Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.5.2010 15:17:56
|
|
|
|
bit
|
o Sapi...ravno danes sem ugotavljala a is še z nami alii si nam že ušla... aja ti si si tak plan naredila da še ne sme ven dete z Zup2 smo tak plan naredili da se čez 14 dni dobimo spet na istem kraju ob isti uri....sam ona bo iz pordnišnce ven prišla ta čas ko smo klepetale....me je pa poštar obiskal..mi je jogi za čmrlj prinesu....bo treba na pošto po njega
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.5.2010 15:28:41
|
|
|
|
BarbiG
|
Da se še jaz na hitro javim in še ostalim sporočim, da se moji pupi pridno redita. Ena ima 1050 g, druga pa 1130 g. Sem bla ful zadovolujna z videnim. Maternični vrat imam pa čisto zaprt in dolg je 5,1 cm. Tako da smo šli danes iz UZ-ja spet nasmejani.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.5.2010 18:03:33
|
|
|
|
mojškra
|
HOJLA Bila na nuhalni, vsem hvala za dobre misli. Imamo fantiča, ki je veliki že 7,5 cm-kar velik (kot prvi ). Nuhalna je bila 1:1330 (tudi vredu), dala še kri. Tako da smo ful veseli, sine je tudi dobro sprejel novico, da bo dobil bratca, tako da je vse super. Edino kaj smo bili žalostni, smo šli vsi trije na NS, pa je sin moral počakati pri vratarju-žal ni smel zraven gor. Sva pa z možem lahko vse posnela, in sva mu doma pokazala otročka.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.5.2010 18:15:50
|
|
|
|
Reby
|
bitka - hvala za pozdravčke, vračam. Nsem pozabla na tebe veš, ampak so bli prazniki, pa zdej je vreme bedno. Takoj, ko bo lepo, gremo na sprehod sapi - a že kmalu dihamo, pa sej ne morem verjet, pa zup in še biba najprej. Super, da dobimo nove člane na otročkih Vsem nosečkicam en lep pozdravček božajte bušije in se pustite razvajat. Upam, da se vam v ponedeljek pridružim, čeprav ne kaže najbolje.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.5.2010 18:17:09
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Da se še jaz na hitro javim in še ostalim sporočim, da se moji pupi pridno redita. Ena ima 1050 g, druga pa 1130 g. Sem bla ful zadovolujna z videnim. Maternični vrat imam pa čisto zaprt in dolg je 5,1 cm. Tako da smo šli danes iz UZ-ja spet nasmejani. Jeeee, Barbi, še tukaj čestitke Ah sem tečka, pa pred 3 urami sem te vidla Ampak sem tko vesela zate veš.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.5.2010 18:22:41
|
|
|
|
mateja33
|
čestitke mojškra za fantiča js sm glih dans klicala za izvide,ko sm tud dala kri in je vse ok 1:5000
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.5.2010 18:30:30
|
|
|
|
špica84
|
mojska cestitam za lep izvid...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.5.2010 19:00:39
|
|
|
|
Fargesia
|
reby, lep avatarček! barbi, pridno rastete!!!! mene tud zanima kok smo težki... no , sej jaz zase vem...za otroka ne... hermy, sem si ful želela pridt, pa ni šlo...pa drugič! mojškra
< Sporočilo je popravil Fargesia -- 7.5.2010 19:07:53 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.5.2010 19:01:13
|
|
|
|
Teta M
|
Mojškra: super, še enega deca dobite.....kako lepo.... Daj mi povej, kako je pa z amniocintezo? A ni tako da moraš iti če si star 35 in več let? A ti boš morala iti, ali bo odvisno sedaj od izvida krvi? Pa kam si šla na nuhalno?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.5.2010 19:14:24
|
|
|
|
bit
|
Reby tudi jaz nisme pozabla na vaju...aja še kuži...na vas. Te čakam ko bo sonček....sa sej se spomniš ko se midve začneva menit ....dežuje.. zgleda da sva pravi čveki Držim pesti.. Mojškra... čestitke za fantiča... Mateja33 tudi tebi čestitke za super NS Fargi ....a ti boš šla v pondeljek na MŠ baje da je brez veze....a sem ti že rekla da smo te pogrešale
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.5.2010 19:20:45
|
|
|
|
Fargesia
|
bit, glede ponedeljka še razmišljam...mi ne diši, ker bojo našteval kdaj naj bi pa kok zobkov kdaj otrok dobi...tak da ne vem... sem pa mojga fehtala, da bi se v službi zmenil da bi dopoldne šla na tiste dve obvezni zanj...ker popoldne bo nora gužva pomoje...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.5.2010 19:37:46
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra HOJLA Bila na nuhalni, vsem hvala za dobre misli. Imamo fantiča, ki je veliki že 7,5 cm-kar velik (kot prvi ). Nuhalna je bila 1:1330 (tudi vredu), dala še kri. Tako da smo ful veseli, sine je tudi dobro sprejel novico, da bo dobil bratca, tako da je vse super. Edino kaj smo bili žalostni, smo šli vsi trije na NS, pa je sin moral počakati pri vratarju-žal ni smel zraven gor. Sva pa z možem lahko vse posnela, in sva mu doma pokazala otročka. No, evo Mojškra, tako je, kot sva se dogovorili ,... da maš ti fantka!!! Krasno, da je vse ok!!! Čvekice, hvala za družbo, res je bilo prijetno !! Pa še za zveze v porodnišnici smo se zmenile ! Fargi, smo se morale kar brez tebe smejat !
