Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.4.2010 7:41:21
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 ekola, jaz sem doma. sem imela danes zjutraj NS, ampak sva šla z mojim še malo po nakupih, je bilo treba kupit kavbojke, ker so me stare že pošteno tiščale. se nisem mogla odločiti katere bi kupila, tako da sem vzela kar dvoje s pregledom sem ful zadovoljna, nama je dr. Pušenjak lepo vse razložil, je bil ful prijazen, skratka, same pohvale. občutek, ko vidiš otročka na monitorju je pa nepopisen. me je imelo, da bi se tam kar zjokala. je pa 90 % možnosti za fantka, nisem bila presenečena, ker sem od vsega začetka čutila da bo fantiček. edino kar me skrbi: možnost za DS je 1: 613. sicer na izvidu piše da je riziko nizek, tudi dr. Pušenjak je rekel da me ne rabi skrbeti, ampak sem vseeno pričakovala boljši rezultat. dala sem še kri za dvojni hormon, potem mi bo pa moja G lahko povedala malo več. tako da popolnoma brez skrbi nisem. naslednji pregled imam 28.4. URSHY- še enkrat , vse bo ok.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.4.2010 7:45:58
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy Čer nosečke danes imela NS, dobila nekaj slikic in kratek filemček ko dete kolca nekaj me malo bega, na izvidu berem background risk 1:461 Adjusted risk 1:9221 izračun je normalen, ginekologinja pravi da je izvid super, potem pa še da če se želim prepričati da je vse ok grem lahko na dvojni presejalni test. Kup vprašanj tako da komaj čakam pregled pri G. da mi pojasni, sicer je bil sam pregled nabit z čustvi in kar nisem spravila vprašanj iz sebe . PDP je 2.11.2010 Tvoje skrbi so nepotrebne, izvid imaš res dober. Brez skrbi uživaj nosečnost. A je tebi še kaj slabo?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.4.2010 8:12:43
|
|
|
|
bit
|
Dobro jutro miške, gremo zunaj se kaže krasen dan, Hermy1 tvojmu postu sem se pa tako nasmejala....haca si Fargi poglej še po drugi ZD če bi lahko šel tukaj ti dajem link http://www.zd-lj.si/zdlj/content/category/18/194/356/ Petyyy krasen rezultat imaš....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.4.2010 8:22:16
|
|
|
|
biba007
|
Dobro jutro! Ti šment ti, me je Bitka prehitela za mišjo dlako, važička . No, pa naj bo za snedene vseeno še ena kokosova... In bravo, pupike, za uspešne NSije. In MŠje. Petyyy, če se odločaš za dvojni presejalni test - v tujini je tole standard in NS vedno opravljajo samo v kombinaciji UZ + krvni. No, pri nas pa šparajo. Itak. Je pa tako, da ga je potrebno opraviti časovno čim bljižje, torej še najbolje isti dan. Pri nas na Polikliniki, stane pa, čakaj, grem preverit, 40€. Hope it helps
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.4.2010 8:22:53
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 ekola, jaz sem doma. sem imela danes zjutraj NS, ampak sva šla z mojim še malo po nakupih, je bilo treba kupit kavbojke, ker so me stare že pošteno tiščale. se nisem mogla odločiti katere bi kupila, tako da sem vzela kar dvoje s pregledom sem ful zadovoljna, nama je dr. Pušenjak lepo vse razložil, je bil ful prijazen, skratka, same pohvale. občutek, ko vidiš otročka na monitorju je pa nepopisen. me je imelo, da bi se tam kar zjokala. je pa 90 % možnosti za fantka, nisem bila presenečena, ker sem od vsega začetka čutila da bo fantiček. edino kar me skrbi: možnost za DS je 1: 613. sicer na izvidu piše da je riziko nizek, tudi dr. Pušenjak je rekel da me ne rabi skrbeti, ampak sem vseeno pričakovala boljši rezultat. dala sem še kri za dvojni hormon, potem mi bo pa moja G lahko povedala malo več. tako da popolnoma brez skrbi nisem. naslednji pregled imam 28.4. URSHY- še enkrat , vse bo ok. ne skrbet, sedaj uživaj v nosečnosti, vse je okej in tgako bo ostalo do konca.......veseli se vsakega dneva in razmišljaj o vozičkih, flaškah,oblekcah in čuvaj fanta!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.4.2010 8:24:19
