Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.4.2010 7:43:07
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Evo: 1/20....MISSIPPI MUD CAKE za lepo in dobro jutro Joj, jaz pa na shujševalni !!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.4.2010 8:00:09
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Joj, jaz pa na shujševalni !!! Draga moja, tole je pa čisto zgrešen tajming za takšne podvige. Če naj ne bi bilo sladko, pejdi pa hitro kakšen šnicelj grizljat . Ni druge .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.4.2010 8:04:59
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Draga moja, tole je pa čisto zgrešen tajming za takšne podvige. Saj ni v resnici hujšanje...sam rada bi mal ustavila naraščanje!!! Že od prej sem imela kakšen plus, zadnja dva meseca gre pa astronomsko hitro gor...in imam tako že 8 kg plusa . Pa imam še tri mesece in štiri tedne do konca!!!! Pa ni samo lepotne narave...predvsem zaradi zdravja...saj veš leta in vse kar to poleg prinese!!! Pa še ta teden ima moj RD in bodo same žurke!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.4.2010 9:11:06
|
|
|
|
bit
|
Dobro jutro, kako je pa lep dan zunaj. Biba.. tko ja...ti si naslednja upam da te katera ne prehiti v dihanju. Kako kaj tvoj prestolonaslednik kaj pravijo Dr. In ja v slogi je moč.... ti bomo rade volje pomagale dihat, ti pa nam kot izkušena dihačica. Punce vreme je noro lepo, se vidimo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.4.2010 9:12:04
|
|
|
|
bit
|
aja še Hermy1... čestitke da super duper opravljeno morfologijo. a je punca če očitova ljubljenka.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.4.2010 9:23:15
|
|
|
|
Fargesia
|
dobro jutro! wiiii, hermy, kok lepo! kakšno hujšanje?! jst že tri dni prov sanjarim o tej naši tortici....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.4.2010 12:44:08
|
|
|
|
Urshy78
|
Hermy, čestitke za super opravljeno morfologijo mojškra, mislim nate, dobro opravi danes, pa ne pozabi poročati kako je bilo
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.4.2010 16:31:17
|
|
|
|
jona klara
|
mojškra-kako je bilo na uz?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.4.2010 17:11:03
|
|
|
|
mojškra
|
HOJLA Čakala sem od 10 zjutraj in do 14 ure, zdaj prišla domov (vmes šla na pizzo ). Otroček lepo raste je velik 3,6 cm PDP imam 15.11.2010. . Ginekologinja je dala predlog za podaljšanje bolniškega staleža za 1 mesec. Upamo, da komisija odobri.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.4.2010 17:20:32
|
|
|
|
bit
|
Biba kratko poročilo. Imele smo se super.... jutri zna bit dež smo tok čvekale....od 11.15 do 15.30.....pol šihta Punce super ste... bo treba ponovit.... moj ni mogu verjet da smo tok časa zdržale... je reku o čivke.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.4.2010 17:21:16
|
|
|
|
bit
|
mojškra .... super za pregled...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.4.2010 18:12:22
|
|
|
|
mateja33
|
super mojškra js mam pa juter ultrazvok že komi čakam,poročam kako je blo na pregledu
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.4.2010 18:46:02
|
|
|
|
Petyyyy
|
Mojškra
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.4.2010 19:11:20
|
|
|
|
jona klara
|
mojškra- super,bravo-čestitam, samo, da je vse okej,si vesela ne? a novemberček bo?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.4.2010 19:12:48
|
|
|
|
jona klara
|
mateja 33- držim pesti za jutri, da bo vse okej na uz
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.4.2010 19:13:49
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Biba kratko poročilo. Imele smo se super.... jutri zna bit dež smo tok čvekale....od 11.15 do 15.30.....pol šihta Punce super ste... bo treba ponovit.... moj ni mogu verjet da smo tok časa zdržale... je reku o čivke. bravo, to pa ste morale marsikaj obdelati, sicer poznam to, včasih smo s kolegicami znale biti tudi 8 ur na eni kavi
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.4.2010 20:02:48
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Biba kratko poročilo. Imele smo se super.... jutri zna bit dež smo tok čvekale....od 11.15 do 15.30.....pol šihta Punce super ste... bo treba ponovit.... moj ni mogu verjet da smo tok časa zdržale... je reku o čivke. Bit, enako! sem vesela da sem vaju z zup spoznala. Žal mi je pa Barbi prej ušla... Hermy, tebe je blo pa super spet videt!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.4.2010 20:11:48
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: bit Biba kratko poročilo. Imele smo se super.... jutri zna bit dež smo tok čvekale....od 11.15 do 15.30.....pol šihta Punce super ste... bo treba ponovit.... moj ni mogu verjet da smo tok časa zdržale... je reku o čivke. Bit, enako! sem vesela da sem vaju z zup spoznala. Žal mi je pa Barbi prej ušla... Hermy, tebe je blo pa super spet videt! Res je bilo super Prav vesela sem, da smo se spoznale, pa da to večkrat ponovimo Sem pa čisto opečena od sonca, tako da se že pridno mažem z aloe vero
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.4.2010 20:16:07
|
|
|
|
bit
|
Zup2 ne govori ..mene prav peče roka in pol frisa sam zdej imamo izkušnje....da nas ne bo več grem hokej gledat. pa pa
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.4.2010 20:18:36
|
|
|
|
Fargesia
|
glih kar se iz kopalnice in sem ugotovila da je mene tud ošvasal po ksihtu. kaj šele če bi ves čas bila tam z vami!bi bla k kuhan rak... IZVIRNO SPOROČILO: bit grem hokej gledat. hokej? ne, danes Barca igra...bo moj spet z imeni kot sta Lionel in YaYa pol mel prebliske...
< Sporočilo je popravil Fargesia -- 20.4.2010 20:19:33 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.4.2010 20:33:31
|
|
|
|
D0aisy
|
Mojškra-čestitam, sem vesela da je vse ok. Zgleda sva obe novembrovki, čeprav jaz še nimam potrjenega PDP, ker grem v petek komaj na prvi pregled k svoji ginekologinji. Upam, da bo jutri tudi tako lep dan kot je bil danes.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 7:51:58
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja33 super mojškra js mam pa juter ultrazvok že komi čakam,poročam kako je blo na pregledu držim pesti
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 7:52:58
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara mojškra- super,bravo-čestitam, samo, da je vse okej,si vesela ne? a novemberček bo? ja škorpijonček bo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 7:55:26
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy Mojškra-čestitam, sem vesela da je vse ok. Zgleda sva obe novembrovki, čeprav jaz še nimam potrjenega PDP, ker grem v petek komaj na prvi pregled k svoji ginekologinji. Upam, da bo jutri tudi tako lep dan kot je bil danes. Pri meni se je ravno tako izšlo, da je računala od zadnje , ne od ET, ker je samo en dan razlike , tako da bo novemberček ja. Komaj čakam, da se slabosti končajo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.4.2010 8:22:07
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: jona klara mojškra- super,bravo-čestitam, samo, da je vse okej,si vesela ne? a novemberček bo? ja škorpijonček bo moj bo tudi škorpijonček, to bo veselo drugače pa super za pregled in da je vse tako kot mora biti
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?