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.5.2010 19:39:18
|
|
|
|
hermy1
|
Fargi, še 2 mes in 2 dni !!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.5.2010 20:26:10
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Fargi, še 2 mes in 2 dni !! o, pa res!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.5.2010 21:17:42
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M Mojškra: super, še enega deca dobite.....kako lepo.... Daj mi povej, kako je pa z amniocintezo? A ni tako da moraš iti če si star 35 in več let? A ti boš morala iti, ali bo odvisno sedaj od izvida krvi? Pa kam si šla na nuhalno? Ginekologinja mi je dala napotnico, prijavila sem se v porodnišnico LJ pri dr. Pušenjaku. Amniocinteza pride v poštev samo v primeru, če bi izvid nuhalne in krvi bil slabi, drugače pa ne , tudi če si star 36 let. Če boš šla tja, imam telefonsko, prav tako imam še par tel. , kamor lahko greš z napotnico. Ja še enega fantiča bomo imeli, juhuuu , zdaj smo tri devičke, zdaj pa prihaja škorpijonček-pazite se
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.5.2010 21:20:21
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 No, evo Mojškra, tako je, kot sva se dogovorili ,... da maš ti fantka!!! Krasno, da je vse ok!!! No bom rekla, če nima koga drugega, valjda, ti zrihtam, pa verjemi, da so zelo lepe cunjice (od enega visokega političarja-ime pa ne smem izdati )
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.5.2010 21:25:15
|
|
|
|
Teta M
|
Mojškra:hvala za informacije, sem pa sama tudi našla na netu kako je z amniocentezo, po 37.letu starosti oz.če je pdp ko si stara že 37 let,je obvezna.... Super, če bom rabila tel.cifro te bom prosila zanjo.....Hvala!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 6:34:54
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro ! No, danes pa jaz ne morem spati, sem že od 5-ih pokonci . Včeraj smo se zopet fino imele in se nasmejale...upam, da smo tudi kaj sončka priklicale Biba danes dobro opravi na obisku v P Mojškra za fantička in NS Mi bomo pa danes presenetili našo mami z novim psičkom. Javim, kako bo presenečenje uspelo (verjamem, da bo veliko solz ). Lp.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 6:44:37
|
|
|
|
biba007
|
Dan 2: PA ŠE DRUGA JAGODNA Ekola, zdaj pa šibam v P .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 7:09:46
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Dan 2: PA ŠE DRUGA JAGODNA Ekola, zdaj pa šibam v P . Biba, čudovito soboto želim!!!! Da čimprej in na čim lažji način spoznate prestolonaslednika !
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 7:15:07
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 No, evo Mojškra, tako je, kot sva se dogovorili ,... da maš ti fantka!!! Krasno, da je vse ok!!! No bom rekla, če nima koga drugega, valjda, ti zrihtam, pa verjemi, da so zelo lepe cunjice (od enega visokega političarja-ime pa ne smem izdati ) Joj, če ti je je zoprno, se nikar ne trudi !!! Mi bo še nerodno !! Kar se pa tiče lepote cunjic so pa tako vse luštkane!!! Če ne smeš povedat od koga, pač ne boš...potem pa tud ponosna ne bom mogla bit !
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 7:17:19
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 No, danes pa jaz ne morem spati, sem že od 5-ih pokonci . Včeraj smo se zopet fino imele in se nasmejale...upam, da smo tudi kaj sončka priklicale Očitno je nekaj v zraku...midva sva že tudi od pol petih budna...pa sem si rekla...tukaj gor tako dolgo ni nobene...pa sem knjigo brala do zdaj. Sonček pa bo, to je jasno !
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 7:24:30
|
|
|
|
hermy1
|
Pa še eno smešno zgodbico za dobro jutro! V našem hodniku sem dva dni zaporedoma opazovala voziček pred vrati sosede. Pa reče moj, naj grem vprašat za njihove izkušnje z njim. Ker mi je bilo nerodno, je moral z menoj. Kako sva se obe s sosedo gledali...ena za drugo nisva vedeli, da sva mesec dni razlike noseči . Dvakrat je morala potipat moj trebušček, da je verjela. Pa je moj še večji kot njen, čeprav ima rok mesec dni prej...in še zadnja smešnica...obe bosta pupi !!! Toliko o tem, koliko vemo o sosedih!!! Ker je blok nov, so se na srečo priselili tudi ene dve družini, ki imata pa več fantkov...da ne bo našim pupam dolgčas .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 7:25:46
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: zup2 No, danes pa jaz ne morem spati, sem že od 5-ih pokonci . Včeraj smo se zopet fino imele in se nasmejale...upam, da smo tudi kaj sončka priklicale Očitno je nekaj v zraku...midva sva že tudi od pol petih budna...pa sem si rekla...tukaj gor tako dolgo ni nobene...pa sem knjigo brala do zdaj. Sonček pa bo, to je jasno ! Jaz pa igrice igram...moj namreč še veselo smrči v spalnici . Kar naj, ne bo več dolgo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 7:35:28
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Jaz pa igrice igram...moj namreč še veselo smrči v spalnici . Kar naj, ne bo več dolgo O, Zupka, a ga boš kam peljala...da ne bo več dolgo spal ???....mogoče na sprehod do P ???
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?