|
|
|
|
biba007
|
Uuuuuuuuuuuu, Bitka, sem ravnokar uočila....a je tistole sahar tortica? Mmmmmmmmm, to pa bi
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.4.2010 8:24:30
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy Čer nosečke danes imela NS, dobila nekaj slikic in kratek filemček ko dete kolca nekaj me malo bega, na izvidu berem background risk 1:461 Adjusted risk 1:9221 izračun je normalen, ginekologinja pravi da je izvid super, potem pa še da če se želim prepričati da je vse ok grem lahko na dvojni presejalni test. Kup vprašanj tako da komaj čakam pregled pri G. da mi pojasni, sicer je bil sam pregled nabit z čustvi in kar nisem spravila vprašanj iz sebe . PDP je 2.11.2010
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.4.2010 8:48:19
|
|
|
|
biba007
|
Pupike, a se je n74 kaj oglasila?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.4.2010 8:56:52
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Pupike, a se je n74 kaj oglasila? ne ni se upam da je vse vredu ja saharca je ...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.4.2010 9:06:06
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Dobro jutro miške, Hermy1 tvojmu postu sem se pa tako nasmejala....haca si No, moj se ni ravno smejal...zdaj sem poleg tega, da sem nesrečna še tečna in se ni za hecat z menoj. Je nekaj mencal, bi on, ne bi on...pol je pa le ugotovil, da nisem razpoložena, da se tko pogovarja. No, saj v resnici je on srček , sam jaz sem res tečna. Pa mi je včeraj potem prinesel še šopek vrtnic in Bacije za spravo. Komaj čakam najprej ponedeljek, končno MF in torek - tortica, mogoče me vse to le spravi v boljšo voljo. V ponedeljek po MF peljem mojega še na Fotra! Da mal uidem iz tega zapora! Vsem za dobre razultate!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.4.2010 9:06:44
|
|
|
|
Petyyyy
|
Dobro jutro nošečke Hvala da ste me potolažile to sem rabila slišat Mojškra - ko sem nehala jemat Dabreston so slabosti izginile, celo vozim se lahko, ker prej avta še pogledat nisem smela. Tako da sem našla krivaca Dabreston
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.4.2010 9:08:02
|
|
|
|
mojškra
|
Jaz pa se ravnokar bašem z jagodami-mjami, ve pa takole,tortice pa to. No saj ko meni ne bo več slabo, bom vam vse pojedla.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.4.2010 9:25:41
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: bit Dobro jutro miške, Hermy1 tvojmu postu sem se pa tako nasmejala....haca si No, moj se ni ravno smejal...zdaj sem poleg tega, da sem nesrečna še tečna in se ni za hecat z menoj. Je nekaj mencal, bi on, ne bi on...pol je pa le ugotovil, da nisem razpoložena, da se tko pogovarja. No, saj v resnici je on srček , sam jaz sem res tečna. Pa mi je včeraj potem prinesel še šopek vrtnic in Bacije za spravo. Komaj čakam najprej ponedeljek, končno MF in torek - tortica, mogoče me vse to le spravi v boljšo voljo. V ponedeljek po MF peljem mojega še na Fotra! Da mal uidem iz tega zapora! Vsem za dobre razultate! ti tečka nosečka... boš vidla od ponedeljka naprej boš spet srečka nosečka...a je prav... pol te pa še me v torek nasmejemo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.4.2010 9:28:08
|
|
|
|
bit
|
še pod tuš skočim pa greva z mojim na morfo.... pa pozno se vam bo javla...imava še 3001 stvar za uredit....moj avto pelat na tehnični....pa bodo šli penezi no lepo se mejte...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.4.2010 9:35:43
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit še pod tuš skočim pa greva z mojim na morfo.... Zdej bom šele tečka nosečka...to ne velja...ti si ja 4 dni za menoj, pa greš že na MF!!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.4.2010 10:19:01
|
|
|
|
Fargesia
|
dobro jutro...jp...mal prej sem šele vstala... bibaaaa mmmmmm, fajn tortica... bit, tvojo mi bolj težko prodaš. hermy, sem kej zamudila? kaj sta mela?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.4.2010 10:28:41
