|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
7.5.2010 15:17:56   
bit
o Sapi...ravno danes sem ugotavljala a is še z nami alii si nam že ušla...

aja ti si si tak plan naredila da še ne sme ven deteuser posted image

z Zup2 smo tak plan naredili da se čez 14 dni dobimo spet na istem kraju ob isti uri....sam ona bo iz pordnišnce ven prišlauser posted image

ta čas ko smo klepetale....me je pa poštar obiskal..mi je jogi za čmrlj prinesu....bo treba na pošto po njega user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
7.5.2010 15:28:41   
BarbiG
Da se še jaz na hitro javim in še ostalim sporočim, da se moji pupi pridno redita. Ena ima 1050 g, druga pa 1130 g. user posted image user posted image user posted image Sem bla ful zadovolujna z videnim. Maternični vrat imam pa čisto zaprt in dolg je 5,1 cm. Tako da smo šli danes iz UZ-ja spet nasmejani.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
7.5.2010 18:03:33   
mojškra
HOJLA

Bila na nuhalni, vsem hvala za dobre misli. Imamo fantiča, ki je veliki že 7,5 cm-kar velik (kot prvi user posted image ). Nuhalna je bila 1:1330 (tudi vredu), dala še kri.  Tako da smo ful veseli, sine je tudi dobro sprejel novico, da bo dobil bratca, tako da je vse super. Edino kaj smo bili žalostni, smo šli vsi trije na NS, pa je sin moral počakati pri vratarju-žal ni smel zraven gor. Sva pa z možem lahko vse posnela, in sva mu doma pokazala otročka.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
7.5.2010 18:15:50   
Reby
bitka - hvala za pozdravčke, vračam. Nsem pozabla na tebe veš, ampak so bli prazniki, pa zdej je vreme bedno. Takoj, ko bo lepo, gremo na sprehod user posted image
sapi - a že kmalu dihamo, pa sej ne morem verjet, pa zup in še biba najprej. Super, da dobimo nove člane na otročkih user posted image

Vsem nosečkicam en lep pozdravček božajte bušije in se pustite razvajat. Upam, da se vam v ponedeljek pridružim, čeprav ne kaže najbolje.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
7.5.2010 18:17:09   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Da se še jaz na hitro javim in še ostalim sporočim, da se moji pupi pridno redita. Ena ima 1050 g, druga pa 1130 g. user posted image user posted image user posted image Sem bla ful zadovolujna z videnim. Maternični vrat imam pa čisto zaprt in dolg je 5,1 cm. Tako da smo šli danes iz UZ-ja spet nasmejani.

Jeeee, Barbi, še tukaj čestitke user posted image Ah sem tečka, pa pred 3 urami sem te vidla user posted image Ampak sem tko vesela zate veš.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
7.5.2010 18:22:41   
mateja33
čestitke mojškra za fantiča user posted image user posted image user posted image user posted image
js sm glih dans klicala za izvide,ko sm tud dala kri in je vse ok 1:5000user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
7.5.2010 18:30:30   
špica84
mojska cestitam za lep izvid...

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
7.5.2010 19:00:39   
Fargesia
reby, lep avatarček!user posted image

barbi, pridno rastete!!!! mene tud zanima kok smo težki...user posted image no , sej jaz zase vem...za otroka ne...user posted image

hermy, sem si ful želela pridt, pa ni šlo...pa drugič!

mojškra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 7.5.2010 19:07:53 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
7.5.2010 19:01:13   
Teta M
Mojškra: super, še enega deca dobite.....kako lepo....
Daj mi povej, kako je pa z amniocintezo? A ni tako da moraš iti če si star 35 in več let? A ti boš morala iti, ali bo odvisno sedaj od izvida krvi? Pa kam si šla na nuhalno?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
7.5.2010 19:14:24   
bit
Reby tudi jaz nisme pozabla na vaju...aja še kuži...na vas. Te čakam ko bo sonček....sa sej se spomniš ko se midve začneva menit ....dežuje..user posted image zgleda da sva pravi čvekiuser posted image Držim pesti..user posted image
Mojškra... čestitke za fantiča...user posted image
Mateja33 tudi tebi čestitke za super NSuser posted image

Fargi ....a ti boš šla v pondeljek na MŠ baje da je brez veze....a sem ti že rekla da smo te pogrešaleuser posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
7.5.2010 19:20:45   
Fargesia
bit, glede ponedeljka še razmišljam...mi ne diši, ker bojo našteval kdaj naj bi pa kok zobkov kdaj otrok dobi...tak da ne vem...

sem pa mojga fehtala, da bi se v službi zmenil da bi dopoldne šla na tiste dve obvezni zanj...ker popoldne bo nora gužva pomoje...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
7.5.2010 19:37:46   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

HOJLA

Bila na nuhalni, vsem hvala za dobre misli. Imamo fantiča, ki je veliki že 7,5 cm-kar velik (kot prvi user posted image ). Nuhalna je bila 1:1330 (tudi vredu), dala še kri.  Tako da smo ful veseli, sine je tudi dobro sprejel novico, da bo dobil bratca, tako da je vse super. Edino kaj smo bili žalostni, smo šli vsi trije na NS, pa je sin moral počakati pri vratarju-žal ni smel zraven gor. Sva pa z možem lahko vse posnela, in sva mu doma pokazala otročka.

No, evo Mojškra, tako je, kot sva se dogovorili user posted image ,... da maš ti fantka!!!
Krasno, da je vse ok!!!

Čvekice, hvala za družbo, res je bilo prijetno user posted image user posted image !! Pa še za zveze v porodnišnici smo se zmenile user posted image !

