarjali 14 dni nazaj pa je hvala bogu mimo in BP
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 7:33:31
|
|
|
|
jona klara
|
zup2-dobro jutro vsem , tebi čestitke za lpo posteljčko....bebica bo tudi kmalu
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 7:36:23
|
|
|
|
špica84
|
dobro jutro tudi od mene spet ena noc ko sem izvrstno spala....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 7:58:21
|
|
|
|
jona klara
|
ŠPICA-hoj, a se ti spanec izboljšuje? jaz se vsaki dan zbudim ob 3 h zjutraj, pa imam kako uro slabost, upam, da bo vse okej, uživaj v , a velkio ješ?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 8:04:35
|
|
|
|
špica84
|
jah zgleda da se mi nekoliko res...ampak ne bom prehitro govorila jem pa kar dost...sem zjutraj zelo lacna,ker drugace se mi zacne vrtet zup...zelo lepa posteljica,ki caka da dasta nekaj notri
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 12.5.2010 8:49:44
|
|
|
|
bit
|
Dobro jutro, Zup2 iiiiii lepo lepo.. še 12 dni pa bo polna posteljca... bom jst danes kuhala kafe....več kot spim več bi spala...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?