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia dobro jutro...jp...mal prej sem šele vstala... hermy, sem kej zamudila? kaj sta mela? Dobro jutro... tud jest sem danes bolj pozno vstala...zdaj sem pri zajtrku! Nič posebnega nisva mela...le jaz sem bila tečna (priznam), kar sem zdaj pač malo večkrat...in sem mi ni dal poslušat njegovih for, da ne ve, če bi šel v MŠ al ne bi, pa kdaj bi, pa kdaj ne bi...Pa seveda potem še tisoč drugih malenkosti, ki jih prej še ni slišal, ker tud men niso bile tako pomembne,...ko si pa zoprn pa seveda so. Običajni ženski očitki: da ga nič ni doma (zdaj, ko sem jaz v zaporu), da mu za dete ni nič mar,....pa verjetno se je še kaj sočnega našlo!! No, jaz sem mislila, da se bo še bolj potrudil, da ga bo manj doma (kdo bi pa vse to poslušal?), pa mi je zvečer prinesel vrtnice, pa še vsaj petkrat klical iz službe, če je vse ok?!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.4.2010 10:54:32
|
|
|
|
Fargesia
|
hmmm, hermy, pol mava pa podobne težave...moj ma pa še faks popoldne...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.4.2010 11:04:42
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hmmm, hermy, pol mava pa podobne težave...moj ma pa še faks popoldne... Potem bova pa imeli kaj bemtit v torek ob tortici !!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.4.2010 11:21:14
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Pupike, a se je n74 kaj oglasila? ne ni se upam da je vse vredu ja saharca je ... jaz tudi čakam, da se oglasi in mi pošlje ZS, da ji pošljem Dabroston. upam, da je vse ok z njo.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.4.2010 11:22:07
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Jaz pa se ravnokar bašem z jagodami-mjami, ve pa takole,tortice pa to. No saj ko meni ne bo več slabo, bom vam vse pojedla. jaz pa zdele bašem štručko z tuno, potem so pa tudi na vrsti jagode
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.4.2010 11:26:01
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hmmm, hermy, pol mava pa podobne težave...moj ma pa še faks popoldne... Potem bova pa imeli kaj bemtit v torek ob tortici !!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.4.2010 12:19:56
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy Dobro jutro nošečke Hvala da ste me potolažile to sem rabila slišat Mojškra - ko sem nehala jemat Dabreston so slabosti izginile, celo vozim se lahko, ker prej avta še pogledat nisem smela. Tako da sem našla krivaca Dabreston No potem lahko zdaj uživaš v nosečnosti. Jaz sem zdaj v 10 tednu, se pravi še ta teden pa še dva približno jemljem tabletke, upam da je tudi pri meni le to vzrok in da se bodo slabosti nehale. a si za splol vprašala?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.4.2010 12:23:06
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Jaz pa se ravnokar bašem z jagodami-mjami, ve pa takole,tortice pa to. No saj ko meni ne bo več slabo, bom vam vse pojedla. jaz pa zdele bašem štručko z tuno, potem so pa tudi na vrsti jagode DOBER TEK. V katero trgovino si šla po kavbojke? Majo kaj izbire?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.4.2010 12:36:22
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Jaz pa se ravnokar bašem z jagodami-mjami, ve pa takole,tortice pa to. No saj ko meni ne bo več slabo, bom vam vse pojedla. jaz pa zdele bašem štručko z tuno, potem so pa tudi na vrsti jagode DOBER TEK. V katero trgovino si šla po kavbojke? Majo kaj izbire? hvala. so ble ful dobre, bi še v Kepico sem šla, BTC. sem pomerla dvoje in so mi bile oboje prav, tako da drugih sploh nisem gledala. sem pa dala za oboje 114 EUR. majo pa ful lepe lanene hlače, sam čakam da dobijo bele. se splača it mal pofirbcat ja
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?