Fargi, smo se morale kar brez tebe smejat user posted image !

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
7.5.2010 19:39:18   
hermy1
Fargi, še 2 mes in 2 dni user posted image !!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
7.5.2010 20:26:10   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Fargi, še 2 mes in 2 dni user posted image !!

o, pa res!user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
7.5.2010 21:17:42   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Mojškra: super, še enega deca dobite.....kako lepo....
Daj mi povej, kako je pa z amniocintezo? A ni tako da moraš iti če si star 35 in več let? A ti boš morala iti, ali bo odvisno sedaj od izvida krvi? Pa kam si šla na nuhalno?

Ginekologinja mi je dala napotnico, prijavila sem se v porodnišnico LJ pri dr. Pušenjaku. Amniocinteza pride v poštev samo v primeru, če bi izvid nuhalne in krvi bil slabi, drugače pa ne , tudi če si star 36 let. Če boš šla tja, imam telefonsko, prav tako imam še par tel. , kamor lahko greš z napotnico.

Ja še enega fantiča bomo imeli, juhuuuuser posted image user posted image user posted image , zdaj smo tri devičke, zdaj pa prihaja škorpijonček-pazite seuser posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
7.5.2010 21:20:21   
mojškra

No, evo Mojškra, tako je, kot sva se dogovorili user posted image ,... da maš ti fantka!!!
Krasno, da je vse ok!!!

No bom rekla, če nima koga drugega, valjda, ti zrihtam, pa verjemi, da so zelo lepe cunjice (od enega visokega političarja-ime pa ne smem izdatiuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
7.5.2010 21:25:15   
Teta M
Mojškra:hvala za informacije, sem pa sama tudi našla na netu kako je z amniocentezo, po 37.letu starosti oz.če je pdp ko si stara že 37 let,je obvezna....
Super, če bom rabila tel.cifro te bom prosila zanjo.....Hvala!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
8.5.2010 6:34:54   
zup2
Dobro jutro user posted image !

user posted image

No, danes pa jaz ne morem spati, sem že od 5-ih pokonci user posted image .
Včeraj smo se zopet fino imele in se nasmejale...upam, da smo tudi kaj sončka priklicale user posted image

Biba danes dobro opravi na obisku v P user posted image
Mojškra user posted image za fantička in NS

Mi bomo pa danes presenetili našo mami z novim psičkom. Javim, kako bo presenečenje uspelo (verjamem, da bo veliko solz user posted image ).

Lp.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
8.5.2010 6:44:37   
biba007
Dan 2: PA ŠE DRUGA JAGODNA
user posted image

Ekola, zdaj pa šibam v Puser posted image .

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
8.5.2010 7:09:46   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Dan 2: PA ŠE DRUGA JAGODNA
user posted image

Ekola, zdaj pa šibam v Puser posted image .

Biba, čudovito soboto želim!!!! Da čimprej in na čim lažji način spoznate prestolonaslednika user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
8.5.2010 7:15:07   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Krasno, da je vse ok!!!

No bom rekla, če nima koga drugega, valjda, ti zrihtam, pa verjemi, da so zelo lepe cunjice (od enega visokega političarja-ime pa ne smem izdatiuser posted image user posted image user posted image )

Joj, če ti je je zoprno, se nikar ne trudi user posted image !!! Mi bo še nerodno user posted image !! Kar se pa tiče lepote cunjic so pa tako vse luštkane!!! Če ne smeš povedat od koga, pač ne boš...potem pa tud ponosna ne bom mogla bit user posted image !

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
8.5.2010 7:17:19   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Včeraj smo se zopet fino imele in se nasmejale...upam, da smo tudi kaj sončka priklicale user posted image

Očitno je nekaj v zraku...midva sva že tudi od pol petih budna...pa sem si rekla...tukaj gor tako dolgo ni nobene...pa sem knjigo brala do zdaj.

Sonček pa bo, to je jasno user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
8.5.2010 7:24:30   
hermy1
Pa še eno smešno zgodbico za dobro jutro!

V našem hodniku sem dva dni zaporedoma opazovala voziček pred vrati sosede. Pa reče moj, naj grem vprašat za njihove izkušnje z njim. Ker mi je bilo nerodno, je moral z menoj.

Kako sva se obe s sosedo gledali...ena za drugo nisva vedeli, da sva mesec dni razlike noseči user posted image user posted image user posted image . Dvakrat je morala potipat moj trebušček, da je verjela. Pa je moj še večji kot njen, čeprav ima rok mesec dni prej...in še zadnja smešnica...obe bosta pupi user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Toliko o tem, koliko vemo o sosedih!!!

Ker je blok nov, so se na srečo priselili tudi ene dve družini, ki imata pa več fantkov...da ne bo našim pupam dolgčas user posted image .

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
8.5.2010 7:25:46   
zup2

Očitno je nekaj v zraku...midva sva že tudi od pol petih budna...pa sem si rekla...tukaj gor tako dolgo ni nobene...pa sem knjigo brala do zdaj.

Sonček pa bo, to je jasno user posted image user posted image user posted image !

Jaz pa igrice igram...moj namreč še veselo smrči v spalnici user posted image . Kar naj, ne bo več dolgo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
8.5.2010 7:35:28   
hermy1

Jaz pa igrice igram...moj namreč še veselo smrči v spalnici user posted image . Kar naj, ne bo več dolgo user posted image user posted image user posted image

O, Zupka, a ga boš kam peljala...da ne bo več dolgo spal ???....mogoče na sprehod do P user posted image ???

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?